Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Και Ελλάδα για να έρθει κασέρι ή δώρο ζητάει.Εκτός ίσως αν την πας σε πολύ ακριβό νησί σε πεντάστερο κτλ.
Μου φαίνεται κάπως περίεργο να κάνεις διαπραγματεύσεις για σεξ με μία γκόμενα και να μην μπορείς να επιβάλεις τους όρους σου. Αφού ξέρει ότι πληρώνεται για να τη γαμήσεις, γιατί να μην μπορείς να καθορίσεις και τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει; Θα αντιδράσει από ευθιξία;

Στη δική μου την περίπτωση, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβάλω όρους, επειδή εννοείται ότι έχουμε μία (μεντορική) σχέση με αμοιβαία ωφέλη, αλλά μη οικονομική και υπάρχει ισότητα, αλληλοσεβασμός, και όλοι οι δυτικοί καθωσπρεπισμοί. Και είναι και μορφωμένες κοπέλες με δουλειές κι άρα με μεγαλύτερη ευθιξία. Δεν γίνεται με τίποτα να πιέσεις, απλά βρίσκεσαι σε μία διαπραγμάτευση σεναρίων (όχι χρημάτων), από το οποίο να βγαίνουν και οι δύο ωφελημένοι.
Κάπου καταλαβαίνουν ότι αν δεν κάτσουν χάνουν πράγματα, χοντρικά χάνουν ένα σύνδεσμο στην περιοχή (ευκολότερη πρόσβαση) ή χάνουν επαγγ. διασυνδέσεις.

Άμα ήμουνα στην περίπτωσή σου να νταραβερίζομαι με χρήματα, θα το πήγαινα μακρύτερα. Κανονική οικονομική διαπραγμάτευση του στύλ «επειδή έχω κακές εμπειρίες, κατέληξα ότι αυτό το πλάνο με συμφέρει: τόσα θα σου δώσω τότε, τα υπόλοιπα τότε, κι αν είμαι ευχαριστημένος θα έχεις και μπόνους. Δεν σε πιέζω, είναι θέμα αρχής για μένα». Κι ας κάνει ο, τι θέλει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάμε πάλι μπας και πάρεις πρέφα.

Σε ακριβό θέρετρο πας για να περάσεις εσύ καλά. Αυτός είναι ο κύριος στόχος.

Παίρνεις μαζί σου γκόμενα που έχει εκ των προτερων ελεχθεί και ξέρεις οτι σου βγαζει γούστα και δεν σπάει αρχίδια.

Μα γιατί να ξοέψω ένα σωρό λεφτά να φέρω γκόμενα σε ακριβό θέρετρο ενώ την έχω ήδη γαμήσει?Θα την πάω σε πιο συνηθισμένο.
Σε ακριβό θα πάω μόνο γκόμενα που δεν έχω γαμήσει.Και όταν το αξίζει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι γκόμενες γουστάρουν το lifestyle,τα δώρα κτλ και εσύ είσαι αναπόσπαστο τμήμα του σκηνικού.Χωρίς εσένα δεν υπάρχουν και τα υπόλοιπα.Οπως και οι γκόμενες έρχονται σε πακέτο δεν παίρνεις βυζιά ή κώλο μόνο αλλά ολόκληρη τη γκόμενα όπως είναι.
εσυ ομως ακολουθεις μια τακτικη με μεγαλο ρισκο αφου πληρωνεις χωρις να εχεις εξασφαλισει το γαμησι ενω αυτος ειναι ο σκοπος σου
Σπονσοριλικι ειναι διαφορετικο με την ενοοια να την βοηθας οικονομικα , κασερι δηλαδη λεφτα στο χερι σημαινει οτι ειναι καθαρα πουτανα ... οποτε οταν την πληρωνω το μερος το επιλεγω εγω και οχι αυτη.
αυτο εννοειται,οπως και το οτι ΔΕΝ σε γουσταρει

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μου φαίνεται κάπως περίεργο να κάνεις διαπραγματεύσεις για σεξ με μία γκόμενα και να μην μπορείς να επιβάλεις τους όρους σου. Αφού ξέρει ότι πληρώνεται για να τη γαμήσεις, γιατί να μην μπορείς να καθορίσεις και τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει; Θα αντιδράσει από ευθιξία;

Στη δική μου την περίπτωση, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβάλω όρους, επειδή εννοείται ότι έχουμε μία (μεντορική) σχέση με αμοιβαία ωφέλη, αλλά μη οικονομική και υπάρχει ισότητα, αλληλοσεβασμός, και όλοι οι δυτικοί καθωσπρεπισμοί. Και είναι και μορφωμένες κοπέλες με δουλειές κι άρα με μεγαλύτερη ευθιξία. Δεν γίνεται με τίποτα να πιέσεις, απλά βρίσκεσαι σε μία διαπραγμάτευση σεναρίων (όχι χρημάτων), από το οποίο να βγαίνουν και οι δύο ωφελημένοι.
Κάπου καταλαβαίνουν ότι αν δεν κάτσουν χάνουν πράγματα, χοντρικά χάνουν ένα σύνδεσμο στην περιοχή (ευκολότερη πρόσβαση) ή χάνουν επαγγ. διασυνδέσεις.

Άμα ήμουνα στην περίπτωσή σου να νταραβερίζομαι με χρήματα, θα το πήγαινα μακρύτερα. Κανονική οικονομική διαπραγμάτευση του στύλ «επειδή έχω κακές εμπειρίες, κατέληξα ότι αυτό το πλάνο με συμφέρει: τόσα θα σου δώσω τότε, τα υπόλοιπα τότε, κι αν είμαι ευχαριστημένος θα έχεις και μπόνους. Δεν σε πιέζω, είναι θέμα αρχής για μένα». Κι ας κάνει ο, τι θέλει.

Εχουν όλα σχέση με την αξία της γκόμενας.Αν βρω μια Πολωνέζα ή Ουκρανέζα εφτάρι από χωριό σιγά μην προσφέρω ακριβά θέρετρα ή δυνατά σπονσοριλίκια.Αν όμως χτυπήσεις κανά εννιάρι από Μόσχα αυξάνουν δυσθεώρητα και οι απαιτήσεις.
Πρέπει να καταλάβετε τις κλίμακες αντικειμενικά.Δεν είναι υποκειμενικά.Είναι αντικειμενικά.Δηλαδή αφαιρείς όλες τις ιδιότητες από τον εαυτό σου και κρατάς εκείνη του σπόνσορα είσαι αφηρημένος σπόνσορας.Και από τη γκόμενα αφαιρείς όλες τις ιδιότητες και κρατάς μόνο την εμφάνιση και τη συμπεριφορά είναι σπονσορέτ στην αφηρημένη μορφή.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μα γιατί να ξοέψω ένα σωρό λεφτά να φέρω γκόμενα σε ακριβό θέρετρο ενώ την έχω ήδη γαμήσει?Θα την πάω σε πιο συνηθισμένο.
Για να περάσεις εσύ καλά, πας στο καλό μέρος. Τι δεν καταλαβαίνεις ;;

Στόχος δεν είναι το αδιάκοπο ψυχαναγκαστικό κυνήγι του μουνιού. Στόχος είναι να απολαύσεις ποιοτικές διακοπές παρεα με μια ωραία γυναίκα που νσ βγάζει γούστα στο γαμήσι.

Οσο σκέφτεσαι με τον πούτσο, τα συμπεράσματα θα είναι για τον πούτσο. Ξεκόλα λίγο επιτέλους, κριμα είναι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να περάσεις εσύ καλά, πας στο καλό μέρος. Τι δεν καταλαβαίνεις ;;

Στόχος δεν είναι το αδιάκοπο ψυχαναγκαστικό κυνήγι του μουνιού. Στόχος είναι να απολαύσεις ποιοτικές διακοπές παρεα με μια ωραία γυναίκα που νσ βγάζει γούστα στο γαμήσι.

Οσο σκέφτεσαι με τον πούτσο, τα συμπεράσματα θα είναι για τον πούτσο. Ξεκόλα λίγο επιτέλους, κριμα είναι.

Και γιατί να πάω Μύκονο και να μην πάω Πάρο που είναι τρεις φορές φτηνότερα?Η Κρήτη που είναι ακόμα φτηνότερα?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και γιατί να πάω Μύκονο και να μην πάω Πάρο που είναι τρεις φορές φτηνότερα?Η Κρήτη που είναι ακόμα φτηνότερα?
Πήγαινε εκεί που ΕΣΥ γουστάρεις.
Οπου και αν είναι αυτό. Δουλεύεις και ξοδεύεις τα λεφτά που βγάζεις εκεί που ΕΣΥ γουστάρεις.

Τους όρους τους θέτεις ασφαλώς εσύ. "Θα πάω εκεί για τόσες μέρες, αν γουστάρεις να έρθεις μαζί μου έχει καλώς, αν δεν γουστάρεις, υπάρχουν άλλες που γουστάρουν τα δέοντα στη γιαγιά σας".

Πόσο πιο απλά να στο γράψω ;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Όχι, δεν πάει έτσι. Μία γκόμενα ίσως θέλει το ακριβό θέρετρο για να σου κάτσει. Αν δεν κατορθώσεις να την πείσεις ότι πρέπει να σου κάτσει πρώτα για να το έχει, τότε στην έσχατη περίπτωση κλείνεις τα αεροπορικά και της τα μοστράρεις για να πεισθεί. Αν δεν σου κάτσει, προτιμότερο να χάσεις τα αεροπορικά παρά να πιαστείς κορόιδο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αυτο λεμε ,δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο το μερος για να περασεις καλα.
και απο την στιγμη που την πληρωνεις ακομη λιγοτερο ...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πάμε πάλι μπας και πάρεις πρέφα.

Σε ακριβό θέρετρο πας για να περάσεις εσύ καλά. Αυτός είναι ο κύριος στόχος.

Παίρνεις μαζί σου γκόμενα που έχει εκ των προτερων ελεχθεί και ξέρεις οτι σου βγαζει γούστα και δεν σπάει αρχίδια.
Αμα ηταν ετσι δεν θα πηγαινε κανεις Μυκονο, πως να περασεις καλα που φυσαει συνεχεια και οι θαλασσες ειναι κρυες
Χατηρι κανεις στην γκομενα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Btw βλεπω στο insta ρωσιδια κανονικα μοντελα να παρταρουν μυκονο, την μια την ξερω και προσωπικα, σιβηριανη που κανει καριερα μιλανο
Εχουν παει πολλες μαζι δεν φαινεται για σπονσοροκατασταση

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Αμα ηταν ετσι δεν θα πηγαινε κανεις Μυκονο, πως να περασεις καλα που φυσαει συνεχεια και οι θαλασσες ειναι κρυες
Χατηρι κανεις στην γκομενα
Κοιτα στη Μυκονο εχω παει τρεις φορες ολο και ολο (89 , 96 , 12)
τις δυο πρωτες περασα υπεροχα ,την τελευταια οχι τοσο καλα ...

Επιμενω οτι ρολο παιζει η γκομενα που εχεις μαζι σου και οχι τοσο το μερος , καθενας με τα βιωματα και τις εμπειριες του φυσικα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο kman το έχει δει σαν άθλημα (ψυχαναγκασμός είναι, αλλά τέλος πάντων). Αν η άλλη του αρέσει είναι αποφασισμένος να τα δώσει. Κι εγώ επίσης, αν η άλλη μου αρέσει πολύ θα κάνω υποχωρήσεις.
Απλά και οι υποχωρήσεις/παραχωρήσεις πρέπει να είναι ελεγχόμενες. Δεν είναι δυνατόν να σε κάνει η γκόμενα ό,τι θέλει. Όμορφες γκόμενες υπάρχουν άπειρες, λεφτάδες να τους κάνουν τα γούστα αρκετά λιγότεροι από αυτές.
Το θέμα είναι αν σε καυλώνει η γκόμενα και θα περάσεις καλά. Αν αρχίσεις όπως ο kman «η μία είναι 8άρι, ή άλλη 9άρι, πού έχω καλύτερο vfm κλπ» τότε ζεις με άγχος και δεν αξίζει τον κόπο.

Από την άλλη, αν το δούμε ότι «πάω εγώ όπου γουστάρω κι αν θέλει ας έρθει» ενώ είναι κατά βάσιν σωστό, μπορεί να χάσεις μία καλή γκόμενα αν δεν θέλει να έρθει.

Πρέπει να παίζεις υβριδικό παιγνίδι. Δηλαδή πας όπου θες, αλλά έχεις και κάνα δύο χάι προορισμούς καβάτζα με δουλεμένο πλάνο για μείωση εξόδων. Αν πχ μένεις στο ίδιο ξενοδοχείο και τους στέλνεις και γνωστούς, θα σου δίνουν το καλύτερο στούντιο και σε χαμηλή τιμή.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πλεονέκτημα της Μυκόνου είναι οτι παίρνεις μάτι πολλά κωλαράκια,έχει πολλές γκόμενες διαθέσιμες που ψάχνονται για σπόνσορα και επιπλέον έχει χλίδα το νησί και διασκέδαση.Είναι όμως πανάκριβα.
Για ζευγάρια καλά είναι Σαντορίνη,Ρόδος,Πάρος,Σκιάθος,Κέρκυρα.
Αλλά είπαμε εξαρτάται από την αξία και το στυλ της γκόμενας πού θα την πας.Αλλες γκόμενες κάνουν για Πάρο,άλλες για Σαντορίνη,άλλες για Ρόδο,άλλες για Μύκονο και άλλες για πιο απόμερο νησί.Παίζει ρόλο και τι είδους σχέση έχεις μαζί τους.
Αμα η άλλη θέλει κυρίλες,ακριβές εξόδους,χαιλίκια κτλ και έχει την αντίστοιχη εμφάνιση Μύκονο ή Σαντορίνη θα την πας εννοείται.Αμα είναι πιο low profile,οικογενειακή την πας αλλού.Αν είναι party animal αλλού.
Γενικά περίπου ξέρω τι θα αρέσει στις γκόμενες.Υπάρχουν και τα στάνταρντ βέβαια που αρέσουν σε όλες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Δεν καταλαβαινω γιατι αν παω καπου πρεπει να κουβαλησω μουνετο μαζι μου ,να φορτωθω τα εξοδα της κ να μην ειμαι ευελικτος οταν ειμαι εκει.
Και να μου κοστισει κι οσο ενα φιατ 12ετιας.
Μερικοι πληρωνουμε για να φευγει η αλλη μετα το σεξ. Οχι να την φορτωθω κι ολη νυχτα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαινω γιατι αν παω καπου πρεπει να κουβαλησω μουνετο μαζι μου ,να φορτωθω τα εξοδα της κ να μην ειμαι ευελικτος οταν ειμαι εκει.
Μερικοι πληρωνουμε για να φευγει η αλλη μετα το σεξ. Οχι να την φορτωθω κι ολη νυχτα
κανε σχεση με γερμανιδα να τα μοιραζεστε τα εξοδα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Διότι μιλάμε για σπόνσοριγκ (δηλ έχεις μία κάποια ηλικία) και είναι μέρος του πακέτου παροχών.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ετσι πάει.Το μουνί κοστίζει.Τη φορτώνεσαι τη γκόμενα.Αλλιώς πουτάνες.
Βασικά και χάρη μας κάνουν που φορτώνονται για τριήμερο.Κανονικά φορτώνονται για μια ζωή αν πας για το 'τζάμπα' γαμήσι.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.657
Πόντοι
1.706
Περασμα απο fkk penelope dortmund χθες παρεα με συμπαικτη εκπροσωπο του σαητ .
Εκεινος εβγαλε δυο γκομενες ρουμανες
Εγω εβγαλα μονο μια γκομενα, δεν κανω καλο καμακι μαλλον

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αλλοι θα προτιμουσαν αφου την πληρωσουν να της δωσουν και μια κλωτσια να φυγει απο το παραθυρο,αλλοι πάλι ψαχνουν το συναισθημα,το gfe,ειναι καπως παλαιας κοπής και σκέψης άνδρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom