Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Β.Π. φυσικά είναι ακόμα ανώτερος γιατί γαμάει χωρίς καν να πληρώνει διακοπές ούτε να υπόσχεται σχέσεις δεσμούς κτλ.Ο Β.Π. γαμάει ως γαμέας κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού απαιτεί ιδιαίτερα προσόντα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Ο Β.Π. φυσικά είναι ακόμα ανώτερος γιατί γαμάει χωρίς καν να πληρώνει διακοπές ούτε να υπόσχεται σχέσεις δεσμούς κτλ.Ο Β.Π. γαμάει ως γαμέας κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού απαιτεί ιδιαίτερα προσόντα.

@ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ : Αυτο το τυπώνεις , το μεταφράζεις σε δικηγορο και το υποβαλεις στη Ρωσική πρεσβεια μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα και την αιτηση για πολιτογραφηση. Σε 90 εργασιμες παιρνεις ρωσικο διαβατηριο + 3 ρωσιδες δωρο απ' τον Πουτιν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
α ρε κμαν ψυχουλα εισαι να πουμε. οι ψωλιστ σε κράζουν και εσυ παντα με το καλο το λογο για ολους. τιμημένος κμαν τωρα ρε νιαμου. ΤΩΡΑ:rockon::wanker:

Οι ψωλίστ δεν τολμούν να εμφανιστούν.Σιγά μη βγει ο άλλος να μιλήσει σαν εκπρόσωπος των ψωλίστ.Απλά δεν τους αρέσει αυτό το γενικό βρισίδι,ο τρόπος που θέτουμε τα θέματα.Δυσανασχετούν κάπως.
Δεν τους αρέσει αυτό που κάνω.Μιλάω για το σπόνσορινγκ ταυτόχρονα κάνω προπαγάνδα κατά των ψωλίστ.Σου λέει ο άλλος μίλα μόνο για σπόνσορινγκ και άσε στην πάντα τα γενικά θέματα.
Εγώ όμως το σπόνσορινγκ πρέπει να το θέσω σε ένα γενικό πλαίσιο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο Μάιντρίντερ έχει κάποιες ικανότητες δε λέω,προσελκύει κάποια καλά μουνιά.Και είναι κάπως τίμιος παίκτης με την έννοια οτι δεν πληρώνει.Κάνει περίπου αυτό που έκανα εγώ μέχρι το 2010 προσφέρει πληρωμένες διακοπές.Αλλά για την ηλικία του έχει εντυπωσιακή επιτυχία των αναλογιών τηρουμένων.Διότι εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό που έκανα μέχρι το 2010 με την ίδια ποιότητα από γκόμενες,δηλαδή να γαμάω μόνο με πληρωμένες διακοπές.
Το πρόβλημά του είναι οτι είναι πασπαρτού χάνεται εδώ κι εκεί αντί να συγκεντρωθεί σε ένα μέρος.Και εγώ βέβαια έχω τεράστιο πεδίο δράσης αλλά αφορά συγκεκριμένο σλαβικό τόξο Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία είναι οι χώρες ενδιαφέροντος.
Αλλά να γαμάς μόνο με πληρωμένες διακοπές εφτάρια και πάνω όντας άνω των 35 είναι όντως δύσκολο δεν το συζητάω.
Για να συνεχίσω να γαμάω το ίδιο επίπεδο ανεβαίνοντας ηλικιακά έπρεπε να πιάσω το σπονσοριλίκι.Αλλιώς ήταν αδύνατο.
Τίμιο ποστ. Ωραίος!
Πάντως δεν έχει νόημα κάποιου είδους σύγκριση ανάμεσα σε σένα και τον Mindreader. Είναι παιχνίδια με τελείως διαφορετικά δεδομένα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τίμιο ποστ. Ωραίος!
Πάντως δεν έχει νόημα κάποιου είδους σύγκριση ανάμεσα σε σένα και τον Mindreader. Είναι παιχνίδια με τελείως διαφορετικά δεδομένα.

Εχει νόημα η σύγκριση γιατί ο Μάιντρίντερ παρουσιάζει έργο.Σου λέει να αυτές που γάμησα,τις προβάλει για σύγκριση και ο αναγνώστης βγάζει τα συμπεράσματά του.
Αμα γουστάρει τις γκόμενες Μάιντρίντερ μπορεί να εφαρμόσει τις δικές του τακτικές.Αν θέλει γκόμενες σαν τις δικές μου πρέπει να κάνει αυτά που προτείνω.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Πιστεύω Αρχοντα ότι πληρώνει παραπάνω overvalue τις γκομενες ο εισαγωγευς ...
Στην άλλη στο Λουτράκι του πήγε 700 το ξυλαγκουρο αυτά έγραψε, μπορεί και παραπάνω λέω εγώ αλλά δεν τα γράφει μην εκτεθεί...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Εχει νόημα η σύγκριση γιατί ο Μάιντρίντερ παρουσιάζει έργο.Σου λέει να αυτές που γάμησα,τις προβάλει για σύγκριση και ο αναγνώστης βγάζει τα συμπεράσματά του.
Αμα γουστάρει τις γκόμενες Μάιντρίντερ μπορεί να εφαρμόσει τις δικές του τακτικές.Αν θέλει γκόμενες σαν τις δικές μου πρέπει να κάνει αυτά που προτείνω.

Εγώ το βλέπω ότι τις προβάλει περισσότερο γιατί τον έχεις ζαλίσει, δηλ. για να σου βάλει ένα φρένο, γιατί έχεις μπει σε μία λογική ανταγωνιστικότητας μαζί του.

Τι να συγκρίνεις τώρα, μήλα με πορτοκάλια; Αυτός είναι τουρίστας, βάζει πρώτα την εξερεύνηση και το σκηνικό. Εσύ έχεις μανία με τις επιδόσεις και είσαι σαν να τρέχεις μαραθώνιο.
Εσύ ποντάρεις στο καθαρό παραδάκι κι αυτός στο στάτους και την ψυχολογία.
Δεν έχει νόημα η σύγκριση για μένα.

Και τώρα δηλαδή ο αναγνώστης πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στις τακτικές του ενός ή του άλλου;
Για ποιο λόγο; Το παιγνίδι του καθενός διαμορφώνεται από τα δικά του ιδιαίτερα δεδομένα: χαρακτήρα, λεφτά, εμφάνιση, τοποθεσία, dating skills κλπ. και κυρίως μία φιλοσοφία ζωής.

Εγώ αν ήμουν υποχρεωμένος να επιλέξω (που κανένας δεν υποχρεώνεται) θα επέλεγα Mindreader, λόγω φιλοσοφίας, ακόμα κι αν είχες 10πλάσιες επιδόσεις.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πάει όλος ο κόσμος για επιδόσεις, αλλά και για την εμπειρία (user experience). Αλλά και να του αρέσουν οι επιδόσεις, μπορεί να μην έχει τα προσόντα πχ αντοχές, εμπειρία και να διαλέξει ένα πιο ήπιο παιγνίδι.

Ο καθένας βολεύεται με το στυλ με το οποίο τα καταφέρνει καλύτερα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
να βαψει τα ρχιδια μπλε :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική ρωσική νοοτροπία.Ετσι περίπου είναι οι Σλάβες.Ωραία πράγματα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Τι ωραία ρε κμαν?
Αυτη η μαλάκω στην ουσία λέει ότι ΟΛΕΣ οι ρωσίδες ψάχνουν για μαλάκα να τις ζει και αυτες να ξύνουν το μουνι τους στο σπίτι...
Ουστ καριόλες, τουλάχιστον οι δικες μας θέλουν να δουλευουν.
Απαπα, απατη το ρωσικο όνειρο :confused:

:ban::ban::ban::ban:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Oξω οι ψωλιστ γονοι απ το νημα του Αρχοντα. Εδω μιλαμε για καταστασεις ανορθοδοξου πολεμου , βαλκανικη επιβολη , μουνολιβαδικη γεωστρατηγικη. Ψωλαδες ανευ μπλε αρχιδιων που τους λενε καλημερα οι γκομενες χωρις να χρειαζεται να καταθεσουν πρωτα τον προυπολογισμο μιας 4μελους οικογενειας στη Ζυριχη , τον πουλο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι ωραία ρε κμαν?
Αυτη η μαλάκω στην ουσία λέει ότι ΟΛΕΣ οι ρωσίδες ψάχνουν για μαλάκα να τις ζει και αυτες να ξύνουν το μουνι τους στο σπίτι...
Ουστ καριόλες, τουλάχιστον οι δικες μας θέλουν να δουλευουν.
Απαπα, απατη το ρωσικο όνειρο :confused:

Αυτό λέμε.Οι Ρωσίδες γενικά είναι τεμπέλες.Προτιμούν τον άντρα να φέρνει το bacon και αυτές να καλλωπίζονται.
Αλλιώς ...Ελλεηνίδες ή Δυτικές χοντρές να σου χώνουν κανά ντίλντο μετά το μαστίγωμα.Προσωπικά προτιμώ τη σλαβική κατάσταση.Δουλεύεις λίγο παραπάνω για να γίνεις πάροχος αλλά βγάζεις τα γούστα σου.Και αυτές είναι ευτυχισμένες και εσύ γουστάρεις που γαμάς ωραία μουνιά.Win win φάση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχει πολλούς επιμένοντες ελληνικά όπως και αρκετούς γερμανογαμιάδες.Οι γκόμενες ποτέ δεν ξεμένουν από καυλί.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
:dunno:
στο συγκεκριμένο δεν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά.
η προσωπική μου εμπειρία, δεν λέω ότι ισχύει για όλους.
και φυσικά δε μιλάω για επί πληρωμή
Ρίχνεις το επίπεδο του νήματος. :confused:
Το λήγω εδώ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιρλανδός κάμακας στην Ουκρανία αντιμετωπίζει τις διδαχές Ρωσοσουηδέζας καθηγήτριας για σπονσορέτς.

Γαμάει άραγε ο Ιρλανδός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom