midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έχει όαση μέσα δηλαδή?Ξερό τύπε , δεν έχει σταγόνα
Δεν έχει όαση μέσα δηλαδή?Ξερό τύπε , δεν έχει σταγόνα
Μουναρα και Ουκρανη και χωρίς απαιτήσειςΕγώ ενδιαφέρομαι. Επειδή τα οικονομικά μου τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους, όσο μικρότερη η δαπάνη τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο επίσης με ενδιαφέρει πολύ. Μια μουνάρα Ουκρανή για σχέση και γιατί όχι και γάμο που να μην έχει απαιτήσεις.
Οι ελβετοι οι μλκες του θελαν και γαμισανε την χώραΕίναι η γαμημενη η μοίρα του Αλβανού . Καμία εθνικότητα δεν τους θέλει
Αργησες 30 χρονιαΕγώ ενδιαφέρομαι. Επειδή τα οικονομικά μου τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους, όσο μικρότερη η δαπάνη τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο επίσης με ενδιαφέρει πολύ. Μια μουνάρα Ουκρανή για σχέση και γιατί όχι και γάμο που να μην έχει απαιτήσεις.
Μαλκοβιτς στο λβιβ πχΓια πες ένα κλαμπ της Ουκρανίας που να συγκρίνεται με αυτά της Πολωνίας.
Αυτή η αίσθηση υπήρχε μέχρι το μαϊνταν και στην ΟυκρανίαΤην πρώτη φορά που πήγα Τσεχία το 1999 είχα την εντύπωση οτι έβλεπα παντού πουτάνες.Είχαμε συνδυάσει τότε τα σλαβικά χαρακτηριστικά με τις Ουκρανέζες,Ρωσίδες βίζιτες οπότε έβλεπα μια πωλήτρια στο σούπερ μάρκετ και έλεγα καλά έβαλαν την πουτάνα να δουλεύει πωλήτρια?Αμάν άλλη πουτάνα εδώ καθαρίζει.Πουτάνες γεμίζουν το καρότσι με ψώνια.Τι γίνεται εδώ πέρα?
Ο George δεν μπούκαρε καν στα κλαμπ.
Για τον μαχαραγιά, επειδή ακούγεται κάπως, το context είναι το εξής: υπάρχουν πολλοί στην Ινδία, ήταν κάτι σαν τοπικοί βασιλείς και τσιράκια των κατακτητών, αλλά με την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας άλλοι ενσωματώθηκαν στον κρατικό μηχανισμό κι άλλοι στράφηκαν σε άλλους τομείς, πχ στον τουρισμό, όπου δείχνουν τα παλάτια τους και χρεώνουν διάφορες υπηρεσίες, εξ ων και συνάντηση μαζί τους.
Ποιον Λουκασένκο ρεεεεε. Τον δικό μας Λουκά. Σίγουρη επιτυχία
Αμα έχουν παιδιά το πρόβλημα είναι τα αγοράκια γιατί ζηλεύουνε και δεν αφήνουν τη μαμά τους για πολύ μαζί σου.Τα κοριτσάκια είναι άνετα,άντε να τους πάρει η μαμά κανά δώρο με τα λεφτά σου.Μερικές γκόμενες τις γάμησα ενώ η κόρη τους κοιμόταν δίπλα ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι.Με αγοράκια δεν παίζει αυτό,να προσπαθεί η μαμά να πάρει πίπα κάνω απο τα σκεπάσματα και να ανησυχεί μην καταλάβει τίποτα ο μικρός.
Με ένα τσεχάκι ήταν φοβερό,μόλις έπιανα το μπούτι της μαμάς ερχόταν ο μικρός και μου χτυπούσε το χέρι.Μόλις καβαλίκευε η τύπισσα τον πούτσο μου ξύπναγε ο μικρός και έμπαινε στο δωμάτιο διακόπτοντας.
Αρχηγε, καταλήξατε σε τριολέ ή περιγράφεις απλά ένα ακόμη σουρεαλ σκηνικό;
Ο μαχαραγιάς είναι απλά παρών ή γαμάει και αυτός τις μεντορέτες?Περισσότερο θα τις εντυπωσίαζες με Αφρικανό φύλαρχο.
τύπε ο σαντμαν δεν βρίσκει γυναίκα ούτε σε χωριό με αμαζόνεςΔεν πηγαινες καθε Πεμπτη στην Φιγκαρο που ειχε ladies night? Τιγκα στα μουνακια απο ηταν, οι περισσοτερες φοιτητριες
Η στα Ερασμους παρτυ στην eightball που ειχε και πολλες Βορειες? Μεχρι και Τουρκαλα ειχα καμακωσει εκει
Που να βρει κυκλο εκει?τύπε ο σαντμαν δεν βρίσκει γυναίκα ούτε σε χωριό με αμαζόνες
ibiza στην Οδησσο ολα τα λεφταΜαλκοβιτς στο λβιβ πχ
Καπρικα στο Νικολαεφ
Ιτακα στην οντεσα
Ρε καλογερε, off topic αλλα εσυ που ξερεις τα γαλλικα για να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εκανα μαλακια.
το 2018 με ειχε προσλαβει μια γαλλικη εταιρεια με συμβολαιο contractor. Μετα απο 4 μηνες φαληρησε και για τους 4 μηνες δεν πηρα σεντ. Μαλιστα ηταν και ενας αλλος Ελληνας στην εταιρεια, τον ειχα τηλ. και μου ειπε πως καμια φορα αργουν αλλα παντα πληρωνουν
Τοτε ειχαν παρει ενα project στο Ιραν και με τα sanctions οντως δεν μπορεσαν να τους πληρωσουν οι Ιρανοι και χρεωκοπησαν. Απο οτι ξερω οσοι ειχαν γαλλικα συμβολαια πληρωθηκαν, οι υπολοιποι που ειμασταν contractors πηραμε ενα αρχιδι
Μιλαμε για πανω απο 20κ το πιστολι που εφαγα. Υπηρχε περιπτωση να τα διεκδικησω?
Αυτη μοιαζει λιγο την ξανθια αριστερα ... σιγα μην γαμανε στο Μονακο καλυτερα μουνια απο εμαςΦαίνονται όλοι εκτός από τον καλόγερο που κάνει γλυφομούνι στην ξανθιά μέσα στη Φερράρι.