Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κλάψε στον ώμο του Ράγκναρ. Σε καταλαβαίνει και σε χρειάζεται. Επίσης εκθειάζει την καλή αγωγή που πήρε από τη μάνα του. Ευκαιρία να του πεις να τη ρωτήσει πώς ορίζει την έννοια της οικογένειας. Και ρώτα και τη δική σου για να έχεις δύο απόψεις. Μετά πες της πώς την εννοείς εσύ για να σε καμαρώσει.
Όλα τα ναυάγια δεν έχουν δεύτερη ευκαιρία. Κάποια τα ονομάζουν υποβρύχια μουσεία, κάποια υφάλους για κοράλλια.
Εσυ ήσουν απο αυτά τα τυχερά και πανω που άρχισες να λιμοκτονείς βρήκες τη δουλίτσα του επιτηρητή σε ΙΕΚ, στις μαυρούλες που θέλουν να γίνουν αεροσυνοδοί για να ξεφύγουν απο τα γαλλικά γκέτο που ζουν. Δείγμα του ποσο μετράς στην αγορά εργασίας και τι δεξιότητες εχεις. Είσαι τοσο βλακας που δεν κατάλαβες τι γράφει το συμβόλαιο που υπέγραψες και τελικά παίρνεις λιγότερα απο οσα νόμιζες. Και τρως τις εμπλουτισμένες, με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, σκυλοτροφες από τον αυτόματο, για να μην καταρρεύσεις, οπως έγραψες, απο την απαιτητική δουλειά.
Μάνες, οικογένειες, συζύγους, παιδιά δεν πιανω στο στόμα μου.
Το αφηνω σε αναρχιδους σαν και σένα, που το αρνούνται κιολας οταν το κάνουν.
Γραψε ότι θες. Δεν ασχολούμαι άλλο με την αξιοθρήνητη ύπαρξή σου.
Κοπριζεις το νήμα του Αρχοντος και μας αναγκάζεις να τον κυνηγάμε στα περίχωρα της Μοσχας χειμωνιάτικα, με Παντσερ, Τ-34, Γκουντέριαν και Ζούκωφ.
Ο Άρχοντας εδώ σολαρει και είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτά που γράφει, εδώ τον απολαμβάνεις πραγματικα. Οποτε σύρε παρακάτω, αν και τι παρακατω; Στον πάτο προσάραξες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Όλα τα ναυάγια δεν έχουν δεύτερη ευκαιρία. Κάποια τα ονομάζουν υποβρύχια μουσεία, κάποια υφάλους για κοράλλια.
Εσυ ήσουν απο αυτά τα τυχερά και πανω που άρχισες να λιμοκτονείς βρήκες τη δουλίτσα του επιτηρητή σε ΙΕΚ, στις μαυρούλες που θέλουν να γίνουν αεροσυνοδοί για να ξεφύγουν απο τα γαλλικά γκέτο που ζουν. Δείγμα του ποσο μετράς στην αγορά εργασίας και τι δεξιότητες εχεις. Είσαι τοσο βλακας που δεν κατάλαβες τι γράφει το συμβόλαιο που υπέγραψες και τελικά παίρνεις λιγότερα απο οσα νόμιζες. Και τρως τις εμπλουτισμένες, με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, σκυλοτροφες από τον αυτόματο, για να μην καταρρεύσεις, οπως έγραψες, απο την απαιτητική δουλειά.
Μάνες, οικογένειες, συζύγους, παιδιά δεν πιανω στο στόμα μου.
Το αφηνω σε αναρχιδους σαν και σένα, που το αρνούνται κιολας οταν το κάνουν.
Γραψε ότι θες. Δεν ασχολούμαι άλλο με την αξιοθρήνητη ύπαρξή σου.
Κοπριζεις το νήμα του Αρχοντος και μας αναγκάζεις να τον κυνηγάμε στα περίχωρα της Μοσχας χειμωνιάτικα, με Παντσερ, Τ-35, Γκουντέριαν και Ζούκωφ.
Ο Άρχοντας εδώ σολαρει και είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτά που γράφει, εδώ τον απολαμβάνεις πραγματικα. Οποτε σύρε παρακάτω, αν και τι παρακατω; Στον πάτο προσάραξες.
Στοκ,τώρα που είπε να ρωτήσω τη μάνα μου περί του ορισμού της οικογενείας,εν ολίγοις την έβαλε στα γράπτα του,έγραψε την καταδίκη του.

Από εδώ και πέρα,θα φροντίσω να κάνω πιο στενή τη σχέση μου με το μπαρμπάδι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Στοκ,τώρα που είπε να ρωτήσω τη μάνα μου περί του ορισμού της οικογενείας,εν ολίγοις την έβαλε στα γράπτα του,έγραψε την καταδίκη του.

Από εδώ και πέρα,θα φροντίσω να κάνω πιο στενή τη σχέση μου με το μπαρμπάδι.
Μην ασχολείσαι με το ναυάγιο. Νόημα στη ζωή του δίνεις όσο τον παραθέτεις.
Ασε να μπει ο Αρχων, που τωρα πηδάει απο νημα σε νήμα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Νέο λάθος εκ μέρους σου.

Έκανες αναφορά στη μάνα μου,επειδή μίλησα χθες για την αγωγή που έλαβα.Μόνο εγώ μπορώ να αναφέρομαι σε εκείνη,όπως και ο καθένας για τη δική του.

Να στο πω πιο απλά:
Την μάνα μου δεν είσαι άξιος να την πιάσεις στο βρωμόστομα σου.Είσαι πολύ λίγος για να την βάλεις στα ποστ σου και δεν την φτάνεις ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι.
Δες εδώ ρε μπαγλαμά, που μου ζήτησες κι όλας από μόνος σου να σου σχολιάσω την αγωγή που σου έδωσε:

Μόλις σε είπα κοτούλα,αμέσως τσίμπησες.

Για την ακρίβεια ήθελα να σχολιάσεις την διδασκαλία της μάνας μου,όχι εμένα.

Λοιπόν δεν τη σχολίασα χτες την διδασκαλία της, αλλά θα το κάνω σήμερα για να σου φύγει η περιέργεια:
Πιστεύω ότι έκανε το χρέος της η φουκαριάρα, όπως και κάθε σωστή μάνα στον κόσμο. Άλλο που εσύ βγήκες κόπανος. Συμβαίνουν κι αυτά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Μην ασχολείσαι με το ναυάγιο. Νόημα στη ζωή του δίνεις όσο τον παραθέτεις.
Ασε να μπει ο Αρχων, που τωρα πηδάει απο νημα σε νήμα.
Αν απολογηθεί για το λάθος που έκανε προ ολίγης ώρας,έχει καλώς.

Αλλιώς,θα έχει ασάλιωτο σεξ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Δες εδώ ρε μπαγλαμά, που μου ζήτησες κι όλας από μόνος σου να σου σχολιάσω την αγωγή που σου έδωσε:

Λοιπόν δεν τη σχολίασα χτες την διδασκαλία της, αλλά θα το κάνω σήμερα για να σου φύγει η περιέργεια:
Πιστεύω ότι έκανε το χρέος της η φουκαριάρα, όπως και κάθε σωστή μάνα στον κόσμο. Άλλο που εσύ βγήκες κόπανος. Συμβαίνουν κι αυτά.
Ήθελα να δω πόσο ανάρχιδος είσαι.Το έκανες με την οικογένεια του Στοκαδούρα και σε έκραζαν όλοι,όμως χθες κόλωσες γιατί ήξερες ότι θα φας κι άλλο κράξιμο.

Είπες φουκαριάρα την μάνα μου.Άλλο τεράστιο λάθος σου.

Μόνο φουκαριάρα δεν είναι.Και είσαι πολύ λίγος για να την αποκαλείς έτσι.

Το τι θα πω και τι θα κάνω εγώ με τη μάνα μου είναι δική μου δουλειά,όπως και κάθε άλλου με τη δική του.

Εντάξει θείο?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αν απολογηθεί για το λάθος που έκανε προ ολίγης ώρας,έχει καλώς.

Αλλιώς,θα έχει ασάλιωτο σεξ.
Άνοιξε νήμα στοχοποίησης μου , όπως έκανες και με το Σαββίδη και συνέχισε εκεί το παραλήρημά σου. Ακόμα και ο πιο αφελής εδώ κατάλαβε ότι έχεις χοντρό πρόβλημα και παρεμποδίζεις το νήμα. Σε αφήνω πια στην κρίση τους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Άνοιξε νήμα στοχοποίησης μου , όπως έκανες και με το Σαββίδη και συνέχισε εκεί το παραλήρημά σου. Ακόμα και ο πιο αφελής εδώ κατάλαβε ότι έχεις χοντρό πρόβλημα και παρεμποδίζεις το νήμα. Σε αφήνω πια στην κρίση τους.
Δεν χρειάζεται νήμα μιας και είσαι βλήμα.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να περάσεις μέλι.

Πάλι μιλάς για το Σαββίδη.

Ρε εσύ?

Κάτσε να θυμηθώ ποιός έκανε στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μου από το Σκ.
Το λες ότι έχει χοντρό πρόβλημα και παρεμποδίζει το νήμα.
Για εσένα λεω βρε.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πόσο μου λείπουν οι μονομαχίες φωτογραφιών του Άρχοντα με το υπερναυάγιο Κλάιν, φουλ της σπονσορέτας ο Άρχων all in με φλος της μαϊμούς ο Κλάιν...

Το γαμήσανε το νήμα τα νιαμου...:confused::confused::confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πόσο μου λείπουν οι μονομαχίες φωτογραφιών του Άρχοντα με το υπερναυάγιο Κλάιν, φουλ της σπονσορέτας ο Άρχων all in με φλος της μαϊμούς ο Κλάιν...

Σου λείπει και ο πορδομήτσος?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.673
Πόντοι
3.656
εχει χοντρύνει το πραμα. ειναι βεβαιο να πουμε οτι οτι θα εχει άσχημη κατάληξη :undecided: :undecided: :undecided:

τυπε σοβαρα τωρα οι τυποι σκυλοι πρεπει να γαβγιζανε και οι δυο του φραχτη :sad2::sad2::sad2:
με τον φραχτη τα ειχανε δεν εξηγειται διαφορετικα :sad2::sad2::sad2:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Τότε ήταν που έβγαζε κοντινές φωτο με ελαφρύ μεικ άπ και κραγιονάκι, για να δείχνει νεότερος; Ώσπου τον ανακάλυψαν τα λαγωνικά του σάιτ, μέχρι και ο πορνομετανάστης. Εκεί άρχισε τις δικαιολογίες. Είχε γίνει μεγάλο σόου τότε. ?

Που να δεις με ένα ΝΑΥΑΓΙΟ που έτρωγε πόρτα στα μπουρδελα και αναγκάστηκε να φορά πακιστανικά ρούχα για να ξεγελάει τις τσατσαδες και να τον αφήνουν να μπει δωμάτιο...
Εκεί να δεις ΣΟΟΥ ...

κοκκινη κάρτα φέρθηκες σκάρτα..
:wink:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.427
Πόντοι
2.306
Που να δεις με ένα άλλο ΝΑΥΑΓΙΟ που έτρωγε πόρτα στα μπουρδελα και αναγκάστηκε να φορά πακιστανικά ρούχα για να ξεγελάει τις τσατσαδες και να τον αφήνουν να μπει δωμάτιο...
Εκεί να δεις ΣΟΟΥ ...

κοκκινη κάρτα φέρθηκε σκάρτα..
:wink:

Bαλτε λινκς ρε , ειμαστε και νεοι εδω!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Από τέλη Ιουλίου έχει ανοίξει η Ρωσία.Τώρα είμαι μεταξύ Ρωσίας,Ουκρανίας.Μάλλον Ουκρανία θα πάω τελικά.Εντωμεταξύ δεν υπάρχουν πλέον πτήσεις Μόσχα Κίεβο και Μινσκ Κίεβο.Απίστευτη κατάσταση.Πρέπει να πας μέσω Ιστανμπούλ.Χρυσές δουλειές κάνουν οι Τουρκαλάδες,όλα τα μουνάκια Τουρκιά μάλλον κυκλοφορούν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ο Μάιντρίντερ έχει κάποιες ικανότητες δε λέω,προσελκύει κάποια καλά μουνιά.Και είναι κάπως τίμιος παίκτης με την έννοια οτι δεν πληρώνει.Κάνει περίπου αυτό που έκανα εγώ μέχρι το 2010 προσφέρει πληρωμένες διακοπές.Αλλά για την ηλικία του έχει εντυπωσιακή επιτυχία των αναλογιών τηρουμένων.Διότι εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό που έκανα μέχρι το 2010 με την ίδια ποιότητα από γκόμενες,δηλαδή να γαμάω μόνο με πληρωμένες διακοπές.
Το πρόβλημά του είναι οτι είναι πασπαρτού χάνεται εδώ κι εκεί αντί να συγκεντρωθεί σε ένα μέρος.Και εγώ βέβαια έχω τεράστιο πεδίο δράσης αλλά αφορά συγκεκριμένο σλαβικό τόξο Πολωνία,Τσεχία,Ουκρανία,Λευκορρωσία,Ρωσία είναι οι χώρες ενδιαφέροντος.
Αλλά να γαμάς μόνο με πληρωμένες διακοπές εφτάρια και πάνω όντας άνω των 35 είναι όντως δύσκολο δεν το συζητάω.
Για να συνεχίσω να γαμάω το ίδιο επίπεδο ανεβαίνοντας ηλικιακά έπρεπε να πιάσω το σπονσοριλίκι.Αλλιώς ήταν αδύνατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom