Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.936
Αρχοντικη φωτο, ευγε..Μάλλον παραείσαι
Αρχικά μάσες με θέα Σαντορινιότικη.
Αρχοντικη φωτο, ευγε..Μάλλον παραείσαι
Αρχικά μάσες με θέα Σαντορινιότικη.
Προφανώς έχεις ψυχολογικά και τάσεις αυτοκτονίας.Τωρα μιλας για την εξαιρεση! Ο ανθρωπος μετα τα 45 ειναι φυρα πανω στη γη! Αυτοξεφτιλιζεται! Τα 50 θα επρεπε να ειναι το υποχρεωτικο τελος καθε εμβιου οντως πανω στη γη για να ανοιγει ο χωρος για τους νεους…
Οπως εσυ που τρως φετα στο μπαλκονι σου στη κυπρο και παιζεις το πουλι σου με τις τουριστριες να υποθεσω;;;Προφανώς έχεις ψυχολογικά και τάσεις αυτοκτονίας.
Έγραφες και μόνος σου ότι παίρνεις ψυχοφάρμακα.
Επειδή θεωρείς τον εαυτό σου άχρηστο και δεν σου σηκώνεται, δεν χρειάζεται να θεωρείς ότι όλοι άνω των 40 είναι ψοφιμια σαν εσένα.
Μερικοί μετά τα 40 ξέρεις συνεχίζουν με πολύ καλή φυσική κατάσταση και γαμανε και δέρνουν.
Καραμάνη ελπίζω να μην τρολάρεις για την εκ μέρους σου λήψη φαρμακευτικής αγωγήςΟπως εσυ που τρως φετα στο μπαλκονι σου στη κυπρο και παιζεις το πουλι σου με τις τουριστριες να υποθεσω;;;
Οχι αληθεια ειναι δυστυχωςΚαραμάνη ελπίζω να μην τρολάρεις για την εκ μέρους σου λήψη φαρμακευτικής αγωγής
Μάλιστα...Οχι αληθεια ειναι δυστυχως
?Αρχοντικη φωτο, ευγε..
Αποσύρσου εσύ, κι άσε τις συμβουλέςΓια μενα ο αντρας στα 40-45 θα πρεπει ν αποσυρεται απο το παιγνιο οριστικα και να κανει χωρο στους νεους να γαμανε και να γλεντανε… σ αυτη την ηλικια θα πρεπει να αποσυρεται στα καφενεια για πρεφα ταβλι και τσιπουρα και να προετοιμαζεται για τη…ζωη εν ταφω!
Καλο ειναι να εχουμε την αυτογνωσια οτι η ζωη τελειωνει στα 40-45 και να κανουμε ακρη πριν γινουμε ρεζιλι και βαρος στους νεους…
Εγω εχω ΗΔΗ αποσυρθει…Αποσύρσου εσύ, κι άσε τις συμβουλές
και πολύ καλά κάνεις. Ζήσε όπως θέλεις, κι άσε τους άλλους να ζήσουν όπως κρίνουν οι ίδιοιΕγω εχω ΗΔΗ αποσυρθει…
Τωρα μιλας για την εξαιρεση! Ο ανθρωπος μετα τα 45 ειναι φυρα πανω στη γη! Αυτοξεφτιλιζεται! Τα 50 θα επρεπε να ειναι το υποχρεωτικο τελος καθε εμβιου οντως πανω στη γη για να ανοιγει ο χωρος για τους νεους…
Θα επρεπε ολοι δια νομου να πεθαιναμε στα 50! ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ!
Δεν πιστεύω να πας για κάμπινγκ αυτές τις μέρες;Θα επρεπε ολοι δια νομου να πεθαιναμε στα 50! ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ!
Τύπε Καραμάνη, φαίνεται ότι η πρότασή μου να ανοίξεις γραφείο να λες τα βυζιά, μπας και πάνω στα κουνήματα καυλώσει καμμία και σου κάτσει δεν καρποφόρησε, αφού είσαι πάλι εδώ απελπισμένος.Εγω εχω ΗΔΗ αποσυρθει…
Και ποιος δε γουστάρει ρε τυπαρα. Ο μπαλαδορος ξερει να παιξει απο γουεμπλει μεχρι και ξερο. Απο αφρικη και ασια μεχρι ρωσία. Να εισαι καλα και να μας φτιανεις με γαματες φωτο. Ριξε κιαλες. Μια κατηγορια μονος σου εισαι.Να είσαι καλά φίλε.
Αντε μερικές φωτογραφιες για να... γουστάρεις.???
Ωραιος.Ριξε κιαλες τυπε.Κ εδω Με σπονσορετα από Φάρσαλα μπανάκι στα γαλανά νερα Του Ιονίου
Με καμαρώνει κ εγώ δίπλα της από κοντά ,υπερήφανος που θα έχω στη συλλογη μου τέτοιο κωλο
Κ εδω Με σπονσορετα από Φάρσαλα μπανάκι στα γαλανά νερα Του Ιονίου
ΤζάμπαΤί τιμή είχε η σπονσορέτα;Και από που τη βρήκατε;
Τυπε όλες οι φωτό στο tour de Peloponnese de sponsoring με τις κοπέλες είναι στα διακόσια μέτρα ,δίπλα μουΩραιος.Ριξε κιαλες τυπε.