Δεν με ενδιαφέρει η διδασκαλία της μάνας σου. Η αντικοινωνική σου συμπεριφορά εδώ μέσα είναι το πρόβλημα.Μόλις σε είπα κοτούλα,αμέσως τσίμπησες.
Για την ακρίβεια ήθελα να σχολιάσεις την διδασκαλία της μάνας μου,όχι εμένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Θείο,μόλις έκανες ένα μεγάλο λάθος.Δεν με ενδιαφέρει η διδασκαλία της μάνας σου. Η αντικοινωνική σου συμπεριφορά εδώ μέσα είναι το πρόβλημα.
Με είπες κακό μαθητή και αποτυχημένο πολίτη.Aς πάει στα κομμάτια.Γνώμη σου.
Με λίγα λόγια,άφησες να εννοηθεί ότι η μάνα μου είναι κακή μητέρα και αποτυχημένη πολίτης.Γιατί λένε πως με όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Άφησες να εννοηθεί γιατί ξεκάθαρα φοβάσαι να μιλήσεις.
Εν ολίγοις,έριξες ευθύνη στη μάνα μου,εννοώντας έμμεσα ότι είναι κακή μητέρα και αποτυχημένη πολίτης από τη στιγμή που είπες τα ίδια για εμένα.
Από την στιγμή που έκανες αυτό το λάθος,θα περάσεις ζάχαρη λέμε.
Νομίζεις ότι έστησες παγίδα; Εδώ μέσα ήσουν και συνεχίζεις να είσαι ένα αντικοινωνικό άτομο που την πέφτει σε χρήστες. (Σαββίδης, Καλόγερος, Κμαν, Σαντμαν, Λοχαγός/Ζαν)Θείο,μόλις έκανες ένα μεγάλο λάθος.
Με είπες κακό μαθητή και αποτυχημένο πολίτη.Aς πάει στα κομμάτια.Γνώμη σου.
Με λίγα λόγια,άφησες να εννοηθεί ότι η μάνα μου είναι κακή μητέρα και αποτυχημένη πολίτης.Γιατί λένε πως με όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Άφησες να εννοηθεί γιατί ξεκάθαρα φοβάσαι να μιλήσεις.
Εν ολίγοις,έριξες ευθύνη στη μάνα μου,εννοώντας έμμεσα ότι είναι κακή μητέρα και αποτυχημένη πολίτης από τη στιγμή που είπες τα ίδια για εμένα.
Από την στιγμή που έκανες αυτό το λάθος,θα περάσεις ζάχαρη λέμε.
Τα υπόλοιπα είναι η απελπισμένη σου προσπάθεια να πάρεις το πάνω χέρι, μη διστάζοντας να εμπλέξεις ακόμα και τη μάνα σου στην υπόθεση.
Μαν, είσαι πολύ άρρωστος τελικά. Περαστικά σου. Οι υπόλοιποι πια βλέπουν τα χάλια σου ολοφάνερα.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Κάτσε να θυμηθώ ποιός προσπαθεί να αποδείξει με νύχια και με δόντια την σπουδαιότητα του, αναφερόμενος στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο,απαντώντας επιθετικά σε κάθε επικριτή του και γράφοντας παραμύθια για τον εαυτό του.Όλα αυτά στο bourdela.comΝομίζεις ότι έστησες παγίδα; Εδώ μέσα ήσουν και συνεχίζεις να είσαι ένα αντικοινωνικό άτομο που την πέφτει σε χρήστες. (Σαββίδης, Καλόγερος, Κμαν, Σαντμαν, Λοχαγός/Ζαν)
Τα υπόλοιπα είναι η απελπισμένη σου προσπάθεια να πάρεις το πάνω χέρι, μη διστάζοντας να εμπλέξεις ακόμα και τη μάνα σου στην υπόθεση.
Μαν, είσαι πολύ άρρωστος τελικά. Περαστικά σου. Οι υπόλοιποι πια βλέπουν τα χάλια σου ολοφάνερα.
Το λες ότι είναι άρρωστος και πως οι υπόλοιποι βλέπουν τα χάλια του ολοφάνερα (αφού τον παίρνουν στο ψιλό).
Τον Σαββίδη πρώτο πρώτο τον έγραψες.Επειδή διάβαζες πολλά χρόνια το σάιτ,θυμίσου ότι το έπαιζε τρανός και μπήκε στη θέση του.
Ήξερα ότι είσαι θρασίμι,αφού έχεις πιάσει γυναίκες και παιδιά στα ποστ σου (τότε που έγραψες υποτιμητικά στον Στοκαδούρα για την οικογένεια του).Τώρα φοβήθηκες γιατί ήδη το έκανες μια φορά και σε έκραζαν μέχρι και τα banners του bou.
Με το σημερινό σου φάουλ,ετοιμάσου για στιγμές πάθους.
Τον Σαββίδη τον τιμώρησες με το .... να επιστρέψει στην πραγματική ζωή, ενώ εσύ ψωλοβαράς πέντε χρόνια εδώ μέσα. Τόσο σου κόβει.Κάτσε να θυμηθώ ποιός προσπαθεί να αποδείξει με νύχια και με δόντια την σπουδαιότητα του, αναφερόμενος στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο,απαντώντας επιθετικά σε κάθε επικριτή του και γράφοντας παραμύθια για τον εαυτό του.Όλα αυτά στο bourdela.com
Το λες ότι είναι άρρωστος και πως οι υπόλοιποι βλέπουν τα χάλια του ολοφάνερα (αφού τον παίρνουν στο ψιλό).
Τον Σαββίδη πρώτο πρώτο τον έγραψες.Επειδή διάβαζες πολλά χρόνια το σάιτ,θυμίσου ότι το έπαιζε τρανός και μπήκε στη θέση του.
Ήξερα ότι είσαι θρασίμι,αφού έχεις πιάσει γυναίκες και παιδιά στα ποστ σου (τότε που έγραψες υποτιμητικά στον Στοκαδούρα για την οικογένεια του).Τώρα φοβήθηκες γιατί ήδη το έκανες μια φορά και σε έκραζαν μέχρι και τα banners του bou.
Με το σημερινό σου φάουλ,ετοιμάσου για στιγμές πάθους.
Δεν σε ενόχλησα πρώτος. Εσύ ξεκίνησες μπούλιγκ εναντίον μου το χειμώνα και μόλις είδα τώρα ότι πήγαινες να ξεκινήσεις το βρώμικο παιγνίδι σου και με άλλους, σε πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα και πονάς.
Και θα συνεχίσεις να πονάς, γιατί δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις και μόλις αποφάσισες να χοντρύνεις κι άλλο το παιγνίδι.
Θα φας αγνόηση και θα παραληρείς μόνος σου. Τέλος από μένα.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Troll mode off once more (ακολουθεί σεντόνι):Τον Σαββίδη τον τιμώρησες με το .... να επιστρέψει στην πραγματική ζωή, ενώ εσύ ψωλοβαράς πέντε χρόνια εδώ μέσα. Τόσο σου κόβει.
Δεν σε ενόχλησα πρώτος. Εσύ ξεκίνησες μπούλιγκ εναντίον μου το χειμώνα και μόλις είδα τώρα ότι πήγαινες να ξεκινήσεις το βρώμικο παιγνίδι σου και με άλλους, σε πλήρωσα με το ίδιο νόμισμα και πονάς.
Και θα συνεχίσεις να πονάς, γιατί δεν ξέρεις πότε να σταματήσεις και μόλις αποφάσισες να χοντρύνεις κι άλλο το παιγνίδι.
Θα φας αγνόηση και θα παραληρείς μόνος σου. Τέλος από μένα.
Άσε τα κηρύγματα περί δικαιοσύνης (ότι δήθεν με τιμώρησες κλπ) γιατί είσαι ο πιο άρρωστος εδώ μεσα.Ο τρόπος γραφής σου (όχι με all time classic βρισιές,αλλά με προσβολές για αποτυχημένους,μηδενικά,που η ζωή τους έχει ξεπεράσει κλπ) εναντίον άλλων μελών δείχνει πολλά για το ποιόν σου και πως πονάς από την στάση τους.Οπότε τέτοια κηρύγματα,αλλού.
Η ασταμάτητη προσπάθεια να εξυψώσεις τον εαυτό σου γράφοντας πολλές και εξονυχιστικές λεπτομέρειες (μόνο ΑΜΚΑ δεν έχεις γράψει) φανερώνουν ένα πληγωμένο άτομο με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση,τεράστιο εγώ και ανάγκη πλήρους αποδοχής από τους άλλους.Mπήκες για αυτό το πράγμα στο bourdela.com!!!!!
Αυτό και μόνο δείχνει ανισορροπία εκ μέρους σου.
Aν ήσουν αυτός που λες,δεν θα έμπαινες σε αυτό το τρυπάκι ποτέ.
Εγώ μπορεί να ψωλοβαράω πέντε χρόνια,αλλά εσύ που σίγουρα είσαι κλώναρι παίζει να βρίσκεσαι εδώ από όταν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου.Η γνώση σου για πράγματα που συνέβησαν πολύ καιρό πριν την εγγραφή σου το δείχνει ξεκάθαρα.Η αναφορά που έκανες πιο πριν για ανανέωση των browsers ήταν μεγάλη χαζομάρα καθώς ανανεώνονται αυτόματα.Επομένως δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος update για να δει παλιά μηνύματα,καθώς γίνεται αυτόματα (το γράφω ξανά για να το εμπεδώσεις).
Έχεις δηλώσει ότι γουστάρεις το "τζέρτζελο" στο συγκεκριμένο σάιτ και ότι σου αρέσει να συμμετέχεις,οπότε σιλάνς.Επικαλέστηκες ακόμη και τα μεγαλύτερα ναυάγια του σάη ώστε να μου επιρρίψεις ευθύνες.Μέχρι και με τον διάβολο θα έκανες συμφωνία εναντίον μου.
Αν κάποιος το χόντρυνε,είσαι εσύ που ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες άνανδρες επιθέσεις χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα ακόμη και τον κμαν,χώρια ότι έψαχνες ποστ μου μόνο και μόνο για να πάρεις το αίμα σου πίσω.Στην αρχή σε ξαναπήρα στην πλάκα.Προχθές όμως,έδειξες για ότι η πουστιά είναι στο αίμα σου.Μιλάω για ένα πόστ μου όπου ανέφερα ότι το μπου ήταν για λίγο καιρό καταφύγιο μου (και δεν είμαι ο μόνος).Χρησιμοποίησες μια δύσκολη φάση της ζωής μου για την οποία δεν έγραψα στοιχεία (επομένως είναι κάτι άκρως προσωπικό) ώστε να επιτεθείς.Στην τελική,δεν θα δώσω λογαριασμό καθώς δεν ανέφερα τίποτα για εκείνη την περίοδο,ούτε αφορά κανέναν.
Επειδή δεν παραδέχτηκες την πουστιά σου (τα ίδια έκανες και με τον Στοκαδούρα),θα περάσεις ''μέλι''!
Σήμερα έδειξες ξανά ότι πέρα από θρασύδειλος και άρρωστος,είσαι και μεγάλη κότα.
Περιμένω να με αγνόησεις (μέχρι το επόμενο σου επιθετικό ποστ εναντίον μου)
Ήταν το αναλυτικό ψυχογράφημα σου.Ξέραμε όλοι το ποιόν σου,απλώς το υπενθύμισα.
Τελευταία τροποποίηση:
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Καλά κάνεις κ το μπουρλοτιαζεις μπας κ ξυπνήσει ο γκοτζιλα-leaserΛατίνες; Της σχολής Mind κι εσύ; Εχει πολυ ωραίες γυναίκες εκεί κατω. Νομιζω ο Mind ειχε γράψει πως, οι Κολομβιανές είναι οι απόλυτες γυναίκες στη συμπεριφορά απέναντι σε εναν ανδρα. Κοινωνικά και ερωτικά.
Αλλά άφησέ το καλύτερα μη μπουρλοτιασει το νήμα.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Τότε ήταν που έβγαζε κοντινές φωτο με ελαφρύ μεικ άπ και κραγιονάκι, για να δείχνει νεότερος; Ώσπου τον ανακάλυψαν τα λαγωνικά του σάιτ, μέχρι και ο πορνομετανάστης. Εκεί άρχισε τις δικαιολογίες. Είχε γίνει μεγάλο σόου τότε. ?Μου θυμιζεις εμενα με τον Κμαν πριν 2 χρονια...
Τωρα συνηθισα
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.543
- Πόντοι
- 1.706
Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΑληθεια προτιμας αραπινες απο ασιατικα petite στενομουνακια ;
Προχθές όμως,έδειξες για ότι η πουστιά είναι στο αίμα σου.Μιλάω για ένα πόστ μου όπου ανέφερα ότι το μπου ήταν για λίγο καιρό καταφύγιο μου (και δεν είμαι ο μόνος).Χρησιμοποίησες μια δύσκολη φάση της ζωής μου για την οποία δεν έγραψα στοιχεία (επομένως είναι κάτι άκρως προσωπικό) ώστε να επιτεθείς.Στην τελική,δεν θα δώσω λογαριασμό καθώς δεν ανέφερα τίποτα για εκείνη την περίοδο,ούτε αφορά κανέναν.
Για να δούμε ποιος έχει την πουστιά στο αίμα του και πιάνει στο στόμα του οικογένειες:
Όλο στα αρχίδια σου αλλά όλο απαντας.
Για να βλέπω τόσα νευρα στα γραφόμενα σου,πρέπει η πρωην συζυγος να σε πλήγωσε άσχημα...
Φαντάζομαι πως σε πάτησε κάτω και βγαζεις τόσο μίσος όταν γράφεις.
Φίλε Καμπουρδίδη πιστεύεις ότι η πρωην σύζυγος του kayamaru igano τον έκανε να φέρεται έτσι? :S
Τα μαθες τα νέα?
Ο Χρήστος μας,ο alpha male μας,ο άνθρωπος που ριχνει απαξιωτικά γαμήσια,που πάντα είναι στα αρχίδια του αλλά απαντάει σε όλους(γιατί είναι στα αρχίδια του),έτρεχε πίσω από κάθε σκύλα και είχε κάνει και γάμο.
Μάλιστα, ο Σαββίδης έτρεχε πίσω από κάθε σκύλα και είχε κάνει και γάμο. Και κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής σε μένα στο θέμα Στοκαδούρα, όπου έθιξα αυτόν χωρίς να χαρακτηρίζω τη γυναίκα του.
Κι ενώ έχεις πιάσει στο στόμα σου τη γυναίκα του άλλου, σε πειράζει που εγώ αναφέρθηκα σε μία γκόμενά σου που σε κατέστρεψε. Πώς, δεν έχω στοιχεία; Κι εσύ τι στοιχεία είχες όταν υπονοούσες ότι η γυναίκα του Σαββίδη τον κατέστρεψε;
Νόμιζα ότι είχαμε τελειώσει χτες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες άλλη μια ευκαιρία να σε ξεβρακώσω εντελώς, για να καταλάβει και όποιος δεν κατάλαβε τι μέρος του λόγου είσαι.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Σαν το πιο αγαπητό μέλος του νηματοθέτη,
θέλω να σας πω ότι μας έχετε πρήξει τα πολύχρωμα αρχίδια μας.
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Το νήμα έχει καθαρίσει απο αδύναμους τύπους και το επίπεδο είναι υψηλών απαιτήσεων! Πλέον θέλει να έχεις βαριά καρύδια για να μην σπάσειςσκληρός καριολης ο μέντορας δεν πεθαίνει ευκολα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Οι Πολωνοί πυροσβέστες θυσιαστηκαν στα Βίλια
160 πυροσβέστες κ έξι οχήματα
Τελικά ούτε ένα ευρώ του αρχηγού δεν πήγε χαμένο από τα σπονσοριλικια
Όλες εκτίμησαν το μπαλκαν πεις κ εκτός από πολωνικά μπουκιά στέλνουν κ ενισχύσεις στις φωτιες
Οι μάνικες των πυροσβεστών έχουν τα χυσια του αρχηγού από όσο έχω μάθει που μάζευαν οι πολωνες τόσα χρόνια
Πόσο μπροστά ο.αρχηγις μας
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.543
- Πόντοι
- 1.706
Ούραα
Οι Πολωνοί πυροσβέστες θυσιαστηκαν στα Βίλια
160 πυροσβέστες κ έξι οχήματα
Τελικά ούτε ένα ευρώ του αρχηγού δεν πήγε χαμένο από τα σπονσοριλικια
Όλες εκτίμησαν το μπαλκαν πεις κ εκτός από πολωνικά μπουκιά στέλνουν κ ενισχύσεις στις φωτιες
Οι μάνικες των πυροσβεστών έχουν τα χυσια του αρχηγού από όσο έχω μάθει που μάζευαν οι πολωνες τόσα χρόνια
Πόσο μπροστά ο.αρχηγις μας
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ
Ούραααα
Σαν το πιο αγαπητό μέλος του νηματοθέτη,
Με τον Ράγκναρ κάνατε αλλαξοπροφιλιές εδώ μέσα. Γιατί δεν του λες να σταματήσει το παραλήρημα να ησυχάσουμε; Ο ίδιος ξεκίνησε το μπούλιγκ στο νηματοθέτη. Εγώ απλά τον έβαλα στη θέση του, γιατί είχε κάνει και σε μένα τα ίδια. Και μετά πλάκωσαν τα «φιλαράκια» για υποστήριξη. Μέχρι τώρα σου άρεσε η παράσταση, μετά γύρισε ο τροχός και είδες το φιλαράκι σου να κάνει στριπτίζ κι έσπευσες να τον σώσεις, λέγοντας ότι σε πρήξαμε. Λες και είναι η πρώτη φορά που παρεκτρέπεται αυτό το νήμα. Ας σταματήσει τις μαλακίες να ξαναβγεί πάλι στο προσκήνιο ο Άρχοντας.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Πολύ κράτησε η αγνόησηΓια να δούμε ποιος έχει την πουστιά στο αίμα του και πιάνει στο στόμα του οικογένειες:
Μάλιστα, ο Σαββίδης έτρεχε πίσω από κάθε σκύλα και είχε κάνει και γάμο. Και κάνεις εσύ μαθήματα ηθικής σε μένα στο θέμα Στοκαδούρα, όπου έθιξα αυτόν χωρίς να χαρακτηρίζω τη γυναίκα του.
Κι ενώ έχεις πιάσει στο στόμα σου τη γυναίκα του άλλου, σε πειράζει που εγώ αναφέρθηκα σε μία γκόμενά σου που σε κατέστρεψε. Πώς, δεν έχω στοιχεία; Κι εσύ τι στοιχεία είχες όταν υπονοούσες ότι η γυναίκα του Σαββίδη τον κατέστρεψε;
Νόμιζα ότι είχαμε τελειώσει χτες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες άλλη μια ευκαιρία να σε ξεβρακώσω εντελώς, για να καταλάβει και όποιος δεν κατάλαβε τι μέρος του λόγου είσαι.
Όλως τυχαίως αναφέρθηκες στον Σαββίδη.
Για διάβασε και αυτό.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.254
- Πόντοι
- 12.756
χαιρετησες Καραμαναρο;Πολύ κράτησε η αγνόηση
Όλως τυχαίως αναφέρθηκες στον Σαββίδη.
Για διάβασε και αυτό.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Αλλαξοπροφιλιές?Ναι,είμαι κλώνος του Βαλκάνιου........Με τον Ράγκναρ κάνατε αλλαξοπροφιλιές εδώ μέσα. Γιατί δεν του λες να σταματήσει το παραλήρημα να ησυχάσουμε; Ο ίδιος ξεκίνησε το μπούλιγκ στο νηματοθέτη. Εγώ απλά τον έβαλα στη θέση του, γιατί είχε κάνει και σε μένα τα ίδια. Και μετά πλάκωσαν τα «φιλαράκια» για υποστήριξη. Μέχρι τώρα σου άρεσε η παράσταση, μετά γύρισε ο τροχός και είδες το φιλαράκι σου να κάνει στριπτίζ κι έσπευσες να τον σώσεις, λέγοντας ότι σε πρήξαμε. Λες και είναι η πρώτη φορά που παρεκτρέπεται αυτό το νήμα. Ας σταματήσει τις μαλακίες να ξαναβγεί πάλι στο προσκήνιο ο Άρχοντας.
Θείο,άσε τα κηρύγματα περί δικαιοσύνης και λοιπές μαλακιούλες.
Προσωπικό είναι το θέμα σου,μαζί μου.
Σχετικά με τον Σαββίδη (που όλως τυχαίως τον έχεις σαν Θεό),ο Χρηστάκης γάβγιζε πολύ,έχοντας ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με εσένα και έγραφε πολλά στοιχεία για τον εαυτό του.Το είδωλο σου έγραφε σεντόνια μίσους ειδικά με το πρώτο του προφίλ προς επικριτές του,το οποίο ως κλωνάρι που είσαι θα το θυμάσαι.
Οπότε άσε το προφίλ του ηθικού και την δήθεν απόδοση δικαιοσύνης γιατί μόνο αυτά δεν σε χαρακτηρίζουν.Ξεκάθαρα εκδικητικές είναι οι προθέσεις σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρθε?χαιρετησες Καραμαναρο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 174K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις