Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446
Έλεγες σε κάποιες Πολωνέζες ότι έχεις σπίτι στη Σαντορίνη και έπεφτε το Μπούκι στο πεντάλεπτο.
To ξανθο μουνι δενει τελεια με κυκλαδιτικο φοντο

Ga3gCOqXIAEjLs5

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Αυτη μοιαζει λιγο την ξανθια αριστερα ... σιγα μην γαμανε στο Μονακο καλυτερα μουνια απο εμας :grin:

100% Ανατολική.Κλασικά αιθέρια σλαβικά πόδια.Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι με τον Αραβα.

uTje90.png

h3R9qK.png

ZrnbVR.png

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Αυτό είναι το ρωσικο 10αρι;

Εννιάρι είναι.Χάνει στο πρόσωπο έχει πολύ συνηθισμένο σλαβικό,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία μπορούσες να έχεις τέτοιες.Οχι για ινσταφάκ εννοείται.Αλλά αν τα έχωνες ήταν διαθέσιμες ενώ Δύση με την καμία.
Και Πολωνία έχει τέτοιες αλλά είναι όλες με ευκατάστατους Πολωνούς.Τσεχία είχε και έχει πολλές τέτοιες,μπορεί και να γαμούσες πού και πού καμία λόγω μεγάλου αριθμού όχι γιατί μετρούσες τόσο πολύ.

Βλέπουμε οτι ο μαυριδερός δε φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα.

fioIec.png

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Εννιάρι είναι.Χάνει στο πρόσωπο έχει πολύ συνηθισμένο σλαβικό,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία μπορούσες να έχεις τέτοιες.Οχι για ινσταφάκ εννοείται.Αλλά αν τα έχωνες ήταν διαθέσιμες ενώ Δύση με την καμία.

'Αμα κέρδιζε,πόσο καλύτερη θα'ταν; :tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
'Αμα κέρδιζε,πόσο καλύτερη θα'ταν; :tooth:

Εχει συνηθισμένο γλυκό σλαβικό στρογγυλό πρόσωπο.Δεν έχει το περίτεχνο,μοντελοειδές κομψό πρόσωπο με ωραίες γωνίες που έχουν μερικές Τσέχες ή το αγγελικό όπως κάποιες Ουκρανέζες.Βέβαια δεν έχει και μυτόγκα όπως οι Πολωνέζες.
Βέβαια άμα ήταν Πολωνέζα δε θα χρειαζόσουνα Φεράρι για να τη γαμήσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Εχει συνηθισμένο γλυκό σλαβικό στρογγυλό πρόσωπο.Δεν έχει το περίτεχνο,μοντελοειδές κομψό πρόσωπο με ωραίες γωνίες που έχουν μερικές Τσέχες ή το αγγελικό όπως κάποιες Ουκρανέζες.Βέβαια δεν έχει και μυτόγκα όπως οι Πολωνέζες.

Μπορεί να'ναι και βαλτικιά,Λιθουανια πχ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Μπορεί να'ναι και βαλτικιά,Λιθουανια πχ

Ισως αλλά τα πόδια προδίδουν σλαβική καταγωγή.Λεττονή θα μπορούσε να είναι αφού έχουν γίνει μίξεις εκεί με Ρώσους.
Γενικά οι Σλάβες έχουν λεπτά,καλοσχηματισμένα πόδια δεν έχουν μυώδη,στιβαρά όπως οι Γερμανίδες,Σκανδιναυές,Αγγλίδες,Ουγγαρέζες.Πιο πολύ μπαλαρίνα φάση παρά άλογα εργασίας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Βέβαια άμα ήταν Πολωνέζα δε θα χρειαζόσουνα Φεράρι για να τη γαμήσεις.

Σιγα μην έχει τέτοιες Πολωνια.Κι ο Λεβαντοφσκι θα πεφτε κάτω αν την έβλεπε :smiling-face-with-heart-eyes:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Σιγα μην έχει τέτοιες Πολωνια.Κι ο Λεβαντοφσκι θα πεφτε κάτω αν την έβλεπε :smiling-face-with-heart-eyes:

Πώς δεν έχει.Αφού φωτογράφισα κιόλας στο Σεν,το Ρίτουαλ κτλ.Απλά δεν τις γαμάς σαν ξένος και δη τουρίστας,είναι όλες με Πολωνούς.

JEPPZL.jpg

796dnB.jpg

jW75lI.jpg

iciHax.jpg

7Uiz9U.jpg

Πολωνία στα high end clubs όπως Sen,Level27,Selavi κτλ έχει μια ντουζίνα τέτοιες στάνταρντ κάθε Σαββατόβραδο.

Τσεχία άμα πας Hlavni Nadrazi,κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Πράγα κάθε λεπτό περνάει και μια τέτοια.Τσεχία βέβαια είναι γελοίες οι πυκνότητες από μουνάρες,παθαίνεις ανοσία με το χρόνο.Το ίδιο σε κάποιο βαθμό και Μπρατισλάβα.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Πώς δεν έχει.Αφού φωτογράφισα κιόλας στο Σεν,το Ρίτουαλ κτλ.Απλά δεν τις γαμάς σαν ξένος και δη τουρίστας,είναι όλες με Πολωνούς.

Έλα ρε,καμια σχέση με το υπερμουνο στη Φεραρι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306

Η ξανθιά με τον Πολωνό είναι καλύτερη έχει πιο ωραία χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σώμα.Βλέπεις πόσο ψηλή είναι χωρίς τακούνια κάπου 186-190.
Τέλειο μαλλί,φοβερά πόδια,γαμάτο σχιστό φόρεμα.
Είναι τυχαίες λήψεις δικές μου όχι επαγγελματικές με κάμερες,γωνίες,στημένα σκηνικά κτλ όπως των τύπων στο Μονακό.

JEPPZL.jpg

796dnB.jpg

Ο Πολωνός βέβαια στέκεται δίπλα της εμφανισιακά δεν είναι κανένας μαυριδερός κατσικογάμης να κάνει contrast.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446
Την συγκεκριμενη, αφου την χεσουν αρκετα θα μπορεις να την σπονσοραρεις με κανα πεντακοσαρικο την μερα συν τα εξοδα διακοπων

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Αυτό είναι το ρωσικο 10αρι;
Τύπε στη βαθμολογία θα κολλήσουμε ή στο μουνέτο;
Εδώ εκτός απο σαβουρογάμηδες, φακλανογάμηδες έχουμε και γιαγιαδογάμηδες :confused:
Ας μου καθόταν μια τέτοια και θα έκοβα κάθε πρωί κούτσουρα στο δάσος :headbaning2:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δηλαδή οι δικές σου γκόμενες δεν πίνουν κρασιά και σαμπάνιες?Πίνουν μόνο πορτοκαλάδα ή τις κερνάς τίποτα σκληρά μαλτ από τη βινοθήκη?
Τα πεντάστερα τα απαξιώνεις αφού προφανώς τις καλείς στο ιδιωτικό σου σκάφος.
Τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρασιά είναι τα εντελώς βασικά. Δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά, όταν έχεις πολλούς ανταγωνιστές σε μία οικονομική κλίμακα που δεν έχει όρια. Πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό και μπορεί να μη σου κοστίσει περισσότερο. Επίσης και οι ίδιες οι σπονσοροκαυλέτες θέλουν κάτι διαφορετικό να ανεβάσουν στα μήντια.

Εγώ αντί ξενοδοχείο θα βάλω διαμονή σε κάστρο, αν μου δίνεται η δυνατότητα. Έχει αρκετά εδώ που λειτουργούν τουριστικά και με επιπλέον δραστηριότητες όπως πχ ιππασία κλπ. Το εστιατόριο αποκτά ενδιαφέρον αν το ψάχνεις με κουζίνες του κόσμου, αλλιώς είναι μπανάλ.

Πας Πολωνία και δεν ξέρεις αν θα γαμήσεις και πότε και νομίζεις ότι είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα ίδια, αντί να κάνεις κάτι διαφορετικό;
Έλα σου βρήκα και βόλτα με ελικόπτερο :grin: αν και δεν έχει πολλά για Βαρσοβία: Wingly

Σε τρολαρουν για το ελικόπτερο αλλα την ίδια βόλτα που λες την έχει κάνει γνωστός μου , Ιταλός , μπατίρης , με δυο φίκους του , και μετά έβαλε φωτό στο τιντερ ότι είναι τραπεζίτης

Γαμησε κάτι χαζές Ρωσίδες έτσι , εγγυημένο ότι πιάνει σαν κόλπο αλλα με χαζές
Μια χαρά περνάει σε όλες, ιδίως αν μπορείς να το δικαιολογήσεις. Πχ εγώ εδώ που είμαι έχω μία τεράστια περιοχή την Camargue που μοιάζει με far west κι έχει πολλά αξιοθέατα, αλλά είναι τόσο μεγάλη που μόνο με ελικόπτερο μπορείς να τα δεις όλα σε λίγη ώρα.

Μάλλον ο Ιταλός την πάτησε λόγω του «τραπεζίτης» που παραείναι εφετζίδικο και δεν τσιμπάνε οι περισσότερες, ιδίως αν δεν δένει με τα υπόλοιπα στοιχεία του προφίλ. Με δουλειές όπως κτηματομεσίτης, ταξιδιωτικός πράκτορας κλπ περνάει καλύτερα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656
Η ξανθιά με τον Πολωνό είναι καλύτερη έχει πιο ωραία χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σώμα.Βλέπεις πόσο ψηλή είναι χωρίς τακούνια κάπου 186-190.
Τέλειο μαλλί,φοβερά πόδια,γαμάτο σχιστό φόρεμα.
Είναι τυχαίες λήψεις δικές μου όχι επαγγελματικές με κάμερες,γωνίες,στημένα σκηνικά κτλ όπως των τύπων στο Μονακό.

Εγώ λεω αν έμπαινε εκει μέσα,τις έσβηνε όλες

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Απλά δεν τις γαμάς σαν ξένος και δη τουρίστας,είναι όλες με Πολωνούς.
Άρα καλά έχω διαβάσει σε σχόλια ότι γενικά υπάρχει ρατσισμός γενικά στις χώρες του Βίζεγκραντ. Κάθεται η άλλη να τη χέζει στα μούτρα ο κάθε ματσωμένος μαυρόκωλος, τόσο σιχασιά...

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Εγώ λεω αν έμπαινε εκει μέσα,τις έσβηνε όλες

Και όμως όχι.Η μία Πόλκα θα πετάξει τα βυζιά,η άλλη τις μπουτάρες,η άλλη θα είναι εύθυμη ή θα κυκλοφορεί με τα χύσια στη μάπα της,η άλλη θα χορεύει ρεγκαιτόν σα να μην υπάρχει επιστροφή δύσκολα να ξεχωρίσει κλασική ομορφιά σε πολωνικό περιβάλλον.

Z8ZT6z.jpg

eB7lH2.jpg

cZhFWu.jpg

Είναι τρελός ο ανταγωνισμός και η πίεση που νιώθουν οι γκόμενες σε σλαβικό περιβάλλον,άλλο όταν ξεφεύγουν Δύση Μονακό κτλ και ξεσαλώνουν ελλείψει ανταγωνισμού.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.556
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories