Γεια σου ΚΜΑΝ,
σκαμαρισμα όμως παίζει με τις γκόμενες ; Αν βρεθείς με κάποια που γνώρισες ον-λάιν ,τι στρατηγικό σχέδιο πρέπει να ακολουθήσει κανεις; Θα ζητήσουν οι ίδιες λεφτά αν θέλουν ;
Παίζει σκαμάρισμα ιδίως σε γκόμενες μέσω τίντερ.Αυτές στοχεύουν ξένους.Ενα σύστημα που κάνουνε είναι να σε πάνε σε ζαχαροπλαστείο και να αγοράζουν άφθονες ακριβές σοκολάτες ή άλλα γλυκά.Μιλάμε να πληρώνεις κάπου 50 ευρώ φάση για το τίποτα.
Και άλλα κόλπα με μαγαζιά κτλ.Για αυτό δε μου πολυαρέσει το ονλάιν,σε περιμένουν να σε σκαμάρουν ενώ στο live αιφνιδιάζεις εσύ.
Βέβαια και στο ονλάιν αν πας σε ρωσόφωνες έχεις το πάνω χέρι αφού δεν είναι σκάμερς κατά τεκμήριο.Οι σκάμερς το κατέχουν καλά το αγγλικό.
Βέβαια άμα ξέρεις τι παίζει και παίρνεις αντίμετρα το αποφεύγεις το σκαμιλίκι.Ενα εύκολο σύστημα είναι το video call.Γκόμενα που αρνείται να μιλήσει σε βιντεοκλήση πριν τη συνάντηση τη στέλνεις γιατί κάτι κρύβει,συνήθως εμφανισιακό θέμα,δεν είναι όπως στις φωτό.
Και άλλα αντίμετρα έχει πολλές μεθόδους να τις τεστάρεις.
Αλλο σύστημα είναι να ζητάς φωτό με μαγιώ ή εσώρουχα.
Επίσης να κανονίζεις ραντεβού με πολλές αλληλοδιαδόχως με μεσοδιάστημα μιας ώρας ώστε αν μία δεν είναι όπως στις φωτό να μη χάνεις χρόνο και να προχωράς κατευθείαν στην επόμενη.Βέβαια αυτό οδηγεί σε τραγελαφικά σκηνικά ιδίως όταν καθυστερούν στο ραντεβού και έχεις τη γκόμενα να περιμένει στο ρεστωράν ενώ γαμάς την προηγούμενη και τρέχεις να προλάβεις το ραντεβού ξεζάρκωτος με τα παντελόνια ξεκούμπωτα,τα χύσια ακόμα στις πουτσότριχες,εισερχόμενος στο κυριλέ ρεστωράν που περιμένει χαμογελαστό το μουνέτο.
Παλιά ήμουν πολύ σβέλτος σε αυτές τις περιπτώσεις,τις προλάβαινα όλες τώρα δεν έχω τις αντοχές και την ταχύτητα του παρελθόντος.Βασικό είναι να μένεις κέντρο και να δίνεις όλα τα ραντεβού σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το διαμέρισμα που μένεις για να μπορείς να τις γαμήσεις αμέσως αν όλα πάνε καλά χωρίς να χάνεις χρόνο ή μετανιώσουν.
Τα ταξιά είναι βέβαια πάμφθηνα Κίεβο αλλά δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείς ταξί γιατί χάνεις χρόνο.
Κίεβο πάντα περνάς καλά,δεν υπήρξε ούτε μία φορά που να πήγα Κίεβο και να μην καλοπέρασα,είναι όλο το σκηνικό έτοιμο για γούστα.Το να μη γαμήσεις Κίεβο είναι σα να πεις πήγα Ελλάδα και δεν έκανα μπάνιο,δεν έφαγα σουβλάκι,δε βρήκα πουθενά φραπέ κτλ.Είναι mission impossible.