dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχήν αυτό είναι το άλλο μου διαμέρισμα,δεν έχω ένα διαμέρισμα.Εμείς μιλάμε γιά το πόσο κάνει το διαμέρισμα δε μιλάμε ποιό έχει καλυτερη επισκευήΌσα βελάκια και να βάλεις η πραγματικότητα είναι αυτή:
![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σε 7-10 μέρες πρέπει να αρχίσω να παίρνω λεφτά,πάντα ζητάω πεντακοσάρικα το να έχουν είναι 50-50 αν δηλαδή μου δώσουν 500άρικα σημαίνει ότι τα έβγαλα από το σεντουκι?Mια χαρα υπηρχαν πεντακοσαρικα
Το θεμα ειναι οτι εχουν αποσυρθει,οι τραπεζες δεν τα δινουν
Απο το σεντουκι τα εβγαλες
Ματζιρια ρε φιλε,επρεπε να τα ειχες φαει μεχρι τωρα
Ελλάδα μόνο πενηντάρικα δίνουν άντε και κάνα κατοστάρικο αν είσαι τυχερός.
θα προσπαθίσω να βγάλω φώτο στην τράπεζα που θα μου τα δίνει