Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Μας έχει λείψει μια μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα. Με δημητράκη κάθε μήνα είχαμε και ένα γερό ξεκατίνιασμα!
Τώρα μόνο ανούσια gif, linkς και φωτογραφίες απο το net:cry:

Χαμπίμπι τι κάνεις ; :smitten::smitten::smitten:
Δεν πιστεύω να εγκατέλειψες τη τζιχαντ ; :ak::ak::ak:

Άντε να διώξουμε τα Γιουνάνια , να επιβάλουμε Σαρία και να δικαιούμαστε 72 παρθενες ο καθενας!! :smiling-face-with-heart-eyes:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556
τι βλεπω να πουμε :coffee: ολο το αφα γκατε εχει μαζευτεί στο ανατολικό νήμα:takethis::takethis::takethis:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556
καλογερο τυπαρα ανεβασε φωτο ρε νιαμου απο ριβιέρα να γαμησουμε τους ψωλιστ :takethis: :takethis: :takethis:
Ο καλύτερος και ο πιο δοκιμασμένος στο παρελθόν τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ Καογερου και τροβαδούρου είναι να μας βάλουν επι τόπου φώτο απο μετρητά, ρολογια, κλειδιά αυτοκινήτου, ακριβά gadget και ότι άλλο μπορεί να χύσει το αίμα του άλλου! Όποιος βάλει πρώτος φώτο ορίζει και τον πήχη και συνεχίζει ή μάχη φωτογραφιών μέχρι τελικής πτώσης.Αν ο άλλος δεν μπορέσει να πλειοδοτήσει με μεγαλύτερο πλούτο τότε χάνει και ότι έχει πει μέχρι τώρα είναι μπαρούφες ενώ ο νικητής θα χαίρει πλήρους αναγνώρισης!
Η επιστημονική ομάδα θα ελέγχει τις φώτο και ο εμπειρότατος τυπάρας ΡΕΤΡΟ σε τέτοιες μάχες θα αναδείξει τον νικητή :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τυπαρα αραβοτουρκε μολις πηρα πμ απο σκληρο χυστη μυστη καλογερο. κανει προθέρμανση και σε λιγο μπαινει να τα κανει ωπα :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

Συνημμένα

• E50E9A03-F985-450C-AC25-F6EF394C6A30.jpeg
    E50E9A03-F985-450C-AC25-F6EF394C6A30.jpeg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 21

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
καλογερο τυπαρα ανεβασε φωτο ρε νιαμου απο ριβιέρα να γαμησουμε τους ψωλιστ :takethis: :takethis: :takethis:

τυπαρα αραβοτουρκε μολις πηρα πμ απο σκληρο χυστη μυστη καλογερο. κανει προθέρμανση και σε λιγο μπαινει να τα κανει ωπα :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

Πλαστό τύπε ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
@Kalogero δεν έχει ού
Τυπάρα καλόγερο ξεγελάει νεαρές μεντορέτες πηγαίνοντας τις με το πλοίο της γραμμής στη Μαγιόρκα ενώ τις έχει στην παραμύθα ότι πάνε κρουαζιέρα... :confused: :confused: :confused:

Γατάκια...

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο καλύτερος και ο πιο δοκιμασμένος στο παρελθόν τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ Καογερου και τροβαδούρου είναι να μας βάλουν επι τόπου φώτο απο μετρητά, ρολογια, κλειδιά αυτοκινήτου, ακριβά gadget και ότι άλλο μπορεί να χύσει το αίμα του άλλου! Όποιος βάλει πρώτος φώτο ορίζει και τον πήχη και συνεχίζει ή μάχη φωτογραφιών μέχρι τελικής πτώσης.Αν ο άλλος δεν μπορέσει να πλειοδοτήσει με μεγαλύτερο πλούτο τότε χάνει και ότι έχει πει μέχρι τώρα είναι μπαρούφες ενώ ο νικητής θα χαίρει πλήρους αναγνώρισης!
Η επιστημονική ομάδα θα ελέγχει τις φώτο και ο εμπειρότατος τυπάρας ΡΕΤΡΟ σε τέτοιες μάχες θα αναδείξει τον νικητή :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τύπε. Ο λόγος εγγραφής των μελών εδώ μέσα σχετίζεται με τον αγοραίο, δηλ. με τη δυσκολία τους να ρυθμίσουν το σεξουαλικό τους θέμα χωρίς να πληρώσουν. Αντικειμενικό λόγο έχουν λίγοι, οι υπόλοιποι είναι αποθαρρυμένα από τη ζωή άτομα.

Η δική μου εγγραφή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διαχείριση της σκληρής καραντίνας του χειμώνα και της τωρινής δυσκολίας μου να πάρω απόφαση περί εμβολιασμού, επειδή στο θέμα των παρενεργειών η κυβέρνηση (Γαλλία) δεν είναι ξεκάθαρη κι όλο βγαίνουν στη φόρα καινούργια στοιχεία. Έτσι αναγκάζομαι να παίρνω προφυλάξεις κλπ και γενικώς να μένω πολύ χρόνο στο σπίτι μέχρι να δω τι θα κάνω. Προφανώς σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να ξεδίνεις και στο bou έχεις μία ελευθερία λόγου, διότι το ιντερνέτ γενικώς είναι αποστειρωμένο.

Αν ρυθμιστεί αυτό το θέμα, δεν μένω ούτε ώρα εδώ μέσα να συναναστρέφομαι άτομα στην πλειοψηφία τους με χοντρά προβλήματα. Έχουν φτιάξει τη μικρή τους κοινωνία για να αισθάνονται καλύτερα, αλλά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.

Να περνάτε καλά στο μικρόκοσμό σας. Εγώ περαστικός είμαι εδώ μέσα. Δεν έχω καμμία κοινή αναφορά ζωής με σας. Λυπάμαι συχνά με την κατάντια που βλέπω, αλλά επίσης και διασκεδάζω. Αν υπέφερα, δεν θα έμενα.
Αυτό για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα η κατάσταση.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τύπε. Ο λόγος εγγραφής των μελών εδώ μέσα σχετίζεται με τον αγοραίο, δηλ. με τη δυσκολία τους να ρυθμίσουν το σεξουαλικό τους θέμα χωρίς να πληρώσουν. Αντικειμενικό λόγο έχουν λίγοι, οι υπόλοιποι είναι αποθαρρυμένα από τη ζωή άτομα.

Η δική μου εγγραφή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διαχείριση της σκληρής καραντίνας του χειμώνα και της τωρινής δυσκολίας μου να πάρω απόφαση περί εμβολιασμού, επειδή στο θέμα των παρενεργειών η κυβέρνηση (Γαλλία) δεν είναι ξεκάθαρη κι όλο βγαίνουν στη φόρα καινούργια στοιχεία. Έτσι αναγκάζομαι να παίρνω προφυλάξεις κλπ και γενικώς να μένω πολύ χρόνο στο σπίτι μέχρι να δω τι θα κάνω. Προφανώς σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να ξεδίνεις και στο bou έχεις μία ελευθερία λόγου, διότι το ιντερνέτ γενικώς είναι αποστειρωμένο.

Αν ρυθμιστεί αυτό το θέμα, δεν μένω ούτε ώρα εδώ μέσα να συναναστρέφομαι άτομα στην πλειοψηφία τους με χοντρά προβλήματα. Έχουν φτιάξει τη μικρή τους κοινωνία για να αισθάνονται καλύτερα, αλλά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.

Να περνάτε καλά στο μικρόκοσμό σας. Εγώ περαστικός είμαι εδώ μέσα. Δεν έχω καμμία κοινή αναφορά ζωής με σας. Λυπάμαι συχνά με την κατάντια που βλέπω, αλλά επίσης και διασκεδάζω. Αν υπέφερα, δεν θα έμενα.
Αυτό για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα η κατάσταση.
ρε τυπαρα ανεβασε καμια φωτο να γινει μπερδεγουει αφου κοζαρεις εχει βαλτώσει το νήμα να πουμε. ελα να γινει μακελειό. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ρε τυπαρα ανεβασε καμια φωτο να γινει μπερδεγουει αφου κοζαρεις εχει βαλτώσει το νήμα να πουμε. ελα να γινει μακελειό. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Ας ποστάρει έστω την κάρτα απεριορίστων διαδρομών που έχει... :confused: :confused: :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Να διευκρινίσω ότι το ξεκαθάρισμα της κατάστασης το έκανα, επειδή τρέχουν ξοπίσω μου επίμονα συγκεκριμμένα άτομα που οι διαθέσεις τους δεν είναι καλόβολες. Χιούμορ κάνει ο kman και ενίοτε και κανένας άλλος και δεν έχω τίποτα μαζί τους, αλλά οι εμμονές των άλλων δείχνουν πρόβλημα.

Θα εξηγήσω λοιπόν στους εμμονικούς, που το παίζουν ξύπνιοι, πώς ακριβώς την πάτησαν και τρέχουν.

Όταν θέλω να τους τρελάνω περνάω το μήνυμα ως context (πλαίσιο) το οποίο γεμίζω με λεπτομέρειες ψεύτικες ή παρατραβηγμένες, που θα προσπαθήσουν να διαστρεβλώσουν για να με μειώσουν. Έτσι σκαλώνουν εκεί, δεσμεύεται όλη η προσοχή τους και περνάει αφιλτράριστο το context στο υποσυνείδητο.

Απλό παράδειγμα: ανεβάζει κάποιος ένα νήμα για το τι βάσανα τραβάει με τη γκόμενά του. Θα πέσουν όλοι να του προτείνουν λύσεις και ίσως και κάποιοι να τον χαρακτηρίσουν και μαλάκα που αφήνει τη γκόμενα να τον ταλαιπωρεί. Υπάρχει περίπτωση να αμφισβητήσει κανείς το αν έχει γκόμενα;

Εγώ πχ είπα ότι πήγα σε μια σχολή με αεροσυνοδούς ως επιτηρητής (με 7,89 € καθαρά την ώρα) και παίρναν από αυτόματο διανομέα φαγητά σε κύβους που γίνονταν από υπολείμματα ψαριών και κοτόπουλων και τα οποία δοκίμασα κι εγώ. (Γέλαγα την ώρα που τα έγραφα).

Σκαλώσαν οι τύποι και πέσαν να με μειώσουν. Η σχολή έγινε ΙΕΚ κομμωτικής, οι αεροσυνοδοί έγιναν μαύρες που πήγαν εκεί να ξεφύγουν από το γκέτο, οι κύβοι έγιναν σκυλοτροφές, ο επιτηρητής έγινε καθαρίστρια/διανομέας/whatever και γενικώς στέλνω βιογραφικά για δουλειά.

Κι έτσι το context πέρασε αφιλτράριστο: «Ο 60άρης Καλόγερος σε ένα χώρο με μουνάκια».
Αμφισβήτησε κανείς το context? Όχι. Αυτό είναι που πονάει: κάποια μπορεί να του κάτσει, ενώ εμείς στην αγαμία.

Πάντως, όπως το έχω ξαναπεί, δεν σκαρώνω ιστορίες από το μηδέν. Η βάση είναι αληθινή. Δηλαδή με ενδιαφέρουν πόστα με στάτους σε χώρους που υπάρχουν γυναίκες. Πήγα στη σχολή έκοψα κίνηση κι ενδιαφέρθηκα για ένα πόστο επόπτη γραμματείας και προσλήφθηκα. Αλλά το ακύρωσα, όταν ανακοινώθηκε η εφαρμογή pass για τον κορονοιό, γιατί είμαι αντίθετος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Κάνετε likes ο ένας στον άλλον οι εμμονικοί για να αισθανθείτε καλύτερα. :cheesy:
Παρε το like μου να μην έχεις παραπονο :confused: αν κ πηγαίνω κ με ιερόδουλες άρα στη μαύρη σου λίστα:cry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom