Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Έχω κάνει σπόνσορας παλιά και είχα θέμα με το να δίνω λεφτά στο χέρι. Έκανα συνήθως δώρα.

Τα παράτησα όταν μία μου ζήτησε να της πάρω ένα αυτοκίνητο (αν και μεταχειρισμένο) για να μπορεί να κινείται. Αλλά τότε ήμουν και νεώτερος και ίσως για αυτό να με χάλαγε. Μάλλον θα πρέπει να συνηθίζω σιγά σιγά στην ιδέα, εφόσον φαίνεται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Αλλά το κυριότερο ατού μου είναι η Τοποθεσία. Τζάμπα διακοπές κάνουν κι αν έχουν κάνα πρότζεκτ τους έρχεται μια χαρά. Άλλωστε για αυτές ένας πούτσος παραπάνω είμαι. Τι θα πάθουν;

Μία άλλη σκέψη είναι τα Πυρηναία που είναι και κοντά. Η Ανδόρα είναι πολύ χάι περιοχή, αλλά σχεδόν άγνωστη, δεν τραβάει και πολύ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
1.706
Αφου ο Αρχοντας μιλαει για πισινες φοβουμαι πως δεν του εχει κατσει ακομη γκομενετον

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
λορντ κμαν απρουβς :wanker: :wanker: :wanker: :headbaning2:
Αδερφέ μου Ρετρό ποιοι είναι οι πιστοποιημένοι πλούσιοι του σάη?
Απο ένα βλέφαρο που ρίχνω ανα τα χρόνια, με σειρά διαπιστευτηρίων πιστευω το εξής και το δικαιολογώ απο δίπλα μήπως γίνει κανα μπερδεγουέι να ξεροχύσουμε:
Τροβαδούρος (βεντάλιες με ροζαλίες :wanker: :wanker: :wanker: )
Λεκλερ ( Καταθέσεις, χρυσες κάρτες, βίζιτες, ταξίδια Ντουμπάι:alivedick::alivedick::alivedick:)
Μπαροκ (Τούβλα με μετρητά για πλάκα:takethis::takethis::takethis:)

Κμαν( Πυράβλοι εδάφους-εδάφους κατα συστοιχίες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:)

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δεν είμαι ο Σαββίδης, αλλά από την αντίδρασή σου και μόνο υποθέτω ότι θα πρέπει να σε κέρασε πολύ πόνο.
Τι ακριβώς σε πείραξε στην παράθεσή μου και σαλτάρισες έτσι; Η Ελβετίδα; Σόρυ, δεν γίνεται να της αλλάξω εθνικότητα.

ΥΓ Α ρε φουκαρά, τι αγαμίες τραβάς και συ... που φαντάζεσαι ότι γαμάς κόσμο εξ αποστάσεως.
Και είσαι και τρόφιμος 11 χρόνια εδώ μέσα. Κατανοητό, αλλά να παίρνεις τα φάρμακά σου, γιατί καρφώνεσαι.
Ρε ψυχανωμαλε ΡΠ πηγαινε να φας κανα τσεμπουρεκ με ψωλή να ερθεις στα ισια σου!
Εσυ θες τα ψυχοφαρμακα με τις χούφτες!
Παλι τα ίδια αρχισες!
Χίλια μηνύματα σε λίγους μήνες.
Στελνεις ακομα λεφτα με "shift"?
Γαμας ακομα με τη χουφτα μοντέλα απο vk.com και club-flirt.com?
Ακομα εγκλωβισμένος στο Μάτριξ του Μενιδίου εισαι??
Θεραπευεις ακομα τον καρκίνο με χορτοφαγία και ταλισκερ?
Screenshot_20200709-125837.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Άρχοντα είναι κοινόχρηστη, πρέπει να μαζέψει υπογραφές από την πολυκατοικία... :confused:
Τύπε Τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να εκδιώχθηκε από την πολυκατοικία και να μένει πλέον σε άσυλο ανιάτων σε κανένα τσαντίρι ? :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
:confused:Ρε ψυχανωμαλε ΡΠ πηγαινε να φας κανα τσεμπουρεκ με ψωλή να ερθεις στα ισια σου!
Εσυ θες τα ψυχοφαρμακα με τις χούφτες!
Παλι τα ίδια αρχισες!
Χίλια μηνύματα σε λίγους μήνες.
Στελνεις ακομα λεφτα με "shift"?
Γαμας ακομα με τη χουφτα μοντέλα απο vk.com και club-flirt.com?
Ακομα εγκλωβισμένος στο Μάτριξ του Μενιδίου εισαι??
Θεραπευεις ακομα τον καρκίνο με χορτοφαγία και ταλισκερ?
Screenshot_20200709-125837.jpeg

Φίλε Μάρκο θυμάσαι τότε που ο Σαββίδης τα έβαλε με το πουλί ζητώντας του να βρεθούν από κοντά και ηττήθηκε κατά κράτος?

Έγινε έναν μήνα προτού διώξω τον Σαββίδη από το μπου.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Αδερφέ μου Ρετρό ποιοι είναι οι πιστοποιημένοι πλούσιοι του σάη?
Απο ένα βλέφαρο που ρίχνω ανα τα χρόνια, με σειρά διαπιστευτηρίων πιστευω το εξής και το δικαιολογώ απο δίπλα μήπως γίνει κανα μπερδεγουέι να ξεροχύσουμε:
Τροβαδούρος (βεντάλιες με ροζαλίες :wanker: :wanker: :wanker: )
Λεκλερ ( Καταθέσεις, χρυσες κάρτες, βίζιτες, ταξίδια Ντουμπάι:alivedick::alivedick::alivedick:)
Μπαροκ (Τούβλα με μετρητά για πλάκα:takethis::takethis::takethis:)

Κμαν( Πυράβλοι εδάφους-εδάφους κατα συστοιχίες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:)
τύπε μη ξεχνας και πορνό ιμιγκραντ φωτο απο γκισέ καθε μηνα :undecided: :undecided: :undecided:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.327
Πόντοι
4.546
Φίλε Μάρκο θυμάσαι τότε που ο Σαββίδης τα έβαλε με το πουλί ζητώντας του να βρεθούν από κοντά και ηττήθηκε κατά κράτος?

Έγινε έναν μήνα προτού διώξω τον Σαββίδη από το μπου.
Πωωω τι μου θύμησες τώρα....κάπου στα πατήσια έλεγε να βρεθούν αν θυμάμαι καλά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Προσωπικά έχω ακόμη τύψεις για την βουβουζέλ καραμουζέλ που έριχνα για πολύ καιρό στον Σαββίδη μέχρι να τον αποτελειώσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και φυσικά ο ρωσομπλιέτ δεν πήγε ποτέ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως είχε κι άλλα προφίλ παλιότερα και πως την Ριβιέρα τη έχει δει μόνο σε φωτογραφίες...
Μια μικρή και ουσιαστική διόρθωση.
Μη ξεχνάς πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που έλαβαν χώρα πολύ καιρό πριν τη δημιουργία αυτού του κλώνου με λεπτομέρειες.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.893
Πόντοι
456

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Μη ξεχνάς πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που έλαβαν χώρα πολύ καιρό πριν τη δημιουργία αυτού του κλώνου με λεπτομέρειες.
Λολό, αραδιάζεις συνέχεια μαλακίες και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος. Ορίστε η απόδειξη ότι δεν είσαι και σπάω πλάκα μαζί σου:

Τώρα θα με ρωτήσεις, ακόμα μια φορά, πώς ξέρω τόσο παλιά πρόσωπα και πράγματα, αφού λέω ότι είμαι καινούργιος χρήστης. Λολό, έχω πάντα την τελευταία version του browser και μου επιτρέπει να διαβάζω τα νήματα όσο παλιά κι αν είναι.

Ορίστε τι απαντάς:
Η αναφορά που έκανες πιο πριν για ανανέωση των browsers ήταν μεγάλη χαζομάρα καθώς ανανεώνονται αυτόματα.Επομένως δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος update για να δει παλιά μηνύματα,καθώς γίνεται αυτόματα (το γράφω ξανά για να το εμπεδώσεις).

Ούτε ένα τόσο χοντροκομμένο δούλεμα δεν κατάλαβες, φουκαρά, και νομίζεις ότι είσαι και ξύπνιος. Ένας κουτός κιοτεμένος ανθρωπάκος είσαι που βρήκε καταφύγιο στο bou (λόγω συγκεκριμμένου προβλήματος το 2017).

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Λολό, αραδιάζεις συνέχεια μαλακίες και νομίζεις ότι είσαι έξυπνος. Ορίστε η απόδειξη ότι δεν είσαι και σπάω πλάκα μαζί σου:

Ορίστε τι απαντάς:

Ούτε ένα τόσο χοντροκομμένο δούλεμα δεν κατάλαβες, φουκαρά, και νομίζεις ότι είσαι και ξύπνιος. Ένας κουτός κιοτεμένος ανθρωπάκος είσαι που βρήκε καταφύγιο στο bou (λόγω συγκεκριμμένου προβλήματος το 2017).
Τύπε έχεις δίκιο,απλώς διαβάζεις πολλά χρόνια το σαη.Εν τω μεταξύ έχω Windows 98 και μπαίνω από Internet Explorer. :confused:

Ναι,αλλά εγώ δεν μιλάω υποτιμητικά για οικογένειες και μανάδες μελών σαν άλλους. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom