Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Παίκτη για να μην γαμάμε την συζήτηση...Δυνατός εξοπλισμός.
Δώσε οικονομικές δυνατότητες και ο Άρχοντας θα σου κάνει μια προσωπική ανάλυση...
Παίκτη για να μην γαμάμε την συζήτηση...Δυνατός εξοπλισμός.
Μόλις τσίμπησες αναφορά γιατί σπαμάρεις στο νήμα του Άρχοντα...Αυτα να τα πεις στους νδ του σαιτ που λενε αλλά.
Πρώτη φορά σήμερα αν συνεχίσεις να σπαμάρεις στο ΙΕΡΟ νήμα...Εσυ με καρφωνεις σε προδοτη?
Δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά ρε νούμερο...Εννοια σου θα δεις ποσες αναφορες θα φας εσυ
Πόσες μέρες διαμονή;Σωστά.
35 χρόνων. Σχετικά γυμνασμένος ,μπατζετ ταξιδιού κανα διχιλιαρο.
αν η γκομενα είναι μουναρα υπάρχει και Βίζα γκολντ για ταξίδι μαλδίβες.
Κι εγώ δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω έτσι σπατουλαρισμένο με 5 δάκτυλα σπέρμα...Γιατι εσενα σε παιρνουν ρε μπουλη,εγω δεν σε θυμομουν καν
Από δω και πέρα θα με γνωρίσεις καλά...Εσυ μωρη μου κωλοτρυφτικες εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχεις εισαι αορατος εδω μεσα
Πήγε τελικά στο Λβιβ που ζητούσε πληροφορίες και είχε ψήσει γκομενάκια ή φοβήθηκε μη γεμίσει καρκίνο απο το τσερνόμπιλ?τώρα τα λες αυτά στο ζαν που παίρνει μόνο το κεα και θα μου βρίζει τον κυριάκο
Να αναμένεις διάγνωση από τον Κμαν...7 ημέρες.
Το μπατζετ είναι ανάλογο της γκόμενας. Μπορούμε να ανεβάσουμε τον πήχη
Ποτέ!!!ρε τροβαδούρε εσύ μου τον διωχνεις συνέχεια?
Προς το παρόν το μόνο που χρησιμοποίησα ήταν το τιντερ πλατινουμ. Ταυτόχρονα ,μιας και είμαι πολυάσχολο αγόρι ,κατέβασα μια εφαρμογή με το όνομα fast clicker (ναι είμαι τόσο άθλιος) η οποία πρακτικά κάνει άπειρα κλικς και λίγο πολύ κάνει λαικ/σουαιπ τις γκόμενες.
χρησιμοποίησα το τιντερ σε διάφορες περιοχές. Είχα απίστευτα πολλά matches με Ουκρανές (ο φόβος του να είναι σκαμμερς με κάνει να μην το παίρνω πάνω μου) αλλά και πολλά matches Βαλτική και Μολδαβια (αλλά όχι τόσα). Συνεπώς η τακτική μου θα είναι να το ξανά ανοίξω (έκοψα συνδρομή να μη χρεώνομαι) 1-2 βδομαδες πριν πάω.
επειδή κάποιος θα ρωτήσει ,ναι έβαλα την εφαρμογή και Ελλάδα. Έκανα match 2 ωραίες που δε μου απάντησαν ποτέ,κάποιες τουρίστριες και καμία δεκαριά χοντρές η κροσακια (προτού πέσει δούλεμα όπως είπα πάνω είχα βάλει το fast clicker στον υπολογιστή ,και εν συνέχεια μαγείρευα , εχεζα κλπ,μέχρι να τελειώσουν τα προφίλ μερικές χιλιάδες κλικ μετά)
σκέτο δραμα.
Ο kman θα σου πει για τη σλάβικη ψυχολογία και τις δυσκολίες στο τερέν. Σίγουρα έχει εμπειρία σε αυτά. Αλλά εσύ ενδιαφέρεσαι να μην σε ξεπουπουλιάσουν, όπως είπες, και δεν φαίνεται να τα καταφέρνει σε αυτό, αφού ξεπουπουλιάζουν και τον ίδιο.Αναμένω ΚΜΑΝ και τις σκληρές αλήθειες του σαν φάρο στο σκοτάδι της αγαμιας
Οι νδ του σαιτ ειστε για γελια.
Κανονικα ουτε καν έπρεπε να σε λογαριαζω για νδ εσενα προμοτορα οπως και καποιους αλλους.
Μονο ο αλεξ εχει σταθερες ιδεες ο 703 ο στοκαδουρας και ο κουκης.
Οι λοιποι ειστε για γελια και για κλαμματα.
Τον συγκεκριμένο τον έχω γνωρίσει σε μία μάζωξη άλλου forum στην Πράγα
Σε έχουν μιουτάρει και μπανάρει τόσες φορές από δω μέσα..Οι νδ του σαιτ ειστε για γελια.
Κανονικα ουτε καν έπρεπε να σε λογαριαζω για νδ εσενα προμοτορα οπως και καποιους αλλους.
Μονο ο αλεξ εχει σταθερες ιδεες ο 703 ο στοκαδουρας και ο κουκης.
Οι λοιποι ειστε για γελια και για κλαμματα.
Τον συγκεκριμένο τον έχω γνωρίσει σε μία μάζωξη άλλου forum στην Πράγα
και έχουμε και κάποιους κοινούς γνωστούς.
Είναι πολύ καλό άτομο,ειλικρινής και στα βίντεο,απλά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη θέση του.
Πέρα από την εμφάνισή του που δεν ενδείκνυται για το μπλοκ,
τόσο αυτός όσο και η παρέα του στο Κίεβο, είναι για τους Σλάβους κλασσικη περίπτωση:
"Kαλώς τα παιδιά.........1-0"
Παίζουν από το να τους ψειρίσει στα ρέστα η ταμίας του supermarket,μέχρι και η τελευταία πουτάνα..
Φλώροι χαζοτουρίστες με selfie stick ανά χείρας..
Μαζί του προσωπικά δε θα πήγαινα πουθενά στο μπλοκ
Επίσης ότι και να του τυχαίνει,
δε με αφορά γιατί δύσκολα να μου τύχει προσωπικά.
Καλα συνεχισε να μου τριβεσαι και θα γελασει το σαιτ
Όπου κινούμαι κι επαγγελματικά, δηλ. Νότια Γαλλία με τις φυσικές της προεκτάσεις δηλ Καταλονία και Βόρεια Ιταλία εκατέρωθεν και γαλλόφωνη Ελβετία προς Βορράν. Έχω μειωμένα έξοδα, λόγω μονιμότητας εδώ, επωφελούμαι των επαγγ. ταξιδίων μου και πηγαίνω σε στάνταρ μέρη. Για δόλωμα (διακοπές) έχω προσθέσει Μαγιόρκα (εκεί πάω σε 2 στάνταρ μέρη διαμονής).Ωραίος τυπε και τοποθετηθηκες με σωστα επιχείρηματα.
Σε δυτ. Ευρωπη ειναι ευκολη η κατασταση για σχεση?
Γενικα σε ποιες χωρες κινησαι?πες μας εμπειρίες
Αντικειμενικά,γιατί παραδέχεται και τα κλαρίναΑντικειμενικα στη πουτσα μας
Ισχυει ενταξει εαν εχεις 1% brain cells δυσκολα σου τυχαινει τιποτα απο ολα αυτα.
Εδω νομιζω αγορασε καποιο διαμερισμα Ουκρανια και του τα εφαγαν απο τον μεσιτη μεχρι οι δικηγοροι.
Και αφου τον εγδυναν τα καταλαβαινε την επομενη μερα.