sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.558
- Πόντοι
- 22.266
Δεν το καταλαβαΠέρασα μία να αφήσω αυτό εδώ
Δεν το καταλαβαΠέρασα μία να αφήσω αυτό εδώ
κι ομως εχει δικιο φιλεΑπό αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι ο άνθρωπος είναι μυθομανης!
Τάλισκερ βλέπω,το πουτανάκι μου τον Ρωσομπλιάτ μου θυμίζει.Πέρασα μία να αφήσω αυτό εδώ
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κάποιος ότι ο άνθρωπος είναι μυθομανης!
Γενικά Ουκρανία σχεδόν πάντα οι σχέσεις καταλήγουν σε τριολέ,στο τρίτο ραντεβού κουβαλιέται και φίλη.
To μόνο που έχω να πω είναι πως αν ο συγκεκριμένος νηματοθέτης κρύβεται πίσω από κάποια nicknameΔεν το καταλαβα
Δεν τον ξέρω καθόλου ούτε σα νικνειμTo μόνο που έχω να πω είναι πως αν ο συγκεκριμένος νηματοθέτης κρύβεται πίσω από κάποια nickname
που τους αρέσει το Τάλισκερ, να λάβει υπόψιν ότι είναι από τα πιο πολυφωτογραφημένα μέλη του bou
και πως χάρη στους ακούραστους ρουφιάνους καταδότες του σάι,τον έχουμε ανφάς,προφίλ και σε κάθε πιθανή στάση.
Εκ μέρους του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων
Τον ξεχάσαμε ήδη τύπε...Τυπε μουνοκωλαρακι τωρα που γυρισες λειπει ο σαντμαν…
Εγώ έχω αποφανθεί ότι από το να τρέχεις να γαμας ουκρανιδες πουτανες στην Ουκρανία με 200-300ευρω καλύτερα να τις γαμας εδώ μισοτιμης.Εσύ έχεις αποφανθεί οτι από το να ταξιδεύεις Ουκρανία καλύτερα να γαμάς στα μπορδέλα.
Τυπε παλιά έβαζες και καμιά αγγελία που ζητούσαν λαντζεριδες στη Γερμανία.Ου ου
Καλέ ου ου.
Γιούχουυυ
Καλέ που είστε καλέ
Τύπε Τροβαδούρε εννοείς ότι ο τύπος καλόγκερο είναι άνεργος μπατίρης που ψάχνει δουλειά μέχρι και ως βοηθός λαντζιέρη?Τυπε παλιά έβαζες και καμιά αγγελία που ζητούσαν λαντζεριδες στη Γερμανία.
Τώρα που σ' έχει ανάγκη ο καλογερο τίποτα...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!Τύπε Τροβαδούρε εννοείς ότι ο τύπος καλόγκερο είναι άνεργος μπατίρης που ψάχνει δουλειά μέχρι και ως βοηθός λαντζιέρη?
Τύπε Τροβαδούρε λες ο τύπος καλόγκερο να επισημαίνει στο βιογραφικό του τις μαζοχιστικές πλην ομοφυλοφιλικές τάσεις του και ότι του αρέσει να στήνει κώλο (όπως κάνει και στα μέλη του μπου) στον εκάστοτε εργοδότη?Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή!
Ναι είναι μπατίρης, και αυτό βέβαια δεν είναι κατακριτέο.
Προσπαθεί όμως, φτιάχνει σάιτ, στέλνει βιογραφικά... είναι αγωνιστής της βιοπάλης.
Τύπε Τροβαδούρε λες ο τύπος καλόγκερο να επισημαίνει στο βιογραφικό του τις μαζοχιστικές πλην ομοφυλοφιλικές τάσεις του και ότι του αρέσει να στήνει κώλο (όπως κάνει και στα μέλη του μπου) στον εκάστοτε εργοδότη?
Βοηθός καθαρίστριας?Δε νομίζω, θα είχε βρει δουλειά έστω σε ένα FKK...
Κοιτάς να εμπλέξεις τον Urlauba ? Έχουμε ανταλλάξει όντως πμ για δουλειές. Μόνο που δεν είναι όπως νομίζεις.Τυπε παλιά έβαζες και καμιά αγγελία που ζητούσαν λαντζεριδες στη Γερμανία.
Τώρα που σ' έχει ανάγκη ο καλογερο τίποτα...
Σε παρακαλώ πολύ όταν μου απευθύνεις τον λόγο να έχεις κάνει μπιντέ.Κοιτάς να εμπλέξεις τον Urlauba ? Έχουμε ανταλλάξει όντως πμ για δουλειές. Μόνο που δεν είναι όπως νομίζεις.
Τύπε Τροβαδούρε ποτέ λες να έκανε τελευταία φορά μπάνιο ο τύπος Καλόγκερο?Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας?Σε παρακαλώ πολύ όταν μου απευθύνεις τον λόγο να έχεις κάνει μπιντέ.
Μην έχουμε τίποτα ατυχήματα...