Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Εχει ατομα που ανεβαινουν Παρνηθα με 5.000 στην τσεπη και με την αισθηση 'θα τους γαμησω σημερα, θα τους τα παρω ολα'
και γυρνανε το πρωι σα Μεγαλη Παρασκευη με ωτοστοπ
Εκεινη την ωρα αν τους δειξεις την ιστορια του κιμανιου, θα φανει στα ματια τους ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο και θα εδιναν τα παντα να ειναι στη θεση του.
Πολλα λεφτα στην τσεπη, απειρες επιλογες απο μουνια, βγαινει με οποια θελει, ταξιδια, γαμησια, πιοτα, ακριβα εστιατορια, κλπ
Ο,τι τραβει η ψυχη του αντρα δηλαδη.
Και ολα αυτα με λεφτα απο τον κοπο του
Η απολυτη ζωη.
Απο την άλλη υπάρχουν και τύποι σαν τον κασιδόκωστα jr. που αν δουν πως ζει ο κμν στο εξωτερικό, και αυτά που κάνει θα γελάνε.  Τι σύγκριση ήταν αυτή τώρα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο κλαμπ χορευεις κοζαρεις αν δεις ανταποκριση χορευεις με την κοπελα φασωνεις

Οι μισες φασωνονται μεσα στο μαγαζι. Οι αλλες μισες οπως λεει ο μεγας σαντ γεμιζουν με τα βλεμματα των αντρων τη μουσικη και το αλκοολ

Φασώνονται με τους γκόμενούς τους,όχι με άγνωστους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φασώνονται με τους γκόμενούς τους,όχι με άγνωστους.
Είχαμε σκάσει παρέα τρία άτομα απο Ρόδο πριν πάμε ταξίδι Βραζιλία σε ένα κλαμπάκι στη πανόρμου (χωρίς τραπέζια και πίστα)!Ήταν σκοτεινό και Είχε ένα  λεπτολιγνο ξεκολάκι μόνο που την έπεφτε στον DJ! Ο φίλος μου στο πεντάλεπτο την άρχισε στο τρελό φάσωμα και την ανέβασε τουαλέτα που δεν γάμησε γιατί ανέβαιναν άτομα του προσωπικού! Ήταν μεγάλο σόκ για τη κλίκα του μαγαζιού και έτρεχαν να μάθουν ποιοι είμαστε! Το 2014 χειμώνα αυτό ! Πιστευω Αθήνα παίζουν ακόμα αυτά τα σκηνικά!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είχαμε σκάσει παρέα τρία άτομα απο Ρόδο πριν πάμε ταξίδι Βραζιλία σε ένα κλαμπάκι στη πανόρμου (χωρίς τραπέζια και πίστα)!Ήταν σκοτεινό και Είχε ένα  λεπτολιγνο ξεκολάκι μόνο που την έπεφτε στον DJ! Ο φίλος μου στο πεντάλεπτο την άρχισε στο τρελό φάσωμα και την ανέβασε τουαλέτα που δεν γάμησε γιατί ανέβαιναν άτομα του προσωπικού! Ήταν μεγάλο σόκ για τη κλίκα του μαγαζιού και έτρεχαν να μάθουν ποιοι είμαστε! Το 2014 χειμώνα αυτό ! Πιστευω Αθήνα παίζουν ακόμα αυτά τα σκηνικά!

Ολα παιζουν, φτανει να εισαι ο σωστος παιχτης για το εκαστοτε παιχνιδι.

Και πιλοτοι παιζουν αλλα αν μας βαλεις εμας μεσα στο πιλοτηριο, απλα δεν θα καταφερουμε τιποτα. Το ιδιο και ο πιλοτος μεσα σε ενα χειρουργειο. Το ιδιο και ο χειρουργος σε ενα μηχανοστασιο κτλπ.

Ο καθενας ειναι για αυτο που το εχει μεσα του και που το εχει δουλεψει-αναπτυξει-βελτιωσει.

Δεν ειναι ολα για ολους. Αυτο δεν καταλαβαινουν οι πιο πολλοι, θελουν και αυτοι να κανουν το χ ψ στη ζωη τους, δεν το εχουν ομως το ολο θεμα, τρωνε τα μουτρα τους και βγαζουν κακια μετα και κομπλεξ.

Ειναι γεγονος οτι εχει δυσκολεψει το ολο θεμα. Αιτια, οι ιδιοι οι αμπαλοι που ανεβασαν τις γυναικες στα συννεφα. Το προσκυνημα σε παγκοσμιο επιπεδο.

Αυτο σαφως και εκανε δυσκολη τη κατασταση για ολους, αρκετα συχνα ακατορθωτη.

Οι μονοι που ευνοηθηκαν απο τη νεα αυτη κατασταση, ειναι οι παιχτες που πλεον παιζουν ανενοχλητοι μεσα στο γηπεδο μονοι τους.

Προφανως ο φιλος σου εκεινο το βραδυ ως γνησιος παιχτης, επαιξε απλα μπαλα σε ξενο γηπεδο επιτυχως και αυτο παραξενεψε τα εκει καψουλακια. Τους εδειξε το ποσο απλο και συντομο ειναι αλλα ταυτοχρονα με αυτο φανηκε μεσα απο αυτο η ΜΑΛΑΚΙΑ και η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ που τους δερνει αλυπητα και τους επιασαν τα νευρακια τους...οπως αλλωστε και σε πολλους αλλους μεσα εδω που τα ακουν ολα αυτα ως ακατορθωτα και ιστοριες φαντασιας ενω ειναι απλα η καθημερινοτητα για νορμαλ αντρες. Για αντρες, οχι για αρσενικα που απλα εχουν αρχιδια.

Μπραβο στη παρεα, μπραβο και στον φιλο σου, αξιος. Το μονο μειον που βρισκω σε ολο το στορυ, ειναι το πως και δεν τη πηρε απλα απο εκει μεσα να παει να τη γαμησει εξω σε κανα σοκακι ή μεσα σε κανα αμαξι και μαλακιστηκε με τη τουαλετα. Anyway, αξιος ομως που το εφτασε μπαμ μπαμ εκει που το εφτασε μεσα στα μουτρα τους και ξεφτυλισε τα καψουλακια...

Τα καημενα...θα σκανε για πολυ καιρο μετα απο αυτο, τους γαμησε τη ψυχη, τους απεδειξε οτι ειναι ανικανοι, οτι δεν ειναι αντρες.

Αφιερωμενο στον φιλο σου

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αφιερωμενο στον φιλο σου

Είχε ένα μπάζο φίλη που τη μπλόκαρε για να φύγουν και δεν μπορέσαμε οι άλλοι δυο ούτε back up να κάνουμε! Τελείως ακοινώνητο το μπάζο προσπαθούσε να την επαναφέρει στους τύπους του μαγαζιού ως μαναδικούς Άντρες σε αυτή τη ...Πόλη...  :headbang:
Το επόμενο πρωί πετουσαμε για Ριο!
Στην επικοινωνία μετά ήταν τελείως άκαυλη..
Εκείνη την ώρα ότι γινόταν.. Μετά κάναμε πλάκα πως η Αθήνα είναι σαν το Φιλαράκι :rockon: :rockon: :rockon:(μέρος κρεπάλης για Αγγλίδες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Είχε ένα μπάζο φίλη που τη μπλόκαρε για να φύγουν και δεν μπορέσαμε οι άλλοι δυο ούτε back up να κάνουμε! Τελείως ακοινώνητο το μπάζο προσπαθούσε να την επαναφέρει στους τύπους του μαγαζιού ως μαναδικούς Άντρες σε αυτή τη ...Πόλη...  :headbang:
Το επόμενο πρωί πετουσαμε για Ριο!
Στην επικοινωνία μετά ήταν τελείως άκαυλη..
Εκείνη την ώρα ότι γινόταν.. Μετά κάναμε πλάκα πως η Αθήνα είναι σαν το Φιλαράκι :rockon: :rockon: :rockon:(μέρος κρεπάλης για Αγγλίδες)

Τυπε, πεσατε θυματα της γυναικειας αριστοτεχνιας στη πονηρια-καριολια. :S :S :S

Αφου εχετε επιλεξει να παιζετε στο ξεκαρφωτο και δεν την ακουτε ψυχικα απο ακυρα-ξυνιλες-κακιες και θελετε να ατσαλωσετε εντελως και να αποκτησετε την υψιστη γνωση γυρω απο το θεμα, δοκιμαστε το παρακατω.

Δοκιμαστε μερικες φορες (10-15 φορες σε διαφορετικα μαγαζια διαφορετικες βραδιες) το εξης:

Ειστε η ιδια παρεα αντρων, βλεπετε μια γυναικοπαρεα. Αποφασιστε ποιος θα ειναι αυτος που θα κανει το πεσιμο. Ας πουμε οτι το κανεις εσυ. Πας στη παρεα με τα κοριτσια και χωρις ουτε καν να κοιταξεις-μιλησεις-απαντησεις στα αλλα κοριτσια της παρεας, ασχολεισαι αποκλειστικα και μονο με το μπαζο της παρεας. Οτι και να πουν-κανουν οι αλλες, ουτε ματια. Ειναι πολυ σημαντικο αυτο, ουτε ματια δεν τους δινεις, πληρη σκληρη απαξιωση, σαν να ειναι αορατες.

Ενω δεν θα κανεις τιποτα το κακο, ενω απλα θα πας και θα μιλησεις ομορφα και ευγενικα σε μια κοπελα ως νορμαλ ανθρωπος, επειδη θα επιλεξεις το μπαζο της παρεας και θα απαξιωσεις το ναρκισσισμο των υπολοιπων, παιζει να φας πολλα πραγματα στο κεφαλι και να ακουσεις χοντρες προσβολες-προκλησεις για καυγα.

15 φορες απο αυτο, θα σου δωσει την απαραιτητη γνωση περι γυναικων και την απαραιτητη εμπειρια στο πως ειναι να πετας κατω ψωλοχυμενο το γυναικειο ναρκισσισμο.

Οταν θα δεις τα μουτρα τους, το πως θα κανουν, τις αντιδρασεις τους, την αποκαλυψη του πραγματικου τους εαυτου και τη πραγματικη τους προσωπικοτητα...τοτε θα καταλαβεις πληρως.

Υπενθυμιζω, εσυ απλα πας και μιλας ομορφα και ευγενικα στη κοπελα που εχεις επιλεξει. Ανθρωπινα, με αγωγη. Ομορφα.

Δες μετα το πως θα φερθουν αυτες επειδη επελεξες το μπαζο της παρεας.

Μεγαλη προσοχη να μην εμπλακεις σε καυγα, θα το επιδιωξουν με καθε τροπο στο να σε στειλουν στα δικαστηρια. Θελει ατσαλινα νευρα και ψυχραιμια. Θα σου φερθουν πολυ ασχημα σε καποιες περιπτωσεις.

Σε καμια περιπτωση δεν τους απαντας, δεν τις κοιτας καν. Τη πεφτεις ομορφα και ευγενικα στη κοπελα που ειπαμε και μετα απο 30 δευτερα εχεις φυγει (ευχομαι) και επιστρεψει στη παρεα σου. Ουτε κοιτας ουτε απαντας καν τις αλλες, σαν να μην υπαρχουν.

Μετα τις 15 φορες, ελα να μας γραψεις τι ειδες και εμαθες μεσα απο αυτο. Ελα να το μοιραστεις μαζι μας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Ολα παιζουν, φτανει να εισαι ο σωστος παιχτης για το εκαστοτε παιχνιδι.
Και πιλοτοι παιζουν αλλα αν μας βαλεις εμας μεσα στο πιλοτηριο, απλα δεν θα καταφερουμε τιποτα.
Το ιδιο και ο πιλοτος μεσα σε ενα χειρουργειο. Το ιδιο και ο χειρουργος σε ενα μηχανοστασιο κτλπ.
Ο καθενας ειναι για αυτο που το εχει μεσα του και που το εχει δουλεψει-αναπτυξει-βελτιωσει. Δεν ειναι ολα για ολους.
:thumbsup: :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
MV5BMDliYzkwOWItYzZiYS00MDQyLWFkMTEtNmQ5NzRjODhhOTYxXkEyXkFqcGdeQXVyNDE5MTU2MDE@._V1_.jpg
γαμω τα χανια σου σωγαμπρε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω προβληματιστεί χοντρα για το επομενο σπονσοριλικι σε δυο βδομάδες.
Οι επιλογες
1.Τσεχα 29 χρονων,178 πολύ αθλητικη,δεν ξερω όμως ακομα ποσα θα ζητησει αφου τον Οκτωβριο,αρχες Νοεμβριου ηταν Μαϊάμι οποτε ισως τα μασαει χοντρα.
2.Λευκορρωσιδα 187,25 χρονων,κανονισαμε στα 1000 ευρω. Ομως είναι από την αρχη του μηνα Κυπρο και δε λεει τι κανει(αυτή που εφερα μου ειπε ότι οι Λευκορρωσιδες Κυπρο δουλευουν κωλομπαρο)

3.Ουκρανη 25 χρονων,178,καλη φαινεται,ζηταει 800 για να ερθει,ομως ισως εχει κοιλιτσα αφου οι φωτο με μπικινι ειναι απο μακρια.Επισης ηταν και αυτή Κυπρο τον Οκτωβριο και αυτό με προβληματιζει.

4.Πολωνεζα 20 χρονων,175 που ομως ζητησε να της στειλω λεφτα για να αγορασει η ιδια το εισιτηριο που για εμενα ειναι red flag.(ειπε ειναι θεμα εμπιστοσυνης)

5.Ουκρανη 182,25 ετων μοντελο,που εχει δεχτει αρχικα να ερθει

6.Μια ακομα Ουκρανη αλογο που ψηνω τωρα.
Η πιο επιμονη που ζηταει συνεχως να ερθει ειναι η Τσεχα και μετα η Ουκρανεζα 2 ενω σαφες ντιλ για χρονο,ποσο χω κανει μονο με τη Λευκορρωσιδα.
Για να δουμε πως θα ξεδιαλεξω την ηρα απο το σταχυ γιατι οπωε ειδαμε τα λαθη πληρωνονται.
Αυτη τη φορα θα καλεσω τη γκομενα Γερμανια και θα μεινουμε σε ξενοδοχειο Ντυσσελντορφ.Θα κοιμομαστε μαζι υποχρεωτικα αφου θα εχει διπλο κρεβατι.
Πριν ομως τη φερω θα κανω οπωσδηποτε μια βιντεοκληση να δω τι παιζει.
Μετα το στραπατσο που εφαγα με τη Λευκορρωσιδα εχω γινει πιο προσεκτικος με τις λαμογιες.
Εχω σκυλιασει γιατι για χαρη της Λευκορρωσιδας που απεδειχθη σκαρτη ειχα ακυρωσει τις επιλογες της Ουκρανης και της Πολωνεζας που ηταν ηδη διαθεσιμες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ περιμένουμε φωτορεπορτάζ με σωβρακο φάκελο Μινέρβα και φλοκαζ κολυριο στο μάτι της σπονσορετας

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εχω προβληματιστεί χοντρα για το επομενο σπονσοριλικι σε δυο βδομάδες.
Οι επιλογες
1.Τσεχα 29 χρονων,178 πολύ αθλητικη,δεν ξερω όμως ακομα ποσα θα ζητησει
2.Λευκορρωσιδα 187,25 χρονων που όμως είναι Κυπρο και δε λεει τι κανει(αυτή που εφερα μου ειπε ότι οι Λευκορρωσιδες Κυπρο δουλευουν κωλομπαρο)

3.Ουκρανη 25 χρονων,178,καλη φαινεται,ζηταει 800 για να ερθει,ομως ισως εχει κοιλιτσα αφου οι φωτο με μπικινι ειναι απο μακρια

4.Πολωνεζα 20 χρονων,175 που ομως ζητησε λεφτα για να αγορασει η ιδια το εισιτηριο που για εμενα ειναι red flag.(ειπε ειναι θεμα εμπιστοσυνης)

5.Ουκρανη 182,25 ετων μοντελο,που εχει δεχτει αρχικα να ερθει

6.Μια ακομα Ουκρανη αλογο που ψηνω τωρα.
Η πιο επιμονη που ζηταει συνεχως να ερθει ειναι η Τσεχα και μετα η Ουκρανεζα 2 ενω σαφες ντιλ για χρονο,ποσο χω κανει μονο με τη Λευκορρωσιδα.
Για να δουμε πως θα ξεδιαλεξω την ηρα απο το σταχυ γιατι οπωε ειδαμε τα λαθη πληρωνονται.
Αυτη τη φορα θα καλεσω τη γκομενα Γερμανια και θα μεινουμε σε ξενοδοχειο Ντυσσελντορφ.Θα κοιμομαστε μαζι υποχρεωτικα αφου θα εχει διπλο κρεβατι.
Πριν ομως τη φερω θα κανω οπωσδηποτε μια βιντεοκληση να δω τι παιζει.

Κμαν, θα στο πω μια φορα. Ουκρανες και μονο. Τιποτα αλλο.

Στη δικη σου περιπτωση βεβαια, ειναι πολυ πιθανο να αποτυχει ακομα και αυτο το απλο εγχειρημα γιατι σαμποταρεις τον εαυτο σου απο το ξεκινημα. Σε κοβουν κοροιδο απο τα πρωτα μηνυματα και οτι εχεις φουλ ανασφαλειες και θεματα και για αυτο μετα σε λυσσανε στις μαλακιες και στις σκατα συμπεριφορες.

Ο Θεος σε εχει λυπηθει και σε εχει προστατεψει και δεν σε εχει αφησει να πεσεις στα νυχια της πραγματικα καριολας να σε αποτελειωσει οικονομικα και ψυχικα.

Το νου σου. Μη τα κανεις σκατα με το καλημερα στα μηνυματα και το παιζεις large.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγω πιστευω ότι οι Ουκρανες είναι όλα τα λεφτα.Εφερα Ουκρανες που δεν τους αρεσε το διαμερισμα η τα μερη που τις πηγαινα και ψιλογκρινιαζαν αλλα όχι αυτό το χαλι της Λευκορρωσιδας που εκανε συνεχως shit tests και μου επρηζε τα αρχιδια,δε σταματουσε να μιλαει και εκανε ο,τι της καπνιζε.
Οι Ουκρανες ηταν απολυτα προβλεπε σχετικα.
Και οι Τσεχες το ιδιο,σεβονται τον οικοδεσποτη.Εκτος αυτου το γαμησι όταν τις φερνεις είναι παντα δεδομενο.
Ειπα να δωσω ευκαιρια και σε άλλες εθνικότητες να δοκιμασουν το μπαλκαν πεος αλλα απεδειχθησαν αναξιες των προσδοκιων,δεν πιανουν τα υψηλα μας στανταρτς,Οποτε καταληγω ξανα στη σιγουρη επιλογή της Ουκρανιας,το χρυσο στάνταρντ ανα τους αιωνας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και εγω πιστευω ότι οι Ουκρανες είναι όλα τα λεφτα.Εφερα Ουκρανες που δεν τους αρεσε το διαμερισμα η τα μερη που τις πηγαινα και ψιλογκρινιαζαν αλλα όχι αυτό το χαλι της Λευκορρωσιδας που εκανε συνεχως shit tests και μου επρηζε τα αρχιδια,δε σταματουσε να μιλαει και εκανε ο,τι της καπνιζε.
Οι Ουκρανες ηταν απολυτα προβλεπε σχετικα.
Και οι Τσεχες το ιδιο,σεβονται τον οικοδεσποτη.Εκτος αυτου το γαμησι όταν τις φερνεις είναι παντα δεδομενο.

Τι ρωτας τοτε...παρε και γαμα και τελος. Και σταματα τις μαλακιες. Πλυσου, βαλε κανα αρωμα, κοψε τα νυχια σου και τραβα να αγορασεις κανα ρουχο της προκοπης να μη δινεις δικαιωμα να σου τη λενε ακομα και οι πληρωμενες.

Βαρα και καμια καμψη, προσεχε και λιγο τι τρως να χασεις κανα κιλο. Μη δινεις δικαιωμα στο καθενα που σε βλεπει να λεει οτι εχεις παρατησει τον εαυτο σου. Γενικα μιλαμε οχι μονο για γυναικες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αρχηγέ περιμένουμε φωτορεπορτάζ με σωβρακο φάκελο Μινέρβα και φλοκαζ κολυριο στο μάτι της σπονσορετας

Εγώ λυπάμαι αυτές που βγαίνουν μαζί του φώτο.
Κάνει μπαμ πως το βλεπουν σαν αγγαρεία

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.097
Πόντοι
2.606
Εγώ λυπάμαι αυτές που βγαίνουν μαζί του φώτο.
Κάνει μπαμ πως το βλεπουν σαν αγγαρεία
ο αρχηγός νομίζω εισπράττει πολλαπλή ευχαριστηση αν συμβαίνει αυτό στο μυαλό του είναι σαν  υγρή απαξίωση θαρρώ  :cum:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεις να μου εξηγήσεις για ποιο λογο οι Λευκορρωσιδες είναι τοσο μαλακισμενες?Ολες που γνωρισα και αυτές που γαμησα ηταν παραξενες,σχιζοφρενικες.Αρτιστριες,πιστευουν σε παραφυσικα,μαλακιες,ψυχολογιες κτλ.
Γιατι δεν είναι πρακτικες,τι τρεχει με τη χωρα?
Επισης παιζουν παντα σε διπλα ταμπλω μου λεει η άλλη προ 15ετιας αν δε μου παρεις τα Adidas τωρα στο μαγαζι θα παω να δουλεψω σημερα κωλομπαρο,δινουν 100 ευρω τη μερα και θα τα αγορασω.Και η τυπισσα ειχε ερθει σαν τουριστρια Ελλαδα προ τριημερου αλλα δεν εχασε χρονο δικτυωθηκε αμεσως στα κωλομπαρα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μπορεις να μου εξηγήσεις για ποιο λογο οι Λευκορρωσιδες είναι τοσο μαλακισμενες?Ολες που γνωρισα και αυτές που γαμησα ηταν παραξενες,σχιζοφρενικες.Αρτιστριες,πιστευουν σε παραφυσικα,μαλακιες,ψυχολογιες κτλ.
Γιατι δεν είναι πρακτικες,τι τρεχει με τη χωρα?
Επισης παιζουν παντα σε διπλα ταμπλω μου λεει η άλλη προ 15ετιας αν δε μου παρεις τα Adidas τωρα στο μαγαζι θα παω να δουλεψω σημερα κωλομπαρο,δινουν 100 ευρω τη μερα και θα τα αγορασω.Και η τυπισσα ειχε ερθει σαν τουριστρια Ελλαδα προ τριημερου αλλα δεν εχασε χρονο δικτυωθηκε αμεσως στα κωλομπαρα.

Απωθημενα κμαν, απο αυτα ειναι γεματες. Οσες κοπελες επιλεξουν να ζησουν αυτη τη ζωη, αυτο ειναι. Σκατοχαρακτηρες, τι περιμενες και τι καθεσαι και κλαψουριζεις και παραπονιεσαι σαν καμια κοτα;

Αυτη η στανη που επελεξες, αυτο το γαλα βγαζει. Ετσι ειναι, αυτες ειναι. Ετσι και χειροτερες.

Το θεμα ειναι αλλο ομως κμαν και αυτο δεν θες να καταλαβεις.

Στο αν θα σου βγαλουν τερμα σκατα συμπεριφορα ή οχι, εξαρταται σε τεραστιο βαθμο απο εσενα. Απο τα πρωτα μηνυματα που θα γραψεις.

Οταν ειδικα μιλας για μεγαλα ποσα κτλπ, σου λεει βρηκαμε τον μαλακα...παμε να τον γλεντησουμε. Ως μαλακας και ανικανος βλακας εισαι λοιπον γραμμενος μεσα της απο πριν ακομα ερθει, απο τα πρωτα μηνυματα.

Ποιος φταιει; Ποιος προσπαθει με καθε τροπο συνεχως να αποδειξει οτι ειναι μαλακας α κοπης;

Αλλαξε τακτικη. Πες, βαζω τα εξοδα να ερθεις και να περασουμε καλα. Μη λες για λεφτα στο χερι.

Και επιτελους, τραβα και πλυσου, παρε αποσμητικα, πηγαινε να σε ντυσουν σε κανα σοβαρο μαγαζι, να ξεβρωμισεις νυχια αυτια μυτες κτλπ και γενικα φτιαξε την εικονα σου ρε συ. Μη δινεις αφορμες να σε βριζουν και να σε σιχαινονται.

Τι θες να κανει οταν σε βλεπει ετσι οπως εισαι; Στα ειπε στα μουτρα...την αναγκασες με το οπως εισαι να στα πει χυμα...τι αλλο θες; Πως να σε σεβαστει μια κοπελα οταν εσυ ο ιδιος δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και εισαι σε αυτα τα χαλια ρε κμαν;

Φτιαξου και μετα παιξε μονο Ουκρανες και κοψε τα λεφτα στο χερι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ο αρχηγός νομίζω εισπράττει πολλαπλή ευχαριστηση αν συμβαίνει αυτό στο μυαλό του είναι σαν  υγρή απαξίωση θαρρώ  :cum:

Το έχω ξαναπεί ότι με τέτοια εμφάνιση που έχει,σαν αγγαρεία θα το βλέπουν μαζί του.Αυτές οι γυναίκες που ποστάρει.
Δεν κοιτάει να φτιαχτεί λίγο κλπ.

Αυτός παίζει να νομίζει ότι τους αρέσει κιόλας εμφανισιακά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom