Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίσταΠαρε το like μου να μην έχεις παραπονο αν κ πηγαίνω κ με ιερόδουλες άρα στη μαύρη σου λίστα
Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίσταΠαρε το like μου να μην έχεις παραπονο αν κ πηγαίνω κ με ιερόδουλες άρα στη μαύρη σου λίστα
Αυτοκαταστροφικός τυπε μουΜπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα
Τουλάχιστον θα είναι περήφανη τώρα που έμαθες να μιλάς Ελληνικά...Αυτοκαταστροφικός τυπε μου
Μού το λέει κ η μάνα μου που μΟΥ βλέπει όλο με χοντρες
Φέρε Ταλισκερ να πιούμε γιατί η νύχτα προβλέπεται μακράΤουλάχιστον θα είναι περήφανη τώρα που έμαθες να μιλάς Ελληνικά...
Ξένη είναι τυπεΤουλάχιστον θα είναι περήφανη τώρα που έμαθες να μιλάς Ελληνικά...
Ούτε για το Αλβανικό τσίπουρο του @brabus67 δεν αξίζει...Φέρε Ταλισκερ να πιούμε γιατί η νύχτα προβλέπεται μακρά
Ο Λακαρος που είναι?@Kalogero σε παίζω μόνο με ένα , ούτε αυτό δεν μπορείς να κοντραρεις, τόσο λίγος, τόσο ξεβρακωτος, τόσο Λάκης... Προβολή συνημμένου 741864
Δεν πιστεύω να πηγαίνεις και με τίποτα πορνοστάρ; Τρισχειροτερα....Παρε το like μου να μην έχεις παραπονο αν κ πηγαίνω κ με ιερόδουλες άρα στη μαύρη σου λίστα
Γίνεσαι ασεβής...Ούτε για το Αλβανικό τσίπουρο του @brabus67 δεν αξίζει...
Λακαρος ή ΜπαροκογαμημενοςΟ Λακαρος που είναι?
Ζει?
Το φαντάζομαι να περιφέρεται με σαπια σωβρακοφανελα στο σκονισμενο και αμπαρωμενο μηχανουργείο της οικογένειας του με το αεροπιστολο στο αριστερό,το πουλί του στο δεξί και να κλαιει αυνανιζομενος για την Αυστριακη τζατζογρια και το νοικιαρικο ντιζελ Σεατ που θα του παρουν πισω
Μάλλον κυκλοφορεί ως fun tou bouΛακαρος ή Μπαροκογαμημενος
Έφυγε διαμαρτυρόμενος επειδή του καταλόγισαν δάκτυλο στον κωλο...
Δε φτάνει με το δεκαδικό που μου δίνει για δωροδοκια για τα likesΔεν πιστεύω να πηγαίνεις και με τίποτα πορνοστάρ; Τρισχειροτερα....
.
Απλά τον ζηλεύουμε...Ti έγινε όμως με τον καλόγερο ποτέ δε κατάλαβα
Γιατί αρπαχτηκατε;;;δεν είπε κάτι μεμπτό κατά του leader
Πω ρε πουστη!Λακαρος ή Μπαροκογαμημενος
Έφυγε διαμαρτυρόμενος επειδή του καταλόγισαν δάκτυλο στον κωλο...
Αφού περνάει καλύτερα από εμάςΑπλά τον ζηλεύουμε...
Κάτσε να αναθεσω στον επικυρρηκτη κλώνων @τασος3 να βρει ποιος ειναιΑπλά τον ζηλεύουμε...
Την επιταγή να προσέχεις.Δε φτάνει με το δεκαδικό που μου δίνει για δωροδοκια για τα liklik
Δεν είναι κλώνος, απλά διάβαζε το σάιτ καμιά δεκαριά χρόνια και πριν κάτι μήνες αποφάσισε να γραφτεί...Κάτσε να αναθεσω στον επικυρρηκτη κλώνων @τασος3 να βρει ποιος ειναι