unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.525
- Πόντοι
- 446
To ξανθο μουνι δενει τελεια με κυκλαδιτικο φοντοΈλεγες σε κάποιες Πολωνέζες ότι έχεις σπίτι στη Σαντορίνη και έπεφτε το Μπούκι στο πεντάλεπτο.
To ξανθο μουνι δενει τελεια με κυκλαδιτικο φοντοΈλεγες σε κάποιες Πολωνέζες ότι έχεις σπίτι στη Σαντορίνη και έπεφτε το Μπούκι στο πεντάλεπτο.
Αυτη μοιαζει λιγο την ξανθια αριστερα ... σιγα μην γαμανε στο Μονακο καλυτερα μουνια απο εμας
100% Ανατολική.Κλασικά αιθέρια σλαβικά πόδια.Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι με τον Αραβα.
Αυτό είναι το ρωσικο 10αρι;
Εννιάρι είναι.Χάνει στο πρόσωπο έχει πολύ συνηθισμένο σλαβικό,όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία μπορούσες να έχεις τέτοιες.Οχι για ινσταφάκ εννοείται.Αλλά αν τα έχωνες ήταν διαθέσιμες ενώ Δύση με την καμία.
'Αμα κέρδιζε,πόσο καλύτερη θα'ταν;
Εχει συνηθισμένο γλυκό σλαβικό στρογγυλό πρόσωπο.Δεν έχει το περίτεχνο,μοντελοειδές κομψό πρόσωπο με ωραίες γωνίες που έχουν μερικές Τσέχες ή το αγγελικό όπως κάποιες Ουκρανέζες.Βέβαια δεν έχει και μυτόγκα όπως οι Πολωνέζες.
Μπορεί να'ναι και βαλτικιά,Λιθουανια πχ
Εχει συνηθισμένο γλυκό σλαβικό στρογγυλό πρόσωπο.Δεν έχει το περίτεχνο,μοντελοειδές κομψό πρόσωπο με ωραίες γωνίες που έχουν μερικές Τσέχες ή το αγγελικό όπως κάποιες Ουκρανέζες.Βέβαια δεν έχει και μυτόγκα όπως οι Πολωνέζες.
Βέβαια άμα ήταν Πολωνέζα δε θα χρειαζόσουνα Φεράρι για να τη γαμήσεις.
Σιγα μην έχει τέτοιες Πολωνια.Κι ο Λεβαντοφσκι θα πεφτε κάτω αν την έβλεπε
Πώς δεν έχει.Αφού φωτογράφισα κιόλας στο Σεν,το Ρίτουαλ κτλ.Απλά δεν τις γαμάς σαν ξένος και δη τουρίστας,είναι όλες με Πολωνούς.
Έλα ρε,καμια σχέση με το υπερμουνο στη Φεραρι
Την συγκεκριμενη, αφου την χεσουν αρκετα θα μπορεις να την σπονσοραρεις με κανα πεντακοσαρικο την μερα συν τα εξοδα διακοπωνΈλα ρε,καμια σχέση με το υπερμουνο στη Φεραρι
Τύπε στη βαθμολογία θα κολλήσουμε ή στο μουνέτο;Αυτό είναι το ρωσικο 10αρι;
Τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρασιά είναι τα εντελώς βασικά. Δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά, όταν έχεις πολλούς ανταγωνιστές σε μία οικονομική κλίμακα που δεν έχει όρια. Πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό και μπορεί να μη σου κοστίσει περισσότερο. Επίσης και οι ίδιες οι σπονσοροκαυλέτες θέλουν κάτι διαφορετικό να ανεβάσουν στα μήντια.Δηλαδή οι δικές σου γκόμενες δεν πίνουν κρασιά και σαμπάνιες?Πίνουν μόνο πορτοκαλάδα ή τις κερνάς τίποτα σκληρά μαλτ από τη βινοθήκη?
Τα πεντάστερα τα απαξιώνεις αφού προφανώς τις καλείς στο ιδιωτικό σου σκάφος.
Μια χαρά περνάει σε όλες, ιδίως αν μπορείς να το δικαιολογήσεις. Πχ εγώ εδώ που είμαι έχω μία τεράστια περιοχή την Camargue που μοιάζει με far west κι έχει πολλά αξιοθέατα, αλλά είναι τόσο μεγάλη που μόνο με ελικόπτερο μπορείς να τα δεις όλα σε λίγη ώρα.Σε τρολαρουν για το ελικόπτερο αλλα την ίδια βόλτα που λες την έχει κάνει γνωστός μου , Ιταλός , μπατίρης , με δυο φίκους του , και μετά έβαλε φωτό στο τιντερ ότι είναι τραπεζίτης
Γαμησε κάτι χαζές Ρωσίδες έτσι , εγγυημένο ότι πιάνει σαν κόλπο αλλα με χαζές
Η ξανθιά με τον Πολωνό είναι καλύτερη έχει πιο ωραία χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σώμα.Βλέπεις πόσο ψηλή είναι χωρίς τακούνια κάπου 186-190.
Τέλειο μαλλί,φοβερά πόδια,γαμάτο σχιστό φόρεμα.
Είναι τυχαίες λήψεις δικές μου όχι επαγγελματικές με κάμερες,γωνίες,στημένα σκηνικά κτλ όπως των τύπων στο Μονακό.
Άρα καλά έχω διαβάσει σε σχόλια ότι γενικά υπάρχει ρατσισμός γενικά στις χώρες του Βίζεγκραντ. Κάθεται η άλλη να τη χέζει στα μούτρα ο κάθε ματσωμένος μαυρόκωλος, τόσο σιχασιά...Απλά δεν τις γαμάς σαν ξένος και δη τουρίστας,είναι όλες με Πολωνούς.
Εγώ λεω αν έμπαινε εκει μέσα,τις έσβηνε όλες
Ας μου καθόταν μια τέτοια και θα έκοβα κάθε πρωί κούτσουρα στο δάσος
Οχι είναι 7,9μισαριΑυτό είναι το ρωσικο 10αρι;