Άμα τον έγραφες πραγματικά στ' αρχίδια σου (και όλους τους άλλους) ούτε καν θ΄ασχολούσουν να τρέχεις ξωπίσω τους και να διυλίζεις και το κόμμα των γραπτών τους. Αντί τούτου, μας δείχνεις σε βαρετές επαναλήψεις ότι είσαι ένα θλιβερό αρρωστάκι, ψωλοζητιάνα της ελάχιστης σημασίας που σε ταϊζουν από το δικό τους φαγοπότι.
Μαλάκα· ε, παλιομαλάκα! Σε μπινελικώνει ένα ολόκληρο site και νομίζεις ότι ψιχαλίζει.
Πόσο άκυρος πια... Get a life λιμομπουκώστρα!
Για ποιο site μιλάς, ρε ναυάγιο εξαετίας; κάτι σούργελα τρέχουν συνέχεια ξοπίσω μου, γιατί ενοχλούνται από την παρουσία μου, και τώρα προστέθηκες και συ γιατί δεν είσαι καλύτερός τους. Τους τα είπα άλλη μια σήμερα και ξέδωσα, αλλά από αύριο έχω δουλειές και επιστρέφω σιγά σιγά στην κανονικότητα, σε αντίθεση με εσάς τα ναυάγια που έχετε ζωή μόνο εδώ μέσα.
Εξoργίστηκες επειδή αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε όσα έγραψα για τον Τρόμπα; στα αρχίδια μου κι άντε στα τσακίδια και συ.
ΥΓ Παρακολουθάω τις ανοησίες που κατεβάζουν τα άρρωστα μυαλά σας, νομίζοντας ότι με τιμωρείτε. Από 2000χμ μακριά, το μόνο που μπορείτε να μου κάνετε είναι να μου κλάσετε μία μάντρα αρχίδια.