Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε εγώ κάτι μαυριδερές τάπες σε ταϋλάνδη , φιλιπίνες και τέτοια θυμάμαι.
Τύπου κωλόμπαρου στην πατάγια ... άντε στο πούκετ ...

Πάει στο διάολο δηλαδή.

Ε μάλλον δεν είσαι πολύ "μελετηρός". :grin:

Δεν πειράζει όμως!! :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν αντιλαμβάνεσαι το σύστημα αναφοράς του αρχηγού.

Ο αρχηγός δεν θεωρεί εαυτόν υποχρεωμένο να δώσει εξετάσεις ύφους και αισθητικής στην  εκάστοτε σπονσορετ προσδοκώντας προβιβασιμο βαθμό. Ο αρχηγός επιβάλλει τους όρους του δια της σταρχιδιτικης παρουσίας και της βαλκανικής ανωτερότητας καταργώντας κάθεεξωτερικα επιβαλλόμενη  σύμβαση.

Ο κμαν2 κανοναρχει το δικό του ερωτικο σύμπαν και επιβάλει τους όρους του στην κάθε μια που θα θελήσει να ενταχθεί σε αυτό.

Πάνω που έχει επιβάλει τους όρους και έχει κανοναρχίσει το σύμπαν και έχει καταργήσει τις συμβάσεις, και λάμπει η βαλκανική ανωτερότητα...

ΧΟΝΤΡΟΧΡΥΣΟΠΛΩΡΩΝΟΝΤΑΣ...

Ξεχνάει να γαμήσει !!! :grin: :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
άκου φίλε μου γιατί μάλλον αγνοείς πράγματα.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΝΑ ΤΟΥς ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ.
δεν εννοώ ότι για παραδειγμα θα προτιμούσα κάποιον με σινιέ εσώρουχα που έχει όμως να κάνει μπάνιο 3 μέρες από κάποιον καθαρό με μινέρβα, αλλά όπως και να έχει το τι φοράμε υποδηλώνει πολλά και αφήνει εντυπώσεις.
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ !!
οπότε την σημερινή εποχή ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΗΛΙΟΣ Ή ΜΙΝΕΡΒΑ. βάλτο σπίτι σου καθαρό κι ωραίο κι άνετο όταν είσαι μόνος.
ΓΚΟΜΕΝΙΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΟΚ??????

Στο δικό σου κόσμο .
Στο μεταξύ, τα λες , λες και ισχύουν για όλους, όπως το κοράνι ή η σαρία στη σαουδική αραβία ή στο ιράν !
Εντυπώσεις από τη μάρκα του σώβρακου  ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΟΥΛΑ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ....

ή καμία απόφοιτος κολλεγίου ... που δουλεύει για 700 το μήνα.

Με την ίδια λογική ... έχω σακάκι που δεν έχει ετικέτα !
Καμία , τίποτε.

Το σακάκι μου το έραψαν. Το ύφασμα το έφερε ο κουμπάρος μου από το χογκ κογκ .
Θα κρίνει καμία γκόμενα των 700 ευρώ, ότι το σακάκι είναι μάπα ;;;
Και ότι το rl που πήρε ο παπάρας από το στοκατζίδικο , είναι ... καλύτερο ;;;;
Και θα ασχοληθώ με τη γκόμενα ;;;

ή με το μαλάκα που λέει κάτι τέτοια ;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τύπε ... μην το πάρεις βαριά ... αλλά η γκόμενα του Kman είναι ανώτερο δείγμα ωραίας γυναίκας της καυκάσιας φυλής.
Ενώ εσύ ανυεβάζεις κάτι ταϋλανδέζες.
Ταυλάνδη , πάω μόνο με γυναίκα.
Θεωρώ αδιανόητο να γαμήσω κάτι εγχώριο εκεί , όχι με λεφτά , ούτε τσάμπα
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.

Εδώ είναι με τη φίλη της πριν το τριολέ.Η μία με φωτογράφιζε να φιλάω την άλλη στο μαγαζί ενώ έπιαναν τον πούτσο μου κάτω από το τραπέζι ταυτόχρονα.

https://imagizer.imageshack.com/img923/8210/VJg5c1.jpg][URL unfurl="true"]http://[/img[/URL]]

[img]https://imagizer.imageshack.com/img924/7899/J5nsdw.jpg

95DFhk.jpg

ELalAr.jpg

Kej0V2.jpg

Μέλος του bou βρισκόταν ταυτόχρονα την ίδια στιγμή στο ίδιο μαγαζί και δεν πήρε χαμπάρι οτι κάποιος χαμούρευε δύο ταυτόχρονα.Εγραψε οτι δεν έγινε τίποτα και για να το αποδείξει εβγαλε φωτό όπου μας δείχνει!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΧΟΝΤΡΟΧΡΥΣΟΠΛΩΡΩΝΟΝΤΑΣ...

Τις σκούρες στην ταϋλάνδη ... τις είχες πάρει τσάμπα ;;;;;;
Βέβαια εκείνες, σίγουρα δεν τις χοντροχρυσοπλήρωσες !!!!!!

Αλλά αν πάνε με το ... μέτρο ... πάλι φθηνές πρέπει να είναι !!!!

Και η τιμή να ανεβαίνει ... όχι αναλογικά ... από το 1.75 και πάνω
για κάθε 1cm πρέπει να διπλασιάζεται.
Από το 1.80 μην πω να 4πλασιάζεται

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ είναι με τη φίλη της πριν το τριολέ.Η μία με φωτογράφιζε να φιλάω την άλλη στο μαγαζί ενώ έπιαναν τον πούτσο μου κάτω από το τραπέζι ταυτόχρονα.

Μέλος του bou βρισκόταν ταυτόχρονα την ίδια στιγμή στο ίδιο μαγαζί και δεν πήρε χαμπάρι οτι κάποιος χαμούρευε δύο ταυτόχρονα.Εγραψε οτι δεν έγινε τίποτα και για να το αποδείξει εβγαλε φωτό όπου μας δείχνει!

Είμαι Kman-ιστής !!!!!!

ΤΕΛΟΣ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
άλα νταλα στην καβάλα...
δεν κατάβες καν τι ειπα...

Κατάλαβα τύπε.
Είσαι από τις περιπτώσεις, που δεν θέλω ούτε καλημέρα.
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι.

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους.
Είμαι 100% ασύμβατος με κάποιους ανθρώπους.
Μην το παίρνεις άσχημα.

Ευτυχως , μόνο στο σχολείο , πανεπιστήμια, στρατό , αναγκαζόμαστε να συμβιώνουμε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουμε και δεν συμφωνούμε σε τίποτε.Τουλάχιστον όσοι δεν είμαστε υπάλληλοι .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ το βαλκανικό μου χέρι θωπεύει το μπούτι νεαράς Σλοβάκας μοντέλου στη Σαντορίνη.

LACEzj.jpg

U3W8WE.jpg

OvWheO.jpg

ZMzKxT.jpg

Στο ξενοδοχείο.

AZFJ13.jpg

VO6WK3.jpg

Στα μαγαζιά και τους δρόμους της Σαντορίνης.

GPGkmi.jpg

Jf3301.jpg

Στο κλαμπ με τη Σλοβάκα.Είναι 183.

2q3Cu0.jpg

Ολες κολλάνε με το μεγαλείο του άρχοντος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Λάκη δεν περίμενα να στηρίζεις κμαν...ντροπή και αίσχος... :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανή σπονσορέτ που είχα για λίγο.Την έστειλα γιατί ζητούσε χιλιαρικούμπα μηνιαίως.

Au9lRd.jpg

lhangV.jpg

WImWh5.jpg

Με φανέλα Palco επί το έργον.

lRY6Cj.jpg

WdrRXR.jpg

Αποτίωντας τιμές στο μπάλκαν πέος.Γκόμενα που γνώρισα στο κλαμπ και ήρθε την επόμενη μέρα για ραντεβού και τα περαιτέρω.

ZlZkKZ.jpg

CXWman.jpg

KILz8U.jpg

K0B0sN.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ το βαλκανικό μου χέρι θωπεύει το μπούτι νεαράς Σλοβάκας μοντέλου στη Σαντορίνη.

Στο ξενοδοχείο.

AZFJ13.jpg

Ολες κολλάνε με το μεγαλείο του άρχοντος.

Πρόσεχε τύπε !!!!!!
Μπορεί οι υπάλληλοι τώρα, να σχολιάσουν το ψυγείο του μίνι μπαρ !!!!1

Είναι miele ;;;;;
Γιατί είναι μίνι μπαρ ;;;;;

Γιατί να μην είναι μιλε περφεκτ κουλ ;;;;;;
MainImagePR20673x379.jpg

έχε το νου σου μην βάλεις και καμία φωτό να χύνεις στα μούτρα καμιά ξανθιά 1.80
που κάθεται σε χέστρα ξενοδοχείου !!!!!!!

Θα σου πουν ότι δεν είναι των 5000$ σαν τις χέστρες που παίζουν σε σουϊτες στη ΝΥ.
(η χέστρα, για χέστρα μιλάμε πάντα).

_Paixtis_

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
1
Άρχοντα στην επόμενη επίσκεψη σου Ελλάδα  οφείλεις να βρεις και να σπονσοραρεις μια μουνα Ρωσοπόντια.

Ο Σαββίδης θα βαρέσει άσχημο τιλτ  :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εν τω μεταξυ ο αρχοντας σε μια βδομαδα κινηθηκε σε πιο πολλες χωρες και απο τον Jason Born οταν εδινε το τελεσιγραφο
Κολωνια, Αθηνα, τωρα Φρανκφουρτη, πριν Κιεβο, κλπ
Τα βραδυα την περναει τρωγοντας σε ακριβα εστιατορια και πινοντας ακριβα κρασια παρεα με ομορφες κοπελες ανω του 7-8, και κοιμαται-γαμαει σε ακριβα ξενοδοχεια

Και ολα αυτα, τρωγοντας ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτα,

Και καποιοι εδω τον σιγονταρουν που το τελευταιο ταξιδι στο εξωτερικο το εκαναν στην 7ημερη της 3ης Λυκειου στην Ιταλια και το Σαββατο την περνανε με μπυρα απ το περιπτερο στο Μοναστηρακι

Αναρμοστο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Δεν κρίνω το αν τη γάμησε. Νορμάλ κοπέλα δεν είναι . ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΤΟΣ. Μην λες μαλακίες.
Αλλά άσε αυτό . ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ;;;;;;

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ;;;;;

Πρέπει να φοράμε ακριβά σώβρακα ;;;;;;;

Δηλαδή απαγορεύεται να φοράω σακκάκι brooks brothers ή boss ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΙΝΕΡΒΑ ;;;;;;

Ρε βόδια (δεν λέω για σένα σαββίδης), τα ΜΙΝΕΡΒΑ στην τελική είναι και ελληνικά.
Πρέπει να φοράμε CK ή armani για να δείχνουμε λεφτάδες ;;;;;;
Σοβαρά ;;;;;;;

Να λέει τέτοιες μαλακίες , ψωνισμένη καθηγήτρια 23 ετών από το χαλάνδρι , που έχει το ΒΠ-μετρο
και κρίνει το κάθε τι , το καταλαβαίνω .
Τέτοια σιχάματα π.χ. δεν πάνε στο περιστέρι ... ή στη χασιά σε χασαποταβέρνα ...
γιατί δεν είναι αρκετά ΒΠ ....

(πάνε στα καλύβια, ο φλωρότοπος με ταβέρνες για λελέδες των ΒΠ-ΝΠ) .

Αλλά είναι δυνατόν ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ;;;;;

Κman , είμαι θαυμαστής σου !!!!!!
Ιδρύεται το τάγμα των Κman-στών !!!!!

Είσαι ο αρχηγός και παίρνω τον αριθμό μέλους 000001

Ενταξει Λακη, το ξερουμε ποσο μαλακας εισαι, μη χτυπιεσαι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τις σκούρες στην ταϋλάνδη ... τις είχες πάρει τσάμπα ;;;;;;
Βέβαια εκείνες, σίγουρα δεν τις χοντροχρυσοπλήρωσες !!!!!!

Αλλά αν πάνε με το ... μέτρο ... πάλι φθηνές πρέπει να είναι !!!!

Και η τιμή να ανεβαίνει ... όχι αναλογικά ... από το 1.75 και πάνω
για κάθε 1cm πρέπει να διπλασιάζεται.
Από το 1.80 μην πω να 4πλασιάζεται

Πολλές, τις περισσοτερες, ναί τσάμπα τις έπαιρνα και τις παίρνω !!

Κάποιες τις πλήρωνα.

Όπως ακριβώς κάποιες Σλάβες τις πληρώνω κκάποιες τις παίρνω τσάμπα.

ΑΛΛΑ ΚΩΤΣΟ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΩ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. :grin: :grin:

Ούτε και στην Ανατολική Ευρώπη.

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

Μια και αναφέρεσαι σε αριθμούς. Δεν ξέρω τι μετρική έχει η μαλακία ?? Θα μπορούσες ομως ως ιδρυτικό μέλος του κοματος που πρότεινες να απονειμεις ατην μονάδα το ονομα του "αρχηγού" σου. :grin:

ΥΓ. Προσοχή όμως μη γίνει κανένα διπλωματικό επεισόδιο. Διότι κατά δήλωσή του "αρχηγου" κάποτε στο Κίεβο τον κυνηγούσε η ΚGB. Μπορεί ακόμη να κρύβεται δεν χρειάζεται δημοσιότητα. :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λάκη δεν περίμενα να στηρίζεις κμαν...ντροπή και αίσχος... :S

Δεν στηρίζω τίποτε φίλε.
Απλά λέω ότι ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ... ΣΩΒΡΑΚΟΥ ...
όταν ο άλλος βάζει φωτό από γκόμενες !!!!!!!!

Εγώ φοράω μινέρβα και με boss σακάκι και με brooks brothers και με ραμμένο , που δεν έχει ... ετικέτα !!!!
Και ανώνυμες κάλτσες. Τις φοράω με χειροποίητα παπούτσια.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: [size=50pt]ΑΝΤΙΣΘΕΝΑΡΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΗ[/size].......ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ,ΤΕΛΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πολλές, τις περισσοτερες, ναί τσάμπα τις έπαιρνα και τις παίρνω !!

Κάποιες τις πλήρωνα.

Φίλε ... αν σκεφτόμουν να πηδήξω ταϋλανδέζα ... μπορεί να χρησιμοποιούσα για τον πούτσο μου
κανένα ξυριστικό ... μου αρέσουν τα παραδοσιακά !!!!!

61IHPbkf04L._SX425_.jpg

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Κμαν2 αυτές οι φωτό απο πότε είναι;Πρέπει να τις έχεις ξαναβάλει ή κάνω λάθος;

Stories

Νέο!