Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Άμα τον έγραφες πραγματικά στ' αρχίδια σου (και όλους τους άλλους) ούτε καν θ΄ασχολούσουν να τρέχεις ξωπίσω τους και να διυλίζεις και το κόμμα των γραπτών τους. Αντί τούτου, μας δείχνεις σε βαρετές επαναλήψεις ότι είσαι ένα θλιβερό αρρωστάκι, ψωλοζητιάνα της ελάχιστης σημασίας που σε ταϊζουν από το δικό τους φαγοπότι.

Μαλάκα· ε, παλιομαλάκα! Σε μπινελικώνει ένα ολόκληρο site και νομίζεις ότι ψιχαλίζει.

Πόσο άκυρος πια... Get a life λιμομπουκώστρα!

Για ποιο site μιλάς, ρε ναυάγιο εξαετίας; κάτι σούργελα τρέχουν συνέχεια ξοπίσω μου, γιατί ενοχλούνται από την παρουσία μου, και τώρα προστέθηκες και συ γιατί δεν είσαι καλύτερός τους. Τους τα είπα άλλη μια σήμερα και ξέδωσα, αλλά από αύριο έχω δουλειές και επιστρέφω σιγά σιγά στην κανονικότητα, σε αντίθεση με εσάς τα ναυάγια που έχετε ζωή μόνο εδώ μέσα.

Εξoργίστηκες επειδή αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε όσα έγραψα για τον Τρόμπα; στα αρχίδια μου κι άντε στα τσακίδια και συ.

ΥΓ Παρακολουθάω τις ανοησίες που κατεβάζουν τα άρρωστα μυαλά σας, νομίζοντας ότι με τιμωρείτε. Από 2000χμ μακριά, το μόνο που μπορείτε να μου κάνετε είναι να μου κλάσετε μία μάντρα αρχίδια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στο μεταξύ το "ναυάγιο εξαετίας" έχει τα μισά ποστ από @Kalogero σε μερικούς μήνες... :confused: :confused: :confused: :alivedick::alivedick::alivedick:

ΥΓ. Καραμάναρε γράψε συνταγή στο Καλόγερο, έπαθε νευρικό κλονισμό....

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτά τα έκανε πριν ή αφότου σοδόμισα τον Σαββίδη?
Πραγματικά δε θυμάμαι. Κάποια εποχη που ειχε αραιώσει ο Σαββίδης. Μπορεί και την τελευταία φορά.
Και υποτίθεται ότι ηταν ποστ για χάρη του Τραλαλακη, με τον οποίον τα συζητούσαν ωραία και καλα ελεγε, ενω το μεταξύ τους μπινελικι καποια εποχη πήγαινε σύννεφο.
Τον οποίον Τραλαλακη μου τον εκανε φύλλο και φτερό σε κουβέντα που είχαμε. Παντοφλάκια τον ανέβαζε, κότα τον κατέβαζε. Και τα περί άδειας που του είχε δώσει η γυναίκα του, να φοράει το Μπλέιζερ και να πηγαίνει στο Σκλαβενιτη, στο τμήμα με τις σερβιετες και τα ταμπον, να κανει καμακι και τελικά να ξενογαμεί, γιατί η ίδια δε μπορούσε να τα βγάλει πέρα με το καθημερινό, πολύωρο, απαιτητικό σεξ που απαιτουσε ο Τραλαλακης, ηταν παραμύθια της Χαλιμάς. Και φυσικά το απεδείκνυε ο Ρωσοπόντιος αυτό που έλεγε.
Γιατί του εκανε ποστ αφιερωση; Που να βγάλεις ακρη με δαύτους;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ΥΓ Παρακολουθάω τις ανοησίες που κατεβάζουν τα άρρωστα μυαλά σας, νομίζοντας ότι με τιμωρείτε. Από 2000χμ μακριά, το μόνο που μπορείτε να μου κάνετε είναι να μου κλάσετε μία μάντρα αρχίδια.
Τύπε κόβεις δρόμο; :confused: :confused: :confused:

eba2e1dd-7d3c-444a-976a-fcacdacc2201-jpeg.742073

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Kalogero δε βλέπω να τραπάρεις.
Πρέπει να καλέσεις σε μονομαχία το Ρόγκναρ με σπαθιά και βαλέδες ή σε μονομαχία ραπ.
Άρχοντά μου, είσαι ο μονος ενεργός επί του πεδίου. Και ο μόνος που έχεις και κατι να πεις. Γιατί δυστυχώς όλα τα άλλα συστήματα κατέρρευσαν.
Καλά, όχι ότι υπήρξαν και ποτέ.
Όλα πάτος οπως βλέπεις.
Δώσε καμία συμβουλή.
Και το mentoring στη Γαλλία το έκανα, είμαι μόνιμος κάτοικος. Τώρα λόγω covid, πάτωσε η οικονομία, πάτωσε και το mentoring. Ψάχνουμε άλλους τρόπους. Σκέφτομαι να γίνω εργασιοπορνοτουρίστας. Να παίρνω αποστολές ολίγων μηνών για εξωτερικό, κατά προτίμηση σε περιοχές με αρκετές γκόμενες.

Από το γραφείο πρόσκαιρης εργασίας βρήκα πρόσκαιρη θέση ως επιτηρητής εξετάσεων σε όμιλο επαγγ. σχολών με πολλά παραρτήματα στο εξωτερικό. Η θέση αυτή είναι απλώς ένα σκαλοπάτι. Δεν θα άφηνα τέτοια ευκαιρεία να περάσει. Στοχεύω το παράρτημα της Βαρκελώνης για επόμενη στάση.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Για ποιο site μιλάς, ρε ναυάγιο εξαετίας; κάτι σούργελα τρέχουν συνέχεια ξοπίσω μου, γιατί ενοχλούνται από την παρουσία μου, και τώρα προστέθηκες και συ γιατί δεν είσαι καλύτερός τους. Τους τα είπα άλλη μια σήμερα και ξέδωσα, αλλά από αύριο έχω δουλειές και επιστρέφω σιγά σιγά στην κανονικότητα, σε αντίθεση με εσάς τα ναυάγια που έχετε ζωή μόνο εδώ μέσα.

Εξoργίστηκες επειδή αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε όσα έγραψα για τον Τρόμπα; στα αρχίδια μου κι άντε στα τσακίδια και συ.

Ποιός σε πείραξε καμάρι μου?
Ποιός σε ενόχλησε λεβέντη μου?
Ποιός σου επιτέθηκε αετέ μου?
Ποιός,ποιός?Ποιός μωρό μου,ποιός.

Πες μου ποιός σου μίλησε άσχημα να τον κάνω ντα.
Εγώ είμαι φίλος σου και θέλω το καλό σου.Δεν θέλω να κλαίς και να χτυπιέσαι.Η ζωή είναι ωραία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άντε μην πετάξει καμιά μαύρη ψωλη ο καλογκερο και διαλύσει καθε αμφιβολία οτι πουλάει παπά.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Άντε μην πετάξει καμιά μαύρη ψωλη ο καλογκερο και διαλύσει καθε αμφιβολία οτι πουλάει παπά.

Τουλάχιστον , αν γίνει κανονικός παπατζής μπορεί να βγαλει και κανα φράγκο να πληρώσει το ιντερνετ πριν του το κοψουν...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Στο μεταξύ το "ναυάγιο εξαετίας" έχει τα μισά ποστ από @Kalogero σε μερικούς μήνες... :confused: :confused: :confused:
Η εξάρτηση μετράει. Άλλο 6 χρόνια, άλλο 8 μήνες. Η μακρόχρονη παραμονή σε ένα site με άτομα που στην πλειοψηφία τους έχουν ψυχολογικά, απλά σε αποκόβει από τον πραγματικό κόσμο. Χάνεις τα σημεία αναφοράς και καταντάς σαν αυτόν που άνοιξε νήμα-αφιέρωμα στη νοσηρότητα:

Λαέ του μπου,όλοι μας έχουμε λιώσει στο γέλιο με τις απαντήσεις του px75,του ανθρώπου που έχει μεγάλη ευρηματικότητα σε ύβρεις και μπινελίκια.Του ανθρώπου που η δημιουργικότητα του στο συγκεκριμένο λεξιλόγιο είναι τόσο μεγάλη που προκαλεί ευθυμία και γέλιο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Η εξάρτηση μετράει. Άλλο 6 χρόνια, άλλο 8 μήνες. Η μακρόχρονη παραμονή σε ένα site με άτομα που στην πλειοψηφία τους έχουν ψυχολογικά, απλά σε αποκόβει από τον πραγματικό κόσμο. Χάνεις τα σημεία αναφοράς και καταντάς σαν αυτόν που άνοιξε νήμα-αφιέρωμα στη νοσηρότητα:
Αυτός που λες όμως,δεν σχολιάζει γυναίκες άλλων μελών

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Εγώ αφήνω αυτά εδώ , για να διευκολύνω τη συζήτηση....
1794780648_1.jpg.59886d06b4ca2b6e92c3830089199094.jpg

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τύπε που να δεις κάτι αρρωστάκια που κάνουν μάτι το σάιτ 10 χρόνια, τα γνωρίζουν όλα και όλους χωρίς να έχουν ούτε 1 μήνυμα... :confused: :confused: :confused:
Τελικά σπάνε και αρχίζουν να συμμετέχουν...:confused::confused::confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τύπε που να δεις κάτι αρρωστάκια που κάνουν μάτι το σάιτ 10 χρόνια, τα γνωρίζουν όλα και όλους χωρίς να έχουν ούτε 1 μήνυμα... :confused: :confused: :confused:
Habibini μου, εγώ με γουγλ translate τα μετέφραζα όταν πρωτοήρθα πριν 10 χρόνια και επιτέλους αξίωσα να συμμετέχω! :smitten::smitten::smitten:

Έστελνα και βιντεάκια χλιδής απο τον Αγ. Παντελεήμονα στο tik tok στα αδέρφια στο Πακιστάν για να δουν πόσο χλιδάτα ζουν οι μουσουλμάνοι του εξωτερικού :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Habibini μου, εγώ με γουγλ translate τα μετέφραζα όταν πρωτοήρθα πριν 10 χρόνια και επιτέλους αξίωσα να συμμετέχω! :smitten::smitten::smitten:

Έστελνα και βιντεάκια χλιδής απο τον Αγ. Παντελεήμονα στο tik tok στα αδέρφια στο Πακιστάν για να δουν πόσο χλιδάτα ζουν οι μουσουλμάνοι του εξωτερικού :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
O Αλλάχ είναι μεγάλος!!!

Είσαι γνήσιος απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.910
Πόντοι
12.756
συγκινηθηκα..περιεγραψες εμενα τωρα αθελα σου :sad2:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
να γιατί έχω γίνει φαν !!!
αλήτες σας το έχω πει, όποιος έχει θέλησει κάνει τα πάντα...τεμπελχανάδες ελληνάρες :tickedoff:
αραβότουρκε μέχρι του χρόνου σε θέλω σε πολυτονικό να βγάλουν φλύκταινες κάτι γατάκια...
Έπαιζα πμ με Bakalh αλλά ποτέ δεν μου αποκάλυψε το μυστικό του πολυτονικού πληκτρολογίου :cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom