Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Η άλλη η κωλοτρυπα έσβησε το μύνημα του για να μην φανεί η απαξίωση που έφαγε από τον Άρχοντα...:tooth::tooth::tooth:

Εκεί που έφτυνε τώρα γλύφει...
Είναι κιόλας η δεύτερη σου πρόκληση με το που πήγε να στρώσει το νήμα. Αφού θες να το ξαναμπαχαλέψεις κανένα πρόβλημα, Χτίζεις ζωή εδώ μέσα από το 2008 και τραβάς μεγάλο ζόρι με έναν άγνωστο με το συνεχές κόλλημα. Αυτό σε κάνει αυτόματα ναυάγιο, τελεία και παύλα. Δεν παρουσιάζεις κανένα ενδιαφέρον.

Τουναντίον σε ευχαριστώ για την πάσα, γιατί το άλλο ναυάγιο που προστέθηκε πρόσφατα στη συμμορία σας, είναι νέο και δυσκολευόμουνα να το ξεβρακώσω, γιατί είχα ξεχάσει ότι είχα υλικό. Σήμερα που το θυμήθηκα έκανα καινούργιο σηκώτι.

Ιδού το άνεργο ναυάγιο που το παίζει επιχειρηματατίας μάνατζερ με τετράμηνα ταξίδια από Δεκέμβρη ως Μάρτη:

είτε να μαζευτούμε καποια μελη και να ανοιξουμε ενα μαγαζακι massage and more αποκλειστικά με ασιάτισσες. Ειναι segmented market με σημαντικη ζητηση και μηδενικη προσφορα. Πιστευω θα επιανε. Οποιος ψηνεται μιλαμε

Κι εδώ που με κάνει like για τις συμβουλές που του δίνω σε άλλο πρότζεκτ που ούτε αυτό πραγματοποίησε:

Τι σούργελο ρε πούστη μου.
Ποιος kman, αυτός εξαντλήθηκε κι επαναλαμβάνεται. Δεν το ονομάζουμε καλύτερα νήμα των ξεβρακωμάτων;

Πιστεύουν οι πουθενάδες ότι είμαι επιτηρητής σε ΙΕΚ Κομμωτικής κι ότι με ξεγέλασαν στο συμβόλαιο και παίρνω τα μισά ή ότι τρώω σκυλοτροφές. Πόσο δούλεμα να ρίξω ακόμα ρε πστ μου; :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
@Kalogero με χαρά βλέπω πως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως κωλοτρυπα...:tooth::tooth::tooth:
Όποια πρόκληση και να έκανες με βόλευε για πάσα. Έχεις ακούσει για τους «χρήσιμους ηλίθιους»;

ΥΓ. Να δούμε όμως σήμερα ποιος θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί που το έπαιζε επιχειρηματίας με ταξίδια κι έψαχνε εδώ μέλη να κάνει μαγαζάκι massage and more. :2funny:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
Επόμενο πρότζεκτ... :confused: :confused: :confused:

Συνημμένα

• oHBmwtS.gif
    oHBmwtS.gif
    988,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Άντε τώρα μη σας μεντορευσει όλους ο Καλογκερο και βρεθείτε με καμιά δεκαριά ακίνητα ο καθένας.
Δέκα ακίνητα είναι υπόθεση μιας πενταετίας, όταν όλες οι προυποθέσεις είναι ευνοικές.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Δέκα ακίνητα είναι υπόθεση μιας πενταετίας, όταν όλες οι προυποθέσεις είναι ευνοικές.
Για να γίνεις επιστάτης και να φροντίζεις τον κήπο και την πισίνα εννοείς....:confused::confused::confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Για να γίνεις επιστάτης και να φροντίζεις τον κήπο και την πισίνα εννοείς....:confused::confused::confused:
Όχι, για να εισπράττεις από νοίκια και να κάθεσαι. Με λεφτά της τράπεζας γίνεται και το έχω εξηγήσει παλαιότερα.

Για κήπο και πισίνα οικοδομικού συγκροτήματος προορίζω μία γερμανίδα που ενδέχεται να κατεβάσω και θέλει να εγκατασταθεί. Θα έχει και τζάμπα διαμέρισμα για να μένει (appartement de fonction).

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
@Kalogero είσαι φτασμένος οικονομικά, θα ήταν τίμιο να σταματήσεις να στέλνεις βιογραφικά σε γραφεία ευρέσεως εργασίας και να αφήσεις κάποιες θέσεις ανοιχτές για όσους εργάζονται από ανάγκη και όχι από χόμπι όπως εσύ.

Με τόσο βαρύ βιογραφικό που διαθέτεις τα έχεις σαρώσει όλα...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Επίσης έχει δίκιο ο Τάσος όσο αφορά Μόσχα.
Είναι πολύ βασική πόλη,που χρήζει επίσκεψης.
5 μέρες ξόδεψα και ήταν και λίγες.
Σκέψου ότι εγώ στην καύλα μου έβγαλα και εισιτήριο για υπερσιβηρικό,εννοείται όχι μέχρι τον τελευταίο σταθμό.
Απλά για να καταλάβω το γενικό επίπεδο της χώρα.
Βασικα στο δρομο δεν βλεπεις πολλες μουναρες αλλα οπως εχω πει για να δεις τα καλυτερα μουνια καθε πολης χρειαζεται να πας στα κυριλε/ακριβα κλαμπ ... νομος αυτο και το εχω κανει σε καθε ανατολικη πρωτευουσα πλην Μοσχας δυστυχως γιατι δεν προλαβα :confused:
Ναι,αλλά για να κατατάξεις κάπου την Αγία Πετρούπολη,απαιτείται επίσκεψη στη Μόσχα.
Αυτές οι δύο πόλεις,πολύ λίγη σχέση έχουν μεταξύ τους.
Στην πρωτη ο βολκανο εφαγε φλας σε ενα σαλον , αγγελο την ανεβαζε αγγελο την κατεβαζε την ντεβουσκα ...
μην κοιτας που γραφει για λατινες και τετοια , το κανει για να θολωνει τα νερα :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Βασικα στο δρομο δεν βλεπεις πολλες μουναρες αλλα οπως εχω πει για να δεις τα καλυτερα μουνια καθε πολης χρειαζεται να πας στα κυριλε/ακριβα κλαμπ ... νομος αυτο και το εχω κανει σε καθε ανατολικη πρωτευουσα πλην Μοσχας δυστυχως γιατι δεν προλαβα :confused:

Στην πρωτη ο βολκανο εφαγε φλας σε ενα σαλον , αγγελο την ανεβαζε αγγελο την κατεβαζε την ντεβουσκα ...
μην κοιτας που γραφει για λατινες και τετοια , το κανει για να θολωνει τα νερα :tooth:
Αυτή που πέιραμε παρτουζα ετεροχρονισμένα εννοείς;;;; :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Μια τυχαια φωτο απο τις τσιρλιντερς της ΤΣΣΚΑ

θεομουνα απο αυτες που εχουν μονο χιλιους ακολουθους

και εχεις κατι βρωμομπαζα ελλεινιδες που εχουν δεκαπλασιους ...
γαμω το αγαμισταν μας :grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
σκασε ρε Δημητρακη παλι να γινει πουτανα ολα η φαση.. :wanker:
Τον τροβαδούρο τον ρώτησες; Θα τον ξαναρχίσει στο μπούλιγκ, γιατί φοβάται την πιθανότητα να έχει βρει τίποτα στοιχεία του ο Δημητράκης και να τα βγάλει στον αέρα. Ο Τροβαδούρος, σύμφωνα με πληροφορίες μου έχει κάνει στο μπλοκ (και μάλλον ξέρει και γαλλικά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom