Είναι πολύ απαιτητικές.Μουναρες βέβαια αλλά θέλουν να σπρώχνεις χοντρά.Τους έχουν πάρει τα μυαλά όσα διαβάζουν στα περιοδικά για τις σταρ του τουρμποφολκ με τα πλαστικά βυζιά που παντρεύτηκαν σειχηδες και έχουν και αυτές πελώριες απαιτήσεις από τους μη Σερβους.Οι Σέρβοι είναι και ψηλοι,αθλητικοί,εμφανίσιμοι κτλ,και οι Σερβες Γενικά τους προτιμάνε έναντι των ξένων.
Οι Σέρβες είναι κακομαθημένες. Γκομενάρες οι περισσότερες (έχει και σάβρες αρκετές) αλλά ψώνια τρελά. Ειδικά μέχρι τα 30-31. Μετά τα 30 αλλάζουν αλλά επειδή παντρεύονται μικρές έχουν 1-2 παιδιά και ψάχνουν γαμπρό - ή σπόνσορα αλλά κυριλέ με φράγκα.
Οι δε Σέρβοι είναι ωραία παιδιά και πολύ ανταγωνιστικοί. Δεν έχουν πρόβλημα να σε πλακώσουν στο ξύλο αν πειράζεις τις ντόπιες που έχουν βάλει στο μάτι (καλά δε μιλάμε να προσεγγίσεις γκόμενες που συνοδεύονται, είναι αποστολή αυτοκτονίας).
Εχεις δίκιο, οι σέρβες προτιμάνε σέρβους.
Εδώ και κάποια χρόνια έχουν μπει οι άραβες και οι τούρκοι στην αγορά. Τους βλέπεις να χώνουν φράγκα στα μαγαζιά, χαϊλίκια. Αυτό δημιούργησε μια εντύπωση στις ντόπιες ότι έτσι πρέπει να τα χώνει όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή τους. Για να γαμήσεις θα σου βγάλουν την ψυχή. Κάποιες θα σου πουν οτι είναι και θρησκευόμενες (άρα και καλά συντηρητικές, χώσε φράγκα με αβέβαιο αποτέλεσμα).
Σιχαίνομαι τους τουρκους (σε βαθμό που μπορώ να κάνω εμετό αν κάποιος μου πει οτι είναι τουρκος) και ό,τι αγγίζουν. Ετσι, ψιλοσιχάθηκα και τις σέρβες. Ουτε να ξαναπάω σερβία θέλω, ούτε θέλω να μου παριστάνουν το φίλο και καλά επειδή είμαι Έλληνας. Πρόκειται για λαό διπρόσωπο με φοβερά κόμπλεξ.
Αν ψάχνεις σπονσορινγκ, προτείνω τα μαγαζιά που είναι δίπλα στο ποτάμι, δεξιά απο Brankov Most. Αλλά μακριά απο παρέες με τουρκόγυφτους, και τις τουρκογαμημένες ντόπιες που τους κάνουν παρέα.