Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Θέλω να δω αρχηγό με κοστούμι παπαδογαμπρος άντε γιαννετος Κάλβιν σωβρακο να κυκλοφορεί σπονσορετα  :grin:

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
Εγώ ψηφίζω τσέχα χαλαρά. γυμνασμένο πιπίνι ηλιοκαμμένο απο τον νοτιοαμερικάνικο εξωτικό ήλιο. μη σε νοιάζουν τα λεφτά. λεφτά υπάρχουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχω προβληματιστεί χοντρα για το επομενο σπονσοριλικι σε δυο βδομάδες.
Οι επιλογες
1.Τσεχα 29 χρονων,178 πολύ αθλητικη,δεν ξερω όμως ακομα ποσα θα ζητησει αφου τον Οκτωβριο,αρχες Νοεμβριου ηταν Μαϊάμι οποτε ισως τα μασαει χοντρα.
2.Λευκορρωσιδα 187,25 χρονων,κανονισαμε στα 1000 ευρω. Ομως είναι από την αρχη του μηνα Κυπρο και δε λεει τι κανει(αυτή που εφερα μου ειπε ότι οι Λευκορρωσιδες Κυπρο δουλευουν κωλομπαρο)

3.Ουκρανη 25 χρονων,178,καλη φαινεται,ζηταει 800 για να ερθει,ομως ισως εχει κοιλιτσα αφου οι φωτο με μπικινι ειναι απο μακρια.Επισης ηταν και αυτή Κυπρο τον Οκτωβριο και αυτό με προβληματιζει.

4.Πολωνεζα 20 χρονων,175 που ομως ζητησε να της στειλω λεφτα για να αγορασει η ιδια το εισιτηριο που για εμενα ειναι red flag.(ειπε ειναι θεμα εμπιστοσυνης)

5.Ουκρανη 182,25 ετων μοντελο,που εχει δεχτει αρχικα να ερθει

6.Μια ακομα Ουκρανη αλογο που ψηνω τωρα.
Η πιο επιμονη που ζηταει συνεχως να ερθει ειναι η Τσεχα και μετα η Ουκρανεζα 2 ενω σαφες ντιλ για χρονο,ποσο χω κανει μονο με τη Λευκορρωσιδα.
Για να δουμε πως θα ξεδιαλεξω την ηρα απο το σταχυ γιατι οπωε ειδαμε τα λαθη πληρωνονται.
Αυτη τη φορα θα καλεσω τη γκομενα Γερμανια και θα μεινουμε σε ξενοδοχειο Ντυσσελντορφ.Θα κοιμομαστε μαζι υποχρεωτικα αφου θα εχει διπλο κρεβατι.
Πριν ομως τη φερω θα κανω οπωσδηποτε μια βιντεοκληση να δω τι παιζει.
Μετα το στραπατσο που εφαγα με τη Λευκορρωσιδα εχω γινει πιο προσεκτικος με τις λαμογιες.
Εχω σκυλιασει γιατι για χαρη της Λευκορρωσιδας που απεδειχθη σκαρτη ειχα ακυρωσει τις επιλογες της Ουκρανης και της Πολωνεζας που ηταν ηδη διαθεσιμες.

Με αλλες φυλες δεν παιζεις καθολου; Ετσι για την αλλαγη;
Καμια Ιταλια, Ισπανια, Κροατια, κλπ
Εχει απειρα μουνια και εκει που ψαχνονται για περιπετεια και σπονοσορινγκ

Επισης ποια η αποψη σου για τις Σκοπιανες; Εχεις παιξει ποτε μπαλα;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Με αλλες φυλες δεν παιζεις καθολου; Ετσι για την αλλαγη;
Καμια Ιταλια, Ισπανια, Κροατια, κλπ
Εχει απειρα μουνια και εκει που ψαχνονται για περιπετεια και σπονοσορινγκ

Επισης ποια η αποψη σου για τις Σκοπιανες; Εχεις παιξει ποτε μπαλα;

Φιλε μου εαν παει να παιξει με Μεσογειακες, θα του αλλαξουν τα φωτα, σε ολα τα επιπεδα. Ειδικα με Σερβες Σκοπιανες Ιταλιδες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φιλε μου εαν παει να παιξει με Μεσογειακες, θα του αλλαξουν τα φωτα, σε ολα τα επιπεδα. Ειδικα με Σερβες Σκοπιανες Ιταλιδες.

Εγω στη θεση του θα πηγαινα Κωνσταντινουπολη και θα ξεσκιζα 2 Τουρκαλες
Δε θα τις ελεγα οτι ειμαι Ελληνας
Δεν μπορω να φανταστω πιο ψυχεδελικη φαση, μετα απο το καζο που εφαγε με την Ασπρορωσιδα;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όταν είδαμε τις πρώτες φώτο του αρχηγού καταρρίφθηκε ο μύθος του ογκώδη γυμνασμένου τύπου που είναι ένας εναντίων όλων και παίρνει τις καλύτερες και φοβερίζει με την εμφάνιση του ντόπιους και αραβότουρκους!
Μετά όταν άρχισαν τα φλασαρίσματα μετρητών Πιστεψαμε όμως πως είναι ένας καλοντυμένος ελκυστικός τύπος  ! Όταν είδαμε σώβρακα και ντυσίματα πάει και αυτό...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Όταν είδαμε τις πρώτες φώτο του αρχηγού καταρρίφθηκε ο μύθος του ογκώδη γυμνασμένου τύπου που είναι ένας εναντίων όλων και παίρνει τις καλύτερες και φοβερίζει με την εμφάνιση του ντόπιους και αραβότουρκους!
Μετά όταν άρχισαν τα φλασαρίσματα μετρητών Πιστεψαμε όμως πως είναι ένας καλοντυμένος ελκυστικός τύπος  ! Όταν είδαμε σώβρακα και ντυσίματα πάει και αυτό...
θα τον αναλάβει τον αρχηγό ίματζ μεικερ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
θα τον αναλάβει τον αρχηγό ίματζ μεικερ
Με την ένδυση έχει θέμα που ήταν εμφανές και όταν τον συνάντησα στη Ρόδο!
Βέβαια και η χώρα που μένει φημίζεται για την χοντροκοψιά σε αυτόν τον τομέα!
Προτείνω να πάει ο αρχηγός σε ένα ιταλικό μαγαζί ή σε ένα Massimo dutti και να του δώσουν εκεί οι πωλητές 1-2 συνολάκια φουλ από παπούτσια μέχρι κασκόλ! 300-400 ευρουλάκια που θα τα βγάλει από τις χαμηλότερες απαιτήσεις των σπονσορετ όταν τον βλέπουν καλοβαλμένο!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Με την ένδυση έχει θέμα που ήταν εμφανές και όταν τον συνάντησα στη Ρόδο!
Βέβαια και η χώρα που μένει φημίζεται για την χοντροκοψιά σε αυτόν τον τομέα!
Προτείνω να πάει ο αρχηγός σε ένα ιταλικό μαγαζί ή σε ένα Massimo dutti και να του δώσουν εκεί οι πωλητές 1-2 συνολάκια φουλ από παπούτσια μέχρι κασκόλ! 300-400 ευρουλάκια που θα τα βγάλει από τις χαμηλότερες απαιτήσεις των σπονσορετ όταν τον βλέπουν καλοβαλμένο!
ο αρχηγός είναι χαρντκορ χυστης δεν συνάδει το μπρουταλ σωβρακο Μινέρβα φάκελος και το χύσιμο κερατοειδή με σταυροκουκπωτα μπλέιζερ ποσετ φουλαρια και Σλιμ φιτ παντελόνια με ρεβέρ  :grin:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
  Ζηλευετε   γιατι  εχει   πυραυλους  Πατριοτ  , γοητεια  ,  και  σοβρακοφανελα  κουφαλες  ετσι  !!! ... και   μετα   απορειτε   πως  τις   διπλαρωνει  ο  τυπος  και  τις  βγαζει και  γκομενες  ,  ειστε  πολυ  λιγοι   δεν  εχω   κατι  αλλο  να  πω  >:( >:( :s&m_2:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μπορεις να μου εξηγήσεις για ποιο λογο οι Λευκορρωσιδες είναι τοσο μαλακισμενες?Ολες που γνωρισα και αυτές που γαμησα ηταν παραξενες,σχιζοφρενικες.Αρτιστριες,πιστευουν σε παραφυσικα,μαλακιες,ψυχολογιες κτλ.
Γιατι δεν είναι πρακτικες,τι τρεχει με τη χωρα?
Επισης παιζουν παντα σε διπλα ταμπλω μου λεει η άλλη προ 15ετιας αν δε μου παρεις τα Adidas τωρα στο μαγαζι θα παω να δουλεψω σημερα κωλομπαρο,δινουν 100 ευρω τη μερα και θα τα αγορασω.Και η τυπισσα ειχε ερθει σαν τουριστρια Ελλαδα προ τριημερου αλλα δεν εχασε χρονο δικτυωθηκε αμεσως στα κωλομπαρα.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1104670;image[/img[/URL]]

ρε ψηλε η αλλη ειναι απο καλη οικογενεια με σπουδες,χωρις να της εχει λειψει τιποτα στη ζωη της και ειναι psycho.
η φτωχια πιτσιρικα της Λευκορωσιας που ζει ακομα σε αυτον το νεοσοβιετικο βοθρο,εχει ζησει καταστασεις που εμεις δεν τις εχουμε δει ουτε σε εφιαλτη και παει και γαμιεται με εναν Βλαχαντερ μεσηλικα με σκελεα για να βγαλει πεντε φραγκα τι περιμενεις να ειναι?

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
μήπως εμείς δεν ξέρουμε να ντυνόμαστε; μήπως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας; μήπως το μπρουτάλ, απλό, αγνό, βαλκανικό σώβρακο, είναι αυτό που εξιτάρει τις αλλοδαπές που έχουν συνηθίσει μόνο στα ξενόφερτα θηλυπρεπή πρότυπα των χρωματιστών εσωρουχων, ροζ μπλουζακίων, και λοιπών μοντέρνων πρακτικών χωρίς αποτέλεσμα; μπήκα σε σκέψεις.. που το ψωνίζουμε το βρακάκι; έχουμε link;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Παιδισ, μενω σε ενα υπογειο κοινοχρηστο δωματιο στη χιλη και δουλευω διπλοβαρδιες στα ανθρακωρυχια για να βγαλω 5 δραχμες. Εχετε να μου προτεινετε κανεναν σιγουρο τροπο να χαλασω ολες μου τις οικονομιες της χρονιας σε μια πουτανα χωρις να γαμησω?

Σας παακαλω βοηθηστε με να νοιωσω λιγο την βαλκανια υπεροχη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑ :2funny:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ρε καθεστε κ;ι δινετε και συμβουλες στο ξεφτιλισμενο ναυαγιο με τα σαπια αρχιδια ? χαχαχαχαχαχα ουτε οι πουτανες δε σου καθονται ρε μπιχλη με την τυριλα στα αρχιδια χαχαχαχα τραβα αγορασε κανα σαπουνι να κανεις κανα μπανιο πρωτα ρε γελοιε φτωχομπινε που το παιζεις και σπονσορας. Εισαιο πιο επικος εθνικος ξεφτιλας ρε καραγκιοζη, τουλαχιστο μη λες οτι εισαι ελληνας στις ψωμολυσσες βρωμιαρες που σε μαδανε ρε γελοιε και ρεζιλευεις τους χιστες.... ουυυυυυυρτ ρε ξεφτιλα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαλακες δε μπορω αλλο με πονεσε το συκωτι μου απο τα γελια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ο αρχηγός είναι χαρντκορ χυστης δεν συνάδει το μπρουταλ σωβρακο Μινέρβα φάκελος και το χύσιμο κερατοειδή με σταυροκουκπωτα μπλέιζερ ποσετ φουλαρια και Σλιμ φιτ παντελόνια με ρεβέρ  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναι αλλά το ρόστερ μένει στάσιμο! Νομίζω χρειάζεται μια εμφανισιακή αναβάθμιση! Δίνει και δικαίωμα σε τύπους σαν τον παραπάνω να λένε πως υπάρχουν και χειρότεροι απο αυτούς!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα θα συναντήσω μια Σουηδεζα αεροσυνοδό Φρανκφούρτη που ενδιαφέρεται για σπονσοριλίκι.Για να δούμε τι θα γίνει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πολυ σωστα τα λεει ο ανθρωπος στο βιντεο. Ετσι ακριβως ειναι η σημερινη κατασταση, αυτη ακριβως τη τακτικη θελει το θεμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σήμερα θα συναντήσω μια Σουηδεζα αεροσυνοδό Φρανκφούρτη που ενδιαφέρεται για σπονσοριλίκι.Για να δούμε τι θα γίνει.

Εισαι αδιορθωτος, δεν ακους ρε κμαν...τραβα οπου θες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom