Άρχοντα παραβλέπεις μια μικρή λεπτομέρεια, @Kalogero είναι άφραγκος...
Μπορεί να πουήσει καμιά πισίνα.
Άρχοντα παραβλέπεις μια μικρή λεπτομέρεια, @Kalogero είναι άφραγκος...
Άρχοντα είναι κοινόχρηστη, πρέπει να μαζέψει υπογραφές από την πολυκατοικία...Μπορεί να πουήσει καμιά πισίνα.
Έχω κάνει σπόνσορας παλιά και είχα θέμα με το να δίνω λεφτά στο χέρι. Έκανα συνήθως δώρα.Καλή ιδέα.
Αδερφέ μου Ρετρό ποιοι είναι οι πιστοποιημένοι πλούσιοι του σάη?λορντ κμαν απρουβς
Ρε ψυχανωμαλε ΡΠ πηγαινε να φας κανα τσεμπουρεκ με ψωλή να ερθεις στα ισια σου!Δεν είμαι ο Σαββίδης, αλλά από την αντίδρασή σου και μόνο υποθέτω ότι θα πρέπει να σε κέρασε πολύ πόνο.
Τι ακριβώς σε πείραξε στην παράθεσή μου και σαλτάρισες έτσι; Η Ελβετίδα; Σόρυ, δεν γίνεται να της αλλάξω εθνικότητα.
ΥΓ Α ρε φουκαρά, τι αγαμίες τραβάς και συ... που φαντάζεσαι ότι γαμάς κόσμο εξ αποστάσεως.
Και είσαι και τρόφιμος 11 χρόνια εδώ μέσα. Κατανοητό, αλλά να παίρνεις τα φάρμακά σου, γιατί καρφώνεσαι.
Τύπε Τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να εκδιώχθηκε από την πολυκατοικία και να μένει πλέονΆρχοντα είναι κοινόχρηστη, πρέπει να μαζέψει υπογραφές από την πολυκατοικία...
Φίλε Μάρκο θυμάσαι τότε που ο Σαββίδης τα έβαλε με το πουλί ζητώντας του να βρεθούν από κοντά και ηττήθηκε κατά κράτος?Ρε ψυχανωμαλε ΡΠ πηγαινε να φας κανα τσεμπουρεκ με ψωλή να ερθεις στα ισια σου!
Εσυ θες τα ψυχοφαρμακα με τις χούφτες!
Παλι τα ίδια αρχισες!
Χίλια μηνύματα σε λίγους μήνες.
Στελνεις ακομα λεφτα με "shift"?
Γαμας ακομα με τη χουφτα μοντέλα απο vk.com και club-flirt.com?
Ακομα εγκλωβισμένος στο Μάτριξ του Μενιδίου εισαι??
Θεραπευεις ακομα τον καρκίνο με χορτοφαγία και ταλισκερ?
τύπε μη ξεχνας και πορνό ιμιγκραντ φωτο απο γκισέ καθε μηναΑδερφέ μου Ρετρό ποιοι είναι οι πιστοποιημένοι πλούσιοι του σάη?
Απο ένα βλέφαρο που ρίχνω ανα τα χρόνια, με σειρά διαπιστευτηρίων πιστευω το εξής και το δικαιολογώ απο δίπλα μήπως γίνει κανα μπερδεγουέι να ξεροχύσουμε:
Τροβαδούρος (βεντάλιες με ροζαλίες )
Λεκλερ ( Καταθέσεις, χρυσες κάρτες, βίζιτες, ταξίδια Ντουμπάι)
Μπαροκ (Τούβλα με μετρητά για πλάκα)
Κμαν( Πυράβλοι εδάφους-εδάφους κατα συστοιχίες )
Μενίδι ανεβασμένα τα πράγματα, μένουν σε παράγκες από τσιμεντόλιθο...Τύπε Τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να εκδιώχθηκε από την πολυκατοικία και να μένει πλέονσε άσυλο ανιάτωνσε κανένα τσαντίρι ?
Πωωω τι μου θύμησες τώρα....κάπου στα πατήσια έλεγε να βρεθούν αν θυμάμαι καλά.Φίλε Μάρκο θυμάσαι τότε που ο Σαββίδης τα έβαλε με το πουλί ζητώντας του να βρεθούν από κοντά και ηττήθηκε κατά κράτος?
Έγινε έναν μήνα προτού διώξω τον Σαββίδη από το μπου.
Προσωπικά έχω ακόμη τύψεις για την βουβουζέλ καραμουζέλ που έριχνα για πολύ καιρό στον Σαββίδη μέχρι να τον αποτελειώσωΠωωω τι μου θύμησες τώρα....κάπου στα πατήσια έλεγε να βρεθούν αν θυμάμαι καλά.
Και φυσικά ο ρωσομπλιέτ δεν πήγε ποτέΠωωω τι μου θύμησες τώρα....κάπου στα πατήσια έλεγε να βρεθούν αν θυμάμαι καλά.
Τύπε Τροβαδούρε υπονοείς δηλαδή ότι ο τύπος Καλόγκερο είναι ο τύπος Σαββίδης?Μενίδι ανεβασμένα τα πράγματα, μένουν σε παράγκες από τσιμεντόλιθο...
Τύπε Τροβαδούρε υπονοείς δηλαδή ότι ο τύπος Καλόγκερο ζει σε απάνθρωπες συνθήκες?Μενίδι ανεβασμένα τα πράγματα, μένουν σε παράγκες από τσιμεντόλιθο...
Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως είχε κι άλλο προφίλ παλιότερα και πως την Ριβιέρα την έχει δει μόνο σε φωτογραφίες...Τύπε υπονοείς δηλαδή ότι ο τύπος Καλόγκερο είναι ο τύπος Σαββίδης?
Μια μικρή και ουσιαστική διόρθωση.Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως είχε κι άλλα προφίλ παλιότερα και πως την Ριβιέρα τη έχει δει μόνο σε φωτογραφίες...
Πωωω τι μου θύμησες τώρα....κάπου στα πατήσια έλεγε να βρεθούν αν θυμάμαι καλά.
Λολό, αραδιάζεις συνέχεια μαλακίες και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος. Ορίστε η απόδειξη ότι δεν είσαι και σπάω πλάκα μαζί σου:Μη ξεχνάς πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που έλαβαν χώρα πολύ καιρό πριν τη δημιουργία αυτού του κλώνου με λεπτομέρειες.
Τώρα θα με ρωτήσεις, ακόμα μια φορά, πώς ξέρω τόσο παλιά πρόσωπα και πράγματα, αφού λέω ότι είμαι καινούργιος χρήστης. Λολό, έχω πάντα την τελευταία version του browser και μου επιτρέπει να διαβάζω τα νήματα όσο παλιά κι αν είναι.
Η αναφορά που έκανες πιο πριν για ανανέωση των browsers ήταν μεγάλη χαζομάρα καθώς ανανεώνονται αυτόματα.Επομένως δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος update για να δει παλιά μηνύματα,καθώς γίνεται αυτόματα (το γράφω ξανά για να το εμπεδώσεις).
Τύπε έχεις δίκιο,απλώς διαβάζεις πολλά χρόνια το σαη.Εν τω μεταξύ έχω Windows 98 και μπαίνω από Internet Explorer.Λολό, αραδιάζεις συνέχεια μαλακίες και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος. Ορίστε η απόδειξη ότι δεν είσαι και σπάω πλάκα μαζί σου:
Ορίστε τι απαντάς:
Ούτε ένα τόσο χοντροκομμένο δούλεμα δεν κατάλαβες, φουκαρά, και νομίζεις ότι είσαι και ξύπνιος. Ένας κουτός κιοτεμένος ανθρωπάκος είσαι που βρήκε καταφύγιο στο bou (λόγω συγκεκριμμένου προβλήματος το 2017).