Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Θα ήθελα να δω συνεργασία kman με Λοχαγό. Κμανικές ταχτικές σε συνδιασμό με τη μέθοδο της πουτανοποίησης μπορούν άραγε να φέρουν θεαματικότερα αποτελέσματα;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Oξω οι ψωλιστ γονοι απ το νημα του Αρχοντα. Εδω μιλαμε για καταστασεις ανορθοδοξου πολεμου , βαλκανικη επιβολη , μουνολιβαδικη γεωστρατηγικη. Ψωλαδες ανευ μπλε αρχιδιων που τους λενε καλημερα οι γκομενες χωρις να χρειαζεται να καταθεσουν πρωτα τον προυπολογισμο μιας 4μελους οικογενειας στη Ζυριχη , τον πουλο.
Ο Κμαν γύρισε,επιβάλοντας τον νόμο και την τάξη μέσα σε αυτό το νήμα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τι ωραία ρε κμαν?
Αυτη η μαλάκω στην ουσία λέει ότι ΟΛΕΣ οι ρωσίδες ψάχνουν για μαλάκα να τις ζει και αυτες να ξύνουν το μουνι τους στο σπίτι...
Ουστ καριόλες, τουλάχιστον οι δικες μας θέλουν να δουλευουν.
Απαπα, απατη το ρωσικο όνειρο :confused:
Και ποίος είστε εσείς κύριε Ιωάννη εκατοστέ που θα κρίνετε τον Λόρδο Κμανιο τον 2ο ο οποίος μας βγάζει την πίστη ασπροπρόσωπους στο former Eastern Bloc?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ουπς...συγνωμη
ΖΗΤΩ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα να δω συνεργασία kman με Λοχαγό. Κμανικές ταχτικές σε συνδιασμό με τη μέθοδο της πουτανοποίησης μπορούν άραγε να φέρουν θεαματικότερα αποτελέσματα;

Τι λες τώρα?Οι δικές μου τακτικές είναι fool proof.Μόνο ίσως ο Β.Π. να πετύχαινε θεαματικότερα αποτελέσματα αυτός θα έβαζε τη γάμευση σε τούρμπο με το σπονσοριλίκι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Τι λες τώρα?Οι δικές μου τακτικές είναι fool proof.Μόνο ίσως ο Β.Π. να πετύχαινε θεαματικότερα αποτελέσματα αυτός θα έβαζε τη γάμευση σε τούρμπο με το σπονσοριλίκι.
@Kalogero πάλι μπέρδεψε την πούτσα με την βούρτσα, μηδενική εμπειρία σε θέματα γυναικών και προσέγγισης τους...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Όχι πείτε μου,τι να πουν αυτές οι 2 εξέχουσες προσωπικότητας της Ουκρανίας μπροστά στο μεγαλείο του άρχοντος?

Taras_Shevchenko_and_Andrey_Shevchenko_on_graffiti.jpg

Την γαμεύσαμε! :confused:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Εσύ δεν έχεις πει ότι κάνεις και live καμάκι κοντά στα malls και τους λες «σου αρέσουν τα δώρα;»

Αν εφαρμόσεις τη μέθοδο του Ζαν αντικαθιστώντας το cash με δώρα, υπάρχει κοινό σημείο ανάμεσα σε αυτές τις δύο μεθόδους. Αν λοιπόν κάνουμε μαζική πουτανοποίηση με δώρα δηλ επεκτείνοντας τη μέθοδο και πέρα από τα malls σε ευρύτερο πεδίο, δεν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα;

ΥΓ Εντάξει χιουμοριστικά το λέω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εσύ δεν έχεις πει ότι κάνεις και live καμάκι κοντά στα malls και τους λες «σου αρέσουν τα δώρα;»

Αν εφαρμόσεις τη μέθοδο του Ζαν αντικαθιστώντας το cash με δώρα, υπάρχει κοινό σημείο ανάμεσα σε αυτές τις δύο μεθόδους. Αν λοιπόν κάνουμε μαζική πουτανοποίηση με δώρα δηλ επεκτείνοντας τη μέθοδο και πέρα από τα malls σε ευρύτερο πεδίο, δεν θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα;

ΥΓ Εντάξει χιουμοριστικά το λέω.

Αυτές είναι φαντασίες του άλλου.Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα.Αλλο το θα έπρεπε να δουλεύει και άλλο τι δουλεύει πραγματικά.Εγώ είμαι της Realpolitik προτείνω δοκιμασμένα συστήματα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αυτές είναι φαντασίες του άλλου.Δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα.Αλλο το θα έπρεπε να δουλεύει και άλλο τι δουλεύει πραγματικά.Εγώ είμαι της Realpolitik προτείνω δοκιμασμένα συστήματα.
Σαφώς και είναι φαντασίες, αφού μιλάει για cash. Αλλά με δώρα; Αφού το εφαρμόζεις εσύ σε μικρή κλίμακα (malls) γιατί να μην εφαρμόζεται και σε μεγαλύτερη;
Δυστυχώς δεν γνωρίζω το περιβάλλον εκεί, αλλά σε τίποτα φτωχές χώρες μπορεί και να έπιανε. Πχ σε κάτι πλαζ της Καραιβικής πάνε ματσωμένοι γέροι και χτυπάνε γκομενάκια αβέρτα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτός έλεγε να προτείνει 50 ευρώ στην κάθε μια που θα έβλεπε στο δρόμο για να τη γαμήσει.Στυλ Ρόζενμπεργκ δηλαδή.Σου λέει στις χίλιες η μια θα κάτσει και θα γαμήσω.Το θέμα είναι αν προλάβεις πριν φας το ξυλίκι ή σε χώσουν μέσα.
Αυτά είναι φανταστικά πράγματα για αυνάνες.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Άρχοντα πιανεις MEGA εκει στη Ρηνανία ; Είχε 2 ωρες σλοβακικο μπουκι. Ανταγωνιζεται και το πολωνικο νομιζω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Η άλλη η κωλοτρυπα έσβησε το μύνημα του για να μην φανεί η απαξίωση που έφαγε από τον Άρχοντα...:tooth::tooth::tooth:

Εκεί που έφτυνε τώρα γλύφει...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
.Προσωπικά προτιμώ τη σλαβική κατάσταση.Δουλεύεις σαν μουλάρι παραπάνω για να γίνεις πάροχος αλλά βγάζεις τα γούστα της. Και αυτές είναι ευτυχισμένες και εσύ γουστάρεις που σου τα φοράνε ωραία μουνιά.Win κορόιδο φάση.

Συνημμένα

• images.png
    images.png
    3 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Ιρλανδός κάμακας στην Ουκρανία αντιμετωπίζει τις διδαχές Ρωσοσουηδέζας καθηγήτριας για σπονσορέτς.
Γαμάει άραγε ο Ιρλανδός?
Το κλασσικο.. Ενα δυτικό θύμα και η ανατολική πουτανέτα.. η οποια για λίγα δολλσρια πουλάει και την ψυχή της στον Δ. Γιατί να μή την μπεκώσει και ο ιρλανδός; Οι ασβερκοι νταβαδες που της τον ριχνουν τζαμπα καλύτεροι είναι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Το θέλω σε μπλε , στον δεξι μου ορχι . Στειλε pm με τα στοιχεια του καλλιτεχνη!
Έχουμε πολλές αποχρώσεις του μπλε
Θέλετε:
-Νavy Blue
-Royal Blue
-Dark Blue
-Light Blue
-Electric Blue
-Savoy Blue
-Ultramarine
-Sapphire

Ποιό προτιμάτε?

Stories