Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγκυκλοπαίδεια είσαι Άρχοντα!!!
Μόνο εσύ διαθέτεις τόση εμπειρία στα μουνολιβαδα...

Με τις Σλάβες πάντα περνάς καλά.Είναι εγγύηση.Τους λέω τι κάνουν οι Γερμανίδες και διαμαρτύρονται μα αυτό δε θα αρέσει καθόλου στους άντρες.Πάντα η Σλάβα σκέφτεται πώς θα εγκρίνει και θα καλοπεράσει ο άντρας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι Ελληνίδες δε νομίζω να φτάσουν ποτέ σε αυτό το σημείο.Να δίνουν ραντεβού για να φάνε μετά από μέρες υποχρεωτικής νηστείας.Εχουν πιο πολλή περηφάνεια,Βαλκάνια κι έτσι.
Κάτσε να πεθάνουν μερικοί ακόμη παππούδες και γιαγιάδες και θα δούμε...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάτσε να πεθάνουν μερικοί ακόμη παππούδες και γιαγιάδες και θα δούμε...

Ε τι να κάνουμε,αφού επέλεξαν ψωλάδες να κυβερνάνε.Νομίζω και εσύ πιστεύεις στη συνευθύνη.
Η Ελληνίδα έτσι κι αλλιώς δεν είναι ανταγωνιστική στο διεθνές περιβάλλον,μόνο κάτι Αραβες τις προτιμούν.Κάτι θα βρουν βέβαια κάπως θα επιβιώσουν.Απλά πολύ χειρότερα από όσο φαντάζονταν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί αυτό είναι το πλεονέκτημά μας.Τους άλλους τους γαμάει η παγκοσμιοποίηση δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό.Ενώ για εμάς είναι παιδική χαρά,το πρόβλημα το έχουν οι άλλοι,τους αυξάνουμε τον ανταγωνισμό αδικαιολόγητα όπως πιστεύουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φαντάζομαι τους άτυχους μπαμπάδες να ψάχνουν να βρουν γαμπρό για την κόρη τους ενώ το πεδίο είναι ναρκοθετημένο.Πραγματικά τι επιλογές έχει η άλλη?Εναν κοιλαρά Δ.Υ. με τρεις κι εξήντα που θα κάνει τον καμπόσο,κανάν ντιλίβερυ του πεντακοσάρικου,κανάν άνεργο με μούσι ή κανάν Αλβανό και πάκη,γάμησέ τα είναι η κατάσταση.Πρέπει να έχουν λαλήσει οι γκόμενες τις βλέπω να γερνάνε με γατιά και σκυλιά.
Είναι πολύ σκατά η κατάσταση.Εντωμεταξύ οι γκόμενες δεν είναι στο μουνί τους να μεταναστεύουνε έτσι εύκολα όπως εμείς.Και εξωτερικό να πάνε,δεν τους δίνουν σημασία.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης αυτά που λέμε για μέτρα αντισκάμινγκ κτλ δεν είναι τόσο απλά.Η γκόμενα μπορεί να σου πει από τη στιγμή που ζητάς βιντεοκλήση αμφιβάλλεις οτι σου λέω την αλήθεια άρα δε με εμπιστεύεσαι,με θεωρείς ψεύτρα και λαμόγιο άρα τέλος.Η να σου πει οτι είσαι υποάντρας κτλ.Η να σου πει δεν έχω φωτό με μπικίνι στείλε μου εσύ με μαγιώ.

Παίζουν αυτά.Παλιά είχαν όλες φωτό με μπικίνι τώρα επειδή πολλές έχουν κοιλίτσα το αποφεύγουν ή βάζουν φωτό με μπικίνι και ριχτό φόρεμα ή πλάγιες με το χέρι μπροστά στην κοιλιά για να μη φαίνεται.
Σαν αυστηρός κριτής ζητάς πάντα φωτό με μπικίνι και βιντεοκλήση αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.Κίεβο δεν έχεις πρόβλημα αφού αν η γκόμενα δεν είναι όπως στη φωτό τη στέλνεις και έχεις άλλες άπειρες να την αντικαταστήσουν.Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Κιέβου.Χάνεις βέβαια χρόνο έτσι.

Γενικά οι γκόμενες αποφεύγουν
1.Βιντεοκλήση
2.Φωτό με μαγιώ
3.Συνάντηση άνευ όρων
ενώ για αυτά πρέπει να προσπαθήσεις.
Σε αυτό που δείχνουν ονλάιν στο προφίλ πρέπει να προθέτεις 5 χρόνια και 5-10 κιλά.Αν η άλλη δείχνει 29 χρονών,είναι 35 στην πραγματικότητα και αν δηλώνει 55 κιλά,είναι 60-65.Αυτό είναι στάνταρντ όλες κλέβουν στα κιλά και στην ηλικία,το θεωρούν δεδομένο.Αυτή που δηλώνει 23 είναι συνήθως γύρω στα 30.Πάρα πολλές λένε ψέμματα για τοποθεσία,επάγγελμα,οικογενειακή κατάσταση.

Επίσης παίζουν πολλά φίλτρα και κόλπα,πρέπει να τα αναγνωρίζεις.Αν έχεις εμπειρία καταλαβαίνεις πώς περίπου φαίνεται η γκόμενα αφιλτράριστη.Εχει και απατεώνισσες που χρησιμοποιούν φωτό από άλλες γκόμενες ή πειράζουν τις φωτό τους με φωτοσόπ για να φαίνονται λεπτότερες,πιο βυζαρούδες κτλ.Η απλά βάζουν παλιές φωτό προ δεκαετίας που η γκόμενα ήταν λεπτότερη και ομορφότερη.Αυτά τα αποφεύγεις με βιντεοκλήση αφού καμία γκόμενα δεν είναι τόσο τεχνολογικά εξελιγμένη για να αλλάζει το προφίλ της στη βιντεοκλήση αν και εκεί κάνουν άλλα κόλπα.

Για αυτό γενικά με το ονλάιν κάπως πέφτεις σε παγίδα,με το live ξέρεις τι παίρνεις αλλά είναι κουραστικό και χρονοβόρο.Τις καλύτερες γκόμενες τις έχω βγάλει από το live βέβαια.
Θέλω να πω το αντισκάμινγκ έχει και κάποια όρια,υπάρχει ένα όριο που οι γκόμενες διαμαρτύρονται φυσιολογικά.Η άλλη μπορεί να πιστεύει οτι δεν αξίζεις μοντέλο αλλά μια μέτρια όπως αυτή.Εχει πολλές παρανοικές κτλ.

Αν βάλεις κάποιους κανόνες σταθερούς απαράβατους
1.Βγαίνω μόνο με όσες μου έχουν μιλήσει σε βιντεοκλήση
2.Δε στέλνω ποτέ λεφτά σε γκόμενα που δεν έχω συναντήσει
3.Πάω μόνο σε μια πόλη όπου όλα είναι υπέρ μου και ξέρω καλά το περιβάλλον
έχεις σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας αλλά καμιά φορά πρέπει να κάνεις την υπέρβαση.
Θα βγεις και με γκόμενα χωρίς βιντεοκλήση,θα στείλεις και λεφτά σε γκόμενα που δεν έχεις συναντήσει,θα πας και σε άλλη πόλη αν το ένστικτό σου σου λέει οτι θα είναι καλά.Θέλω να πω σε κάποια θέματα εμπιστεύεσαι τον πότσο,το κάτω κεφάλι,δεν τα αναλύεις λογικά γιατί δεν έχει νόημα.Π.χ. από τη χροιά της φωνής κατάλαβα οτι θα κάνει εξαίσιο μπούκι.

Ξέρεις τους κανόνες αλλά τους σπας συνειδητά για την εμπειρία,το maximization.Πας για το άκρο κάπως.Αυτό το ρίσκο εξιτάρει και τις γκόμενες η άλλη θέλει ακριβώς τον τύπο άντρα που ρισκάρει,δεν πάει στα εύκολα και στα σίγουρα.Θέλουν το απρόβλεπτο και την περιπέτεια.
Κάπως έτσι είναι το παίγνιο,παίρνεις θέση.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τώρα αρχίζει και στην Ελλάδα...
Γνώρισα δύο κάτω,η μία έκανε ιδιαίτερα για........................................9ευρώ/ώρα:confused:
Της έλεγα για 28ευρώ/τ.μ. ενοίκιο και νόμιζε ότι βγήκε με τον πρίγκηπα Αλβέρτο του Μονακό :confused:

Άρχισα να βλέπω και κάτι αθλητικά noname στα πόδια των νεαρών ελλεηνίδων,
κινέζικες τσάντες,μούφα γυαλιά ηλίου,καφέ με ένα ευρώ από τα today..

Παρακμή..

Μου εχει τυχει φαση με Ελληνορωσσιδα εδω Αθηνα να μου στελνει 1 χρονο μετα να δει τι κανω και να μου λεει εαν θελω να την βγαλω για φαγητο εκεινο το απογευμα.
1 χρονο μετα να παμε για φαγητο εκεινη τη στιγμη!

Εφαγε ακυρο προφανως οπως ειχε φαει ακυρο πριν ενα χρονο οταν μου ελεγε οταν βγαιναμε, οτι δε θα παρει κατι, μετα επερνε και εκανε οτι δεν ειχε πορτοφολι μαζι της.

Μου ειχε πει απο το πρωτο ραντεβου οτι ο πατερας της ηταν αρρωστος και ειχαν οικονομικο προβλημα κ λοιπες γυναικουλιστικες πονηριες.

Και ηταν 8ρι δυνατο.

Αλλα με τετοιες κουτοπονηριες μου πεφτει κατακορυφα.
Τουλαχιστον προλαβα και τη πηδηξα 3-4 φορες στο τσαμπα.
Καλυτερα να ειναι η αλλη σπονσορετα, βιζιτα επισημη.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Είναι και τεχνίτρες αυτές δεν τα αποφεύγεις έτσι εύκολα.Φαντάσου η μία να σε χαιδεύει περιπαθώς,η φίλη της να σου πιάνει τον πούτσο και η αδερφή της να σε φιλάει ενώ σε ρωτάνε αν θες καλιάν και σφηνάκι όταν θα παραγγείλουνε.Δεν είναι τόσο εύκολο,λυγίζουν και οι πιο σκληρόπετσοι άντρες.Εχουνε γενικά μεγάλη εμπειρία με τους άντρες και περνάς ωραία.Είναι σα σλαβικός παράδεισος.Δε σε χαλάει που οι γκόμενες κάνουν καταχρήσεις αφού τη βρίσκεις κι εσύ.
Τώρα άμα αρχίσει ο άλλος να μετράει όχι δε δικαιούσαι τρία σφηνάκια θα πιες δύο,όχι δεν αξίζεις πέντε καλιάν θα σου πάρω τρία κτλ,πάει και το παραμύθι περίπατο.Και σε αυτές δεν αρέσουν οι τσιγκούνηδες,υπολογιστές άντρες,κάπως θα στο βγάλουν τελικά.Και πίπα να σου πάρει θα φτύσει τα χύσια πάνω σου.Κάπως έτσι.

:2funny::2funny::2funny:
Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. Στην πέφτουνε μαζί και οι τρεις, ενώ σε ρωτάνε αν θες το ένα ή το άλλο, όταν θα παραγγείλουνε με τα δικά σου λεφτά. Και θα σε εκδικηθούνε και στο τέλος αν δεν τους κάνεις τα χατίρια. Εντάξει, το τερμάτισες.

Επίσης πόσο ρεαλιστικό είναι ένα τέτοιο περιστατικό για έναν wannabe σπόνσορα; Μιλάμε για wannabe, σαν το παιδί που ζήτησε την βοήθεια σου στο θέμα για να μην το ξεπουπουλιάσουν κι εσύ έρχεσαι και μας λες πώς όχι μόνο σε ξεπουπουλιάζουν αλλά και σε έχουν του χεριού τους.

Οι πραγματικοί σπόνσορες δεν είναι έτσι, μαν. Θέτουν από την αρχή τους όρους του παιχνιδιού κι ελέγχουν την κατάσταση. Αν δεν είναι τόσο οικονομημένοι, ώστε να μην νοιάζονται για το χρήμα, δίνουν στις σπονσορέττες ψεύτικες δυνατότητες (με προυπολογισμένο κόστος). Έτσι για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αποφασίζουν αυτές. Πχ πας σε μαγαζί οικονομικής κατηγορίας που αντέχεις και τους λες να διαλέξουν το μενού κι ένα κρασί. Όχι ό,τι γουστάρουν αυτές.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι είσαι τόσα χρόνια σε αυτό που αποκαλείς σπόνσοριγκ, και δεν έχεις εμπεδώσει το σπουδαιότερο: ότι εσύ κάνεις κουμάντο κι αυτές πρέπει να πειθαρχήσουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny::2funny::2funny:
Μου βγήκε ο καφές από τη μύτη. Στην πέφτουνε μαζί και οι τρεις, ενώ σε ρωτάνε αν θες το ένα ή το άλλο, όταν θα παραγγείλουνε με τα δικά σου λεφτά. Και θα σε εκδικηθούνε και στο τέλος αν δεν τους κάνεις τα χατίρια. Εντάξει, το τερμάτισες.

Επίσης πόσο ρεαλιστικό είναι ένα τέτοιο περιστατικό για έναν wannabe σπόνσορα; Μιλάμε για wannabe, σαν το παιδί που ζήτησε την βοήθεια σου στο θέμα για να μην το ξεπουπουλιάσουν κι εσύ έρχεσαι και μας λες πώς όχι μόνο σε ξεπουπουλιάζουν αλλά και σε έχουν του χεριού τους.

Οι πραγματικοί σπόνσορες δεν είναι έτσι, μαν. Θέτουν από την αρχή τους όρους του παιχνιδιού κι ελέγχουν την κατάσταση. Αν δεν είναι τόσο οικονομημένοι, ώστε να μην νοιάζονται για το χρήμα, δίνουν στις σπονσορέττες ψεύτικες δυνατότητες (με προυπολογισμένο κόστος). Έτσι για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι αποφασίζουν αυτές. Πχ πας σε μαγαζί οικονομικής κατηγορίας που αντέχεις και τους λες να διαλέξουν το μενού κι ένα κρασί. Όχι ό,τι γουστάρουν αυτές.

Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι είσαι τόσα χρόνια σε αυτό που αποκαλείς σπόνσοριγκ, και δεν έχεις εμπεδώσει το σπουδαιότερο: ότι εσύ κάνεις κουμάντο κι αυτές πρέπει να πειθαρχήσουν.

Οι σπονσορέτς έχουν έκτη αίσθηση.Ξέρουν πάντα πόσα δύνασαι να ξοδέψεις για αυτές.Ακριβώς το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου που λέει ο λόγος.Οπότε πάντα ανταπεξέρχεσαι.
Πώς το καταφέρνουν δεν ξέρω,αντίστοιχα με το πώς μυριζόμαστε ποια θα κάτσει.
Οι γκόμενες θέλουν τα χαιλίκια.Σαμπάνιες,καλιάν,κοκταίηλς,ψαρικά κτλ.Αμα γάλεις τη βρώμα του χουβαρδά φέρνουν και τις φίλες τους να καλοπεράσουν και να τις γαμήσεις.Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς γαμάει κι άλλες γιατί να μη γαμήσει τη φίλη μου?Γενικά Ουκρανία σχεδόν πάντα οι σχέσεις καταλήγουν σε τριολέ,στο τρίτο ραντεβού κουβαλιέται και φίλη.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και τώρα η Ουκρανία η καλύτερη χώρα είναι όπως πάντα απλά έχει μικρύνει η ψαλίδα με τις γείτονες που είχε μεγαλώσει πολύ μετά το 2015.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Κμαν πολλες χωρισμενες ουκρανια τι παιζει ξερεις??
Επίσης υπαρχει περιπτωση να πεσει καποιος σε παγιδα οπως να βρεθει με τη κοπελα και να εχει απο πισω της κανα 3αρι δικους της και μας παρουν καιβτα βρακια?
Υπαρχουν τετοια κυκλωματα?
Αφού είσαι ξεβράκωτος ρε τυπάρα.... :confused: :confused: :confused:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Εκδιδω αμπελαλέ για οϋκά χαρη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Οι σπονσορέτς έχουν έκτη αίσθηση.Ξέρουν πάντα πόσα δύνασαι να ξοδέψεις για αυτές.Ακριβώς το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου που λέει ο λόγος.Οπότε πάντα ανταπεξέρχεσαι.
Πώς το καταφέρνουν δεν ξέρω,αντίστοιχα με το πώς μυριζόμαστε ποια θα κάτσει.
Οι γκόμενες θέλουν τα χαιλίκια.Σαμπάνιες,καλιάν,κοκταίηλς,ψαρικά κτλ.Αμα γάλεις τη βρώμα του χουβαρδά φέρνουν και τις φίλες τους να καλοπεράσουν και να τις γαμήσεις.Σου λέει αφού έτσι κι αλλιώς γαμάει κι άλλες γιατί να μη γαμήσει τη φίλη μου?Γενικά Ουκρανία σχεδόν πάντα οι σχέσεις καταλήγουν σε τριολέ,στο τρίτο ραντεβού κουβαλιέται και φίλη.
Σε κόβουν βασικά από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, πχ αν βγάζεις αυτοπεποίθηση, πόσο υποχωρητικός είσαι και κυρίως πώς αντιδράς όταν προσπαθήσουν να σου πουλήσουν ρομάντζο. Δηλ. τι ελλείψεις έχεις σε ψυχολογικές ανάγκες σχετικές με τον έρωτα. Άμα σε πιάσουν εκεί την έβαψες.

Επίσης, όσες φορές επιχείρησα να επαναφέρω γκόμενα στα περιοριστικά όρια που είχα προκαθορίσει, προσπάθησε να το γυρίσει στο ρομάντζο, για να με φέρει σε δύσκολη θέση. Διότι αν δεχτείς να παίξεις το ρόλο του ερωτευμένου, δεν μπορείς ταυτόχρονα να είσαι και περιοριστικός.

Παράδειγμα από σπονσορέτα που πήγα να την περιορίσω, λέγοντας: αρκετά ήπιαμε για απόψε, καλύτερα να πηγαίνουμε.

Συνοφρυώθηκε, έμεινε λίγο σκεφτική και μετά λέει:
-Είσαι πολύ σκληρός, μ αγαπάς τουλάχιστον;
-Σ αγαπάω μόνο όταν με ακούς και δεν κάνεις του κεφαλιού σου, της είπα. Το «όταν με ακούς» ήταν για να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο.

Γενικα όμως θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τον έλεγχο σε μία κατάσταση όπου έχεις πιεί και περνάς καλά μεν, αλλά βλέπεις ότι η άλλη πάει να σε καταστρέψει οικονομικά. Δεν είναι δυνατόν να την επιτηρείς συνέχεια γιατί χαλάει η φάση. Για αυτό διαλέγεις το μαγαζί εσύ, ώστε να ελέγχεις το οικονομικό και να αποφύγεις και το ρίσκο να δουλεύει η ίδια για το μαγαζί παίρνοντας ποσοστά (κάτι που στη Δύση είναι κάπως σπάνιο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom