Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Μουνάκια στη Μόσχα.Απίστευτες ποσότητες μούνεως.Σλαβικοί παράδεισοι.
αρχηγε τι ετοιμαζεις για καλοκαιρι?θα πας ανατολικα του οντερ η θα κατεβασεις σλαβικους μουνους στη Γραικια,για στειλε φιντμπακ στο λαο του bou που περιμενει νεα σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχηγε τι ετοιμαζεις για καλοκαιρι?θα πας ανατολικα του οντερ η θα κατεβασεις σλαβικους μουνους στη Γραικια,για στειλε φιντμπακ στο λαο του bou που περιμενει νεα σου

Ετοιμάζω ολική επαναφορά Κίεβο την επόμενη εβδομάδα και μετά σλαβικές καταστάσεις Ελλάδα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.237
Πόντοι
2.356
Μοσχα εχει απειρα μουνια , ειχα αποθανατισει ενα απιστευτο contrast μεσα στο μετρο το 2018

Η ορθια Ρωσιδα και η καθιστη Ελληνιδα ... η περηφανεια και η μιζερια σε μια φωτο

Συνημμένα

• 9FCCDCAB-11A7-41E5-8063-8E917AC115E3.jpeg
    9FCCDCAB-11A7-41E5-8063-8E917AC115E3.jpeg
    212,7 KB · Εμφανίσεις: 55
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μοσχα εχει απειρα μουνια , ειχα αποθανατισει ενα απιστευτο contrast μεσα στο μετρο το 2018

Η ορθια Ρωσιδα και η καθιστη Ελληνιδα ... η περηφανεια και η μιζερια σε μια φωτο
Και πιο δεξια ο παππους, που σκεφτεται πως εφαγε τα καλυτερα χρονια της ζωης του με κομμουνισμο :confused:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.237
Πόντοι
2.356
George ελληνας ειναι και αυτος ,ητανε στο ιδιο γκρουπακι του Μουζενιδη με την αλλη :wink:
οι παπουδες στις κομμουνιστικες χωρες πιστευω οτι περασανε καλυτερα απο τους δικους μας που εκτος της φτωχειας ειχανε και την αιωνια ελληνικη αγαμια , γαιδουρια πηδαγανε στα χωρια μας ...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.448
Πόντοι
4.746
Ετοιμάζω ολική επαναφορά Κίεβο την επόμενη εβδομάδα και μετά σλαβικές καταστάσεις Ελλάδα.
Κανονισε να ειναι φωτο κονσερβα παλι. Και να διχασεις τα μελη. Τη μια φωτο με μαλλια, και την αλλη καμπριο..

Συνημμένα

• HairyUnripeAnglerfish-size_restricted.gif
    HairyUnripeAnglerfish-size_restricted.gif
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 42

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κάνε το Κίεβο σκάλα για τεστάρισμα. Όποια σου κάθεται εκεί κερδίζει διακοπές, όποια όχι βρίσκεις μία δικαιολογία και το χαλάς. Εγώ αυτό κάνω με σκάλα το σπίτι μου. Άμα η άλλη δεν κάτσει δεν υπάρχει συνέχεια για αλλού (Μαγιόρκα ή Ανδόρρα συνήθως).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κίεβο έχεις το πλεονέκτημα οτι είσαι σε κεντρικό σημείο,έχεις αμέτρητες επιλογές.Και να χαλάσει με τη μία έχεις την άλλη.
Αν και τώρα με το άνοιγμα της βίζας και την παγκοσμιοποίηση το σπονσοριλίκι έχει διεθνοποιηθεί.Βρίσκω πιο εμφανίσιμες γκόμενες Λευκορρρωσία και πιο καυλιάρες Πολωνία από ό,τι Κίεβο.Ειδικά Πολωνία το σπονσοριλίκι διαδίδεται σα φωτιά.Λευκορρωσία είναι στάνταρντ εδώ και δεκαετία.

Απλά πρέπει να έχεις μια πόλη για βάση π.χ. Κίεβο ή Κράκωβ ή Μόσχα ή Μινσκ κτλ και να πας εκεί επανειλημμένα ώστε να δημιουργήσεις χαρέμι.Κίεβο βολεύει πολύ όπως και Κράκωβ.Η Ρωσία άνοιξε αλλά θες και δεύτερο αρνητικό τεστ εντός Ρωσίας για να σπάσεις την καραντίνα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ασφάλεια υγείας μπορω να βγαλω στο αεροδρομιο ξερεις φιλε?

Ποιο αεροδρόμιο?Τη βγάζεις από το visitukraine.

Οταν φτάνεις στο αεροδρόμιο σου ζητάνε να δείξεις αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού και την ασφάλεια υγείας που έχεις αγοράσει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάνε το Κίεβο σκάλα για τεστάρισμα. Όποια σου κάθεται εκεί κερδίζει διακοπές, όποια όχι βρίσκεις μία δικαιολογία και το χαλάς. Εγώ αυτό κάνω με σκάλα το σπίτι μου. Άμα η άλλη δεν κάτσει δεν υπάρχει συνέχεια για αλλού (Μαγιόρκα ή Ανδόρρα συνήθως).

Δεν ενδιαφέρονται για διακοπές πλέον οι γκόμενες αλλά για σκληρό κασέρι.Ελλάδα δεν είναι πολύ δελεαστική πρόταση εκτός αν μιλάμε για κυριλέ νησιά Μύκονο,Σαντορίνη,Ρόδος.Και πάλι η Ουκρανή δεν καταλαβαίνει τη διαφορά από Ιστανμπούλ,Μαρμαρίς,Ατάλεια μην πω οτι προτιμάει Τουρκιά.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν ενδιαφέρονται για διακοπές πλέον οι γκόμενες αλλά για σκληρό κασέρι.Ελλάδα δεν είναι πολύ δελεαστική πρόταση εκτός αν μιλάμε για κυριλέ νησιά Μύκονο,Σαντροίνη,Ρόδος.Και πάλι η Ουκρανή δεν καταλαβαίνει τη διαφορά από Ιστανμπούλ,Μαρμαρίς,Ατάλεια μην πω οτι προτιμάει Τουρκιά.
Μα εσύ μίλησες για σλαβικές καταστάσεις στην Ελλάδα. Τι άλλο από διακοπές είναι; Κι εγώ σου λέω να έχεις μία σκάλα στη διαδρομή για πήδημα. Ποτέ δεν θα πήγαινα με μία γκόμενα κάπου και να της έχω πληρώσει τα έξοδα, αν δεν την έχω πηδήξει πρώτα. Αλλιώς θα τη φάει ο πρώτος ντόπιος dj και θα λέει στην υγεία του κορόιδου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα εσύ μίλησες για σλαβικές καταστάσεις στην Ελλάδα. Τι άλλο από διακοπές είναι; Κι εγώ σου λέω να έχεις μία σκάλα στη διαδρομή για πήδημα. Ποτέ δεν θα πήγαινα με μία γκόμενα κάπου και να της έχω πληρώσει τα έξοδα, αν δεν την έχω πηδήξει πρώτα. Αλλιώς θα τη φάει ο πρώτος ντόπιος dj και θα λέει στην υγεία του κορόιδου.

Και Ελλάδα για να έρθει κασέρι ή δώρο ζητάει.Εκτός ίσως αν την πας σε πολύ ακριβό νησί σε πεντάστερο κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα δεν έχει νόημα να την πας σε ακριβό μέρος αν την έχεις ήδη πηδήξει.Αν την έχω πηδήξει θα την πάω σε νορμάλ μέρος ή θα πάω στην πόλη της.
Σε ακριβό θέρετρο την πας με σκοπό να σκοράρεις.Μόνο γκόμενες που δεν έχω πηδήξει πάω σε νησιά για να κλείσω το deal.Μετά σιγά μην τις ξαναπάω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω ποια να διαλέξω να έρθει Ελλάδα.Ενδιαφέρονται μια Τσέχα,μια Πολωνέζα και μια Γερμανίδα.Η Γερμανίδα είναι η πιο εντυπωσιακή αλλά να παραιτηθώ λέτε από το πολωνέζικο μπούκι?Η Τσέχα πάλι είναι πιο σοφιστικέ και εγκάρδια.
Κάτι μου λέει οτι θα με παρασύρει το μπούκι στο τέλος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.237
Πόντοι
2.356
Και γιατι πρεπει ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να την παω σε ακριβο μερος για να την πηδηξω?
ΑΝ γουσταρει θα το κανει και σε ενα νορμαλ ... επισης μπορει να ειναι καμια σπασαρχιδω και εκτος του οτι θα ξοδεψεις παρα πολλα μπορει να σου χαλασει και τις διακοπες με την συμπεριφορα της.
Προσωπικα δεν το δεχομαι , αυτο λεω και φυσικα ο καθενας πραττει οπως νομιζει ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και γιατι πρεπει ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να την παω σε ακριβο μερος για να την πηδηξω?
ΑΝ γουσταρει θα το κανει και σε ενα νορμαλ ... επισης μπορει να ειναι καμια σπασαρχιδω και εκτος του οτι θα ξοδεψεις παρα πολλα μπορει να σου χαλασει και τις διακοπες με την συμπεριφορα της.
Προσωπικα δεν το δεχομαι , αυτο λεω και φυσικα ο καθενας πραττει οπως νομιζει ...

Για να τη δελεάσεις.Πες ας πούμε οτι συναντάς τυχαία σε πτήση μοντέλο της Victoria Secret.Τι πρέπει να προτείνεις για να δελεαστεί?
Από Ελλάδα τα βαριά ονόματα είναι Σαντορίνη,Μύκονος άντε και Ρόδος αυτό πρέπει να προτείνεις για να έχεις πιθανότητες να δεχτεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε σπονσοριλικι και κασερι ειναι το θρεντ,δεδομενο οτι ΔΕΝ γουσταρει

Οι γκόμενες γουστάρουν το lifestyle,τα δώρα κτλ και εσύ είσαι αναπόσπαστο τμήμα του σκηνικού.Χωρίς εσένα δεν υπάρχουν και τα υπόλοιπα.Οπως και οι γκόμενες έρχονται σε πακέτο δεν παίρνεις βυζιά ή κώλο μόνο αλλά ολόκληρη τη γκόμενα όπως είναι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μα δεν έχει νόημα να την πας σε ακριβό μέρος αν την έχεις ήδη πηδήξει.Αν την έχω πηδήξει θα την πάω σε νορμάλ μέρος ή θα πάω στην πόλη της.
Σε ακριβό θέρετρο την πας με σκοπό να σκοράρεις.Μόνο γκόμενες που δεν έχω πηδήξει πάω σε νησιά για να κλείσω το deal.Μετά σιγά μην τις ξαναπάω.
Πάμε πάλι μπας και πάρεις πρέφα.

Σε ακριβό θέρετρο πας για να περάσεις εσύ καλά. Αυτός είναι ο κύριος στόχος.

Παίρνεις μαζί σου γκόμενα που έχει εκ των προτερων ελεχθεί και ξέρεις οτι σου βγαζει γούστα και δεν σπάει αρχίδια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.237
Πόντοι
2.356
τυπε σπονσοριλικι και κασερι ειναι το θρεντ,δεδομενο οτι ΔΕΝ γουσταρει
Σπονσοριλικι ειναι διαφορετικο με την εννοια να την βοηθας οικονομικα , κασερι δηλαδη λεφτα στο χερι σημαινει οτι ειναι καθαρα πουτανα ... οποτε οταν την πληρωνω το μερος το επιλεγω εγω και οχι αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom