urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.657
- Πόντοι
- 1.706
Ο υπνος ειναι ιεροςκανε σχεση με γερμανιδα να τα μοιραζεστε τα εξοδα
Ο υπνος ειναι ιεροςκανε σχεση με γερμανιδα να τα μοιραζεστε τα εξοδα
Αυτο με το παραθυρο το εχω σκεφτει κι εγωαλλοι θα προτιμουσαν αφου την πληρωσουν να της δωσουν και μια κλωτσια να φυγει απο το παραθυρο,αλλοι πάλι ψαχνουν το συναισθημα,το gfe,ειναι καπως παλαιας κοπής και σκέψης άνδρες
Φίλε στα FKK οι γκόμενες είναι ψηλομύτες.???Περασμα απο fkk penelope dortmund χθες παρεα με συμπαικτη εκπροσωπο του σαητ .
Εκεινος εβγαλε δυο γκομενες ρουμανες
Εγω εβγαλα μονο μια γκομενα, δεν κανω καλο καμακι μαλλον
Μια κουκλαρα 8αρι μου ζητησε 40€ αλλα εγω της προτεινα 4ημερο στην Θάσο, με χοτελι, φαγιά κ δωράκι κοσμημα.Φίλε στα FKK οι γκόμενες είναι ψηλομύτες.???
Προτίμησε λαικά μέρη για γκόμενες οπως για παράδειγμα Φυλής η Μετάξι.???
Φίλε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, σφίζουμε απο γοητεία στη Φυλής όλοι. ??Μια κουκλαρα 8αρι μου ζητησε 40€ αλλα εγω της προτεινα 4ημερο στην Θάσο, με χοτελι, φαγιά κ δωράκι κοσμημα.
Εφυγε σφαιρα κ με εδειχνε στις φιλες της και με κοιτουσαν ολες μαζι.
Για γύφτο με περασε?
Ωραια, και.. Η απαντηση ειναι μία. Τεν γιουρος στην σιλκ ταουν. Τουέντι γιουρος στην φυλ στρητ. Και φιφτυ γιουρος στα στουντιος. -Επειδη αυτες ζητανε το ενα σου νεφρο. Δεν σημαινει οτι εισαι χαζος και πρεπει να το δωσεις. Ο αντρας διαμορφωνει τις τιμες. Αυτος εχει το καρπουζι αυτος και το μαχαιριΗ νοοτροπία των γυναικών είναι από τη στιγμή που δε γουστάρεις να με παντρευτείς πρέπει να με πληρώσεις.
Την αγοραία αξία την καθορίζει ο νόμος προσφοράς και ζήτησης.
Είσαι ενημερωμένος αν παίζει κάτι σε Ύδρα και Σπέτσες;Για ζευγάρια καλά είναι Σαντορίνη,Ρόδος,Πάρος,Σκιάθος,Κέρκυρα.
Αλλά είπαμε εξαρτάται από την αξία και το στυλ της γκόμενας πού θα την πας.Αλλες γκόμενες κάνουν για Πάρο,άλλες για Σαντορίνη,άλλες για Ρόδο,άλλες για Μύκονο και άλλες για πιο απόμερο νησί.Παίζει ρόλο και τι είδους σχέση έχεις μαζί τους.
Αμα η άλλη θέλει κυρίλες,ακριβές εξόδους,χαιλίκια κτλ και έχει την αντίστοιχη εμφάνιση Μύκονο ή Σαντορίνη θα την πας εννοείται.Αμα είναι πιο low profile,οικογενειακή την πας αλλού.Αν είναι party animal αλλού.
ρε αρχηγε αυτες που πας εσυ στα τρωνε επειδη δεν τις παντρευεσαι? ρε αρχοντα δε φαινονται για παρθενες αυτες που νταραβεριζεσαιΗ νοοτροπία των γυναικών είναι από τη στιγμή που δε γουστάρεις να με παντρευτείς πρέπει να με πληρώσεις.
Φίλε τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό ;;;??ρε αρχηγε αυτες που πας εσυ στα τρωνε επειδη δεν τις παντρευεσαι? ρε αρχοντα δε φαινονται για παρθενες αυτες που νταραβεριζεσαι
Για τα μουνια του εξωτερικου μονο η Μυκονος μετραει, αντε και η ΣαντορινηΕίσαι ενημερωμένος αν παίζει κάτι σε Ύδρα και Σπέτσες;
Καλά, αυτά είναι τα trends. Δεν είμαι σε τέτοια φάση. Κάτι κυριλέ σε λογική απόσταση από Αθήνα ψάχνω και Ύδρα, Σπέτσες μου φαίνονται καλές περιπτώσεις. Πήγαινα στα 90ς αλλά δεν έχω ιδέα πώς έχουν εξελιχθεί σήμερα.Για τα μουνια του εξωτερικου μονο η Μυκονος μετραει, αντε και η Σαντορινη
Κορφου Κρητη Ροδο πανε και μονες τους
Εσενα μπορει να σου κανουν χαρη. Οποτε μιλα στον ενικο.Ετσι πάει.Το μουνί κοστίζει.Τη φορτώνεσαι τη γκόμενα.Αλλιώς πουτάνες.
Βασικά και χάρη μας κάνουν που φορτώνονται για τριήμερο.Κανονικά φορτώνονται για μια ζωή αν πας για το 'τζάμπα' γαμήσι.
ΕγραψεςΠερασμα απο fkk penelope dortmund χθες παρεα με συμπαικτη εκπροσωπο του σαητ .