Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Ελα @DayStalker βρήκα
article-2321812-19B1628E000005DC-843_306x876.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία και ρωσια αρχηγε εχει χαμηλα ποσοστα εγκληματικοτητας?
Δεν φοβασαι να κυκλοφορήσεις βραδι?

Ουκρανία δεν υπάρχει κίνδυνος γενικά.Ρωσία υπάρχει κίνδυνος ειδικά αν βρεθείς εκεί που δε σε σπέρνουν.
Το πρόβλημα είναι οι γκόπνικς και οι αλκοολικοί.Αμα σε πάρουν με στραβό μάτι παίζει να έχεις πρόβλημα.Εξαρτάται πολύ και από την πόλη βέβαια.
Ουκρανία γενικά δεν έχουν πρόβλημα με τους ξένους αλλά Ρωσία υπάρχουν άτομα που μισούν τους ξένους δε θέλουν να βλέπουν κανέναν ξένο και άμα δουν θέλουν να τον δείρουν.

• Like
Αντιδράσεις: Ninio

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Γερμανίδες χοντρομπούτες.Σλαβικές χώρες αποκλείεται να δεις τέτοια θεάματα.
Πολωνικοί γάμοι.Πέφτουν λέει τρελά πουτσίδια εκεί άμα αντέχεις το πιώμα.Ολοι συνεχώς πιωμένοι παίζει να γαμήσεις και τη νύφη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.472
Πόντοι
3.936
Φοιτητικές εμπειρίες Πολωνία.Κάπως έτσι είναι η ατμόσφαιρα σλαβικές χώρες,ατελείωτα πάρτυ.
Τα πιο φοβερά πάρτυ βέβαια είναι των Ρώσων,Russian party που λένε.Πρέπει να το ζήσεις αυτό.Αλλά και τα πολωνικά πάρτυ είναι πολύ δυνατά,όλο να ξεφαντώνουνε θέλουν.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpeg
    αρχείο λήψης (6).jpeg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 15

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.556
Πόντοι
22.266
Αρχιδια πάρτυ
Είπαμε να λέμε καμία μαλάκια να περνάει η ώρα αλλά όχι κ τετοια
Δλδ ρε @Kman2 άμα κορυφαία πάρτυ είμαι των Ρώσων τότε τα λάτιν τι είναι;

Κ ξέρεις ότι έχω ζήσει παρτάλια σε φοιτητικές εστίες mgy βέβαια εμένα κονκοβο αλαα είχα φοιτητικό πάσο τότε ,,,,,όλες τυφλά στο μεθύσι με βότκα τότε των 90 ρουβλιων ητοι έξι γερμανικών μάρκων
Σα τα παρτακια στην Ελλάδα στη γυφτοπανηγυρης της κάτω αμυγδαλιάς δεν εχει :confused: :rockon: :rockon:

Πάρτυ ίσον λάτιν ,,,τελος

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τυπε μονο και μονο η λεξη αραβοτουρκος που εχεις βαλει δεν συνάδει σε κοινη λογικη.
Οι αραβες δεν τα πανε καλα με τους τουρκους,οποτε πρεπει να διαλεξεις αρχικα αν εισαι αραβας η τουρκος.
Οι αραβες αγαπανε την ελλαδα γιατι σταθηκε σαν χωρα στο πλευρο της παλαιστινης την κρισιμη περιοδο εκεινη.
Επισης μισουν τους αλλοθρησκους αλλα περισσοτερο εχει να κανει το ζητημα σε γεωπολιτικο επιπεδο παρα σε θρησκευτικο.
Οι τουρκοι τωρα ειναι αλλη κατηγορια,το μονο κοινο με τους αραβες ειναι ο ισλαμισμος ολα τα αλλα σχετικα διαφερουν,αλλη γλωσσα κουλτουρα και μεγαλος εθνικισμος.
Επισης το αφγανισταν ειναι παλι αλλη κατηγορια.
Εχει πολλες φυλες και φατριες η χωρα και τηρουν ομως ολοι την σαρια την οποια βρηκαν προσφορο εδαφος οι ταλιμπαν πρωην ισλαμικο κρατος.
Οι μαχητες αυτοι απο καπου χρηματοδοτουνται εξοπλιζονται και καταλαμβανουν ευπαθεις περιοχες για καποια συμφεροντα.
Αυτοπροσδιορίζομαι ως :
-Παράνομα εισερχόμενος στη χώρα
-Δωρεάν στεγαζόμενος, σιτιζόμενος, αρκουδισιαζόμενος σε δομές του κράτους
-Ελκυστικότατος εραστής Ελληνίδων
-Απαλαγμένος καταβολής οποιοδήποτε φόρου ή υποχρέωσης προς το κράτος
-Ανεμβολίαστος
-Βατευτής του Μήτσου :zfuck:και θαμώνας του Καρίμπιαν
-Ψηφοφόρος του Κούλι Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
καλημέρα σε όλους.

έγραψα και πιο πριν αλλά το μήνυμα μου χάθηκε στο χαμό μέχρι να εγκριθεί.

η συζήτηση σε αυτό το θρεντ καθώς και ένας αρκετά άσχημος χωρισμός αποτέλεσαν για μένα την έμπνευση να κλείσω μια σειρά αεροπορικών πτήσεων στα βοσκοτόπια της Ανατολικής Ευρώπης.

η αρχική μου πτήση ήταν για την επόμενη βδομάδα προς Κιέβο, αλλά μετά από ώριμη σκέψη καθώς και έναν τραυματισμό στο χέρι (έπρεπε να βάλω νάρθηκα) αποφάσισα να το αναβάλλω για τα μέσα Νοεμβρίου. Έχω λοιπόν μια πτήση με παραμονή για μια εβδομάδα Κιέβο.

ταυτοχρονα έκλεισα και ένα τετραήμερο Κισιναου (μια βδομάδα πριν το Κιέβο να είναι φρέσκα στο μυαλό μου) και έχω και μια πτήση για Ριγα (αρχικά ήταν να πάω Ισλανδια μέσω Ρίγας αλλά η ανταπόκριση ακυρώθηκε,όποτε τώρα το σκέφτομαι)
Μεγάλο ατού ο νάρθηκας...
Όσοι ασχολούμαστε με το μπλοκ γνωρίζουμε καλά πως οι Ουκρανές γουστάρουν τον άντρα τον πονεμένο, τον βλαμμένο, τον χτυπημένο, τον καθυστερημένο...:confused::confused::confused:

Στείλε τον νάρθηκα όταν με το καλό γίνεις καλά...:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Ε μα ναι για αυτό το ακύρωσα.

όσο λεφτά αισθήματα και αν έχουν αν πονάς εσυ όταν τους ρίχνεις σφαλιάρες στον κωλο μάλλον ξενερώνουν
Πάρε αυτό να μην έχεις τέτοια προβλήματα...
Και σίγουρα αποτελέσματα αν μείνεις με το πουλί στο χέρι... :confused:
nhgoImm.gif

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Η νδ ειναι ενα εθνικιστικο πατριωτικο κομμα ...
Τι είναι?????????????????:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Ιεροσυλία να αποκαλείς τον μέγα θρησκευτικό ηγέτη όλων των μουσουλμάνων του Γιουνανικού γεωγραφικού χώρου με ακατονόμαστες εκφράσεις που δεν υφίστανται! :tickedoff::tickedoff::tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom