Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Εγώ ενδιαφέρομαι. Επειδή τα οικονομικά μου τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους, όσο μικρότερη η δαπάνη τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο επίσης με ενδιαφέρει πολύ. Μια μουνάρα Ουκρανή για σχέση και γιατί όχι και γάμο που να μην έχει απαιτήσεις.
Μουναρα και Ουκρανη και χωρίς απαιτήσεις
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις????

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Είναι η γαμημενη η μοίρα του Αλβανού . Καμία εθνικότητα δεν τους θέλει
Οι ελβετοι οι μλκες του θελαν και γαμισανε την χώρα
Ήδη έχει σκατιασει θα γίνει χειρότερη ακόμα μόλις μεγαλώσουν αλλά 300000 μουνοπανά που τώρα παν σχολείο ακομα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.041
Πόντοι
446
Εγώ ενδιαφέρομαι. Επειδή τα οικονομικά μου τώρα δεν είναι και στα καλύτερά τους, όσο μικρότερη η δαπάνη τόσο το καλύτερο. Αυτό το τελευταίο επίσης με ενδιαφέρει πολύ. Μια μουνάρα Ουκρανή για σχέση και γιατί όχι και γάμο που να μην έχει απαιτήσεις.
Αργησες 30 χρονια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Την πρώτη φορά που πήγα Τσεχία το 1999 είχα την εντύπωση οτι έβλεπα παντού πουτάνες.Είχαμε συνδυάσει τότε τα σλαβικά χαρακτηριστικά με τις Ουκρανέζες,Ρωσίδες βίζιτες οπότε έβλεπα μια πωλήτρια στο σούπερ μάρκετ και έλεγα καλά έβαλαν την πουτάνα να δουλεύει πωλήτρια?Αμάν άλλη πουτάνα εδώ καθαρίζει.Πουτάνες γεμίζουν το καρότσι με ψώνια.Τι γίνεται εδώ πέρα?
Αυτή η αίσθηση υπήρχε μέχρι το μαϊνταν και στην Ουκρανία
Πήγαινα σε κλαμπ και δεν μπορούσα να καταλάβω αν μου την έπεφτε βίζιτα η κανονική γκομενα
Βεβαια το αποτέλεσμα το ίδιο ήταν γαμούσες στο τέλος της βραδιάς προς ξημερώματα,
απλά η κανονική ζήταγε 3ε για ταξί ή πουτανα 30.ε..
Μετά πήγαμε σε δυτικό οίηση στην ζαπατνα(δυτ Ουκρανία) που ήταν κι εύκολα προσβάσιμη και έπρεπε να πας ανατολικά πολύ να ξαναβρείς την φάση αυτή από χερσωνα και πέρα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Για τον μαχαραγιά, επειδή ακούγεται κάπως, το context είναι το εξής: υπάρχουν πολλοί στην Ινδία, ήταν κάτι σαν τοπικοί βασιλείς και τσιράκια των κατακτητών, αλλά με την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας άλλοι ενσωματώθηκαν στον κρατικό μηχανισμό κι άλλοι στράφηκαν σε άλλους τομείς, πχ στον τουρισμό, όπου δείχνουν τα παλάτια τους και χρεώνουν διάφορες υπηρεσίες, εξ ων και συνάντηση μαζί τους.

Ο μαχαραγιάς είναι απλά παρών ή γαμάει και αυτός τις μεντορέτες?Περισσότερο θα τις εντυπωσίαζες με Αφρικανό φύλαρχο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αυτός ο άτυχος Γάλλος πήγε να βάλει μούσια στην Τουρκία και έγινε σα σκαντζόχοιρος.Θα άκουσε σίγουρα καμιά συμβουλή του καλόγερου.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Αμα έχουν παιδιά το πρόβλημα είναι τα αγοράκια γιατί ζηλεύουνε και δεν αφήνουν τη μαμά τους για πολύ μαζί σου.Τα κοριτσάκια είναι άνετα,άντε να τους πάρει η μαμά κανά δώρο με τα λεφτά σου.Μερικές γκόμενες τις γάμησα ενώ η κόρη τους κοιμόταν δίπλα ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι.Με αγοράκια δεν παίζει αυτό,να προσπαθεί η μαμά να πάρει πίπα κάνω απο τα σκεπάσματα και να ανησυχεί μην καταλάβει τίποτα ο μικρός.

Με ένα τσεχάκι ήταν φοβερό,μόλις έπιανα το μπούτι της μαμάς ερχόταν ο μικρός και μου χτυπούσε το χέρι.Μόλις καβαλίκευε η τύπισσα τον πούτσο μου ξύπναγε ο μικρός και έμπαινε στο δωμάτιο διακόπτοντας.

Αρχηγε, καταλήξατε σε τριολέ ή περιγράφεις απλά ένα ακόμη σουρεαλ σκηνικό;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αρχηγε, καταλήξατε σε τριολέ ή περιγράφεις απλά ένα ακόμη σουρεαλ σκηνικό;

Αυτή ήταν μια Τσέχα που είχε έρθει Πράγα από το χωριό με την τρίχρονη κόρη και κοιμόνταν στο ίδιο κρεβάτι.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.317
Πόντοι
2.846
Δεν πηγαινες καθε Πεμπτη στην Φιγκαρο που ειχε ladies night? Τιγκα στα μουνακια απο ηταν, οι περισσοτερες φοιτητριες
Η στα Ερασμους παρτυ στην eightball που ειχε και πολλες Βορειες? Μεχρι και Τουρκαλα ειχα καμακωσει εκει
τύπε ο σαντμαν δεν βρίσκει γυναίκα ούτε σε χωριό με αμαζόνες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Βουλγαρικά καμάκια χτυπάνε Γερμανίδες στο Golden Sands.

2UrEUh.png

Bl6QiJ.png

Wbgll9.png

CGEJjI.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Ρε καλογερε, off topic αλλα εσυ που ξερεις τα γαλλικα για να ρωτησω κατι που δεν ξερω αν εκανα μαλακια.
το 2018 με ειχε προσλαβει μια γαλλικη εταιρεια με συμβολαιο contractor. Μετα απο 4 μηνες φαληρησε και για τους 4 μηνες δεν πηρα σεντ. Μαλιστα ηταν και ενας αλλος Ελληνας στην εταιρεια, τον ειχα τηλ. και μου ειπε πως καμια φορα αργουν αλλα παντα πληρωνουν:confused:
Τοτε ειχαν παρει ενα project στο Ιραν και με τα sanctions οντως δεν μπορεσαν να τους πληρωσουν οι Ιρανοι και χρεωκοπησαν. Απο οτι ξερω οσοι ειχαν γαλλικα συμβολαια πληρωθηκαν, οι υπολοιποι που ειμασταν contractors πηραμε ενα αρχιδι
Μιλαμε για πανω απο 20κ το πιστολι που εφαγα. Υπηρχε περιπτωση να τα διεκδικησω?

Μπορούσες να τα διεκδικήσεις και μόνος και συλλογικά με τους άλλους απλήρωτους contractors, βάζοντας έναν δικηγόρο. Μπορεί επίσης η εταιρεία να μην έκανε πτώχευση, αλλά να ήταν σε καθεστώς redressement judiciaire, που προβλέπεται για επιχειρήσεις σε δύσκολη κατάσταση και επιφέρει παύση πληρωμών μερική ή καθολική μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση.

Καταθέτεις είτε μόνος είτε με δικηγόρο την αίτηση αποζημείωσης είτε στον δικαστικό διαχειριστή της επιχείρησης (αν έχει ορισθεί), είτε στο εμποροδικείο (tribunal de commerce) μόλις δημοσιευτεί η κατάσταση της επιχείρησης στους επίσημους οργανισμούς BODACC και Infogreffe εντός διαστήματος που έχει ορισθεί και είναι συνήθως δύο μήνες. Οι συλλογικές αιτήσεις μπορούν να γίνουν και κατευθείαν στο BODACC, από όσο ξέρω.

Στα sites αυτών των οργανισμών μπορείς να παρακολουθείς και την εξέλιξη της υπόθεσης γιατί γίνονται ανακοινώσεις. Υπάρχουν και μη κυβερνητικά sites για την κατάσταση μιας επιχείρησης, όπως πχ το societe.com και μερικά βγάζουν αλέρτ όταν κάτι δεν πάει καλά.

Πολλοί νομικοί και δικηγόροι δίνουν γενικές πληροφορίες μέσω του site τους για τέτοιες υποθέσεις και απαντούν κιόλας στα βασικά, οπότε βλέπεις αν αξίζει τον κόπο να πάρεις δικηγόρο.

Αυτά ένας ξένος contractor δεν μπορεί να τα ξέρει, αλλά πιστεύω ότι κάποια κίνηση όλοι μαζί θα έπρεπε να την κάνετε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Φαίνονται όλοι εκτός από τον καλόγερο που κάνει γλυφομούνι στην ξανθιά μέσα στη Φερράρι.

Αυτη μοιαζει λιγο την ξανθια αριστερα ... σιγα μην γαμανε στο Μονακο καλυτερα μουνια απο εμας :grin:

Συνημμένα

• 1005.jpg
    1005.jpg
    243,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom