Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Γειά σου ρε Κμαν πραγματιστή.........Εγώ είμαι της Realpolitik
Γειά σου ρε Κμαν πραγματιστή.........Εγώ είμαι της Realpolitik
Αφού μας τα έχει κάνει μπλε,δεν χρειάζεταιεγω θα βαψω τα αρχιδια μου μπλε
Είναι κιόλας η δεύτερη σου πρόκληση με το που πήγε να στρώσει το νήμα. Αφού θες να το ξαναμπαχαλέψεις κανένα πρόβλημα, Χτίζεις ζωή εδώ μέσα από το 2008 και τραβάς μεγάλο ζόρι με έναν άγνωστο με το συνεχές κόλλημα. Αυτό σε κάνει αυτόματα ναυάγιο, τελεία και παύλα. Δεν παρουσιάζεις κανένα ενδιαφέρον.Η άλλη η κωλοτρυπα έσβησε το μύνημα του για να μην φανεί η απαξίωση που έφαγε από τον Άρχοντα...
Εκεί που έφτυνε τώρα γλύφει...
είτε να μαζευτούμε καποια μελη και να ανοιξουμε ενα μαγαζακι massage and more αποκλειστικά με ασιάτισσες. Ειναι segmented market με σημαντικη ζητηση και μηδενικη προσφορα. Πιστευω θα επιανε. Οποιος ψηνεται μιλαμε
Και αν δεν έρθει,βάλε να δεις Harry Potter και πιο συγκεκριμένα τον χαμένο αδελφό του,τον Peter Pettigrewσκασε ρε Δημητρακη παλι να γινει πουτανα ολα η φαση..
Όποια πρόκληση και να έκανες με βόλευε για πάσα. Έχεις ακούσει για τους «χρήσιμους ηλίθιους»;@Kalogero με χαρά βλέπω πως αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως κωλοτρυπα...
Δέκα ακίνητα είναι υπόθεση μιας πενταετίας, όταν όλες οι προυποθέσεις είναι ευνοικές.Άντε τώρα μη σας μεντορευσει όλους ο Καλογκερο και βρεθείτε με καμιά δεκαριά ακίνητα ο καθένας.
Για να γίνεις επιστάτης και να φροντίζεις τον κήπο και την πισίνα εννοείς....Δέκα ακίνητα είναι υπόθεση μιας πενταετίας, όταν όλες οι προυποθέσεις είναι ευνοικές.
Όχι, για να εισπράττεις από νοίκια και να κάθεσαι. Με λεφτά της τράπεζας γίνεται και το έχω εξηγήσει παλαιότερα.Για να γίνεις επιστάτης και να φροντίζεις τον κήπο και την πισίνα εννοείς....
Βασικα στο δρομο δεν βλεπεις πολλες μουναρες αλλα οπως εχω πει για να δεις τα καλυτερα μουνια καθε πολης χρειαζεται να πας στα κυριλε/ακριβα κλαμπ ... νομος αυτο και το εχω κανει σε καθε ανατολικη πρωτευουσα πλην Μοσχας δυστυχως γιατι δεν προλαβαΕπίσης έχει δίκιο ο Τάσος όσο αφορά Μόσχα.
Είναι πολύ βασική πόλη,που χρήζει επίσκεψης.
5 μέρες ξόδεψα και ήταν και λίγες.
Σκέψου ότι εγώ στην καύλα μου έβγαλα και εισιτήριο για υπερσιβηρικό,εννοείται όχι μέχρι τον τελευταίο σταθμό.
Απλά για να καταλάβω το γενικό επίπεδο της χώρα.
Στην πρωτη ο βολκανο εφαγε φλας σε ενα σαλον , αγγελο την ανεβαζε αγγελο την κατεβαζε την ντεβουσκα ...Ναι,αλλά για να κατατάξεις κάπου την Αγία Πετρούπολη,απαιτείται επίσκεψη στη Μόσχα.
Αυτές οι δύο πόλεις,πολύ λίγη σχέση έχουν μεταξύ τους.
Αυτή που πέιραμε παρτουζα ετεροχρονισμένα εννοείς;;;;Βασικα στο δρομο δεν βλεπεις πολλες μουναρες αλλα οπως εχω πει για να δεις τα καλυτερα μουνια καθε πολης χρειαζεται να πας στα κυριλε/ακριβα κλαμπ ... νομος αυτο και το εχω κανει σε καθε ανατολικη πρωτευουσα πλην Μοσχας δυστυχως γιατι δεν προλαβα
Στην πρωτη ο βολκανο εφαγε φλας σε ενα σαλον , αγγελο την ανεβαζε αγγελο την κατεβαζε την ντεβουσκα ...
μην κοιτας που γραφει για λατινες και τετοια , το κανει για να θολωνει τα νερα
Ναι ρε αυτηνΑυτή που πέιραμε παρτουζα ετεροχρονισμένα εννοείς;;;;
Τον τροβαδούρο τον ρώτησες; Θα τον ξαναρχίσει στο μπούλιγκ, γιατί φοβάται την πιθανότητα να έχει βρει τίποτα στοιχεία του ο Δημητράκης και να τα βγάλει στον αέρα. Ο Τροβαδούρος, σύμφωνα με πληροφορίες μου έχει κάνει στο μπλοκ (και μάλλον ξέρει και γαλλικά).σκασε ρε Δημητρακη παλι να γινει πουτανα ολα η φαση..
Κάτσε να μπει ο @topscorer να σου πει .........δέκα ευρώ μεταξουργείου για να στρώσεις χαρακτηραΝαι ρε αυτην