Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Eίσαι πολύ τυχερός που ο Μέντωρ δεν μπορεί να σου απαντήσει γιατί έκλεισε η καφετέρια απ' οπου κλεβει δωρεαν wifi και γυρισε στο χαρτοκουτο του να κοιμηθει να ξυπνησει φρεσκαδουρα για το κυριακατικο συσσιτιο της εκκλησιας εχει βγάλει βολτα στη Μονμαρτη 3 ελβετιδες 18χρονες που ενδιαφερονται να αγορασουν τη Νοτρ Νταμ (ως γνωστον ανηκει στον Μεντορα).
Ο Μέντωρ τι κάνει στην Notre Dame de Paris?Τον Κουασιμόδο?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όντως ; Έχουμε τέτοιο ναυαγισμένο άχρηστο κωλομπαρά :gay: επιτυχημένο μπιζνεσμαν στην παρέα μας ;
Φυσικά.Ποίος θαρρείτε πως συνέβαλε στις μεταγραφές των Donnarumma,Ramos,Wijnaldum,Messi?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Φυσικά.Ποίος θαρρείτε πως συνέβαλε στις μεταγραφές των Donnarumma,Ramos,Wijnaldum,Messi?
Αφου η Βαρκελώνη ειναι πιο κοντα στην κατοικια του Μεντορα στο Μονακό και στην αμυθητη ακινητη περιουσια που κατεχει στην Κυανη Ακτη , γιατί δεν αγοραζε απευθειας τη Μπαρτσα ; :think:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αφου η Βαρκελώνη ειναι πιο κοντα στην κατοικια του Μεντορα στο Μονακό και στην αμυθητη ακινητη περιουσια που κατεχει στην Κυανη Ακτη , γιατί δεν αγοραζε απευθειας τη Μπαρτσα ; :think:
Γιατί είναι απένταρος και το ιεκ κομμωτικής του απαγόρευσε να φύγει από τη Γαλλία δεν του αρέσει η Ισπανία.
(Μπαρτσελόνα την σιχαίνομαι by the way)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Γιατί είναι απένταρος και το ιεκ κομμωτικής του απαγόρευσε να φύγει από τη Γαλλία δεν του αρέσει η Ισπανία.
(Μπαρτσελόνα την σιχαίνομαι by the way)
Μπορούσε να το κάνει σαν επενδυση για τα 7,89 σε διλεπτα που εβγαλε την περασμενη εβδομαδα με σκληρη δουλεια αμυθητα πλουτη που εχει συσσωρευσει στις ελβετικες τραπεζες.
zitianos_1.jpg

Ποδοσφαιροφιλος που σιχαινεται Μπαρτσελονα = Σπονσορας που σιχαινεται πολωνικο μπουκι = Μεντορας που σιχαινεται 20χρονες ελβετιδες = Ζανκλω που σιχαινεται Ζαιους :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μπορούσε να το κάνει σαν επενδυση για τα 7,89 σε διλεπτα που εβγαλε την περασμενη εβδομαδα με σκληρη δουλεια αμυθητα πλουτη που εχει συσσωρευσει στις ελβετικες τραπεζες.
zitianos_1.jpg

Ποδοσφαιροφιλος που σιχαινεται Μπαρτσελονα = Σπονσορας που σιχαινεται πολωνικο μπουκι = Μεντορας που σιχαινεται 20χρονες ελβετιδες = Ζανκλω που σιχαινεται Ζαιους :confused:
Αφού στηρίζω Ρεάλ,τι να κάμω (Ας όψονται οι τιτάνες Ραούλ,Φαινόμενο,Ζιζού)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.663
Πόντοι
2.306
Εγώ και ο Αθηναίος σε έχουμε σε μπλακ λιστ πλέον...

Θα βαψω ενα αρχιδι μπλε κι ενα κοκκινο να ταιριαζουν με τα χρωματα της ομαδας και θα μετακομισω Βαρκελωνη να βρω δουλεια σε ΙΕΚ ονυχοπλαστικης και μετα θα σας γ****** νιαμου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Θα βαψω ενα αρχιδι μπλε κι ενα κοκκινο να ταιριαζουν με τα χρωματα της ομαδας και θα μετακομισω Βαρκελωνη να βρω δουλεια σε ΙΕΚ ονυχοπλαστικης και μετα θα σας γ****** νιαμου.
Επιτηρητής ελπίζω

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Σκέφτομαι όλο και περισσότερο να την κάνω από την περιοχή. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω θέμα με την καλοκαιρινή ζέστη. Αν και φέτος δεν ήταν και τόσο ζεστά, ταλαιπωρήθηκα αρκετά, γυρνώντας την περιοχή με μια συνάδελφο Ελβετίδα. Την πήγα και σε μια μεσαιωνική πόλη, στο Aigues Mortes και κάναν έργα οι μαλάκες οι Γάλλοι στο κέντρο. Κατακαλόκαιρο που ψυχομαχάει ο τουρισμός κι έπρεπε να είναι όλα τζιτζί για να προσελκύουν κόσμο, το κέντρο ήταν εργοτάξιο.
Φάγαμε αρκετή σκόνη και δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Μία σκέψη είναι να εγκατασταθώ στο Βορρά, σε καμμιά Βρετάνη, αλλά θα χάσω το κυριότερο ατού μου σε σχέση με τις γκόμενες. Εδώ κάτω τις τραβάει η περιοχή κι έρχονται. Αν ανέβω πάνω, θα πρέπει αναγκαστικά να γίνω σπόνσορας.
Ρε σκουπιδι,ρε τελευταίε των τελευταίων,ρε θλιβερό υποκείμενο,δε σου αρκεί το γαμήσι που σου εριξα πριν καιρό και εξαφανιστηκες απο το σάιτ?
έφτιαξες καινούργιο κλωνο για να σε ξαναξεφτιλισω?
Πηγαινε σε κανα ψυχίατρο επιτέλους να κοιταχτεις!
Γαμω τα χατσαπουρια σου,κομπαρσε της ζωης

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ρε σκουπιδι,ρε τελευταίε των τελευταίων,ρε θλιβερό υποκείμενο,δε σου αρκεί το γαμήσι που σου εριξα πριν καιρό και εξαφανιστηκες απο το σάιτ?
Αν θυμάμαι καλά εσύ είχε ανακαλύψει πως οι φωτογραφίες από γκόμενες που πόσταρε σαν δικές του ήταν κλεμμένες από το VK...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Παραθέτω από τεράστιο ΤΡΑΠΕΡ @Nubic ...:rockon::headbang2::rockon::headbang2:
Με μια επιρροή από Tus οφείλω να ομολογήσω

Γραφω στο φόρουμ του μπουρδέλα
δε γαμάω χοντρές, μόνο μοντέλα
θες να μπεις στο crew μου μώρη τρέλα
μέτρα την πούτσα σου και έλα

Το crew μου είναι όλοι γαμιάδες
φουσκωτοί και πουτσαράδες
κάνουν μπίζνες με λεφτάδες
παίζουν ξύλο με λαπάδες

Αν τη γυναίκα σου γνωρίσω
θέμα χρόνου να στη γαμήσω
δε φταίω εγώ ούτε το γκάνι
ειμαι alpha male κι αυτό τις φτιάνει

Για αυτό μαλάκα κάτσε στ' αυγά σου
ρούφα φακές κοίτα δουλειά σου
η Πόρσε θέλει άντρα στο τιμόνι
δεν είναι για να την οδηγούνε όλοι

Και αν σε πετύχω με com bourdela
θα στον ανοίξω σαν τη σαμπρέλα
γράφεις reviews για το Μετάξι
όλο το σπίτι σου το μισό μου αμάξι

Κάνεις μαγκιές ρε ψωραρχίδι
θα σε ξηλώσω σαν το Σαββίδη
Το παίζεις thug μα είσαι loser
Τράβα να γράψεις στο e-rooster

Yo!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Όντως ; Έχουμε τέτοιο ναυαγισμένο άχρηστο κωλομπαρά :gay: επιτυχημένο μπιζνεσμαν στην παρέα μας ;

Είχαμε έναν πιο επιτυχημένο, αλλά αποδείχτηκε ναυάγιο και ξεβρακώθηκε δημοσίως:

Η ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ
Εχω δικη μου επιχειρηση , δεν μπορω να φυγω γιατι ασχολουμαι με το μανατζμεντ και απλως περναω την ωρα μου εδω οταν τελειωνω τις δουλειες μου. Το προφιλ μου ειναι ανοιχτο νομιζω , σε αντιθεση με το δικο σου , μπορει οποιοσδηποτε να δει ποσους μηνες απο τον 1,5 χρονο που ειμαι μελος ημουν εξαφανισμενος. Προφανως εδω μπαινω οταν δεν εχω κατι καλυτερο να κανω . Κι αν δεν ηταν η μαλακια με τον κορονα θα εμπαινα ακομα πιο σπανια γιατι συνηθως Δεκεμβρη με Μαρτη λειπω σε ταξιδια.

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
είτε να μαζευτούμε καποια μελη και να ανοιξουμε ενα μαγαζακι massage and more αποκλειστικά με ασιάτισσες. Ειναι segmented market με σημαντικη ζητηση και μηδενικη προσφορα. Πιστευω θα επιανε. Οποιος ψηνεται μιλαμε

ξεβράκωμα.jpeg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706

Δεν είμαι ο Σαββίδης, αλλά από την αντίδρασή σου και μόνο υποθέτω ότι θα πρέπει να σε κέρασε πολύ πόνο.
Τι ακριβώς σε πείραξε στην παράθεσή μου και σαλτάρισες έτσι; Η Ελβετίδα; Σόρυ, δεν γίνεται να της αλλάξω εθνικότητα.

ΥΓ Α ρε φουκαρά, τι αγαμίες τραβάς και συ... που φαντάζεσαι ότι γαμάς κόσμο εξ αποστάσεως.
Και είσαι και τρόφιμος 11 χρόνια εδώ μέσα. Κατανοητό, αλλά να παίρνεις τα φάρμακά σου, γιατί καρφώνεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom