barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ θα έβγαινες φωτό με τέτοιο σώβρακο;Πες αληθεια!!
Το δικο μου τυπε πως το βλεπεις; :S :S
Εσύ θα έβγαινες φωτό με τέτοιο σώβρακο;Πες αληθεια!!
στον kman2 επιβητορα μουναρων. στους ζηλιαρηδες πιρφορους αυνανες.
Ελπιζω το σωβρακο να εχει και τρυπα για να καταλαβαινουν τη θεση τους και ποιος ειναι το αφεντικο.
Τρυπα πισω εννοεις τυπε;
Τυπε μια φωτογραφια ανεβασε, δεν σημαινει οτι γαμησε κιολας. Τη μουναρα που την ειδες; Μια νορμαλ κοπελα με εξαιρετικα αμηχανη οψη, η κοπελα κανει μπαμ οτι νιωθει αβολα με ολο αυτο και θελει να φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται.
Dude o Άρχοντας Kman δεν είναι απλή περίπτωση.
Εγώ έχω καταλήξει ότι το συγκεκριμένο σωβρακο ειναι κάποιου τύπου συμβολισμός.
Δεν είμαι σίγουρος όμως, πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο Αρχηγός.
Φίλε είναι φανερό ότι η γκόμενά έχει μείνει έκθαμβη από το διαστημικό σώβρακο, σήμα κατατεθέν του "αρχηγού" !!
Εξ ού και η αμηχανία της !!
Και βέβαια η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μεθυστική εσάνς βουκολικής βαρβατίλας του "αρχηγού" που αφήνει σύξυλες όλες τις Σλάβες.
Μετα μεγαλης λυπης...αυτο βλεπω τυπε... :S :S :S
Απ’ ότι φαίνεται κατά τα λεγόμενα άλλων μελών ο κμαν2 λέει αλήθειες. Τα σέβη μου και τον αμέριστο σεβασμό μου λοιπόν, τόσο για τις κατακτήσεις του όσο και για την άκρως ακομπλεξάριστη συμπεριφορά του (θέλει νεύρα να φορέσεις τέτοιο μανδύα, πόσο μάλλον να βγεις και σελφι).
Καλή τύχη στις μελλοντικές εξορμήσεις κύριε κμαν2.
Κμαν ξερεις πολυ καλα οτι εχει δικιο σε αυτο που σου ειπε, πληρωνεις εξτρα για τις φωτο που θα σε βοηθησουν να πεισεις μεσα εδω και να αποκτησεις "ακολουθους" ωστε να ανεβεις λιγακι ψυχικα μετα το καρβουνιασμα και τις ταπεινωσεις που τρως καθημερινα στη δουλεια και στη ζωη γενικα.
Δεν ψαρεψε αλλά νοίκιασε.Και γω Μινέρβα φοράω αλλά όχι νούμερο 6 ενώ είμαι για 4. Εκτός αν είναι τόσο προικισμένο το παλικάρι, εκεί πάω πάσο. Όσο να νε λίγο χώρο τον θες.
Ρε τι συζητάμε τώρα, το παλικάρι τις πετσόκοψε αυτό έχει σημασία. Ότι ένας από μας τα κατάφερε, τις γλέντησε. Πήγε κόντρα στα στερεότυπα, έριξε τα τείχη, γκρέμισε σεντόνια τύπου Σαβιδη, κοινώς μας τα έτριψε στη μούρη και μας είπε «εδώ μουνια, εγώ με δυο καλλονές που ψάρεψα, εσείς καθίστε να μιλάτε για πολυτεχνεία». Ε λοιπόν, τα σέβη μου κύριε κμαν2.
Και γω Μινέρβα φοράω αλλά όχι νούμερο 6 ενώ είμαι για 4.
φίλε τα λες σοβαρά όλα αυτά?
έλα, εμπιστέψου με...
Τσου ρε Λάκη!!!Μα είναι μια χαρά σώβρακα.
Αλλωστε τα σώβρακα τα παίρνω δωδεκάδες και μπαίνουν στα σκουπίδια το πολύ σε 1 χρόνο.
Και στην τελική κάτι ΜΙΝΕΡΒΑ , PALCO κτλ είναι και ελληνικά προϊόντα !!!!!
Απλά εδώ , έχει πολλούς αυνάνες, που πιθανόν καθημερινές φοράνε τη φόρμα χωρίς σώβρακο
για να μη χαλάνε νερό στο πλυντήριο
αλλά σάββατα , όταν πάνε σε μεζεδοπωλείο ή καμιά άλλη μουνομαλακία
με τη σούλα, καθηγήτρια αγγλικών
φοράνε το μοναδικό ck που είχαν αγοράσει το 2009 , όταν πήγαν πρώτη φορά σε στοκατζίδικο
και το βρήκαν ευκαιρία.
Τύπε ... μην το πάρεις βαριά ... αλλά η γκόμενα του Kman είναι ανώτερο δείγμα ωραίας γυναίκας της καυκάσιας φυλής.
Ενώ εσύ ανυεβάζεις κάτι ταϋλανδέζες.
Ταυλάνδη , πάω μόνο με γυναίκα.
Θεωρώ αδιανόητο να γαμήσω κάτι εγχώριο εκεί , όχι με λεφτά , ούτε τσάμπα
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.
άκου φίλε μου γιατί μάλλον αγνοείς πράγματα.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΝΑ ΤΟΥς ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ.
δεν εννοώ ότι για παραδειγμα θα προτιμούσα κάποιον με σινιέ εσώρουχα που έχει όμως να κάνει μπάνιο 3 μέρες από κάποιον καθαρό με μινέρβα, αλλά όπως και να έχει το τι φοράμε υποδηλώνει πολλά και αφήνει εντυπώσεις.
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ !!
οπότε την σημερινή εποχή ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΗΛΙΟΣ Ή ΜΙΝΕΡΒΑ. βάλτο σπίτι σου καθαρό κι ωραίο κι άνετο όταν είσαι μόνος.
ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΟΚ??????
Μάλλον είσαι ανενημέρωτος διότι δεν έχω ποστάρει μόνο Ταιλανδέζες αλλά ένα σκασμό από όλες τις γυναικείες φυλές της γης, των Σλάβισων συμπεριλαμβανομένων. Γυναικείες φυλές που ο "αρχηγός" σου δεν τις έχει δει, και ούτε θα τις δεί στον ύπνο του.
Για να λέμε την αλήθεια ένα TH, ένα CK και ένα Boss τα έχεις γιατί ποτέ δε ξέρεις.