Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μία από τις γκόμενες που μου πάσαρε η δικιά μου.Μου χάιδευε το χέρι στο μαγαζί όλη νύχτα.Τελικά αδιαφόρησα λόγω της δίμετρης και κατέληξε Τουρκία πλέον παντρεμένη με Τούρκο.

q5WIZF.jpg

Ουκρανέζα 25 χρονών,182 που είχα για ένα εξάμηνο αλλά μετά τη βαρέθηκα,δεν έπιανε τα υψηλά στάνταρντς για σπόνσορινγκ.
Τη γνώρισα σε κλαμπ και μετά τα γλωσσόφιλα με τσάκωσε να φιλάω τη φίλη της και έγινε πυρ και μανία από τη ζήλεια.

yPUM6l.jpg

Εδώ με τη δίμετρη.

ON36Fb.jpg

Γενικά Ουκρανία,Ρωσία έχεις τόσες επιλογές,σου κόβεται η ανάσα.Πώς να προλάβεις να τις ικανοποιήσεις όλες?Ουρά κάνουν για Balkan πέος και σπονσοριλίκι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Και ολα αυτα, τρωγοντας ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτα,

Και καποιοι εδω τον σιγονταρουν που το τελευταιο ταξιδι στο εξωτερικο το εκαναν στην 7ημερη της 3ης Λυκειου στην Ιταλια και το Σαββατο την περνανε με μπυρα απ το περιπτερο στο Μοναστηρακι

Αναρμοστο

Υπάρχουν αστέρια των προαστείων που τρώνε σούσι ή σε μεζοδοπωλεία !!!!!!
Αλλά αν και είναι των κυριλέ προαστείων (σπίτια 2ψηφιου αριθμου τμ πάντα)
πάνε και σε ταβέρνες ... στα καλύβια ... για πιο εξοχικά ....

όταν δεν είναι αράχωβα με το tiguan !!!!

Σε όλα εννοείται, φοράνε το ακριβό σώβρακο , που έχουν πάρει από το μακ άρθουρ
εξαργυρώνοντας τα γιελοους !!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
kman μπορεις να ψαξεις στο Λουκανικο του στρατου που βρηκες και τα μινερβα αν εχει περισσεψει καμια σκελεα πρασινη με την τρυπα μπροστα;
θα παω πεζοπορια Παρνηθα,ευχαριστω εκ των προτερων :hi:
:S :S :S

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Φίλε ... αν σκεφτόμουν να πηδήξω ταϋλανδέζα ... μπορεί να χρησιμοποιούσα για τον πούτσο μου
κανένα ξυριστικό ... μου αρέσουν τα παραδοσιακά !!!!!

61IHPbkf04L._SX425_.jpg

Ναί και εγώ τέτοια χρησιμοποιώ.

Με ξύλινη λαβή όμως. Μη γίνεσαι φτηνιάρης..

Ο "αρχηγός" τους εκπροσώπους τους θέλει large όπως ο ίδιος. :grin: :grin:

Συνημμένα

• large_20190806124205_eurostil_barber_line_wooden_handle_shaving_razor_04930.jpeg
    large_20190806124205_eurostil_barber_line_wooden_handle_shaving_razor_04930.jpeg
    6,1 KB · Εμφανίσεις: 35

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ουκρανέζα 25 χρονών,182

Τι να κλάσει , μπροστά στα αριστουργήματα στην πατάγια !!!!!

https://[URL unfurl="true"]www.asiantraveltips.com/wp-content/uploads/2015/05/Beer-bar-girls-in-Pattaya-575x431.jpg[/img[/URL]]

[img]https://media3.giphy.com/media/l2QDTqHp9W7WIJXlC/giphy.gif
MeatyWeeHackee-small.gif

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κμαν2 αυτές οι φωτό απο πότε είναι;Πρέπει να τις έχεις ξαναβάλει ή κάνω λάθος;

Αυτές είναι φωτός από 2018,2017.Με το ίδιο κινητό που έχω και τώρα.
Απλά δείχνω τι είναι δυνατόν με το live σπονσοριλίκι.Ολες αυτές τις γκόμενες τις γνώρισα σε κλαμπ,στο δρόμο ή σε εμπορικά μαγαζιά.Ηταν από live καμάκι.
Εγώ βέβαια έχω τεράστια εμπειρία στο live,είμαι καμάκι 20 χρόνια μπλοκ.Π.χ. το 2017 το Μάρτιο δεν είχα τόσα λεφτά,αποφάσισα να μπω σε ένα κλαμπ Βρότσλαβ και σε λίγο γινόταν αυτό με μια βυζαρού Πολωνέζα.(αυτό που φαίνεται από το ντεκολτέ είναι όλο βυζί)

SRY3Yi.jpg

Τη φωτό την τράβηξε η φίλη της επίσης βυζαρού,στης οποίας τα βυζιά συνεχώς τοποθετούσε τα χέρια μου η δικιά μου.
Τρελοπολωνέζες που λένε.Υπέθεσα οτι θα ακολουθούσε το παραδοσιακό πολωνικό γλυφοκώλι.

zC6DL7.jpg

Αλλά οι εξελίξεις με διέψευσαν.Ισως με είχε ματιάσει η Ουκρανή που είχα βγει λίγο πριν ραντεβού γνωριμία από το Mundo που άρχισε τα κουλά για σοβαρή σχέση γάμο κτλ χωρίς να παραλείψει να ζητήσει και οικονομική βοήθεια αφού οι Ουκρανές ως γνωστόν Πολωνία υποφέρουν με τους ντόπιους Πολωνούς άντρες σπάγκους που δεν είναι χουβαρντάδες όπως οι Ρώσοι και χρειάζονται οικονομική ανακούφιση.

JjlH3p.jpg

CAmnvw.jpg

Καταννόησα και πάλι το μεγαλείο του άρχοντος.Γιατί να μην είμαι Κίεβο να γαμάω σκέφτηκα ή ακόμα και Λβωφ.Αλλά έτσι είμαστε κάποιες φορές κάνουμε θυσίες εμείς οι Βαλκάνιοι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ναί και εγώ τέτοια χρησιμοποιώ.

Με ξύλινη λαβή όμως. Μη γίνεσαι φτηνιάρης..

Ο "αρχηγός" τους εκπροσώπους τους θέλει large όπως ο ίδιος. :grin: :grin:

Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά αυτού που έβαλα εγώ, από αυτό που έβαλες εσύ ;
Αν όχι ....
Θες διάβασμα για τα ξυριστικά !!!!!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Δεν στηρίζω τίποτε φίλε.
Απλά λέω ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ... ΣΩΒΡΑΚΟΥ ...
όταν ο άλλος βάζει φωτό από γκόμενες !!!!!!!!

Εγώ φοράω μινέρβα και με boss σακάκι και με brooks brothers και με ραμμένο , που δεν έχει ... ετικέτα !!!!
Και ανώνυμες κάλτσες. Τις φοράω με χειροποίητα παπούτσια.
το προβλημα δεν ειναι η μαρκα του σωβρακου ειναι το οτι τετοιο σωβρακο δεν φοραγε ουτε ο παππους μου
εκει που παιρνει τα σωβρακα 50κονταετιας υπαρχουν στο διπλα καλαθι μποξερακια με τα ιδια λεφτα που κανουν αυτα τα σωβρακα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
με πλήγωσες πάρα πολύ αλλά ευτυχώς κι εγώ στο στρατό έμαθα να αντέχω καταστάσεις...
θα ζήσω (δυστυχώς) χωρίς την καλημέρα σου...

Μη σκας λεβεντιά !
Καταλαβαίνεις, ελπίζω , το χάος που χωρίζει τις απόψεις μας.
Μιλάμε για χάος.
Ατελείωτο όμως.

Δεν διαφωνώ , ότι η δική σου άποψη, μπορεί να έχει περισσότερους οπαδούς.
Αλλά αν με παρακολουθείς καιρό ... ξέρεις τι άποψη έχω για την άποψη της πλειοψηφίας ...

και για την πολιτική ορθότητα ... και τον καθωσπρεπισμό ....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Απλά δείχνω τι είναι δυνατόν με το live σπονσοριλίκι.Ολες αυτές τις γκόμενες τις γνώρισα σε κλαμπ,στο δρόμο ή σε εμπορικά μαγαζιά.Ηταν από live καμάκι.
Καμάκι που πλήρώνεις το θύμα δεν το λες καμάκι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
το προβλημα δεν ειναι η μαρκα του σωβρακου ειναι το οτι τετοιο σωβρακο δεν φοραγε ουτε ο παππους μου
εκει που παιρνει τα σωβρακα 50κονταετιας υπαρχουν στο διπλα καλαθι μποξερακια με τα ιδια λεφτα που κανουν αυτα τα σωβρακα

Μποξεράκια, δεν φοράω ποτέ, αν μιλάμε για τα φαρδιά.
Μπορείς να στραμπουλήξεις κανά @ ή και πούτσο.
Μόνο εφαρμοστά.

Αλλά μάρκα, στα αρχίδια μου ειλικρινά.
Όπως και μάρκα για κάλτσες.

ή μάρκα κωλόχαρτου !!!!!!!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Μιλάς ρωσικά ή ουκρανικά αρχηγέ ? Γιατί τις ποιο πολλές από εκείνες που έχω συναντήσει σε επαγγελματικούς χώρους πονάει ο εγκέφαλος μου όταν τις ακούω να προσπαθούν  να μιλήσουν εγγλέζικα ή γαλλικά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
Ρε τον πουστη τον κμαν.. Έχω κλάψει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει... Ο ποκοπικος δίπλα στις αλογες....  :2funny:
Μερικές είναι μουνες, αλλά πως δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί έξω μαζί τους??!!  :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
εξακολουθώ να επιμένω ότι δεν κατάλαβες...
το θα έπρεπε με το τι συμβαίνει διαφέρουν. ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
άστο μεχρι εδώ, δεν χρειαζονται παραπάνω σχόλια

Επαναλαμβάνω .
Την άποψή σου, ίσως τη συμμερίζονται περισσότεροι και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τη δική μου.
Δεν με ενδιαφέρει όμως.
Μπορώ να περάσω όλη τη ζωή μου και να πηδάω γκόμενες που συμμερίζονται τη δική μου άποψη !!!!1

Οι δικές σου απόψεις, επίσης, είναι πολύ πιο δημοφιλείς σε μισθωτούς.
Καθένας, επιλεγει τις παρέες του !
Και τις ... γυναίκες του !!!!!!!

source.gif

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Ο Φυλοβιος ντοπαρισμενος είναι σήμερα?  :2funny:

Τον βλέπω ξάπλα αλά Ολαιταν αν συνεχίσει έτσι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

πιο υγιεινα ειναι τα ΜΙΝΕΡΒΑ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
δίπλα στις αλογες....  

Τελικά αν είναι να πάμε κάπου με μασούρι και μαρούλι
αντί να πάμε στο γκάλαξυ με τον σαβίδη
καλύτερα να πάμε να βρουμε τον ΑΡΧΗΓΟ ΚΜΑΝ στο ανατολικό μπλοκ.

Αυτές οι άνω του 1.80 , είναι το αδύνατο σημείο μου.
Αν θυμάται κανείς μία Όλγα βίζιτα , ρωσίδι στην αθήνα το καλοκαίρι του 2000, στα 25.000δρχ το βασικό
πρέπει να την είχα πάρει καμιά 100 στη φορές μέχρι τον οκτώβριο που χάθηκε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Έχω κλάψει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει... Ο ποκοπικος δίπλα στις αλογες....  :2funny:
Με τοσο κασερι στην πιατσα οχι μονο ο ποκοπικος αλλα και η τσιτα θα κυκλοφορουσε τανες του πρωην ανατολικου  

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τελικά αν είναι να πάμε κάπου με μασούρι και μαρούλι
αντί να πάμε στο γκάλαξυ με τον σαβίδη
καλύτερα να πάμε να βρουμε τον ΑΡΧΗΓΟ ΚΜΑΝ στο ανατολικό μπλοκ.

Αυτές οι άνω του 1.80 , είναι το αδύνατο σημείο μου.
Αν θυμάται κανείς μία Όλγα βίζιτα , ρωσίδι στην αθήνα το καλοκαίρι του 2000, στα 25.000δρχ το βασικό
πρέπει να την είχα πάρει καμιά 100 στη φορές μέχρι τον οκτώβριο που χάθηκε.

Χάθηκε όταν άρχισε να την σπονσονάρει κάποιο ναυάγιο σαν τον αρχηγό με 250.000 το μήνα χωρίς να τη γαμάει.

Κατάλαβες τώρα ???

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
Τα θανάσιμα αμαρτήματα του κμαν για τα οποία τον δουλεύουν όλοι :
1) βαφτίζει τις βίζιτες, γκομενες
2) θεωρεί καμάκι την φράση θα σου δώσω 1000 ευρώ για το τριημερο
3) έχει φτιάξει μια πραγματικότητα στην οποία πανηγυρίζει και δεν καταλαβαίνει ότι τον εκμεταλευονται οι βίζιτες.. Όταν δηλαδή σε μια μουνα που ο καθένας μπορεί να πάρει ως cg με 200 ευρώ, αυτός της δίνει 1500 ευρώ, μιλάμε για ξεκάθαρη υπέροχη της βίζιτα και όχι του Βαλκάνιου πουτσαρα... Μιλάμε για αδιανόητη νίκη της βίζιτας, κανονικό ξεβρακωμα
4) βγαίνει και κυκλοφορεί έξω με βίζιτες!!! Ξεκάθαρη δηλαδή ανάγκη να δείξει στον κόσμο ότι κυκλοφορεί μια μουνα... Ενώ οι υπόλοιποι έχουμε ανάγκη να πηδηξουμε μια μουνα, αυτός έχει ανάγκη να την κυκλοφορήσει... Αίσχος...
5) γαμαει σπάνια!!! Μπορεί να βγάζει 2-3 μήνες μόνο με δουλειά και μαλάκια για να πηδηξει ένα τριήμερο μια μουναρα...Πραγματικά αδιανόητο... Απορω πως δεν του πονάνε τα αρχιδια... Αν ήταν να διαλέξω την ζωή του πικερ που γαμαει μέρα παρά μέρα μαζί με τα πανιά η του κμαν που πηδαει μου ες 1 φορά το δίμηνο, μάλλον θα διάλεγα την ζωή του πικερ (νταξει μαλακιες λέω, θα αυτοκτονούσα στα σίγουρα, αλλά ετσι για την κουβέντα το λέω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom