Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Πολύ κράτησε η αγνόηση

Όλως τυχαίως αναφέρθηκες στον Σαββίδη.

Για διάβασε και αυτό.

Μια χαρά τα λέω (αφού είχε ασχοληθεί πρώτος μαζί μου).
Κι εσένα σου τα είπα καλύτερα. Μας έκανες στριπτιζ.

Η αγνόηση αφορά το παραλήρημά σου. Σε προσβολές και υπόνοιες είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.

Συνέχισε να δούμε πόσα καντάρια μαλακία κουβαλάς ακόμα.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
χαιρετησες Καραμαναρο;
Χαιρετώ μεγα αδερφό Καραμάναρο, τύπο Ρετρό,χαμπίμπι Αθηναίο και λοιπές ουδέτερες και ισσοροπημένες δυνάμεις του νήματος :smitten: :smitten: :smitten:
Στη τελική όλοι αναλώσιμοι είναι εδώ!

Ισχυρά παρεάκια όπως της Μολδαβίας, του Μπλάσκου, του Μήτσου έσπασαν με το χρόνο! Το ίδιο θα γίνει και με το πανίσχυρο νηματικό λόμπι του Κμαν και του Τροβαδούρου που μοιάζει άτρωτο! Όλους τους συνθλίβουν και τους ρίχνουν πούτσους καβλιά κατουρήματα και χεσίματα εκτός απο τον πραγματικό Αρχηγό τον ΧΡΟΝΟ...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Η αγνόηση αφορά το παραλήρημά σου. Σε προσβολές και υπόνοιες είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.

Ρε ταραμά,αναφέρθηκες υποτιμητικά στα ερωτικά γούστα του ατόμου.Το χειρότερο είναι ότι μίλησες και για την οικογένεια του ανθρώπου.Σχολίασες την ανατροφή των παιδιών του.
Είχες και τον αυλικό σου,το κλωνάρι τον Σοκόλ από κοντά.

Έγραψες κιόλας για "τον ιερό θεσμό του γάμου" ώστε να φανείς ηθικός και πουριτανός (τίποτα από τα δύο δεν είσαι)

Και μας λες ότι του τα είπες μια χαρά?Ρε θείο,ίχνος τσίπας δεν έχεις πάνω σου?Για να χτυπήσεις άλλο μέλος (που στο κάτω κάτω δεν έχει προκαλέσει),έγραψες από τα ερωτικά του γούστα μέχρι και τα παιδιά του?

Και εδώ η ωραιότατη απάντηση του Στοκαδούρα.

https://www.bourdela.com/forum/threads/pos-pername-ti-mera-mas.322710/page-46#post-9907844

Τύπε βλέπω που γράφεις για στριπτιζ στα τελευταία πόστ σου.Μήπως εννοείς οτι σου αρέσει να γδύνεσαι μπροστά σε άλλους?Ήρεμα ρωτάω.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Το νήμα έχει καθαρίσει απο αδύναμους τύπους και το επίπεδο είναι υψηλών απαιτήσεων! Πλέον θέλει να έχεις βαριά καρύδια για να μην σπάσεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Δεν πρόκειται να το σταματήσει. Όλα αυτά είναι ενδείξεις ενός σπασμένου νευρικού συστήματος.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Με τον Ράγκναρ κάνατε αλλαξοπροφιλιές εδώ μέσα. Γιατί δεν του λες να σταματήσει το παραλήρημα να ησυχάσουμε; Ο ίδιος ξεκίνησε το μπούλιγκ στο νηματοθέτη. Εγώ απλά τον έβαλα στη θέση του, γιατί είχε κάνει και σε μένα τα ίδια. Και μετά πλάκωσαν τα «φιλαράκια» για υποστήριξη. Μέχρι τώρα σου άρεσε η παράσταση, μετά γύρισε ο τροχός και είδες το φιλαράκι σου να κάνει στριπτίζ κι έσπευσες να τον σώσεις, λέγοντας ότι σε πρήξαμε. Λες και είναι η πρώτη φορά που παρεκτρέπεται αυτό το νήμα. Ας σταματήσει τις μαλακίες να ξαναβγεί πάλι στο προσκήνιο ο Άρχοντας.
Να του πω να σταματήσει;
Tι είμαι ρε τύπε, o μπαμπάς του;

Έσπευσα να τον σώσω;
Α,εσύ νομίζεις ότι διάβασα τα σεντόνια και παρακολουθώ στενά την κοκορομαχία σας.

Διαφωνείτε,οκ.
Απλά κάντε το όπως αρμόζει στο thread.
Ραντεβού θανάτου,2-3 γραμμές με μπινελίκια,λίγο αίμα στο πληκτρολόγιο.

Τι μυθιστορήματα 2-3 σελίδες με links είναι αυτά,σκρολάρουμε μια ώρα μπας και πετύχουμε ενδιάμεσα κανά νορμάλ post.

Θα αρχίσει στο τέλος ο Αρχηγός να γράφει στο thread με τα ξύλινα γλυπτά και θα φταίτε εσείς..

Υ.Γ. Εσύ θείο,έχεις κάνει το μέγιστο ατόπημα να απαξιώσεις το αντικείμενο του forum και τα μέλη του.
Δε σε ξεμπλένουν ούτε όλες οι μάνικες των Πολωνών πυροσβεστών μαζί.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Να του πω να σταματήσει;
Tι είμαι ρε τύπε, o μπαμπάς του;

Έσπευσα να τον σώσω;
Α,εσύ νομίζεις ότι διάβασα τα σεντόνια και παρακολουθώ στενά την κοκορομαχία σας.

Διαφωνείτε,οκ.
Απλά κάντε το όπως αρμόζει στο thread.
Ραντεβού θανάτου,2-3 γραμμές με μπινελίκια,λίγο αίμα στο πληκτρολόγιο.

Τι μυθιστορήματα 2-3 σελίδες με links είναι αυτά,σκρολάρουμε μια ώρα μπας και πετύχουμε ενδιάμεσα κανά νορμάλ post.

Θα αρχίσει στο τέλος ο Αρχηγός να γράφει στο thread με τα ξύλινα γλυπτά και θα φταίτε εσείς..

Υ.Γ. Εσύ θείο,έχεις κάνει το μέγιστο ατόπημα να απαξιώσεις το αντικείμενο του forum και τα μέλη του.
Μπαμπαααααά

Ούπς,λάθος.Κλώνος μου είσαι,αφού όπως δήλωσε ο μέντορας κάναμε αλλαξοπροφιλιές.
Αμφισβητείς τον μέντορα?

Οφείλεις να τιμωρηθείς.

Ποια κοκορομαχία?
Απλά του ανοίγω λιγάκι τον πρωκτό.Όπως ο Τάκης που του έμαθε τον έρωτα στον κωριό.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Καλόγερε!
Επειδή σε αγαπάω (για αυτό και σε γαμάω),θέλω το καλό σου.

Γύρνα Ελλάδα και δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.Η Αννίτα νοιάζεται πολύ για ταλαιπωρημένες ψυχές της τρίτης ηλικίας που έφαγαν στραπάτσο από το γυναικείο φύλο,όπως εσύ καλή ώρα.Θα αποκτήσεις φήμη και αναγνώριση που τόσο πολύ ζητάς.

Δήλωσε συμμετοχή και δεν θα χάσεις. Θα πεις τον πόνο σου για εκείνη που σε διέλυσε και έφυγες για τη Γαλλία.
Θα ξαλαφρώσεις λέμε (όπως ξαλαφρώνεις όταν τα κάνεις πάνω σου).

Μη χάνεις λεπτό.Άκουσε με και δεν θα χάσεις.

Με πολλή αγάπη,ο φίλος σου ο Ράγκναρ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Καλόγερε!
Επειδή σε αγαπάω (για αυτό και σε γαμάω),θέλω το καλό σου.

Γύρνα Ελλάδα και δήλωσε συμμετοχή στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.Η Αννίτα νοιάζεται πολύ για ταλαιπωρημένες ψυχές της τρίτης ηλικίας που έφαγαν στραπάτσο από το γυναικείο φύλο,όπως εσύ καλή ώρα.Θα αποκτήσεις φήμη και αναγνώριση που τόσο πολύ ζητάς.

Δήλωσε συμμετοχή και δεν θα χάσεις. Θα πεις τον πόνο σου για εκείνη που σε διέλυσε και έφυγες για τη Γαλλία.
Θα ξαλαφρώσεις λέμε (όπως ξαλαφρώνεις όταν τα κάνεις πάνω σου).

Μη χάνεις λεπτό.Άκουσε με και δεν θα χάσεις.

Με πολλή αγάπη,ο φίλος σου ο Ράγκναρ.
εγω θα παω στο κατι ψηνεται :headbaning1:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
εγω θα παω στο κατι ψηνεται :headbaning1:
Και τι θα μαγειρέψεις?

Βραστό νερό?

Πιστεύω πως ο μέντορας μας θα μπορούσε να κάνει εκπομπή με τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο με τίτλο "Ο Εθνικός Σταρ και ο Εθνικός (Που)στάρ".

Ή μήπως στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη ως βοηθός πανελίστα καλύτερα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Μισό ρε ναυαγιο γιατί είσαι αξιοθρήνητος και δεν ασχολούμαι, καθώς σε λυπάμαι για το χάλι σου, αλλά όλα έχουν ενα όριο. Μίλησα εγώ για την οικογένειά σου; Με χαρακτηρισμούς κιόλας;
Ο μονος που το έκανε είσαι ΕΣΎ. Και είσαι τοσο θρασύς και αναρχιδος που το αρνεισαι και οταν σου αποδεικνυουν οτι λες ψεμματα, μετα το γυρίζεις στο αυτός άρχισε πρώτος, συνεχίζοντας να λες ψεμματα.
Στο τέλος της ζωής σου βαδίζεις. Αναρχιδος έζησες, αναρχιδος θα πεθάνεις οπως βλέπουμε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μισό ρε ναυαγιο γιατί είσαι αξιοθρήνητος και δεν ασχολούμαι, καθώς σε λυπάμαι για το χάλι σου, αλλά όλα έχουν ενα όριο. Μίλησα εγώ για την οικογένειά σου; Με χαρακτηρισμούς κιόλας;
Ο μονος που το έκανε είσαι ΕΣΎ. Και είσαι τοσο θρασύς και αναρχιδος που το αρνεισαι και οταν σου αποδεικνυουν οτι λες ψεμματα, μετα το γυρίζεις στο αυτός άρχισε πρώτος, συνεχίζοντας να λες ψεμματα.
Στο τέλος της ζωής σου βαδίζεις. Αναρχιδος έζησες, αναρχιδος θα πεθάνεις οπως βλέπουμε.
Ρε εσύ,μέχρι και ο Σοκόλ έλεγε τα ίδια αλλά μετά μαζεύτηκε.
Μέχρι και ο Ακαποέιρα παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί έτσι πούστικα την οικογένεια σου.

Αυτός όμως συνεχίζει να πετάει χαρταετό.Φαντάσου χρησιμοποίησε ένα δικό μου σχόλιο (περί μιας δύσκολης περιόδου της ζωής μου) για το οποίο δεν έχω δώσει περαιτέρω στοιχεία.Οπότε φαντάσου πόσες πληγές έχει ο μέντωρ μας από τα θηλυκά.

Και έβαλε στο παιχνίδι,τα ποστ με τα οποία ξεφτίλισα τον Σαββίδη.Μόνο που ξέχασε ότι ο Σαββίδης έγραψε πολλά για την προσωπική του ζωή και προκαλούσε άπαντες με τη ρητορική μίσους στα σεντόνια του,παρουσιάζοντάς συγχρόνως τον εαυτό του ως απαξιωτικό γαμιά και όλους τους υπόλοιπους ως ταπεινωμένους από το γυναικείο φύλο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε εσύ,μέχρι και ο Σοκόλ έλεγε τα ίδια αλλά μετά μαζεύτηκε.
Μέχρι και ο Ακαποέιρα παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί έτσι πούστικα την οικογένεια σου.

Αυτός όμως συνεχίζει να πετάει χαρταετό.Φαντάσου χρησιμοποίησε ένα δικό μου σχόλιο για το οποίο δεν έχω δώσει περαιτέρω στοιχεία.

Και έβαλε στο παιχνίδι,τα ποστ με τα οποία ξεφτίλισα τον Σαββίδη.Μόνο που ξέχασε ότι ο Σαββίδης έγραψε πολλά για την προσωπική του ζωή και προκαλούσε άπαντες.
Ρε ποιός Σαββίδης; Ο τύπος ηταν άρρωστος. Οι γυναίκες είναι μόνον για να τους πετάς το μουνί στο πάτωμα της τουαλέτας, το μότο του.
Τι να λέμε τώρα για τον ψυχακια; Αντί να κοιτάξει να περνά καλά μαζί τους εβγαζε ψυχασθένεια.
Και να δεχθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που υπερασπίζεται αυτόν τον τρελό "αδολα"; Κλωνοι και άγιος ο Θεός.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ρε ποιός Σαββίδης; Ο τύπος ηταν άρρωστος. Οι γυναίκες είναι μόνον για να τους πετάς το μουνί στο πάτωμα της τουαλέτας, το μότο του.
Τι να λέμε τώρα για τον ψυχακια; Αντί να κοιτάξει να περνά καλά μαζί τους εβγαζε ψυχασθένεια.
Και να δεχθώ ότι υπάρχει άνθρωπος που υπερασπίζεται αυτόν τον τρελό "αδολα"; Κλωνοι και άγιος ο Θεός.
Συμφωνώ απόλυτα.Ο Σαββίδης εξέφραζε αυτές τις απόψεις και όλοι ξέρουμε πως απαντούσε σε όλους.

Όσο περί της υπεράσπισης που λες,ο όμοιος τον όμοιο γυρεύει.Κοινώς,ο μέντορας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Χρηστάκη.

Τον ανέφερα όμως για να καταλάβεις που έφτασε ώστε να χρησιμοποιήσει εναντίον μου ένα βίωμα για το οποίο δεν έδωσα περαιτέρω στοιχεία.Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Αθηναίος γιατί τότε,με εκείνον το συζήτησα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
ευκολα καποια πραγματα που λεμε καποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ τα διαστρεβλωνουν και τα χρησιμοποιουν οπως θελουν αυτο ειναι γνωστο..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ευκολα καποια πραγματα που λεμε καποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ τα διαστρεβλωνουν και τα χρησιμοποιουν οπως θελουν αυτο ειναι γνωστο..
Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν έγραψα τίποτα άλλο για εκείνη την περίοδο,εν αντιθέσει με τον Σαβ που μόνο τις διαστάσεις της πούτσας του δεν έγραψε στο μπου και φυσικά ο μέντωρ τον ανέφερε ώστε να φανώ κακός.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν έγραψα τίποτα άλλο για εκείνη την περίοδο,εν αντιθέσει με τον Σαβ που μόνο τις διαστάσεις της πούτσας του δεν έγραψε στο μπου και φυσικά ο μέντωρ τον ανέφερε ώστε να φανώ κακός.
ναι ρε συ επιβεβαιωνω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ε, όχι και το αντικείμενο του φόρουμ. Χρειάζεται για ένα συγκεκριμμένο κοινό. Από κει και πέρα το κοινό διευρύνεται και από άτομα που δεν έχουν αντικειμενικό λόγο, αλλά απλά έχουν κάποια χοντρά θέματα. Μέχρι εκεί καλά. Αν όμως σου την μπαίνουν, οφείλεις να τους θυμίζεις την κατάστασή τους. Είναι η πλειοψηφία εδώ και για αυτό φαίνεται σαν να γενικεύω μερικές φορές.
Τώρα το ξεκαθάρισα φαντάζομαι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Κλάψε στον ώμο του Ράγκναρ. Σε καταλαβαίνει και σε χρειάζεται. Επίσης εκθειάζει την καλή αγωγή που πήρε από τη μάνα του. Ευκαιρία να του πεις να τη ρωτήσει πώς ορίζει την έννοια της οικογένειας. Και ρώτα και τη δική σου για να έχεις δύο απόψεις. Μετά πες της πώς την εννοείς εσύ για να σε καμαρώσει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Κλάψε στον ώμο του Ράγκναρ. Σε καταλαβαίνει και σε χρειάζεται. Επίσης εκθειάζει την καλή αγωγή που πήρε από τη μάνα του. Ευκαιρία να του πεις να τη ρωτήσει πώς ορίζει την έννοια της οικογένειας. Και ρώτα και τη δική σου για να έχεις δύο απόψεις. Μετά πες της πώς την εννοείς εσύ για να σε καμαρώσει.
Νέο λάθος εκ μέρους σου.

Έκανες αναφορά στη μάνα μου,επειδή μίλησα χθες για την αγωγή που έλαβα.Και τώρα λες να την ρωτήσω για τον ορισμό της οικογένειας.
Μόνο εγώ μπορώ να αναφέρομαι σε εκείνη,όπως και ο καθένας για τη δική του.

Να στο πω πιο απλά:
Την μάνα μου δεν είσαι άξιος να την πιάσεις στο βρωμόστομα σου.Είσαι πολύ λίγος για να την βάλεις στα ποστ σου και δεν την φτάνεις ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom