Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
aegeanorg - σεβάστη η άποψή σου. Οσα γράφω δεν είναι αποτέλεσμα τουρισμού, δυστυχώς. Σε ευχαριστώ που είσαι κόσμιος και δε θεωρείς οτι έχεις την απόλυτη γνώμη.

Κμαν2 - έτσι το βλέπω και εγώ. Κρατάω 3 πράγματα που είπες

1. στα Βαλκάνια οι γκόμενες μοιάζουν μεταξύ τους σε νοοτροπία
          2. πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο
          3. Ντυνονται σέξυ για cock teasing απλώς χωρίς να κάθονται

Αλλά εδω είναι το νήμα της ουκρανίας για την οποία δυστυχώς δεν έχω άποψη. Ας μη χαλάμε το νήμα.
Με κανονικούς ανθρώπους πάντα συζητάμε κόσμια. Να πω κ εγώ ότι το 2 συμβαίνει σε εξοργιστικό βαθμό. Στα Σκόπια όπου έχω κάποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον κ βλέπω την αγορά, ο μέσος μισθός είναι 300€ κ αυτός που παίρνει 450 αισθάνεται άρχοντας, έχουν κ εκεί ανάλογες απαιτήσεις.
Υπάρχουν βέβαια κ ντόπιοι με μαύρο χρήμα που ενδεχομένως τις έχουν χαλάσει

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1104670;image[/img[/URL]]

[/quote]

Η γκόμενα είναι μουνάρα.
Οι μαλάκες σχολιάζουν το σώβρακο του χύστη .

Για τον πέουλα.

Ο τύπος γάμησε μουνάρα και βάζει φωτό.
Οι άλλοι γράψτε για τις λιαστές ντομάτες που τρώτε στου ψυρρή ή για τα μυθιστορήματα της Δαμουλίδου που διαβάζετε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
aegeanorg - σεβάστη η άποψή σου. Οσα γράφω δεν είναι αποτέλεσμα τουρισμού, δυστυχώς. Σε ευχαριστώ που είσαι κόσμιος και δε θεωρείς οτι έχεις την απόλυτη γνώμη.

.
Χωρίς να το κάνουμε το νήμα Σερβία θέλω μια πολύ γρήγορη άποψη που με ενδιαφέρει διότι αν κατάλαβα τους έζησες επαγγελματικά! Και θέλω να μου πεις αν σε σχέση με άλλους ξένους συναδέλφους φέρονταν το ίδιο και αν τους έπαιρνε κάπου να φανούν μεροληπτικοί υπέρ των Ελλήνων και να ρίξουν τους Τούρκους ή τους Ιταλούς πχ το έκαναν?

Εμένα η εμπειρία με  Σέρβους που έχω σαν σημαία είναι η εξής --->
Ερώτηση στο δρόμο σε Σέρβο "Που είναι το Χ club?
Σέρβος "Ευγενικά τη κατευθυνση"
Σέρβος "Απο που είσαι?"
Εγώ "Ελλάδα"
Σέρβος "Έλα να σε πάω με το αυτοκίνητό μου"

Πιστεύω πως μόνο για Έλληνα το έκανε! Για κανέναν άλλο λαό!  

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Σέρβες είναι κακομαθημένες. Γκομενάρες οι περισσότερες (έχει και σάβρες αρκετές) αλλά ψώνια τρελά. Ειδικά μέχρι τα 30-31. Μετά τα 30 αλλάζουν αλλά επειδή παντρεύονται μικρές έχουν 1-2 παιδιά και ψάχνουν γαμπρό - ή σπόνσορα αλλά κυριλέ με φράγκα. 

Οι Σέρβες είναι οι ελλεεινίδες του σλαβικού κόσμου.Ίδια νοοτροπία ακριβώς.Και σαν εμφάνιση είναι υπερεκτιμημένες,οι πιο πολλές είναι κοντές,μελαχρινές με διναρικές και τουρκομογγόλικες φάτσες.Σίγουρα οι ψηλές είναι εντυπωσιακές,με φοβερά κορμιά και πόδια αλλά δεν είναι πλειοψηφία.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Χωρίς να το κάνουμε το νήμα Σερβία θέλω μια πολύ γρήγορη άποψη που με ενδιαφέρει διότι αν κατάλαβα τους έζησες επαγγελματικά! Και θέλω να μου πεις αν σε σχέση με άλλους ξένους συναδέλφους φέρονταν το ίδιο και αν τους έπαιρνε κάπου να φανούν μεροληπτικοί υπέρ των Ελλήνων και να ρίξουν τους Τούρκους ή τους Ιταλούς πχ το έκαναν?

Εμένα η εμπειρία με  Σέρβους που έχω σαν σημαία είναι η εξής --->
Σέρβος "Απο που είσαι?"
Εγώ "Ελλάδα"

Παλαίοτερα, ναι το έκαναν. Αλλά δυστυχώς συνέβησαν 2 τινά -
1. διάφοροι τυχάρπαστοι Ελληνες έδιναν υποσχέσεις που μετά τις αθετούσαν. Ακτορας, έχει κακό όνομα. Γενικά οι Ελληνες εχουν πλεον μια φήμη οτι είναι απατεώνες. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα.
2. Πριν την κρίση ήμασταν άρχοντες. Μετά την κρίση, αλλά ειδικά μετά την καταστροφή που προκάλεσε ο γύφτος ο βαρουφάκης με τον αμόρφωτο τον τσίπρα, πλεον δεν πειθεις ουτε καν σαν επιχείρηση.

Δηλαδή είσαι φτωχός και αναξιόπιστος = να σε κλαίνε οι ρέγγες

Σε φιλικό επίπεδο, οκ κανένα πρόβλημα με τους Σέρβους. Ισως να κάνουν σε προσωπικό επίπεδο το έξτρα βήμα. Οι σέρβες είναι μεγάλες cock teasers και ψωνάρες που ζουν για τη γυφτο-γκλαμουριά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εμένα η εμπειρία με  Σέρβους που έχω σαν σημαία είναι η εξής --->
Σέρβος "Απο που είσαι?"
Εγώ "Ελλάδα"

Νομίζω και τους Ρώσους συμπαθούν πολύ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η γκόμενα είναι μουνάρα.

Για τον πέουλα.

Οι άλλοι γράψτε για τις λιαστές ντομάτες που τρώτε στου ψυρρή ή για τα μυθιστορήματα της Δαμουλίδου που διαβάζετε.

Τυπε μια φωτογραφια ανεβασε, δεν σημαινει οτι γαμησε κιολας. Τη μουναρα που την ειδες; Μια νορμαλ κοπελα με εξαιρετικα αμηχανη οψη, η κοπελα κανει μπαμ οτι νιωθει αβολα με ολο αυτο και θελει να φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Νομίζω και τους Ρώσους συμπαθούν πολύ

Ισχύει. Νομίζουν οτι οι ρωσοι είναι φίλοι τους. Θα τολμούσα να πω οτι η ρώσικη προπαγάνδα έχει πετύχει να κάνει τους σέρβους να θαυμάζουν τους ρώσους και να θέλουν να είναι σαν αυτούς (αυτο που τους πουλάει η προπαγάνδα).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η γκόμενα είναι μουνάρα.

Για τον πέουλα.

Αυτή την είχα μονιμη σπονσορετ για ένα χρόνο.Μου έφερε και φίλες της να γαμησω,ακόμα πιο μουναρες,τη μια σε παρτούζα,έχω ποσταρει φωτός.
Τελικά τη χώρισα φέτος γιατί πάχυνε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Γενικά στα Βαλκάνια οι γκόμενες μοιάζουν μεταξύ τους σε νοοτροπία.Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο mindframe  Ελληνίδας,Σερβας,Αλβανιδας,Βουλγάρας,με τα ίδια κριτήρια περίπου επιλέγουν.
Βγαλε εξω τις Βουλγαρες

Γενικά δεν ασχολούμαι ποτέ με γκόμενες σε εδάφη της πρώην οθωμανικής αυτοκρατορίας γιατί οι Τούρκοι συντηρητικοποιησαν τα ήθη και γαμησαν το σκηνικό.
Μαλακιες ,η Πολωνια ειναι πιο συντηρητικη απο Μολδαβια η Ουγγαρια ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Εμένα η εμπειρία με  Σέρβους που έχω σαν σημαία είναι η εξής --->
Σέρβος "Απο που είσαι?"
Εγώ "Ελλάδα"

Το καλοκαιρι γυρνωντας απο Μισνκ στη Γερμανια κατεβηκαμε με αμαξι Ελλαδα ,διανυκτερυση στο Βελιγραδι που ειχα να παω απο το 89  :grin:
τα παιδια στο ξενοδοχειο μολις ειδαν τα διαβατηρια αλλοι ανθρωποι εγιναν!
Βεβαια οπως σωστα ειπωθηκε αυτο ισχυει μονο για τους αντρες , οι Σερβες καμια σχεση ...

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Το καλοκαιρι γυρνωντας απο Μισνκ στη Γερμανια κατεβηκαμε με αμαξι Ελλαδα ,διανυκτερυση στο Βελιγραδι που ειχα να παω απο το 89  :grin:
τα παιδια στο ξενοδοχειο μολις ειδαν τα διαβατηρια αλλοι ανθρωποι εγιναν!
Βεβαια οπως σωστα ειπωθηκε αυτο ισχυει μονο για τους αντρες , οι Σερβες καμια σχεση ...

Το 1989 με το 2019 δεν έχει καμμία σχέση. Δυστυχώς και πες μου αν είδες διαφορά

Λίγο μετά τον πόλεμο, αρχές 2000 αν θυμάμαι καλά, ο Κοστούνιτσα είχε πει στα ίσια σε γερμανους που είχανε παει σερβία για κάποια μεγάλα έργα οτι αν θέλουν να ειναι καν υποψήφιοι θα πρέπει να κατέβουν με Ελληνες.

Το 2018 λοιπόν, Ελληνικές εταιρίες δε λαμβάνονται σοβαρά υπ'όψιν (χωρίς επίσημα να βγαίνουν εκτός) για λόγους αξιοπιστίας.

Αλλο οι μπίζνες, άλλο το προσωπικό επίπεδο

Και μιας και πιασαμε για τα καλά πρωην γιουγκοσλαβία, σε ποιο παιχνίδι ματσ Ελλάδα-σερβία οι σέρβοι γιουχάρισαν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο;

Ασε ρε με τους μαλάκες

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παιδισ, μενω σε ενα υπογειο κοινοχρηστο δωματιο στη χιλη και δουλευω διπλοβαρδιες στα ανθρακωρυχια για να βγαλω 5 δραχμες. Εχετε να μου προτεινετε κανεναν σιγουρο τροπο να χαλασω ολες μου τις οικονομιες της χρονιας σε μια πουτανα χωρις να γαμησω?

Σας παακαλω βοηθηστε με να νοιωσω λιγο την βαλκανια υπεροχη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑ :2funny:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ρε καθεστε κ;ι δινετε και συμβουλες στο ξεφτιλισμενο ναυαγιο με τα σαπια αρχιδια ? χαχαχαχαχαχα ουτε οι πουτανες δε σου καθονται ρε μπιχλη με την τυριλα στα αρχιδια χαχαχαχα τραβα αγορασε κανα σαπουνι να κανεις κανα μπανιο πρωτα ρε γελοιε φτωχομπινε που το παιζεις και σπονσορας. Εισαιο πιο επικος εθνικος ξεφτιλας ρε καραγκιοζη, τουλαχιστο μη λες οτι εισαι ελληνας στις ψωμολυσσες βρωμιαρες που σε μαδανε ρε γελοιε και ρεζιλευεις τους χιστες.... ουυυυυυυρτ ρε ξεφτιλα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαλακες δε μπορω αλλο με πονεσε το συκωτι μου απο τα γελια

Φίλε τα επιχειρήματά σου είναι εντελώς αβάσιμα. :grin: :grin: :grin:

Ο ''αρχηγός'' κάνει ζωή και κότα !!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1570955345_050.jpg
    1570955345_050.jpg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 20

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Οι Σερβες μου αρέσουν αλλά έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις.
Οι Σκοπιανες είναι σα συντηρητικές κοντές Σερβες.
Οι Κροατισσες είναι εντάξει,πιο εξευρωπαισμενες από τις Σερβες και παραπλήσιας εμφάνισης.Με μεσογειακές δεν ασχολούμαι καθόλου.

Απο τοτε που παρατησες τις μεσογειακες εμφανιστηκαν οι Ελλεηνιδες που σπαζουν μπαλες απο οργη που εχασαν το κελεπουρι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τυπε μια φωτογραφια ανεβασε, δεν σημαινει οτι γαμησε κιολας. Τη μουναρα που την ειδες; Μια νορμαλ κοπελα με εξαιρετικα αμηχανη οψη, η κοπελα κανει μπαμ οτι νιωθει αβολα με ολο αυτο και θελει να φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται.

Τυπε ο Λακης (φυλοβιος) εχει τακιμιασει με ολα τα ναυαγια του σαη, μη δινεις σημασια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Φίλε είναι φανερό ότι η γκόμενά έχει μείνει έκθαμβη από το διαστημικό σώβρακο, σήμα κατατεθέν του "αρχηγού" !! :grin: :grin:

Εξ ού και η αμηχανία της !! :grin:

Και βέβαια η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μεθυστική εσάνς βουκολικής βαρβατίλας του "αρχηγού" που αφήνει σύξυλες όλες τις Σλάβες. :grin: :grin:

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Η άλλη φωτογραφία πάντως είναι πολύ πιο αξιόλογη, αυτή με τα ψιλα στο τραπεζάκι..

Έχει πολύ δυνατούς συμβολισμούς  :rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν τη γάμησα όπως βλέπεις.Ειναι φανερό.

DTNab2.jpg

Αυτή και η φίλη της τρομερές ψωλαρπαχτρες,όταν τους χαϊδευες το μπούτι στο κλαμπ ή έβαζες δάχτυλο,έπιαναν κατ' ευθείαν τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

ELalAr.jpg

Στο ουκρανικο καμάκι το βασικό είναι να αντέξεις τις μαλάξεις του πέους από τις γκόμενες στο κλαμπ ώστε να μπορέσεις να γαμήσεις.
Θα έλεγα ότι σπάνια κάνεις λάθος εκτίμηση για τις προθέσεις των Ουκρανέζων οταν γραπωνουν τον ποτσο,σίγουρα δεν είναι cock teasers αλλά επιδιώκουν το αποτέλεσμα.

Το βαλκανικό μου χέρι στο μπούτι της δίμετρης.

P1Q4FH.jpg

YV15bp.jpg

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Φίλε είναι φανερό ότι η γκόμενά έχει μείνει έκθαμβη από το διαστημικό σώβρακο, σήμα κατατεθέν του "αρχηγού" !! :grin: :grin:

Εξ ού και η αμηχανία της !! :grin:

Και βέβαια η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μεθυστική εσάνς βουκολικής βαρβατίλας του "αρχηγού" που αφήνει σύξυλες όλες τις Σλάβες. :grin: :grin:

Βάλε εσυ ρε μαλάκα τα μόγγολα που γαμας  η μικρότερη 45 χρόνων ....

Παραδέχτηκε ο αρχηγός ότι τη πάτησε με τη Λευκορωσίδα ...

Κλάστε μας τα αρχιδια εσείς οι αλάνθαστοι ...

Χριστάκο ανέβασε μας καμμία φωτό με γκομενα από galaxy να σε χαρούμε ρε μπράτ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom