Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.694
Πόντοι
6.056
Ο αρχηγος θα τους έλεγε να πάνε Ποζναν,Βροτσλαβ

Βαρσοβία πιο καλα για σπονσορινγκ
Tυπάρα ..... να σε είχα 1993 ... ταξίδι Βουδαπέστη .......

Με πιάνει 55ρης εργολάβος οικοδομών ελληνάρας στο ξενοδοχείο ....

είδε ότι είμαι μορφωμένος τύπος και κουλτουριάρης ....

και με ρωτάει ... ΠΩΣ ΠΑΩ ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ...

του απαντώ ως εγκεφαλικός τύπος ....
ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ...ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ...

μου δείχνει ένα μασούρι κατοστοδόλλαρα πάχους όσο ενάμισης τηλεφωνικος κατάλογος .......

ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΑΜΑΜΕ 3 ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ... ΚΑΙ 2-3 ΧΩΡΙΑ ......

Κλείνω έσκορτς 300 γιου ες ντόλαρς το κεφάλι 2ωρο .......

Όταν τις είδε ο μπάρμπας στη ρεσεψιόν να μας περιμένουν ... κώλωσε να πάμε να τις πάρουμε να πάμε πάνω !!!!

Καλή του ώρα.... τώρα θα είναι ... στην απέναντι όχθη ........

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Tυπάρα ..... να σε είχα 1993 ... ταξίδι Βουδαπέστη .......

Κλείνω έσκορτς 300 γιου ες ντόλαρς το κεφάλι 2ωρο .......
Ξεροχύνω με μύστη Λάκη :headbaning2:
Για πες τώρα κριτική λεπτομέρειες των γαμισιών. Ακάπωτες πίπες έπαιζαν ή όχι όπως κάνουμε εμείς στα πορτέλα, άντε στούντιο :rolleyes::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.961
Πόντοι
26.141
Τώρα είσαι μύστης εσύ;
Τι υποδείξεις είναι αυτές; :2funny:
Πρωτάρικα παιδαρέλια πήραν το αεροπλάνο (από την Πάφο) προορισμό Βαρσοβία είχε και γιαυτό έμειναν εκεί. Ελπίζω να ξαναπάνε - αν όχι Πολωνία - κάπου αλλού και να έχουν περισσότερες διαθέσιμες ημέρες για να ψαχτούν και λίγο.
Ρε συ παλιοκαριόλη @sex volcano γιατί δεν μιλάς εδώ μέσα να μαθαίνει ο θείος τα κατατόπια ώστε να τα μεταφέρει στα ανίψια του;
Λείπω στου διαόλου τη μάνα!!! ....είμαι κ σα ζαλισμενο κοτόπουλο.απο 24 ώρες πτήσης και μελετώ πάντα το.μημα αλλά αδύνατο να γράψω ....

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.202
Πόντοι
206
Ολες οι γκομενες στο μπλοκ γεννημενες μετα το 90 μια χαρα αγγλικα ξερουν
Όταν λες μια χαρά;
Τα αγγλικά που ξέρεις και εσύ δηλαδή;
Του στυλ: Ντου γιου χαβ γουεδερ φορ α κοφι;

Γιατί αλλιώς πολωνες και Ουκρανες σκατά αγγλικά ξέρουν.
Αν είχες μιλήσει με καμία στο εξωτερικό θα το ήξερες. Αλλά έχεις άποψη από 2,3 μασατζουδες και νομίζεις ότι ξέρεις το τι ισχύει για όλες.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446
Όταν λες μια χαρά;
Τα αγγλικά που ξέρεις και εσύ δηλαδή;
Του στυλ: Ντου γιου χαβ γουεδερ φορ α κοφι;

Γιατί αλλιώς πολωνες και Ουκρανες σκατά αγγλικά ξέρουν.
Αν είχες μιλήσει με καμία στο εξωτερικό θα το ήξερες. Αλλά έχεις άποψη από 2,3 μασατζουδες και νομίζεις ότι ξέρεις το τι ισχύει για όλες.
Και εσυ απο το παιδικο σου δωματιο γραφεις?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.689
Πόντοι
3.556
Ξεροχύνω με μύστη Λάκη :headbaning2:
Για πες τώρα κριτική λεπτομέρειες των γαμισιών. Ακάπωτες πίπες έπαιζαν ή όχι όπως κάνουμε εμείς στα πορτέλα, άντε στούντιο :rolleyes::confused:
Ακούς τις παπάντζες και εσυ του Λακη , πιωμένος είναι πάλι

Πήγε ο Λάκης που με βάση την ηλικία που λέει (μέσα μέσα γιατί κάθε τόσο το αλλάζει) πρέπει να ήταν 18 χρόνων τότε , και ήταν τόσο μορτης που βρήκε βίζιτες που με σημερινά λεφτά θα θέλανε 20000 η μια, και γνώρισε τύπο που κουβαλούσε πακο με το ετήσιο μπατζετ της Ταιβαν και του το έδειξε γιατί τον εμπιστεύτηκε σαν εκλεπτυσμενος καφρος αλλα μετά κώλωσε να αποχωριστεί τα λεφτά ο παππούς γιατί ήθελε να κολυμπήσει σε αυτά σαν τον Θείο Σκρουτζ και μετά ήρθε ο Τζέιμι Ο Μποντ και του είπε πάμε ν ρίξουμε τον Γιέλτσιν

Αν έβαζα τέλειες και τα έγραφα κεφαλαία το παραπάνω είναι κείμενο Λακη

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456

Πήγε ο Λάκης που με βάση την ηλικία που λέει (μέσα μέσα γιατί κάθε τόσο το αλλάζει)

Τύπε Glyfomounix, σύμφωνα με το ληξιαρχείο του bou, υπάρχουν μέλη που δηλώνουν ηλικία όσο νιώθουν και όχι όσο είναι :tooth:

Σαν την Τζούλια που στην αγγελία της λέει ότι είναι 30 χρόνων και έχει φωτογραφίες από τα πρώτα καλλιστεία :2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.101
Πόντοι
2.306
Τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και κρασιά είναι τα εντελώς βασικά. Δεν μπορείς να κάνεις τη διαφορά, όταν έχεις πολλούς ανταγωνιστές σε μία οικονομική κλίμακα που δεν έχει όρια. Πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό και μπορεί να μη σου κοστίσει περισσότερο. Επίσης και οι ίδιες οι σπονσοροκαυλέτες θέλουν κάτι διαφορετικό να ανεβάσουν στα μήντια.

Εγώ αντί ξενοδοχείο θα βάλω διαμονή σε κάστρο, αν μου δίνεται η δυνατότητα. Έχει αρκετά εδώ που λειτουργούν τουριστικά και με επιπλέον δραστηριότητες όπως πχ ιππασία κλπ. Το εστιατόριο αποκτά ενδιαφέρον αν το ψάχνεις με κουζίνες του κόσμου, αλλιώς είναι μπανάλ.

Πας Πολωνία και δεν ξέρεις αν θα γαμήσεις και πότε και νομίζεις ότι είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα ίδια, αντί να κάνεις κάτι διαφορετικό;
Έλα σου βρήκα και βόλτα με ελικόπτερο :grin: αν και δεν έχει πολλά για Βαρσοβία: Wingly

Μια χαρά περνάει σε όλες, ιδίως αν μπορείς να το δικαιολογήσεις. Πχ εγώ εδώ που είμαι έχω μία τεράστια περιοχή την Camargue που μοιάζει με far west κι έχει πολλά αξιοθέατα, αλλά είναι τόσο μεγάλη που μόνο με ελικόπτερο μπορείς να τα δεις όλα σε λίγη ώρα.

Πρέπει να σκάσεις με ελικόπτερο Μονακό.Να δούμε καμιά εντυπωσιακή σκηνή να χαστουκίζει η ξανθιά το μαυριδερό οδηγό της κόκκινης Φεράρι και να μπαίνει στο ελικόπτερο του καλόγερου.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Τύπε ο Λάκης είναι μορφή του bou, είχε επικά νήματα όπως το => έργα και ημέρες πουτάνων γιών αναρχικών, ας του δείχνουμε και λίγο σεβασμό :headbaning2:
Αναφορικά με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας των μουνέτων - που συζήτησα με το Σαμπ - στο Σκάηπ ποτυ είχα μιλήσει πριν ~10 χρόνια με διάφορες από τα μέρη της πρώην ΕΣΣΔ - γενικά μέτριο ως μίστερ Αλέξη. Μία μόνο μογγολομούρα από την Αστάνα μιλούσε πολύ καλά και με προφορά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.202
Πόντοι
206
Και εσυ απο το παιδικο σου δωματιο γραφεις?
Κακομοίρη μου πόσα χρόνια έχεις να πας Πολωνία;
Κάνε τα μισά ταξίδια που κάνω στο χρόνο και μετά ίσως έχεις κάτι να μου πεις.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.525
Πόντοι
446
Τύπε ο Λάκης είναι μορφή του bou, είχε επικά νήματα όπως το => έργα και ημέρες πουτάνων γιών αναρχικών, ας του δείχνουμε και λίγο σεβασμό :headbaning2:
Αναφορικά με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας των μουνέτων - που συζήτησα με το Σαμπ - στο Σκάηπ ποτυ είχα μιλήσει πριν ~10 χρόνια με διάφορες από τα μέρη της πρώην ΕΣΣΔ - γενικά μέτριο ως μίστερ Αλέξη. Μία μόνο μογγολομούρα από την Αστάνα μιλούσε πολύ καλά και με προφορά.
Τα 10 χρονια για το μπλοκ ειναι ειναι πελωρια χρονικη περιοδος
Σημερα η κυριαρχη γενια ειναι εκεινοι που γεννηθηκαν μετα το 90 και οι περισσοτερες μουνιτσες που βλεπεις να βολταρουν γεννηθηκαν μετα το 2000
Σαν να συκρινουμε τα αγγλικα που μιλανε οι γονεις μας, με τα αγγλικα που μιλαμε εμεις

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.769
Πόντοι
2.596
Σαν να συκρινουμε τα αγγλικα που μιλανε οι γονεις μας, με τα αγγλικα που μιλαμε εμεις
Ναι βρε αδελφέ, αλλά αυτές που μιλούσα ήταν τότε (έτσι όπως δήλωναν) από 20 έως και 35 ετών, βάλε συν 10 για το τώρα. Μία ουκρανέζα επίσης είχε πολύ καλό επίπεδο....
Για να ξεκαθαρίσω τη φάση, ήμουνα (μάλλον μπαινόβγαινα) σε διάφορα κανάλια, τσατρουμς κλπ κλπ για εκμάθηση (στην προπόνηση) της Αγγλικής γλώσσας και προτιμούσα να διαλέγω γυναίκες για εξάσκηση. Τώρα για καμάκι δεν πήγαινα εκεί, παπάτζες δεν θέλω να λέω.
Καλό μήνα μύστες, καβαλάτε μουνάκια όσο μπορείτε!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.554
Πόντοι
206
Ρε φίλε τι ασχολείσαι με τον κλώνο του Xenitemenou. Τα 1.8/2 posts του αποτελούνταν πάντα από βρισιές και προσβολές άνευ λόγου και αιτίας. Και πρόσεξε, όχι για χαβαλέ/banter/trolling, αλλά με εμπάθεια.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.554
Πόντοι
206
Μουναρα και Ουκρανη και χωρίς απαιτήσεις
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις????
Φίλε Μίδα εγώ πιστεύω ότι πιστεύεις ότι τα πιστεύω αλλά δεν είδες που και σε ποιον αναφερόταν το post μου :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.942
Πόντοι
456
Τα 10 χρονια για το μπλοκ ειναι ειναι πελωρια χρονικη περιοδος

Οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν αυτό που γράφεις,γιατί πήγαν κάποτε και έχουν μείνει στο τι ίσχυε τότε,συν ότι άνοιξαν μερικά MC Donalds..

Με τα αγγλικά υπάρχουν κάποιες διαφορές στις χώρες του μπλοκ,δηλαδή πιο πιθανό να ξέρει η Τσέχα παρά η Ρωσίδα,αλλά oι γεννημένες μετά το 90 ξέρουν όντως τόσα ώστε να βγει άκρη και πέρα από τα απολύτως βασικά.
Πώς μαθαίνουν αγγλικά το έχουμε αναφέρει παλιά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.689
Πόντοι
3.556
Ρε φίλε τι ασχολείσαι με τον κλώνο του Xenitemenou. Τα 1.8/2 posts του αποτελούνταν πάντα από βρισιές και προσβολές άνευ λόγου και αιτίας. Και πρόσεξε, όχι για χαβαλέ/banter/trolling, αλλά με εμπάθεια.
Τα υπόλοιπα μιλούσαν για την αστείρευτη ποσότητα σλαβικού μουνιού στην Κύπρο η για καρπούζια με τυρί φετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom