Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως είχε κι άλλο προφίλ παλιότερα και πως την Ριβιέρα την έχει δει μόνο σε φωτογραφίες...
Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε την αιτία της εμμονής σου. Για να δούμε:

Μετά τις απειλές και τις βωμολοχίες που ξεστόμισε η εν λόγω κυρία άποψη μου είναι, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν, πως πρέπει να μπαναριστεί παραδειγματικά, αν αυτό δεν γίνει καλό είναι να πάρει ένα μεγάλο Χ (από μένα το πήρε ήδη) για να καταλάβει πως σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς και δεν νοείται να γράφει έτσι για κανέναν, ακόμα κι αν δεν είναι πελάτης της.

Σκεφτείτε πως κάποια στιγμή μπορεί να σας αντιμετωπίσει και εσάς έτσι, σκεφτείτε πως έχει το τηλέφωνο σας και γνωρίζει κάποια από τα στοιχεία σας!
Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!

Απευθύνομαι στους πραγματικούς παίκτες. Αγαπούληδες, κόλακες και γλείφτες παρακάμψτε το εν λόγω ποστ.

Από τις φράσεις «σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς» και «Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!» φαίνεται ότι είσαι σταθερός (κι όχι περιστασιακός) καταναλωτής αγοραίου. Κι αν λάβουμε υπόψιν και το μέγεθος της ζήλειας σου, τότε πρέπει να είναι και η αποκλειστική σου πρόσβαση σε γυναίκες.

Ζηλεύεις αρρωστημένα και νομίζεις ότι με τις ευφάνταστες παπαριές που γράφεις θα έχεις κάποια επήρρεια στη ζωή ενός αγνώστου που ζει 2000 χμ μακριά ή έστω και 20 (αν πιστεύεις ότι μένω Αθήνα).

Εσύ δείχνεις τι ζόρια τραβάς. Εγώ απλά σε γράφω στα αρχίδια μου κι ασχολούμαι όσο μου κάνει κέφι.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ρε κακομοίρη Βιτάλι στη Γαλλία έκτος απο Νίκαια, έχουν και Μενίδι?
Τι μαλακας Ρωσοποντ ειναι αυτός!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Πόσο ντρέπομαι, @Kalogero μόλις αποκάλυψε ότι πληρώνω βίζιτες , μάλλον ζηλεύει γιατί αυτόν τον έχω τσάμπα...:confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Ο Άρχων αρνείται να δώσει ραπόρτο απο τις εξελίξεις στο ανατολικο μέτωπο και ως εκ τουτου το αγαπημενο μας νήμα διολισθαίνει επικινδύνως. Συντόμως προβλέπω να μετονομάζεται σε "Πεολαγνεία και ξεκώλινγκ στο Μενίδι". :confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αδερφέ μου Ρετρό ποιοι είναι οι πιστοποιημένοι πλούσιοι του σάη?
Απο ένα βλέφαρο που ρίχνω ανα τα χρόνια, με σειρά διαπιστευτηρίων πιστευω το εξής και το δικαιολογώ απο δίπλα μήπως γίνει κανα μπερδεγουέι να ξεροχύσουμε:
Τροβαδούρος (βεντάλιες με ροζαλίες :wanker: :wanker: :wanker: )
Λεκλερ ( Καταθέσεις, χρυσες κάρτες, βίζιτες, ταξίδια Ντουμπάι:alivedick::alivedick::alivedick:)
Μπαροκ (Τούβλα με μετρητά για πλάκα:takethis::takethis::takethis:)

Κμαν( Πυράβλοι εδάφους-εδάφους κατα συστοιχίες :headbaning1::headbaning1::headbaning1:)

Ο απολυτος μεγιστανας του σαιτ, ηταν Ο Λυκος του Χιλτον, ο πανμεγιστος Σαββιδης, που ειχε ολους τους υπολοιπους για πρωινο.
Ενας ακομα που φαινοτανε να εχει χρημα ηταν ο podolagnos αλλα απο τοτε που αναχωρησε για Αυστραλια εχει εξαφανιστει απο το σαιτ.
Ολοι οι υπολοιποι παιζουν το πολυ με 7ψηφια νουμερα, ποσα αμελητεα για τα μεγεθη του bou...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο απολυτος μεγιστανας του σαιτ, ηταν Ο Λυκος του Χιλτον, ο πανμεγιστος Σαββιδης, που ειχε ολους τους υπολοιπους για πρωινο.
Ενας ακομα που φαινοτανε να εχει χρημα ηταν ο podolagnos αλλα απο τοτε που αναχωρησε για Αυστραλια εχει εξαφανιστει απο το σαιτ.
Ολοι οι υπολοιποι παιζουν το πολυ με 7ψηφια νουμερα, ποσα αμελητεα για τα μεγεθη του bou...
Τύπε, podolagnos και Σαββ παίζει να ήταν το ίδιο άτομο...:tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τόσο ακριβά ήταν τα μαχαιροπίρουνα buggatti? :think: Δεν θυμάμαι κάποια άλλη πιστοποιημένη φώτο..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.840
Πόντοι
3.506
Νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε την αιτία της εμμονής σου. Για να δούμε:

Από τις φράσεις «σε αυτό το επάγγελμα που κάνει τα νήματα τα κινούμε εμείς» και «Σκεφτείτε πως αν λειτουργήσουν όλες έτσι τότε ζήτω που καήκαμε!!!» φαίνεται ότι είσαι σταθερός (κι όχι περιστασιακός) καταναλωτής αγοραίου. Κι αν λάβουμε υπόψιν και το μέγεθος της ζήλειας σου, τότε πρέπει να είναι και η αποκλειστική σου πρόσβαση σε γυναίκες.

Ζηλεύεις αρρωστημένα και νομίζεις ότι με τις ευφάνταστες παπαριές που γράφεις θα έχεις κάποια επήρρεια στη ζωή ενός αγνώστου που ζει 2000 χμ μακριά ή έστω και 20 (αν πιστεύεις ότι μένω Αθήνα).

Εσύ δείχνεις τι ζόρια τραβάς. Εγώ απλά σε γράφω στα αρχίδια μου κι ασχολούμαι όσο μου κάνει κέφι.
Άμα τον έγραφες πραγματικά στ' αρχίδια σου (και όλους τους άλλους) ούτε καν θ΄ασχολούσουν να τρέχεις ξωπίσω τους και να διυλίζεις και το κόμμα των γραπτών τους. Αντί τούτου, μας δείχνεις σε βαρετές επαναλήψεις ότι είσαι ένα θλιβερό αρρωστάκι, ψωλοζητιάνα της ελάχιστης σημασίας που σε ταϊζουν από το δικό τους φαγοπότι.

Μαλάκα· ε, παλιομαλάκα! Σε μπινελικώνει ένα ολόκληρο site και νομίζεις ότι ψιχαλίζει.

Πόσο άκυρος πια... Get a life λιμομπουκώστρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom