Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Σωστά.

35 χρόνων. Σχετικά γυμνασμένος ,μπατζετ ταξιδιού κανα διχιλιαρο.

αν η γκομενα είναι μουναρα υπάρχει και Βίζα γκολντ για ταξίδι μαλδίβες.
Πόσες μέρες διαμονή;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
τώρα τα λες αυτά στο ζαν που παίρνει μόνο το κεα και θα μου βρίζει τον κυριάκο :confused:
Πήγε τελικά στο Λβιβ που ζητούσε πληροφορίες και είχε ψήσει γκομενάκια ή φοβήθηκε μη γεμίσει καρκίνο απο το τσερνόμπιλ?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Προς το παρόν το μόνο που χρησιμοποίησα ήταν το τιντερ πλατινουμ. Ταυτόχρονα ,μιας και είμαι πολυάσχολο αγόρι ,κατέβασα μια εφαρμογή με το όνομα fast clicker (ναι είμαι τόσο άθλιος) η οποία πρακτικά κάνει άπειρα κλικς και λίγο πολύ κάνει λαικ/σουαιπ τις γκόμενες.

χρησιμοποίησα το τιντερ σε διάφορες περιοχές. Είχα απίστευτα πολλά matches με Ουκρανές (ο φόβος του να είναι σκαμμερς με κάνει να μην το παίρνω πάνω μου) αλλά και πολλά matches Βαλτική και Μολδαβια (αλλά όχι τόσα). Συνεπώς η τακτική μου θα είναι να το ξανά ανοίξω (έκοψα συνδρομή να μη χρεώνομαι) 1-2 βδομαδες πριν πάω.

επειδή κάποιος θα ρωτήσει ,ναι έβαλα την εφαρμογή και Ελλάδα. Έκανα match 2 ωραίες που δε μου απάντησαν ποτέ,κάποιες τουρίστριες και καμία δεκαριά χοντρές η κροσακια (προτού πέσει δούλεμα όπως είπα πάνω είχα βάλει το fast clicker στον υπολογιστή ,και εν συνέχεια μαγείρευα , εχεζα κλπ,μέχρι να τελειώσουν τα προφίλ μερικές χιλιάδες κλικ μετά)

σκέτο δραμα.

Φιλε μου tinder και bumble ειναι οτι πρεπει για προγραμματισμενα ταξιδια.

Μην ακουσεις ποτε κανεναν να σου λεει οτι δε δουλευει.

Εχω παιζει Ουγγαρια, Βουλγαρια, Πολωνια με τεραστια επιτυχια του στυλ 30-40 matches σε 1 εβδομαδα.
15-20 ανταλλαγες insta
και μαζικα ραντεβουδακια εκει.

Προσοχη με Ουκρανια ωστοσο γιατι παιζουν πολλες σκαμμερς που σε πανε σε μαγαζια με υπερογκες τιμες και παιρνουν ποσοστα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Αναμένω ΚΜΑΝ και τις σκληρές αλήθειες του σαν φάρο στο σκοτάδι της αγαμιας
Ο kman θα σου πει για τη σλάβικη ψυχολογία και τις δυσκολίες στο τερέν. Σίγουρα έχει εμπειρία σε αυτά. Αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι να μην σε ξεπουπουλιάσουν, όπως είπες, και δεν φαίνεται να τα καταφέρνει σε αυτό, αφού ξεπουπουλιάζουν και τον ίδιο.

Σαν πρώην σπόνσορας θα σου πω, ότι πρέπει να
-έχεις καθορίσει εκ των προτέρων πόσα θα ξοδεύεις σε αυτό το άθλημα και να μην τα υπερβαίνεις.
-ξεκαθαρίζεις από την αρχή ότι είσαι πρόθυμος για μία σταθερή σούγκαρ σχέση που όμως θα κρατήσει όσο βρίσκεις ενδιαφέρον σε αυτή τη σχέση. Δηλ. όσο αυτή σε κάνει να περνάς καλά. Και πληρώνεις με τη συνάντηση, χωρίς να αποκλείεις και μπόνους (δώρα, ταξίδια κλπ), αν είσαι ευχαριστημένος.
Αυτό σου δίνει δύο πλεονεκτήματα:
1. μπορείς να κρατάς το ποσό της συνάντησης σε λογικά πλαίσια, με επιχείρημα την σταθερή σχέση.
2.Την κρατάς από το χαλινάρι, εφόσον από τη συμπεριφορά της καθορίζεται η διάρκεια της σχέσης κι έτσι είναι προσεκτική.
-μην ενδίδεις σε έκτακτες ανάγκες: μου έτυχε αυτό, μήπως μπορείς να μου στείλεις τόσα; Εφόσον ήδη έχεις καθορίσει τους όρους και τους έχει δεχτεί. Τα έκτακτα είναι η κύρια οικονομική αιμορραγία.
-έχεις πρόγραμμα στις συναντήσεις. Πχ έχεις επιλέξει εσύ τα μαγαζιά και τους χώρους που θα κινηθείτε κι όχι αυτή, διότι δεν ξέρεις τι εκπλήξεις μπορουν να σε περιμένουν.

Πληρωμή με το μήνα δεν το συνιστώ για σχέσεις με τέτοια απόσταση, διότι θα πληρώνεις χωρίς να μπορείς να επωφελείσαι όποτε θες.

Ελπίζω να βοήθησα κάπως. Εγώ κινούμαι σε δυτ. ευρώπη.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.921
Πόντοι
12.756
Οι νδ του σαιτ ειστε για γελια.
Κανονικα ουτε καν έπρεπε να σε λογαριαζω για νδ εσενα προμοτορα οπως και καποιους αλλους.
Μονο ο αλεξ εχει σταθερες ιδεες ο 703 ο στοκαδουρας και ο κουκης.
Οι λοιποι ειστε για γελια και για κλαμματα.
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τον συγκεκριμένο τον έχω γνωρίσει σε μία μάζωξη άλλου forum στην Πράγα
και έχουμε και κάποιους κοινούς γνωστούς.
Είναι πολύ καλό άτομο,ειλικρινής και στα βίντεο,απλά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη θέση του.
Πέρα από την εμφάνισή του που δεν ενδείκνυται για το μπλοκ,
τόσο αυτός όσο και η παρέα του στο Κίεβο, είναι για τους Σλάβους κλασσικη περίπτωση:
"Kαλώς τα παιδιά.........1-0"

Παίζουν από το να τους ψειρίσει στα ρέστα η ταμίας του supermarket,μέχρι και η τελευταία πουτάνα..
Φλώροι χαζοτουρίστες με selfie stick ανά χείρας..

Μαζί του προσωπικά δε θα πήγαινα πουθενά στο μπλοκ
Επίσης ότι και να του τυχαίνει,
δε με αφορά γιατί δύσκολα να μου τύχει προσωπικά.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Οι νδ του σαιτ ειστε για γελια.
Κανονικα ουτε καν έπρεπε να σε λογαριαζω για νδ εσενα προμοτορα οπως και καποιους αλλους.
Μονο ο αλεξ εχει σταθερες ιδεες ο 703 ο στοκαδουρας και ο κουκης.
Οι λοιποι ειστε για γελια και για κλαμματα.
Σε έχουν μιουτάρει και μπανάρει τόσες φορές από δω μέσα..
Το ίδιο και τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ φιλαράκο σου τον πούσυ,
αλλά εσείς επανέρχεστε με νέα προφίλ εκεί που σας φτύνουν.

Tρία τα σενάρια...
-Ναυάγια που δεν έχουν άνθρωπο στη ζωή τους για να μιλήσουν
-Ναυάγια χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ντροπής
-Ναυάγια των 0,60/post.

'Ενα από τα άνωθεν,μπορεί και όλα μαζί.

Υ.Γ.Δε σου κάνω αναφορά,είσαι τόσο ναυάγιο που θα το κάψεις μόνος σου και αυτό το προφίλ

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τον συγκεκριμένο τον έχω γνωρίσει σε μία μάζωξη άλλου forum στην Πράγα
και έχουμε και κάποιους κοινούς γνωστούς.
Είναι πολύ καλό άτομο,ειλικρινής και στα βίντεο,απλά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη θέση του.
Πέρα από την εμφάνισή του που δεν ενδείκνυται για το μπλοκ,
τόσο αυτός όσο και η παρέα του στο Κίεβο, είναι για τους Σλάβους κλασσικη περίπτωση:
"Kαλώς τα παιδιά.........1-0"

Παίζουν από το να τους ψειρίσει στα ρέστα η ταμίας του supermarket,μέχρι και η τελευταία πουτάνα..
Φλώροι χαζοτουρίστες με selfie stick ανά χείρας..

Μαζί του προσωπικά δε θα πήγαινα πουθενά στο μπλοκ
Επίσης ότι και να του τυχαίνει,
δε με αφορά γιατί δύσκολα να μου τύχει προσωπικά.

Ισχυει ενταξει εαν εχεις 1% brain cells δυσκολα σου τυχαινει τιποτα απο ολα αυτα.

Εδω νομιζω αγορασε καποιο διαμερισμα Ουκρανια και του τα εφαγαν απο τον μεσιτη μεχρι οι δικηγοροι.
Και αφου τον εγδυναν τα καταλαβαινε την επομενη μερα.

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Καλα συνεχισε να μου τριβεσαι και θα γελασει το σαιτ

Νομιζεις οτι νοιαζεται κανεις για 2 αβαταρ τα οποια τσακωνονται στο virtual metaverse?

Θα επρεπε οτιδηποτε πανω απο 3 τετοια εκτος θεματος back and forth μεταξυ μελων να πεφτει automatic ban

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ωραίος τυπε και τοποθετηθηκες με σωστα επιχείρηματα.
Σε δυτ. Ευρωπη ειναι ευκολη η κατασταση για σχεση?
Γενικα σε ποιες χωρες κινησαι?πες μας εμπειρίες
Όπου κινούμαι κι επαγγελματικά, δηλ. Νότια Γαλλία με τις φυσικές της προεκτάσεις δηλ Καταλονία και Βόρεια Ιταλία εκατέρωθεν και γαλλόφωνη Ελβετία προς Βορράν. Έχω μειωμένα έξοδα, λόγω μονιμότητας εδώ, επωφελούμαι των επαγγ. ταξιδίων μου και πηγαίνω σε στάνταρ μέρη. Για δόλωμα (διακοπές) έχω προσθέσει Μαγιόρκα (εκεί πάω σε 2 στάνταρ μέρη διαμονής).
Έτσι το budget είναι ελεγχόμενο.

Το σεξ είναι πολύ εύκολο εδώ γενικώς και κυρίως σε πόλεις με μεγάλα πανεπιστήμια, αν δεν έχεις κμανικές μανίες για μοντελοειδείς. Εχει και πολλές ξένες. Έχω κάνει σπονσοριλίκι μετά τα 40 με μερικές που μου κόλλησαν από μόνες τους και μου άρεσαν κι εμένα πραγματικά, αλλά όχι με οικονομ. συμφωνία. Είτε έκανα δώρα, είτε έδινα τσεκ τάχα μου να πάρει ό,τι δώρο θέλει, το οποίο βεβαίως μπορούσε να εξαργυρώσει σε ρευστό στο λογαριασμό της. Τα δώρα τα ψώνιζα από μεγάλα μαγαζιά με πολλά είδη και τα έδινα με την απόδειξη, ώστε να μπορεί να το επιστρέψει στο μαγαζί για να έχει ένα «λαβείν» όποτε θελήσει να αγοράσει κάτι. Έτσι κάλυπτα και κάποιες οικονομικές ανάγκες τους, και ξεγέλαγα και τον εαυτό μου. Διότι είχα ένα θέμα να δώσω λεφτά στο χέρι, το οποίο δεν έχω ξεπεράσει ακόμα.

Μετά στράφηκα στο μέντοριγκ, που είναι άλλη φάση, αλλά έχει πατώσει λόγω κορονοκατάστασης και ενδέχεται να επιστρέψω στο σπόνσοριγκ, τουλάχιστον προσωρινά.

Εδώ, αν είναι για νορμάλ σχέση ή σεξ βρίσκεις εύκολα και οι γκόμενες πληρώνουν τα δικά τους.
Για σπόνσοριγκ, δεν βρίσκεις εύκολα πολλές φτηνές σπονσορέτες μέσω των dating apps, διότι εδώ δεν πρόκειται για φτωχές χώρες όπως η Ουκρανία κλπ. Με αρκετό ψάξιμο θα βρεις λίγες κι αν είσαι και μόνιμος κάποιες θα σε πλησιάσουν και μόνες τους, αν έχεις κάποιο στάτους. Κάνεις μία συμφωνία και ξενοιάζεις, εκτός από τις αφρικάνες που σε παρενοχλούν με διάφορες ανάγκες που πρέπει να καλύψουν.

Τώρα Έλληνας να έχει σπονσορέτα γαλλίδα εξ αποστάσεως, ας πούμε, πρέπει να είναι ευκατάστατος κι αυτή στην ανεργία, αλλά πώς θα τη βρει; Μόνο αν είσαι μόνιμος συμφέρει.

• Like
Αντιδράσεις: Ninio
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αντικειμενικα στη πουτσα μας

Ισχυει ενταξει εαν εχεις 1% brain cells δυσκολα σου τυχαινει τιποτα απο ολα αυτα.

Εδω νομιζω αγορασε καποιο διαμερισμα Ουκρανια και του τα εφαγαν απο τον μεσιτη μεχρι οι δικηγοροι.
Και αφου τον εγδυναν τα καταλαβαινε την επομενη μερα.
Αντικειμενικά,γιατί παραδέχεται και τα κλαρίνα
και δεν είναι ο μόνος που την έχει πάθει.
Απλά οι περισσότεροι δεν τα παραδέχονται.

Άμα μοιάζεις με Μόγγολο,γύφτο ή οτιδήποτε άλλο τριτοκοσμικό,
σου τυχαίνουν πολύ περισσότερα στραβά στο μπλοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom