Το live όπως το εννοείς εσύ είναι καμάκι, ρε μαν, δεν είναι σπόνσοριγκ. Στην χειρότερη περίπτωση έχει ρίσκο πχ μπορεί να μπεις σε «χώρο ευθύνης» περίεργων τύπων και στην καλύτερη πολλή αποθάρρυνση, διότι θέλει πάρα πολλές προσπάθειες για να βγάλεις αποτέλεσμα.Για αυτό γενικά με το ονλάιν κάπως πέφτεις σε παγίδα,με το live ξέρεις τι παίρνεις αλλά είναι κουραστικό και χρονοβόρο.Τις καλύτερες γκόμενες τις έχω βγάλει από το live βέβαια.
Το live για σπόνσορα είναι να δίνει παρουσία σε κυριλέ μέρη, όπου θα έρθουν οι σπονσορέτες να τον βρουν. Τέτοια μέρη είναι καφετέριες καλών ξενοδοχείων, καλής ποιότητας διασκεδαστήρια, γνωστά θέρετρα, λουξ αθλητικοί χώροι όπως γκολφκλαμπς/γιώτιγκ/σκι κλπ, jetset events όπως επιδείξεις μόδας, βραδιές κρασιού για μυημένους, πριβέ πωλήσεις.....
Το να συμβουλεύσεις wannabe σπόνσορα να αρχίσει με live είναι σαν να τον στέλνεις στην αποθάρρυνση κατευθείαν. Πιο πολλές πιθανότητες έχει με το tinder (με συνδρομή) να βρει κάτι.
Το καλύτερο βέβαια είναι να αρχίσει κανείς με ειδικά sites για σπόνσοριγκ όπως πχ το Seeking
Εμένα μου την έπεσαν μερικές και μέσω του δικτύου Diaspora πάντως. Έχει κάποια features που με βολεύουν.
Τελευταία τροποποίηση: