Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Εγώ άλλαζα πατρίδα...θρησκεία...
Γάμησέ τα τύπε, με τις φωτογραφίες που ανέβασε ο καουμπόης, μυρίζει μέχρι εδώ κάτω ξανθό μουνί :headbaning1:
Τέλος πάντων είχε πάει ο ανιψιός μια βόλτα πρόσφατα στη Βαρσοβία, απλά με έναν φίλο του, τώρα αν έκαναν κάτι δεν ξέρω, αλλά και πάλι δεν μου τα μαρτυράνε τα κωλοπαίδια!
ΨΨ Μίδας άσε τις βαθμολογίες των μουνέτων αν είναι 9αρι είτε 7.9άρι και το παλαμάρι του βαρκάρη, εδώ δεν παίζουμε Στοίχημα :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Τι κουτσουρα ρε τύπε...

Κοφτε κάτι από τις ελληνικές μλκιες
Ένα μουνι από τα άπειρα που κυκλοφορούν στην ρωσσια και εν μέρη και ουκρανια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γάμησέ τα τύπε, με τις φωτογραφίες που ανέβασε ο καουμπόης, μυρίζει μέχρι εδώ κάτω ξανθό μουνί :headbaning1:
Τέλος πάντων είχε πάει ο ανιψιός μια βόλτα πρόσφατα στη Βαρσοβία, απλά με έναν φίλο του, τώρα αν έκαναν κάτι δεν ξέρω, αλλά και πάλι δεν μου τα μαρτυράνε τα κωλοπαίδια!
Χλωμό να κάναν κάτι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Τι κουτσουρα ρε τύπε...

Είναι γιατί δεν έχεις αίσθηση αφθονίας.Αμα βλέπεις συνέχεια τέτοιες γύρω δε σε συναρπάζουν ιδιαίτερα οπότε είσαι άνετος και παίζεις τα ρέστα σου.
Αμα βλέπεις μια τέτοια τη δεκαετία εννοείται οτι γίνεσαι χαλί.Ολο το θέμα είναι να διασχίσεις τον Οντερ στα ανατολικά για να επανέλθει η πνευματική σου ισορροπία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Κοφτε κάτι από τις ελληνικές μλκιες
Ένα μουνι από τα άπειρα που κυκλοφορούν στην ρωσσια και εν μέρη και ουκρανια

Εντάξει,παρότι συνηθισμένη Ρωσίδα, μου κάνει :tooth:

Αφήνω τις πιο καλές για άλλους

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Χλωμό να κάναν κάτι
Κι εγώ το αποκλείω να τους έκατσε κανένα μουνέτο - νομίζω οριακά 4 ημέρες έμειναν - για βόλτα πήγαν κυρίως. Τώρα αν γαμήσανε καμμία στην αντίστοιχη οδό Φυλής της Βαρσοβίας αυτό παίζει.
Αλλά το μαλακισμένο δεν μου έχει στείλει ακόμη φωτογραφίες και θα του χέσω το σόι :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656

Χωρις καθοδήγηση απο αρχηγό,δύσκολα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Αυτό λέω Σαμπ & Μίδα δύο πιτσιρικάδες των 25 χρονών πήγαν εκεί πάνω. Μήπως και ξέρουν πολωνέζικα ή έστω κάτι σλαβικό;
@@ρια στα Αγγλικά θα συνενοούνταν είτε με κανένα Γκουγκλ μεταφραστή.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Αυτό λέω Σαμπ & Μίδα δύο πιτσιρικάδες των 25 χρονών πήγαν εκεί πάνω. Μήπως και ξέρουν πολωνέζικα ή έστω κάτι σλαβικό;
Αν ήταν εμφανισιμος πολλοί θα τους την οεφταν. Αν είναι μέτριοι κ κάτω, ξερό ζερο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306

Μπορεί να είχαν και την τύχη του πρωτάρη.Καμιά φορά οι Πολωνέζες δίνουν ευκαιρίες τους αρέσουν οι μικροί και άμαθοι.
Σου λέει καλός μαλάκας ο μικρός θα με ερωτευτεί και θα γαμάει καλά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Είναι γιατί δεν έχεις αίσθηση αφθονίας.Αμα βλέπεις συνέχεια τέτοιες γύρω δε σε συναρπάζουν ιδιαίτερα οπότε είσαι άνετος και παίζεις τα ρέστα σου.
Αμα βλέπεις μια τέτοια τη δεκαετία εννοείται οτι γίνεσαι χαλί.Ολο το θέμα είναι να διασχίσεις τον Οντερ στα ανατολικά για να επανέλθει η πνευματική σου ισορροπία.

Ελλάδα,μονο η Τζούλια στα ντουζένια της ήταν τέτοιο επίπεδο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Πεστα αρχηγέ
Δεν έχω πει μετά από τα πρώτα 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα ανατολικά. Πω πω η μουναρα και τι θα κάνα κ Έλλην μαλακιες τέτοιες
Λέω μουνος ναι, αν δεν κάτσει έχει άλλες 100 που κάποια θα κάτσει
Αυτά όλα χωρίς ινστα και με κλειστά σύνορα βεβαια
Παρόλα αυτά οποίος έχει ζήσει ανατολικά δεν εντυοοωσιαζεατι από τίποτα έχει δει και καλύτερά

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Μπορεί να είχαν και την τύχη του πρωτάρη.
Ο φίλος του δεν ξέρω πώς είναι εμφανισιακά, ο Βασίλης εντάξει μέτριο προς κανονικό ελληνόπουλο είναι. Κάτσε του έστειλα πάλι μήνυμα στο Viber να δούμε αν απαντήσει γιατί με γράφει στα @@ρια του το μαλακισμένο και θα κληρονομήσει ένα αρχίδι :2funny:
Τουλάχιστον ο θείος ενδιαφέρεται να καβαλάνε τα ανίψια του, μην του βγουν τίποτε χύσε μέσα, ΓΚΡ μην τον κάνετε μένσιον παλιομαλάκες και μπει εδώ μέσα να μαγαρίσει το νήμα :knuppel:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Εντάξει,παρότι συνηθισμένη Ρωσίδα, μου κάνει :tooth:

Αφήνω τις πιο καλές για άλλους

Έτσι δικέ μου. Μπράβο . Μέσα.
Αν ήμασταν 10 εμείς και 10 σλάβικα μουνιά .... αφήνουμε τους 8 να διαλέξουν ...
και παίρναμε ό,τι έμενε !

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656

Ο αρχηγος θα τους έλεγε να πάνε Ποζναν,Βροτσλαβ

Βαρσοβία πιο καλα για σπονσορινγκ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Παρόλα αυτά οποίος έχει ζήσει ανατολικά δεν εντυοοωσιαζεατι από τίποτα έχει δει και καλύτερά
Είναι όπως δεκαετία του 90 τύπε, όσοι είχαν χρήμα για βίζιτες.
Σοτ ζήταγαν στο παρακαλετό 3 ελλεηνίδες να βγείτε ...

τις έκλανες όλες .... πήγαινες 01.00 με 04.30 σε τζάδικο ... έπαιρνες 30 χουρούς ....
και μετά πήγαινες να πάρεις την όλγα βίζιτα ρωσίδα 1.89 ... ξυπόλητη ........

those were the days ...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446
Ολες οι γκομενες στο μπλοκ γεννημενες μετα το 90 μια χαρα αγγλικα ξερουν

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Ο αρχηγος θα τους έλεγε να πάνε Ποζναν,Βροτσλαβ
Τώρα είσαι μύστης εσύ;
Τι υποδείξεις είναι αυτές; :2funny:
Πρωτάρικα παιδαρέλια πήραν το αεροπλάνο (από την Πάφο) προορισμό Βαρσοβία είχε και γιαυτό έμειναν εκεί. Ελπίζω να ξαναπάνε - αν όχι Πολωνία - κάπου αλλού και να έχουν περισσότερες διαθέσιμες ημέρες για να ψαχτούν και λίγο.
Ρε συ παλιοκαριόλη @sex volcano γιατί δεν μιλάς εδώ μέσα να μαθαίνει ο θείος τα κατατόπια ώστε να τα μεταφέρει στα ανίψια του;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom