Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Για αυτό γενικά με το ονλάιν κάπως πέφτεις σε παγίδα,με το live ξέρεις τι παίρνεις αλλά είναι κουραστικό και χρονοβόρο.Τις καλύτερες γκόμενες τις έχω βγάλει από το live βέβαια.
Το live όπως το εννοείς εσύ είναι καμάκι, ρε μαν, δεν είναι σπόνσοριγκ. Στην χειρότερη περίπτωση έχει ρίσκο πχ μπορεί να μπεις σε «χώρο ευθύνης» περίεργων τύπων και στην καλύτερη πολλή αποθάρρυνση, διότι θέλει πάρα πολλές προσπάθειες για να βγάλεις αποτέλεσμα.

Το live για σπόνσορα είναι να δίνει παρουσία σε κυριλέ μέρη, όπου θα έρθουν οι σπονσορέτες να τον βρουν. Τέτοια μέρη είναι καφετέριες καλών ξενοδοχείων, καλής ποιότητας διασκεδαστήρια, γνωστά θέρετρα, λουξ αθλητικοί χώροι όπως γκολφκλαμπς/γιώτιγκ/σκι κλπ, jetset events όπως επιδείξεις μόδας, βραδιές κρασιού για μυημένους, πριβέ πωλήσεις.....

Το να συμβουλεύσεις wannabe σπόνσορα να αρχίσει με live είναι σαν να τον στέλνεις στην αποθάρρυνση κατευθείαν. Πιο πολλές πιθανότητες έχει με το tinder (με συνδρομή) να βρει κάτι.
Το καλύτερο βέβαια είναι να αρχίσει κανείς με ειδικά sites για σπόνσοριγκ όπως πχ το Seeking

Εμένα μου την έπεσαν μερικές και μέσω του δικτύου Diaspora πάντως. Έχει κάποια features που με βολεύουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Το live για σπόνσορα είναι να δίνει παρουσία σε κυριλέ μέρη, όπου θα έρθουν οι σπονσορέτες να τον βρουν. Τέτοια μέρη είναι καφετέριες καλών ξενοδοχείων, καλής ποιότητας διασκεδαστήρια, γνωστά θέρετρα, λουξ αθλητικοί χώροι όπως γκολφκλαμπς/γιώτιγκ/σκι κλπ, jetset events όπως επιδείξεις μόδας, βραδιές κρασιού για μυημένους, πριβέ πωλήσεις.....
Με βρώμικα νυχάκια, ντύσιμο βοσκού, και εσανς τραγίλας πως θα γίνει παρουσία σε κυριλέ μέρη ?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Ναι ρε,δεν θυμάσαι που έλεγε ότι μπήκε για να ξεσκάσει από την καραντίνα και πως με το πέρας της θα έφευγε?
Τον βαρέθηκα τον σκατογερο, όλο τα ίδια και τα ίδια, καιρός να φτιάξει άλλο κλώνο με νέα θεματολογία...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.947
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τον βαρέθηκα τον σκατογερο, όλο τα ίδια και τα ίδια, καιρός να φτιάξει άλλο κλώνο με νέα θεματολογία...
Είναι όντως βαρετός,και μονόχνωτος.

Κι εγώ θέλω να δω το νέο του κλωνάρι.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Στις 11/09 θα φτιάξω έναν τιμητικό κλώνο και θα σας τον ανακοινώσω :smitten::smitten::smitten:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πέρασα μία να αφήσω αυτό εδώ

Χωρίς τίτλο.jpg

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Ου ου
Καλέ ου ου.
Γιούχουυυ

Καλέ που είστε καλέ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Το άλλο ότι μετά την καραντίνα δεν θα έμπαινε ξανά,το θυμάσαι?

Λολό, διαβάζεις ελληνικά;

Η δική μου εγγραφή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διαχείριση της σκληρής καραντίνας του χειμώνα και της τωρινής δυσκολίας μου να πάρω απόφαση περί εμβολιασμού, επειδή στο θέμα των παρενεργειών η κυβέρνηση (Γαλλία) δεν είναι ξεκάθαρη κι όλο βγαίνουν στη φόρα καινούργια στοιχεία. Έτσι αναγκάζομαι να παίρνω προφυλάξεις κλπ και γενικώς να μένω πολύ χρόνο στο σπίτι μέχρι να δω τι θα κάνω. Προφανώς σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να ξεδίνεις και στο bou έχεις μία ελευθερία λόγου, διότι το ιντερνέτ γενικώς είναι αποστειρωμένο.

Εχτές, Λολό, ανακάλυψα ένα video του μεγαλύτερου γάλλου επιδημιολόγου καθηγητή Raoult,
με τίτλο «Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν» και δεν με βλέπω να εμβολιάζομαι, τουλάχιστον σύντομα. Αυτά είναι κακά μαντάτα για σένα (αν και θα αραιώσω, γιατί έχουμε και δουλειές).

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λολό, διαβάζεις ελληνικά;

Εχτές, Λολό, ανακάλυψα ένα video του μεγαλύτερου γάλλου επιδημιολόγου καθηγητή Raoult,
με τίτλο «Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν» και δεν με βλέπω να εμβολιάζομαι, τουλάχιστον σύντομα. Αυτά είναι κακά μαντάτα για σένα (αν και θα αραιώσω, γιατί έχουμε και δουλειές).

Εδώ μας έλεγες άλλα,ότι θα μείνεις μέχρι να βρεις καλύτερο σάιτ να περάσεις την καραντίνα.
Μάλλον εδω μέσα είδες πως σε σοδομίζουμε συνέχεια και σου αρέσει.Είδες που σε αγαπάμε βρε κουτό?Για αυτό και σε γαμάμε.

Δεν ξέρω τι λέει ο ντόκτορ,αλλά εγώ δεν σχολιάζω οικογένειες και συγγενείς όπως άλλες ψυχές προ 1 εβδομάδος.

Τελευταία τροποποίηση:

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.133
Πόντοι
7.216
Γενικά Ουκρανία σχεδόν πάντα οι σχέσεις καταλήγουν σε τριολέ,στο τρίτο ραντεβού κουβαλιέται και φίλη.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι ο άνθρωπος είναι μυθομανης!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε μουνοκωλαρακι τωρα που γυρισες λειπει ο σαντμαν… :undecided:

Stories