Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλά το ρόστερ μένει στάσιμο! Νομίζω χρειάζεται μια εμφανισιακή αναβάθμιση! Δίνει και δικαίωμα σε τύπους σαν τον παραπάνω να λένε πως υπάρχουν και χειρότεροι απο αυτούς!

Αυτό είναι το πρόβλημα ακριβώς όπως το θέτεις.Συντηρω τώρα 4 σπονσορέτς αλλά δεν μπορώ να ανανεώσω το χαρέμι.Θα γίνει όμως.
Πιστεύω η μια καινούργια θα μπει σε 2 βδομάδες.Τωρα ποια θα είναι από τις υποψήφιες,δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
Οι εποχές που με μια βόλτα Κρεσατικ και στα μαγαζιά τσιμπαγες γκόμενες Κίεβο έχει παρέλθει οπότε αναγκάστηκα να καταφυγή στο ηλεκτρονικό παρόλο που είμαι φαν του live καμακιού.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εισαι αδιορθωτος, δεν ακους ρε κμαν...τραβα οπου θες.

Γιατί ρε συ?Ή Σουηδεζα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακή.Πρεπει να κάνω συνέχεια διακρίσεις υπέρ των Σλάβων?Δεν αξίζουν οι δυτικές έναν πούτσο?

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
κάνε το ψυχικό ρε άρχοντα και στην τσέχα. όλες έχουν το δικαίωμα στο βαλκανικό τσουτσούνι. μη σνομπάρεις έτσι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σιγά μην έχει ανάγκη Σουηδέζα αεροσυνοδός σπονσορινγκ ταλαίπωρου Έλληνα.

Νυχτερίδες κι αράχνες (και φίδια) γλυκιά μου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Υπάρχουν γκόμενες που με το που μπει ο μισθός ακόμα κι αν είναι 3000-4000 Ευρώ έχουν φύγει μέχρι το τέλος της μέρας! Δάνειο, κινητό, φόρεμα, τσάντα, ΚΟΚΑ, ΚΑΖΙΝΟ, αυτοκίνητο, εξώγαμο κουτσούβελο και λοιπές ακριβές γυναικείες σπατάλες!

Η διατήρηση αυτής της ζωής περνάει από πολλά πέη και εκεί έχει περιθώριο και το Βαλκανικό να χωθεί... :2funny: :S :rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως.Θελουν το luxury lifestyle.Πολλες Σουηδεζες,Ολλανδεζες,Αγγλίδες είναι χωμενες σε αυτό,βέβαια συνήθως έχουν υπερβολικές απαιτήσεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με αλλες φυλες δεν παιζεις καθολου; Ετσι για την αλλαγη;
Καμια Ιταλια, Ισπανια, Κροατια, κλπ
Εχει απειρα μουνια και εκει που ψαχνονται για περιπετεια και σπονοσορινγκ

Επισης ποια η αποψη σου για τις Σκοπιανες; Εχεις παιξει ποτε μπαλα;

Οι Σερβες μου αρέσουν αλλά έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις.
Οι Σκοπιανες είναι σα συντηρητικές κοντές Σερβες.
Οι Κροατισσες είναι εντάξει,πιο εξευρωπαισμενες από τις Σερβες και παραπλήσιας εμφάνισης.Με μεσογειακές δεν ασχολούμαι καθόλου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Φιλε μου καλα τα λες. Ειδικα αν ειναι ανω του μετριου σε εμφανιση, εχει 7-8 στανταρακια που τις σκανε ολα τα εξοδα και τα ψωνια και εναν γαμια για να περναει καλα.

Το να παει αυτη η κοπελα με ενα σκηνικο στυλ κμαν...ουτε στις ταινιες δεν θα παιξει αυτο το εργο.

Κμαν, συνεχιζεις να εισαι αδιορθωτος και να λες χοντρες μαλακιες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Υπάρχουν γκόμενες που με το που μπει ο μισθός ακόμα κι αν είναι 3000-4000 Ευρώ έχουν φύγει μέχρι το τέλος της μέρας! Δάνειο, κινητό, φόρεμα, τσάντα, ΚΟΚΑ, ΚΑΖΙΝΟ, αυτοκίνητο, εξώγαμο κουτσούβελο και λοιπές ακριβές γυναικείες σπατάλες!

Η διατήρηση αυτής της ζωής περνάει από πολλά πέη και εκεί έχει περιθώριο και το Βαλκανικό να χωθεί... :2funny: :S :rockon:

Δεν ισχυει αυτο που λες τυπε. Μια τετοια κοπελα θα επιλεξει απλα εναν αλλον για αυτα που λες, οχι τον κμαν. Εκει διαφωνω, σε αυτο το σημειο. Δεν θα ασχοληθει καν με τον κμαν και τον καθε κμαν που ειναι σε αυτη τη κατασταση.

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
ρε αφήστε πια το κράξιμο και τις συμβουλές στον τρισμέγιστο. αυτος δε θα ακουσει τι λέτε, και εσεις δε θα καταλαβετε αυτό που κάνει. τζάμπα το σάλιο σας χαλάτε. αφήστε τον επιτέλους να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να μοιράσει αυθεντικό αρχαιοελληνικό σπέρμα στους φτωχούς αμόρφωτους λαούς και στις κακομοίρες που διψάνε για λίγη εμπειρία με έναν βαλκανικό ημίθεο. όταν καταλάβουν την ανωτερότητα της ελληνικής φυλής δε θα ξεκολλάνε. το θέμα είναι η προσέγγιση να γίνει. το μόνο που με χαλάει είναι ο,τι το παίζει δύσκολος και σνομπ σε μερικους λαούς. όλες φίλε έχουν δικαίωμα στον grande πέουλα. μην σνομπάρεις την τσέχα. δείξε λίγο έλεος. σιγά σιγά όλες πρέπει να πάρουν. όλοι οι κατώτεροι λαοί έχουν δικαίωμα στο τριχωτό αρχαιοελληνικό πουλί, ακόμα και αν δεν το αξίζουν

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλε μου καλα τα λες. Ειδικα αν ειναι ανω του μετριου σε εμφανιση, εχει 7-8 στανταρακια που τις σκανε ολα τα εξοδα και τα ψωνια και εναν γαμια για να περναει καλα.

Το να παει αυτη η κοπελα με ενα σκηνικο στυλ κμαν...ουτε στις ταινιες δεν θα παιξει αυτο το εργο.

Κμαν, συνεχιζεις να εισαι αδιορθωτος και να λες χοντρες μαλακιες.

Και πού ξέρεις εσύ ρε φίλε τι σπόνσορες βρίσκουν οι Σουηδεζες στη Γερμανία?Έχεις σχέση με το άθλημα?Έχεις μείνει Γερμανία?Είχες γκόμενες εδώ?
Μόλις φωτογράφισα πιπινακι 180 με κοντό Αμερικανό πενηντάρη.

ikPIWP.jpg

Με πήρε χαμπάρι η κοπέλα ότι τους έβλεπα για αυτό δεν έβαλα φάτσα.Ο τύπος τελείως ατημελητος,αξυριστος ένα μάτσο χάλια,αυτή 30 χρόνια μικρότερη και του χάιδευε τρυφερά το χεράκι.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Οι Σερβες μου αρέσουν αλλά έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις.
Οι Σκοπιανες είναι σα συντηρητικές κοντές Σερβες.

Για πες μας για τις Σέρβες περισσότερα. Εχω άποψη, θέλω τη δική σου

Και θα με ενδιέφερε να μου πεις αν πήγες Studentski trg.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για πες μας για τις Σέρβες περισσότερα. Εχω άποψη, θέλω τη δική σου

Και θα με ενδιέφερε να μου πεις αν πήγες Studentski trg.

Είναι πολύ απαιτητικές.Μουναρες βέβαια αλλά θέλουν να σπρώχνεις χοντρά.Τους έχουν πάρει τα μυαλά όσα διαβάζουν στα περιοδικά για τις σταρ του τουρμποφολκ με τα πλαστικά βυζιά που παντρεύτηκαν σειχηδες και έχουν και αυτές πελώριες απαιτήσεις από τους μη Σερβους.Οι Σέρβοι είναι και ψηλοι,αθλητικοί,εμφανίσιμοι κτλ,και οι Σερβες Γενικά τους προτιμάνε έναντι των ξένων.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Είναι πολύ απαιτητικές.Μουναρες βέβαια αλλά θέλουν να σπρώχνεις χοντρά.Τους έχουν πάρει τα μυαλά όσα διαβάζουν στα περιοδικά για τις σταρ του τουρμποφολκ με τα πλαστικά βυζιά που παντρεύτηκαν σειχηδες και έχουν και αυτές πελώριες απαιτήσεις από τους μη Σερβους.Οι Σέρβοι είναι και ψηλοι,αθλητικοί,εμφανίσιμοι κτλ,και οι Σερβες Γενικά τους προτιμάνε έναντι των ξένων.

Οι Σέρβες είναι κακομαθημένες. Γκομενάρες οι περισσότερες (έχει και σάβρες αρκετές) αλλά ψώνια τρελά. Ειδικά μέχρι τα 30-31. Μετά τα 30 αλλάζουν αλλά επειδή παντρεύονται μικρές έχουν 1-2 παιδιά και ψάχνουν γαμπρό - ή σπόνσορα αλλά κυριλέ με φράγκα.  

Οι δε Σέρβοι είναι ωραία παιδιά και πολύ ανταγωνιστικοί. Δεν έχουν πρόβλημα να σε πλακώσουν στο ξύλο αν πειράζεις τις ντόπιες που έχουν βάλει στο μάτι (καλά δε μιλάμε να προσεγγίσεις γκόμενες που συνοδεύονται, είναι αποστολή αυτοκτονίας).

Εχεις δίκιο, οι σέρβες προτιμάνε σέρβους.

Εδώ και κάποια χρόνια έχουν μπει οι άραβες και οι τούρκοι στην αγορά. Τους βλέπεις να χώνουν φράγκα στα μαγαζιά, χαϊλίκια. Αυτό δημιούργησε μια εντύπωση στις ντόπιες ότι έτσι πρέπει να τα χώνει όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή τους. Για να γαμήσεις θα σου βγάλουν την ψυχή. Κάποιες θα σου πουν οτι είναι και θρησκευόμενες (άρα και καλά συντηρητικές, χώσε φράγκα με αβέβαιο αποτέλεσμα).

Σιχαίνομαι τους τουρκους (σε βαθμό που μπορώ να κάνω εμετό αν κάποιος μου πει οτι είναι τουρκος) και ό,τι αγγίζουν. Ετσι, ψιλοσιχάθηκα και τις σέρβες. Ουτε να ξαναπάω σερβία θέλω, ούτε θέλω να μου παριστάνουν το φίλο και καλά επειδή είμαι Έλληνας. Πρόκειται για λαό διπρόσωπο με φοβερά κόμπλεξ.    

Αν ψάχνεις σπονσορινγκ, προτείνω τα μαγαζιά που είναι δίπλα στο ποτάμι, δεξιά απο Brankov Most. Αλλά μακριά απο παρέες με τουρκόγυφτους, και τις τουρκογαμημένες ντόπιες που τους κάνουν παρέα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ τις Σερβες τις έμαθα καλά όταν καμακωνα Παραλία Κατερίνης τη δεκαετία 2000-2010.Ηταν μακράν οι πιο δύσκολες γκόμενες σου έβγαζαν την Παναγία.Ενω οι Πολωνέζες ήταν σαφώς οι πιο εύκολες.
Ήταν σε τέτοιο βαθμό σκληρές που είχα εφεύρει ένα σύστημα να τις εντοπίζω και να τις αποφεύγω.

Π.χ. πώς ξεχωρίζεις τις Σερβες
1.Αν δεις γκόμενα με μαύρο μπικίνι παραλία είναι πάντα Σερβα(αν δεν ειναι Ελληνιδα)Καμια Πολωνέζα,Τσεχα,Σλοβακα ή Ρωσίδα δε φοράει μαύρο μπικίνι.
2.Αν δεις πολλές,ψηλές μαζί με αθλητικους ψηλους αντρες είναι πάντα Σερβες κτλ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ουτε να ξαναπάω σερβία θέλω, ούτε θέλω να μου παριστάνουν το φίλο και καλά επειδή είμαι Έλληνας. Πρόκειται για λαό γκόμενες διπρόσωπες με φοβερά κόμπλεξ.    
Φίλε μου απο την δική μου εμπειρία στο Βελιγράδι και στο Νόβισαντ καθώς και απο τους Τουρίστες στη Ρόδο έχω να πω, πως όλοι κάνετε το λάθος να νομίζετε πως επειδή είναι φιλικός προς τη χώρα μας λαός έτσι θα είναι και οι γυναίκες τους!
Εγώ είδα πως άλλο οι Άντρες εκεί και άλλο οι γυναίκες! Όπως ακριβώς και οι Ελλεινίδες και πλέον όλες τις γυναίκες του κόσμου! Δεν τις νοιάζει τίποτα πέρα απο τον μικρόκοσμό τους! Αν έχεις εικόνα που θα τους κεντρίσει ή κάτι ενδιάφέρον να πεις ή να προσφέρεις έχει καλώς απο όπου κι αν είσαι αν όχι σε απορρίπτουν συνοπτικά! Για αυτές η Ελλάδα είναι ένας τόπος διακοπών και τίποτα άλλο! Τη φιλία τη κρατάνε οι άντρες! Εκεί πράγματι είδα πολύ θετικό κλίμα!
Το ίδιο θα νιώσει και ένας σέρβος άν έρθει για καμάκι στην Ελλάδα! Θα νομίζει πως η χώρα είναι γεμάτη υποκριτές φιλίας και διπρόσωπους απο τη χυλόπιτα που θα πέσει!  

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά στα Βαλκάνια οι γκόμενες μοιάζουν μεταξύ τους σε νοοτροπία.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο mindframe  Ελληνίδας,Σερβας,Αλβανιδας,Βουλγάρας,με τα ίδια κριτήρια περίπου επιλέγουν.Απλα οι Σερβες προτιμούν γενικα τους γυμνασμένους και αθλητές όπως και τους διάσημους,τους φραγκάτους τους γκλαμουρατους κτλ.
Δεν έχουν τίποτα ταπεινές απαιτήσεις λόγω ανέχειας,πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο.Προτιμανε γνωριμίες μέσω κύκλου,τους δικούς τους κτλ ακριβώς όπως οι Ελληνίδες.Ντυνονται σέξυ για cock teasing απλώς χωρίς να κάθονται κτλ.
Γενικά για τις Σερβες είναι σημαντικές οι παραδοσιακές αξίες,θρησκεία,οικογένεια,πατρίδα κτλ και αυτά είναι τα θέματα που τους αρέσουνε.Ειναι ψιλοσυντηρητικες γκόμενες βασικά.

Γενικά δεν ασχολούμαι ποτέ με γκόμενες σε εδάφη της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας γιατί οι Τούρκοι συντηρητικοποιησαν τα ήθη και γαμησαν το σκηνικό.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
aegeanorg - σεβάστη η άποψή σου. Οσα γράφω δεν είναι αποτέλεσμα τουρισμού, δυστυχώς. Σε ευχαριστώ που είσαι κόσμιος και δε θεωρείς οτι έχεις την απόλυτη γνώμη.

Κμαν2 - έτσι το βλέπω και εγώ. Κρατάω 3 πράγματα που είπες

1. στα Βαλκάνια οι γκόμενες μοιάζουν μεταξύ τους σε νοοτροπία
          2. πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο
          3. Ντυνονται σέξυ για cock teasing απλώς χωρίς να κάθονται

Αλλά εδω είναι το νήμα της ουκρανίας για την οποία δυστυχώς δεν έχω άποψη. Ας μη χαλάμε το νήμα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
aegeanorg - σεβάστη η άποψή σου. Οσα γράφω δεν είναι αποτέλεσμα τουρισμού, δυστυχώς. Σε ευχαριστώ που είσαι κόσμιος και δε θεωρείς οτι έχεις την απόλυτη γνώμη.

Κμαν2 - έτσι το βλέπω και εγώ. Κρατάω 3 πράγματα που είπες

1. στα Βαλκάνια οι γκόμενες μοιάζουν μεταξύ τους σε νοοτροπία
          2. πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο
          3. Ντυνονται σέξυ για cock teasing απλώς χωρίς να κάθονται

Αλλά εδω είναι το νήμα της ουκρανίας για την οποία δυστυχώς δεν έχω άποψη. Ας μη χαλάμε το νήμα.

Όλα τα θέματα είναι σχετικά γιατί εμφανίζουν τις εναλλακτικές.
Π.χ. καλύτερα Ουκρανία ή Ρωσία?
Καλύτερα Ουκρανία ή Πολωνία?
Καλύτερα Ουκρανία ή Λευκορρωσια?
Καλύτερα Ουκρανία ή Βαλτική?
Καλύτερα Ουκρανία ή Σερβία?
Έτσι παρουσιάζονται τα θέματα από την οπτική γαμέως,πρέπει να κάνεις επιλογή ανάμεσα σε χώρες οπότε κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.
Παλιά δεν υπήρχε το ίντερνετ και οι φανατικοί μουνάκηδες παίρναμε σβάρνα την ανατολική Ευρώπη από πόλη σε πόλη μέχρι να βρούμε το μυθικό Ελντοράντο,την πόλη όπου το μουνί έρεε αφθονο,όπου οι δρόμοι ήταν στρωμενοι με μουνί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom