Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Μη σου πω θα έχει αφίσα του ΔΗΚΚΙ!εχει βιογραφικό αυτός ή καμιά αφίσα του ΚΚΕ ?
Μη σου πω θα έχει αφίσα του ΔΗΚΚΙ!εχει βιογραφικό αυτός ή καμιά αφίσα του ΚΚΕ ?
Μας έχει λείψει μια μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα. Με δημητράκη κάθε μήνα είχαμε και ένα γερό ξεκατίνιασμα!
Τώρα μόνο ανούσια gif, linkς και φωτογραφίες απο το net
Κάτω τα χέρια και ανοιχτά τα πόδια?Εκεί θα χάσει με κάτω τα χέρια...
τυπαρα αραβοτουρκε μολις πηρα πμ απο σκληρο χυστη μυστη καλογερο. κανει προθέρμανση και σε λιγο μπαινει να τα κανει ωπαΟ καλύτερος και ο πιο δοκιμασμένος στο παρελθόν τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ Καογερου και τροβαδούρου είναι να μας βάλουν επι τόπου φώτο απο μετρητά, ρολογια, κλειδιά αυτοκινήτου, ακριβά gadget και ότι άλλο μπορεί να χύσει το αίμα του άλλου! Όποιος βάλει πρώτος φώτο ορίζει και τον πήχη και συνεχίζει ή μάχη φωτογραφιών μέχρι τελικής πτώσης.Αν ο άλλος δεν μπορέσει να πλειοδοτήσει με μεγαλύτερο πλούτο τότε χάνει και ότι έχει πει μέχρι τώρα είναι μπαρούφες ενώ ο νικητής θα χαίρει πλήρους αναγνώρισης!
Η επιστημονική ομάδα θα ελέγχει τις φώτο και ο εμπειρότατος τυπάρας ΡΕΤΡΟ σε τέτοιες μάχες θα αναδείξει τον νικητή
καλογερο τυπαρα ανεβασε φωτο ρε νιαμου απο ριβιέρα να γαμησουμε τους ψωλιστ
τυπαρα αραβοτουρκε μολις πηρα πμ απο σκληρο χυστη μυστη καλογερο. κανει προθέρμανση και σε λιγο μπαινει να τα κανει ωπα
Τυπάρα καλόγερο ξεγελάει νεαρές μεντορέτες πηγαίνοντας τις με το πλοίο της γραμμής στη Μαγιόρκα ενώ τις έχει στην παραμύθα ότι πάνε κρουαζιέρα...καλογερο τυπαρα ανεβασε φωτο ρε νιαμου απο ριβιέρα να γαμησουμε τους ψωλιστ
φορτωμενος κασαδουρα παντα τύπε. τα εχω στρωματσάδαΠλαστό τύπε ;
@Kalogero δεν έχει ού
Τυπάρα καλόγερο ξεγελάει νεαρές μεντορέτες πηγαίνοντας τις με το πλοίο της γραμμής στη Μαγιόρκα ενώ τις έχει στην παραμύθα ότι πάνε κρουαζιέρα...
Γατάκια...
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τύπε. Ο λόγος εγγραφής των μελών εδώ μέσα σχετίζεται με τον αγοραίο, δηλ. με τη δυσκολία τους να ρυθμίσουν το σεξουαλικό τους θέμα χωρίς να πληρώσουν. Αντικειμενικό λόγο έχουν λίγοι, οι υπόλοιποι είναι αποθαρρυμένα από τη ζωή άτομα.Ο καλύτερος και ο πιο δοκιμασμένος στο παρελθόν τρόπος να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ Καογερου και τροβαδούρου είναι να μας βάλουν επι τόπου φώτο απο μετρητά, ρολογια, κλειδιά αυτοκινήτου, ακριβά gadget και ότι άλλο μπορεί να χύσει το αίμα του άλλου! Όποιος βάλει πρώτος φώτο ορίζει και τον πήχη και συνεχίζει ή μάχη φωτογραφιών μέχρι τελικής πτώσης.Αν ο άλλος δεν μπορέσει να πλειοδοτήσει με μεγαλύτερο πλούτο τότε χάνει και ότι έχει πει μέχρι τώρα είναι μπαρούφες ενώ ο νικητής θα χαίρει πλήρους αναγνώρισης!
Η επιστημονική ομάδα θα ελέγχει τις φώτο και ο εμπειρότατος τυπάρας ΡΕΤΡΟ σε τέτοιες μάχες θα αναδείξει τον νικητή
Μη ξεφουσκώσει η βάρκα και πνιγούν οι μεντορέτες,αυτό φοβάμαι
ρε τυπαρα ανεβασε καμια φωτο να γινει μπερδεγουει αφου κοζαρεις εχει βαλτώσει το νήμα να πουμε. ελα να γινει μακελειό.Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, τύπε. Ο λόγος εγγραφής των μελών εδώ μέσα σχετίζεται με τον αγοραίο, δηλ. με τη δυσκολία τους να ρυθμίσουν το σεξουαλικό τους θέμα χωρίς να πληρώσουν. Αντικειμενικό λόγο έχουν λίγοι, οι υπόλοιποι είναι αποθαρρυμένα από τη ζωή άτομα.
Η δική μου εγγραφή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διαχείριση της σκληρής καραντίνας του χειμώνα και της τωρινής δυσκολίας μου να πάρω απόφαση περί εμβολιασμού, επειδή στο θέμα των παρενεργειών η κυβέρνηση (Γαλλία) δεν είναι ξεκάθαρη κι όλο βγαίνουν στη φόρα καινούργια στοιχεία. Έτσι αναγκάζομαι να παίρνω προφυλάξεις κλπ και γενικώς να μένω πολύ χρόνο στο σπίτι μέχρι να δω τι θα κάνω. Προφανώς σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να ξεδίνεις και στο bou έχεις μία ελευθερία λόγου, διότι το ιντερνέτ γενικώς είναι αποστειρωμένο.
Αν ρυθμιστεί αυτό το θέμα, δεν μένω ούτε ώρα εδώ μέσα να συναναστρέφομαι άτομα στην πλειοψηφία τους με χοντρά προβλήματα. Έχουν φτιάξει τη μικρή τους κοινωνία για να αισθάνονται καλύτερα, αλλά η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω.
Να περνάτε καλά στο μικρόκοσμό σας. Εγώ περαστικός είμαι εδώ μέσα. Δεν έχω καμμία κοινή αναφορά ζωής με σας. Λυπάμαι συχνά με την κατάντια που βλέπω, αλλά επίσης και διασκεδάζω. Αν υπέφερα, δεν θα έμενα.
Αυτό για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα η κατάσταση.
Ας ποστάρει έστω την κάρτα απεριορίστων διαδρομών που έχει...ρε τυπαρα ανεβασε καμια φωτο να γινει μπερδεγουει αφου κοζαρεις εχει βαλτώσει το νήμα να πουμε. ελα να γινει μακελειό.
ρε κοιτα που εχουμε τον Μαρτιν Σκορτσεζε στο μπου και δεν ειχαμε παρει χαμπαρι Χριστό ....Και ξεβρακωτος και κότα....
Κάνετε likes ο ένας στον άλλον οι εμμονικοί για να αισθανθείτε καλύτερα.Και ξεβρακωτος και κότα....
Σκορτσέζε και Ταραντίνο ωχριούν μπροστά τουρε κοιτα που εχουμε τον Μάρτιν Σκορτσέζε στο μπου και δεν ειχαμε παρει χαμπαρι Χριστό ....
Μαγικο το μπου
Παρε το like μου να μην έχεις παραπονο αν κ πηγαίνω κ με ιερόδουλες άρα στη μαύρη σου λίσταΚάνετε likes ο ένας στον άλλον οι εμμονικοί για να αισθανθείτε καλύτερα.