Να διευκρινίσω ότι το ξεκαθάρισμα της κατάστασης το έκανα, επειδή τρέχουν ξοπίσω μου επίμονα συγκεκριμμένα άτομα που οι διαθέσεις τους δεν είναι καλόβολες. Χιούμορ κάνει ο kman και ενίοτε και κανένας άλλος και δεν έχω τίποτα μαζί τους, αλλά οι εμμονές των άλλων δείχνουν πρόβλημα.
Θα εξηγήσω λοιπόν στους εμμονικούς, που το παίζουν ξύπνιοι, πώς ακριβώς την πάτησαν και τρέχουν.
Όταν θέλω να τους τρελάνω περνάω το μήνυμα ως context (πλαίσιο) το οποίο γεμίζω με λεπτομέρειες ψεύτικες ή παρατραβηγμένες, που θα προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν για να με μειώσουν. Έτσι σκαλώνουν εκεί, δεσμεύεται όλη η προσοχή τους και περνάει αφιλτράριστο το context στο υποσυνείδητο.
Απλό παράδειγμα: ανεβάζει κάποιος ένα νήμα για το τι βάσανα τραβάει με τη γκόμενά του. Θα πέσουν όλοι να του προτείνουν λύσεις και ίσως και κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν και μαλάκα που αφήνει τη γκόμενα να τον ταλαιπωρεί. Υπάρχει περίπτωση να αμφισβητήσει κανείς το αν έχει γκόμενα;
Εγώ πχ είπα ότι πήγα σε μια σχολή με αεροσυνοδούς ως επιτηρητής (με 7,89 € καθαρά την ώρα) και παίρναν από αυτόματο διανομέα φαγητά σε κύβους που γίνονταν από υπολείμματα ψαριών και κοτόπουλων και τα οποία δοκίμασα κι εγώ. (Γέλαγα την ώρα που τα έγραφα).
Σκαλώσαν οι τύποι και πέσαν να με μειώσουν. Η σχολή έγινε ΙΕΚ κομμωτικής, οι αεροσυνοδοί έγιναν μαύρες που πήγαν εκεί να ξεφύγουν από το γκέτο, οι κύβοι έγιναν σκυλοτροφές, ο επιτηρητής έγινε καθαρίστρια/διανομέας/whatever και γενικώς στέλνω βιογραφικά για δουλειά.
Κι έτσι το context πέρασε αφιλτράριστο: «Ο 60άρης Καλόγερος σε ένα χώρο με μουνάκια».
Αμφισβήτησε κανείς το context? Όχι. Αυτό είναι που πονάει: κάποια μπορεί να του κάτσει, ενώ εμείς στην αγαμία.
Πάντως, όπως το έχω ξαναπεί, δεν σκαρώνω ιστορίες από το μηδέν. Η βάση είναι αληθινή. Δηλαδή με ενδιαφέρουν πόστα με στάτους σε χώρους που υπάρχουν γυναίκες. Πήγα στη σχολή έκοψα κίνηση κι ενδιαφέρθηκα για ένα πόστο επόπτη γραμματείας και προσλήφθηκα. Αλλά το ακύρωσα, όταν ανακοινώθηκε η εφαρμογή pass για τον κορονοιό, γιατί είμαι αντίθετος.