sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.556
- Πόντοι
- 22.266
Κάτσε να βρω μια πρόχειρηΦωτο ποτε θα βαλεις να αξιολογησουμε την καταταση ;
Κάτσε να βρω μια πρόχειρηΦωτο ποτε θα βαλεις να αξιολογησουμε την καταταση ;
Ελα @DayStalker βρήκα
Έλα πλάκα κανωΛιγο κιτς τα χρυσα εσωρουχα. Δεν ταιριαζουν με λευκο μινερβα.
Έλα πλάκα κανω
Αυτή ειναι
Barbara palvin το πιο διάσημο ουγγρικό μοντέλο παγκοσμίως victoria secretΤυπε , αυτη ειναι για στραποναρισμα Τοιχο τοιχο μη σε πετυχω φαση.
Barbara palvin το πιο διάσημο ουγγρικό μοντέλο παγκοσμίως victoria secret
Βράδι ποτέΟυκρανία και ρωσια αρχηγε εχει χαμηλα ποσοστα εγκληματικοτητας?
Δεν φοβασαι να κυκλοφορήσεις βραδι?
Ουκρανία και ρωσια αρχηγε εχει χαμηλα ποσοστα εγκληματικοτητας?
Δεν φοβασαι να κυκλοφορήσεις βραδι?
Μπαμπουρδελονιωτης κατάντησε το σαητΒράδι ποτέ
Μόνο προϊ....
Να πας στο νήμα των τράπερ να διαβάσεις ποιοτικό στοίχο...Μπαμπουρδελονιωτης κατάντησε το σαητ
Να τα κάνουμε όλα Γιώτα κ όλα όμικρον κ έψιλον να ξεμπερδεύουμε;;;;Να πας στο νήμα των τράπερ να διαβάσεις ποιοτικό στοίχο...
Γερμανίδες χοντρομπούτες.Σλαβικές χώρες αποκλείεται να δεις τέτοια θεάματα.
Πολωνικοί γάμοι.Πέφτουν λέει τρελά πουτσίδια εκεί άμα αντέχεις το πιώμα.Ολοι συνεχώς πιωμένοι παίζει να γαμήσεις και τη νύφη.
Το μεικ απ παλι θαυματα κάνει ανασταίνει και νεκρουςΈλα πλάκα κανω
Αυτή ειναι
Φοιτητικές εμπειρίες Πολωνία.Κάπως έτσι είναι η ατμόσφαιρα σλαβικές χώρες,ατελείωτα πάρτυ.
Τα πιο φοβερά πάρτυ βέβαια είναι των Ρώσων,Russian party που λένε.Πρέπει να το ζήσεις αυτό.Αλλά και τα πολωνικά πάρτυ είναι πολύ δυνατά,όλο να ξεφαντώνουνε θέλουν.
Αυτοπροσδιορίζομαι ως :Τυπε μονο και μονο η λεξη αραβοτουρκος που εχεις βαλει δεν συνάδει σε κοινη λογικη.
Οι αραβες δεν τα πανε καλα με τους τουρκους,οποτε πρεπει να διαλεξεις αρχικα αν εισαι αραβας η τουρκος.
Οι αραβες αγαπανε την ελλαδα γιατι σταθηκε σαν χωρα στο πλευρο της παλαιστινης την κρισιμη περιοδο εκεινη.
Επισης μισουν τους αλλοθρησκους αλλα περισσοτερο εχει να κανει το ζητημα σε γεωπολιτικο επιπεδο παρα σε θρησκευτικο.
Οι τουρκοι τωρα ειναι αλλη κατηγορια,το μονο κοινο με τους αραβες ειναι ο ισλαμισμος ολα τα αλλα σχετικα διαφερουν,αλλη γλωσσα κουλτουρα και μεγαλος εθνικισμος.
Επισης το αφγανισταν ειναι παλι αλλη κατηγορια.
Εχει πολλες φυλες και φατριες η χωρα και τηρουν ομως ολοι την σαρια την οποια βρηκαν προσφορο εδαφος οι ταλιμπαν πρωην ισλαμικο κρατος.
Οι μαχητες αυτοι απο καπου χρηματοδοτουνται εξοπλιζονται και καταλαμβανουν ευπαθεις περιοχες για καποια συμφεροντα.
Μεγάλο ατού ο νάρθηκας...καλημέρα σε όλους.
έγραψα και πιο πριν αλλά το μήνυμα μου χάθηκε στο χαμό μέχρι να εγκριθεί.
η συζήτηση σε αυτό το θρεντ καθώς και ένας αρκετά άσχημος χωρισμός αποτέλεσαν για μένα την έμπνευση να κλείσω μια σειρά αεροπορικών πτήσεων στα βοσκοτόπια της Ανατολικής Ευρώπης.
η αρχική μου πτήση ήταν για την επόμενη βδομάδα προς Κιέβο, αλλά μετά από ώριμη σκέψη καθώς και έναν τραυματισμό στο χέρι (έπρεπε να βάλω νάρθηκα) αποφάσισα να το αναβάλλω για τα μέσα Νοεμβρίου. Έχω λοιπόν μια πτήση με παραμονή για μια εβδομάδα Κιέβο.
ταυτοχρονα έκλεισα και ένα τετραήμερο Κισιναου (μια βδομάδα πριν το Κιέβο να είναι φρέσκα στο μυαλό μου) και έχω και μια πτήση για Ριγα (αρχικά ήταν να πάω Ισλανδια μέσω Ρίγας αλλά η ανταπόκριση ακυρώθηκε,όποτε τώρα το σκέφτομαι)
Πάρε αυτό να μην έχεις τέτοια προβλήματα...Ε μα ναι για αυτό το ακύρωσα.
όσο λεφτά αισθήματα και αν έχουν αν πονάς εσυ όταν τους ρίχνεις σφαλιάρες στον κωλο μάλλον ξενερώνουν
Τι είναι?????????????????Η νδ ειναι ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα ...