Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Sultan putsek

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Ωχ, του μαλακα του τη βάρεσε με αυτό το προφίλ ότι είναι πορνομεταναστης. :jerking::jerking::jerking::jerking:
Εσένα που σου την εχει βαρέσει οτι εισαι αρσενικο και οτι θα πηδησεις κολ γκιρλ που το πας?
Ως αβραμης κουρδιστη κιθαρα κλπ πρωην προφιλενια σου ειχες βγαλει ολη τη πουστενια σου.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Sultan putsek

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Πολωνικό Βέγκας.Οι Πόλκες κατακτούν την Αμερική.
Κλασσικός Πολωνός καυλέας.
Αμα δείτε άντρα τέτοιας εμφάνισης ανάμεσα σε τέτοια μουνιά είναι κατά τεκμήριο Σλάβος.

DkSGaw.png

7YYPsp.png

gk9x5v.png

Το σεξοβλέμμα γεμάτο υποννοούμενα που ρίχνουν οι Πόλκες όταν προσεγγίζεις στο μπαρ.Είσαι σίγουρος οτι θα γαμήσεις.

sV7wey.png

NjmEHH.png

Γενικά είναι η σλαβική μαγεία μπαίνεις στο κλαμπ και μεταμορφώνεσαι.Αυτή την καυλωτική ατμόσφαιρα μόνο οι σλαβικές χώρες μεταδίδουν.
Πολωνία είναι ο αλάνθαστος συνδυασμός μπουτάρες,κωλάρες,βυζάρες,είναι κάπως πρωτόγονος,βλάχικος και χύμα αλλά καυλώνεις ανυπερθέτως.

zDN2hn.png

xy6aLw.png

0b2odl.png

Γενικά άμα κοιτάς μια Πολωνέζα στα μάτια αντί για τα βυζιά παίζει και να παρεξηγηθεί.Τους αρέσουν οι καυλιάρηδες άντρες που δείχνουν οτι θέλουν να γαμήσουν.

4U4J2N.png

Γενικά Πολωνία παίζει το αθροιστικό αποτέλεσμα.Γουστάρουν να καυλώσεις τόσο με την εμφάνισή τους ώστε να γαμήσεις και τη φίλη τους ή μόνο αυτή.Είναι αληθινός φεμινισμός και γυναικεία αλληλεγγύη σλαβικού τύπου βέβαια οι Δυτικές,μεσογειακές δεν το βλέπουν καθόλου έτσι.
Σε τέτοιο περιβάλλον με καυλιάρες δε μετράει ποια θα γαμήσεις τη συγκεκριμένη νύχτα αφού την επόμενη θα γαμήσεις τη διπλανή.

CjNF5l.png

wMWfn9.png

rqraym.png

Είναι αυτή η τυχαιότης,η αίσθηση οτι όλα μπορεί να συμβούν και όλα είναι πιθανά οπότε νιώθεις υπερκαυλέας όπως και οι γκόμενες άλλωστε τη βρίσκουν στη ζεστή σλαβική ατμόσφαιρα.

Πραγματικά ένας μεσογειακός νιώθει πολύ βλάκας άμα επισκεφτεί κλαμπ Πολωνία,Τσεχία ή πιο ανατολικά.

Ξανθές εναντίον μελαχρινών σείονται στο Pomarancza.Ολες απίστευτα καυλιάρες.Δυτικό κόσμο δεν παίζουν αυτά.Αμα δεις γκόμενα να χορεύει έτσι έντονα Δύση με τα βυζιά να πάλλονται είναι στάνταρντ Σλάβα και δη Πολωνέζα.Τραβάνε αμέσως την προσοχή με το ερωτικό στυλ χορού.

Ρωσίδες,Ουκρανέζες έχουν πιο αρμονικές κινήσεις ποτέ δε σείονται στο βλάχικο πολωνέζικο στυλ.
Εγω πάντως κρακοβ που ειχα παει σε κατι παρακμιακα κοντά στην εβραικη συνοικια πηρα τ αρχιδια μου.
Στο μολ μετα τα ιδια.
Τώρα εσυ πως τα βλέπεις ολα ροδινα απορώ

• Like

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Εσένα που σου την εχει βαρέσει οτι εισαι αρσενικο και οτι θα πηδησεις κολ γκιρλ που το πας?
Ως αβραμης κουρδιστη κιθαρα κλπ πρωην προφιλενια σου ειχες βγαλει ολη τη πουστενια σου.
Αλβανέ, θα πέσει η φάπα σύννεφο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Εγω πάντως κρακοβ που ειχα παει σε κατι παρακμιακα κοντά στην εβραικη συνοικια πηρα τ αρχιδια μου.
Στο μολ μετα τα ιδια.
Τώρα εσυ πως τα βλέπεις ολα ροδινα απορώ

Αμα πας σε παρακμιακά τι περιμένεις?Εδώ μιλάμε για τα κυριλέ μέρη με μουνάρες.

• Ουάου
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Για να λέμε την αλήθεια Κρακωβία έχει πολλά έκτακτα ψωλάκια αλλά μουνάρες και υπερμουνάρες δε βλέπεις με τίποτα.Για αυτό το επίπεδο πρέπει να πας Πόζναν,Βαρσοβία ή να διασχίσεις το τσεχικό σύνορο.Με το που διασχίζεις το σύνορο στη Μοραβία αρχίζουν να ξεφυτρώνουν μουνάρες,είναι εντυπωσιακό.
Το ωραίο στις σλαβικές χώρες είναι που κυκλοφορούν οι κοπέλες με μπουτάκια,βυζάκια έξω και δεν ενοχλεί κανείς.Περνάς από το καφέ και βλέπεις άπειρες ποδάρες να συνωστίζονται.Οι Τσέχοι ειδικά στα αρχίδια τους,τους ενδιαφέρει περισσότερο να χτυπήσουν καμιά μπύρα.Οι Πολωνοί είναι πιο καυλιάρηδες,κάνουν καμιά κίνηση καμακώματος πού και πού.
Αυτό με το νυφοπάζαρο στην κεντρική πλατεία και τα κλαμπ και καφέ όλα στρατηγικά τοποθετημένα σε ένα,δύο δρόμους στο κέντρο είναι τεράστιο πλεονέκτημα Πολωνία.Από ουκρανικές πόλεις μόνο το Λβωφ έχει τέτοια δομή πολωνικής πόλης.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Το ίδιο παθαίνεις και όταν περνάς τα Τέμπη προς τα πάνω

Τα μεγάλα σοκ είναι όταν διαχίζεις τον Οντερ π.χ. από το Γκέρλιτς περνάς στο Ζγκόρζελετς που το χωρίζει μια γ΄έφυρα 20 μέτρων.Η διαφορά εμφάνισης Πολωνέζων,Γερμανίδων είναι εκπληκτική με το που διασχίζεις τη γέφυρα στα ανατολικά καυλώνεις.
Το ίδιο και όταν περνάς το τσεχοπολωνικό σύνορο π.χ. από το Czeszyn στο Cesky Tesin.Οι Τσέχες έχουν αυτό το μοντελικό,το αεράτο δεν το βλέπεις Πολωνία.Πολωνία οι Τσέχες θα θεωρούνταν θεόμουνα.Από Ουκρανία όταν διασχίζεις το σύνορο και βρίσκεσαι Przemysl αμέσως διαπιστώνεις πόσο παχύτερες είναι οι Πολωνέζες από τις Ουκρανέζες και πόσο πιο φορτώγκες σε βυζιά,κώλους.Επίσης η μέση Πολωνέζα έχει σαφώς πιο ξέκωλη εμφάνιση από τη μέση Ουκρανέζα.Πολωνία θα δεις πάρα πολλά βυζιά,μισοκώλικα σορτσάκια κτλ.Ειδικά άμα οι Πολωνέζες κυκλοφορούν με γκόμενο και δε φοβούνται βλέπεις ποδάρες,καυτά σορτσάκια,κολλάν,κολλητά δερμάτινα παντελόνια,cameltoes κτλ,πολύ τυχεροί οι Πολωνοί.Ουκρανία άμα δεις γκόμενα ντυμένη έτσι είναι πουτάνα κατά τεκμήριο.
Οι Τσέχες έχουν πιο απλό λουκ αλλά ραφιναρισμένο,βάζει η άλλη ένα τοπάκι και ένα απλό κολλητό τζιν ή ένα φορεματάκι και σε έχει στείλει.Δεν έχουν αυτό το περίτεχνο,φτηνό,βαρύ βλάχικο,σλάβικο,σέξυ πληθωρικό που έχουν οι Πολωνέζες.

Τι αντικρύζεις όταν έρχεσαι γερμανικό κόσμο από το Ost.

Εδώ τι βλέπει ο Πολωνός ερχόμενος Ζγκόρζελετς με το τρένο.Ρομαντική νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Τι βλέπεις Πολωνία στο κλαμπ της πόλης των 30 χιλιάδων.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Μερικές γκόμενες τις γάμησα ενώ η κόρη τους κοιμόταν δίπλα ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι.Με αγοράκια δεν παίζει αυτό,να προσπαθεί η μαμά να πάρει πίπα κάνω απο τα σκεπάσματα και να ανησυχεί μην καταλάβει τίποτα ο μικρός.
μου έχει τύχει αυτό με νορβηγιδα τουριστρια απ το Τρομσο η οποία έχει αγοράκι αλλά ήταν ακόμη πολυ μικρό κ κοιμόταν παραδίπλα ενώ εκείνη ξεσκιζοταν στο διπλό.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.221
Πόντοι
206
Α μάλιστα, δεν ήταν για φωτογραφική αναμέτρηση για να φανεί ότι έχεις καλύτερες γκόμενες πουτανέτες, λάθος θα κατάλαβα. :2funny:

Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος και σκέφτομαι κάθε φορά το επόμενο challenge.

Έχω αρκετές περιπέτειες στο ενεργητικό μου κι είμαι ευχαριστημένος. Από τζιπάκι με σωφέρ να δω τα 10 διαμερίσματά μου στην Καγιένη :grin: , σωματοφύλακες, ελικόπτερα, συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα, παρουσίες σε γυρίσματα ταινιών ... μέχρι και φωτογράφιση με έναν τοπικό μαχαραγιά στην Ινδία. Όλα στημένα για τις γκόμενες βέβαια. Καθένας με τα γούστα του.
Ρε καλογερε, off topic αλλα εσυ που ξερεις τα γαλλικα για να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εκανα μαλακια.
το 2018 με ειχε προσλαβει μια γαλλικη εταιρεια με συμβολαιο contractor. Μετα απο 4 μηνες φαληρησε και για τους 4 μηνες δεν πηρα σεντ. Μαλιστα ηταν και ενας αλλος Ελληνας στην εταιρεια, τον ειχα τηλ. και μου ειπε πως καμια φορα αργουν αλλα παντα πληρωνουν:confused:
Τοτε ειχαν παρει ενα project στο Ιραν και με τα sanctions οντως δεν μπορεσαν να τους πληρωσουν οι Ιρανοι και χρεωκοπησαν. Απο οτι ξερω οσοι ειχαν γαλλικα συμβολαια πληρωθηκαν, οι υπολοιποι που ειμασταν contractors πηραμε ενα αρχιδι
Μιλαμε για πανω απο 20κ το πιστολι που εφαγα. Υπηρχε περιπτωση να τα διεκδικησω?

Sultan putsek

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Για να λέμε την αλήθεια Κρακωβία έχει πολλά έκτακτα ψωλάκια αλλά μουνάρες και υπερμουνάρες δε βλέπεις με τίποτα.Για αυτό το επίπεδο πρέπει να πας Πόζναν,Βαρσοβία ή να διασχίσεις το τσεχικό σύνορο.Με το που διασχίζεις το σύνορο στη Μοραβία αρχίζουν να ξεφυτρώνουν μουνάρες,είναι εντυπωσιακό.
Το ωραίο στις σλαβικές χώρες είναι που κυκλοφορούν οι κοπέλες με μπουτάκια,βυζάκια έξω και δεν ενοχλεί κανείς.Περνάς από το καφέ και βλέπεις άπειρες ποδάρες να συνωστίζονται.Οι Τσέχοι ειδικά στα αρχίδια τους,τους ενδιαφέρει περισσότερο να χτυπήσουν καμιά μπύρα.Οι Πολωνοί είναι πιο καυλιάρηδες,κάνουν καμιά κίνηση καμακώματος πού και πού.
Αυτό με το νυφοπάζαρο στην κεντρική πλατεία και τα κλαμπ και καφέ όλα στρατηγικά τοποθετημένα σε ένα,δύο δρόμους στο κέντρο είναι τεράστιο πλεονέκτημα Πολωνία.Από ουκρανικές πόλεις μόνο το Λβωφ έχει τέτοια δομή πολωνικής πόλης.
Το προβλημα σου ειναι οτι πας σε μεγαλες πόλεις και εκει αναλωνεσαι μαζι μεντους αλλους.
Απο ολες τις πολεις που εχεις πει ολες εχουν πανω απο 300χιλιαδες κοσμο.
Πολωνία θα εξερεύνησης επαρχία δεν σου λεω χωρια αλλα πολεις 30 και 50 χιλιαδων κατοίκων.
Π.χ ερζεται χειμωνας και τρεχεις σε πρωτευουσες κρακοβιες ποζναν κλπ.
Τον αλλο μηνα μεχρι και τον Απρίλη που θα εχει χιονια πας στο ζακοπανε και εκει μαζεύεται ολο το πολωνικο μουνι.
Σε μια μικρη πολη εχεις το μουνι μη σου πω το αμφα γκατε της Πολωνίας στα ποδια σου αλλα μονο Νοέμβρη εως Απρίλη.

Sultan putsek

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Εγω παντα σε μικρότερες πόλεις εκανα φασεις παρα σε μεγαλες.
Δεν θα ξεχασω το ζακοπανε οπου καθε φορα που πηγαινα φόρτωνα για σχεση,εγω ακολουθω αλλη μεθοδο δεν το παω σπονσοριλικι αλλα σχεση η φάση.
Ποτε δεν πληρώνω αμύθητα ποσα μονο κερασμα φαγητου ποτου και πολλες φορες με κερναγαν κιόλας.
Εδω η σλοβακα που τα ειχα μου ειχε πει ελα μεινε στο πατρικο μου στη ζιλινα για όσο βρεις δουλειά.
Οι σλοβακοι λιγο εθνικιστες βεβαια δεν θελουν ξένους ειναι πιο κλειστοί,ειδα τους γονεις της λίγο περίεργα.
Επισης παλιότερα δεν θα ξεχασω που πηγαινα κοσιτσε και τελικα ποτε δεν πηγα γιατι τσεπωσα μια 25αρα σλοβακα και κατεβηκα στη τρναβα εκει που εμενε,ακολουθησα το μουνι αλλα δεν έκατσε δεν με ήθελαν οι γονεις.
Γενικα Σλοβακία εχω φαω ρατσισμό και τσεχια αλλα σε μικρότερο βαθμο.
Πολωνια ειναι αλλιως πιο οπενμαιντ απλα ειναι πιο πηδηχτες,τα ειχα με μια απο το νοβι ταργκ για 2 εβδομαδες και εμαθα οτι ειχε γκόμενο.
Νοβι ταργκ αυτη η πολη ειναι λες και βγαζει ολες τις πηδηχτουλες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.322
Πόντοι
1.056
Κοίτα μουνάρες Ρωσίδες δεν καλώ, ούτε άλλες σλάβες, διότι βολεύομαι με δυτικές προς το παρόν, αλλά δεν το αποκλείω για το μέλλον. Τα ξενοδοχεία, ρεστωράν, κρασιά είναι αστειότητες, δεν τα θεωρώ καν γούστα. Είμαι όντως σε άλλο μήκος κύματος

Δηλαδή οι δικές σου γκόμενες δεν πίνουν κρασιά και σαμπάνιες?Πίνουν μόνο πορτοκαλάδα ή τις κερνάς τίποτα σκληρά μαλτ από τη βινοθήκη?
Τα πεντάστερα τα απαξιώνεις αφού προφανώς τις καλείς στο ιδιωτικό σου σκάφος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom