dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και πηγαίνει και Gay σάουνα με τον Πίτσι?και στα σινεμά που έχει τσιγγάνους με μεγάλες σκληρές πούτσες σαν μπετόβεργες?
![]()
Για να το βουλώσεις μιά και καλή![]()
πάρε και ένα παράδειγμα γιά το σπίτι που είμαι εδώ τώρα
Απέναντι ακριβώς από το διαμέρισμα που είμαι τώρα!Σε αυτό το σπίτι στις φωτογραφίες! Βγήκα στο μπαλκόνι που είναι στη σκάλα τώρα και το φωτογράφισα γιά να τον φας και να σκάσεις πάλι γιά κάνα δύμηνο
Το δικό μου είναι πάνω κάτω τα ίδια τετραγωνικά,το δικό μου έχει το πλεονέκτημα ότι έχει καλύτερη διαρίθμιση απ'αυτό και πιό ψηλά ταβάνια.Αυτό έχει καλύτερη επισκευή,αλλά η τιμή ενος διαμερισματος γιά την επισκευή αλλάζει ελάχιστα αν όχι καθόλου.
οπότε αυτή τη στιγμή το διαμέρισμα που είμαι τώρα πρέπει να κάνει 6.000.000 ρούβλια περίπου!Σε Ευρώ 77.000
Αυτά γιά να μην ακούωαπό το κάθε άσχετο βλήμα
![]()
που το παίζει ότι όλα τα ξέρει
![]()
Πάμε πάλι να το εμπεδώσεις.....
Δε θα συγκρίνεις το δικό σου μισοτελειωμένο σπίτι
https://[URL unfurl="true"]www.house4you.gr/images/osproperty/properties/729/756f88064357b6820405e8176ed3647b.jpg[/img[/URL]]
με ΕΤΟΙΜΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΑ ΣΠΙΤΙΑ.
[/quote]Σου απάντησα και πριν.Για να μην γράφεις ηλιθιότητες ειδικά σε αυτή την περίπτωση το δικό μου διαμέρισμα κάνει λίγο παραπάνω γιατί είναι χτισμένο με τούβλα ενώ το απέναντι που πουλάνε είναι πανέλ.Το δικό μου μπορεί να πιάσει και 6.500.000 ρούβλια.Δε θα κοιτάξει όποιος το πάρει το μπαλκόνι :2funny:θα δει αν είναι δικό μου,αν έχει άτομα γραμμένα μέσα και αν είναι υποθηκευμένο στην τράπεζα.Το μπαλκόνι είναι σαν αποθήκη γιά πράγμτα.
Σύμφωνα με τη βλακία σας το δικό μου επειδή δεν το έχω φτιάξει τον βάψει στο μπαλκόνι πρέπει να κάνει μισή τιμή από το διαμέρισμα στον απέναντι δρόμο και ας είναι καλύτερο σαν σειρά :2funny:.Αν το μπαλκόνι δεν ήταν κλεισμένο με ξύλο και ήταν ανοικτό τότε το διαμέρισμα θα έκανε 70% φτηνότερα? :2funny: :2funny:
[QUOTE="Hercule Poirot, post: 9548061, member: 202636"]
:2funny: :2funny: :2funny: ηταν και ο voltaire45 εκει ? Δεν ειχε 1,5 ευρω να παρει ολοκληρο ναργιλε? :jerking: :2funny: Και περιμενε να φερει τυροπιτες ο Σκρουτζ για να αρπαξει να χορτασει την πεινα του? Για τετοιο πετυχημενο μιλαμε :2funny:
Για πες λιγο τι ελεγαν αυτοι οι φουκαραδες :shit:για σενα που εισαι τοσο πετυχημενος και εχεις τοσες γκομενες :knockinb:? Ζηλευαν? :2funny:
[/quote]Πρέπει να είναι αυτός που σου έγραψα ότι υποψιάζομαι με τα φθαρμένα ρούχα :2funny:
Μ'αρέσει που είναι άσχετοι και γράφουνε ότι :jerking: θέλουνε :2funny: πάντα οι φτωχομπινεδες με μισούσαν γιατί τους έκραζα γιά την κατάντια τους :2funny:δε βλέπεις από τότε που τους πέταξα τη φώτο με τα λεφτά πως λυσσάξανε :2funny: :2funny: :2funny: