Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε την αιτία της εμμονής σου. Για να δούμε:Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως είχε κι άλλο προφίλ παλιότερα και πως την Ριβιέρα την έχει δει μόνο σε φωτογραφίες...
Μετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.
Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!
Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.
Από τις φράσεις «σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς» και «Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!» φαίνεται ότι είσαι σταθερός (κι όχι περιστασιακός) καταναλωτής αγοραίου. Κι αν λάβουμε υπόψιν και το μέγεθος της ζήλειας σου, τότε πρέπει να είναι και η αποκλειστική σου πρόσβαση σε γυναίκες.
Ζηλεύεις αρρωστημένα και νομίζεις ότι με τις ευφάνταστες παπαριές που γράφεις θα έχεις κάποια επήρρεια στη ζωή ενός αγνώστου που ζει 2000 χμ μακριά ή έστω και 20 (αν πιστεύεις ότι μένω Αθήνα).
Εσύ δείχνεις τι ζόρια τραβάς. Εγώ απλά σε γράφω στα αρχίδια μου κι ασχολούμαι όσο μου κάνει κέφι.