Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να πλένεται όσο συχνά και οι κνίτες?Έτσι όπως του γεμίσαμε το βιογραφικό
Θραύση θα κάνει....
Τύπε τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να πλένεται όσο συχνά και οι κνίτες?Έτσι όπως του γεμίσαμε το βιογραφικό
Θραύση θα κάνει....
Εγώ τον στέλνω για ντουζάκι πάντα πριν και μετά την που τον κερνάω...Τύπε τροβαδούρε λες ο τύπος Καλόγκερο να πλένεται όσο συχνά και οι κνίτες?
Σε εμένα κάνει νάζια αλλά μετά από λίγες φάπες που του ρίχνω πάει και πλένεταιΕγώ τον στέλνω για ντουζάκι πάντα πριν και μετά την που τον κερνάω...
Εσύ δηλαδη ρε νιμού δεν θες τον Νίπλη φρεσκοπλυμένομουνια κανονιστε να μην πλενεστε
Και λάστιχο πάντα ...Σε εμένα κάνει νάζια αλλά μετά από λίγες φάπες πάει και πλένεται
και φρεσκο κωλοτρυπιδατοξυρισμενο επισηςΣε εμένα κάνει νάζια αλλά μετά από λίγες φάπες που του ρίχνω πάει και πλένεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ δηλαδη ρε νιμού δεν θες τον Νίπλη φρεσκοπλυμένο
τύπε ηταν πρόσκληση σε ραντεβου θανάτου να πουμε ;;Εδώ συχνάζω. Έλα να μου το αλλάξεις:
Του αρέσει να τρώει μπουλκουμέ.Και λάστιχο πάντα ...
Και ο Λάκαρος να εμφανιστεί δεν μας χαλάει καθόλου Καιρός του είναι μετά από μερικούς μήνες και τον Μπαρόκη να είναι θερινές διακοπέςκμαν άρχοντα εμφανίσου να βαλεις τάξη να πουμε ολα τα νιαμου, οι μπαχαλακηδες , οι ψωλιστ και ενας καλογερος εχουν κανει κατάληψη στο τιμημένο ανατολικό νήμα
και τι δε θα δινα να πουμε να γραψει παλι την ιστορία με το σκληρο καριολη με το γυάλινο ματι. λακαρε αλάνι λειπεις μωρη τρελα.Και ο Λάκαρος να εμφανιστεί δεν μας χαλάει καθόλου Καιρός του είναι μετά από μερικούς μήνες και τον Μπαρόκη να είναι θερινές διακοπές
Σκέφτομαι όλο και περισσότερο να την κάνω από την περιοχή. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω θέμα με την καλοκαιρινή ζέστη. Αν και φέτος δεν ήταν και τόσο ζεστά, ταλαιπωρήθηκα αρκετά, γυρνώντας την περιοχή με μια συνάδελφο Ελβετίδα. Την πήγα και σε μια μεσαιωνική πόλη, στο Aigues Mortes και κάναν έργα οι μαλάκες οι Γάλλοι στο κέντρο. Κατακαλόκαιρο που ψυχομαχάει ο τουρισμός κι έπρεπε να είναι όλα τζιτζί για να προσελκύουν κόσμο, το κέντρο ήταν εργοτάξιο.για να διευκολύνω την κουβεντα βαζω και το δρομολογιο
Εδώ συχνάζω. Έλα να μου το αλλάξεις:
Τι θα το κανεις τυπε? Θα το δουλεψεις?Δε μου λες ? Συνολικά έτσι όπως το βλέπω το μαγαζί , Πόσο κοστίζει ???
Εσείς γατάκια στάζετε χολή ενώ as we speak,ο ΜέντωρΤύποι , όσο εσεις ασχολείστε με την ελαστικότητα της γερικης κωλοτρυπιδας του άστεγου μέντωρα, ο Άρχοντας εκτελεί καταδρομικές στα club του Κιεβου οπλισμένος με πυραύλους αέρος-αέρος. Τα μουνολίβαδα ανατολικά του Οντερ φλέγονται , η νυχτα ειναι εκρηκτική , o Δνειπερος εχει βαφτει μωβ απ τα 500ευρα....
Εσείς γατάκια στάζετε χολή ενώ as we speak,ο Μέντωρόντας έτοιμος να εκραγεί από το θυμό και την οργή που τον κατακλύζει,σχεδιάζει νέες φανταστικές ιστορίες που θα προκαλέσουν κύματα γέλωτοςπερνάει καλύτερα από όλους μαςκάνοντας την λάστιχομε πιπίνια του γάλακτος που προετοιμάζονται για μύηση στο μέντορινγκ
Τα έμαθες τα νέα?Ό Μέντωρ ετοιμάζεταιEίσαι πολύ τυχερός που ο Μέντωρ δεν μπορεί να σου απαντήσει γιατίέκλεισε η καφετέρια απ' οπου κλεβει δωρεαν wifi και γυρισε στο χαρτοκουτο του να κοιμηθει να ξυπνησει φρεσκαδουρα για το κυριακατικο συσσιτιο της εκκλησιαςεχει βγάλει βολτα στη Μονμαρτη 3 ελβετιδες 18χρονες που ενδιαφερονται να αγορασουν τη Νοτρ Νταμ (ως γνωστον ανηκει στον Μεντορα).
Τα έμαθες τα νέα?Ό Μέντωρ ετοιμάζεταινα τον μαζέψει ο μπόγιαςνα κάνει πρόταση για εξαγορά της PSG από τον Nasser Al-Khelaifi.