Μου φαίνεται κάπως περίεργο να κάνεις διαπραγματεύσεις για σεξ με μία γκόμενα και να μην μπορείς να επιβάλεις τους όρους σου. Αφού ξέρει ότι πληρώνεται για να τη γαμήσεις, γιατί να μην μπορείς να καθορίσεις και τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει; Θα αντιδράσει από ευθιξία;Και Ελλάδα για να έρθει κασέρι ή δώρο ζητάει.Εκτός ίσως αν την πας σε πολύ ακριβό νησί σε πεντάστερο κτλ.
Στη δική μου την περίπτωση, είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβάλω όρους, επειδή εννοείται ότι έχουμε μία (μεντορική) σχέση με αμοιβαία ωφέλη, αλλά μη οικονομική και υπάρχει ισότητα, αλληλοσεβασμός, και όλοι οι δυτικοί καθωσπρεπισμοί. Και είναι και μορφωμένες κοπέλες με δουλειές κι άρα με μεγαλύτερη ευθιξία. Δεν γίνεται με τίποτα να πιέσεις, απλά βρίσκεσαι σε μία διαπραγμάτευση σεναρίων (όχι χρημάτων), από το οποίο να βγαίνουν και οι δύο ωφελημένοι.
Κάπου καταλαβαίνουν ότι αν δεν κάτσουν χάνουν πράγματα, χοντρικά χάνουν ένα σύνδεσμο στην περιοχή (ευκολότερη πρόσβαση) ή χάνουν επαγγ. διασυνδέσεις.
Άμα ήμουνα στην περίπτωσή σου να νταραβερίζομαι με χρήματα, θα το πήγαινα μακρύτερα. Κανονική οικονομική διαπραγμάτευση του στύλ «επειδή έχω κακές εμπειρίες, κατέληξα ότι αυτό το πλάνο με συμφέρει: τόσα θα σου δώσω τότε, τα υπόλοιπα τότε, κι αν είμαι ευχαριστημένος θα έχεις και μπόνους. Δεν σε πιέζω, είναι θέμα αρχής για μένα». Κι ας κάνει ο, τι θέλει.