Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε Mind, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με αυτό το σετ φωτογραφιών. Στην πρώτη φαίνεται ότι το υποστηρίζεις και από πλευράς εμφάνισης δηλ, δένει με τη γκόμενα. Τώρα αν στο πρόσωπο διαπιστώσεις κάποια στιγμή ότι χτυπάει πολύ η διαφορά, κάνεις καμμιά επεμβασούλα και λύνεται. Κι εγώ θα κάνω αν χρειαστεί, αν και με βοήθησε πολύ ότι για χρόνια έπαιρνα συστηματικά DHEA (ορμόνη). Έχω πάρει και μελατονίνη για καλόν ύπνο.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να διατηρηθώ με πιο φυσικές μεθόδους. Ας πούμε κάνω διαλείμματα για χαλάρωση με διαλογισμό σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας. Επίσης το βράδυ αποκοιμιέμαι με video βροχής από το youtube και ξυπνάω ξεκούραστος και νωρίτερα κερδίζοντας τουλάχιστον μία ώρα.

Τέλος πάντων είναι μεγάλο θέμα που εμπλέκει και image making και άλλα κι εξηγεί γιατί κάποιοι κρατάμε, προκαλώντας τη δυσπιστία σε άλλους.
Αν φροντίζεις τον εαυτό σου κι αν έχεις μάθει και καλή μπάλα στα γκομενικά, κρατάς περισσότερο από τους άλλους. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα σχολιάσουν πάλι την παπαριά τους.

ΥΓ Τέλος πάντων, εμένα επειδή δεν μου βγαίνει να βάζω φωτός από γκόμενες, βάζω ένα βίντεο για βροχή :tooth:
Το έχω ξαναγράψει φίλε.Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για τα ταξίδια και τις ωραίες γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό του απο αυτά. Τίποτα περισσότερο.

Μπορεί κάπως να "κρατιέμαι" εμφανισιακά μια και μου αρέσει ο αθλητισμός και η καλή διατροφή, αλλά ο γέρος νέος δεν γίνεται. Δεν έχω τίποτα με όσους κάνουν αισθητικές επεμβάσεις αλλα δεν προσωπικά δεν μου πάει να αρχίσω να "τσιτώνομαι". Οσο.περνάει κάπως η μπογιά μου έχει καλώς. Μετά μόνο.επαγγελματίες. Αλλά να καταντήσω να μου τα τρώνε αρπακτικά που μου πουλάνε "γκομενιλίκι" δεν θα το επιτρέψω στον εαυτό μου ποτέ. Περίγελος δεν δέχομαι ούτε και θα δεχθώ ποτέ να γίνω.

Καλή συνέχεια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Το έχω ξαναγράψει φίλε.Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για τα ταξίδια και τις ωραίες γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό του απο αυτά. Τίποτα περισσότερο.

Μπορεί κάπως να "κρατιέμαι" εμφανισιακά μια και μου αρέσει ο αθλητισμός και η καλή διατροφή, αλλά ο γέρος νέος δεν γίνεται. Δεν έχω τίποτα με όσους κάνουν αισθητικές επεμβάσεις αλλα δεν προσωπικά δεν μου πάει να αρχίσω να "τσιτώνομαι". Οσο.περνάει κάπως η μπογιά μου έχει καλώς. Μετά μόνο.επαγγελματίες. Αλλά να καταντήσω να μου τα τρώνε αρπακτικά που μου πουλάνε "γκομενιλίκι" δεν θα το επιτρέψω στον εαυτό μου ποτέ. Περίγελος δεν δέχομαι ούτε και θα δεχθώ ποτέ να γίνω.

Καλή συνέχεια
Θα σου πω τι είσαι...
Η εξαίρεση στον κανόνα.
Αυτό φαίνεται από πολλά πράγματα.
Εγώ εκνευρίζομαι γιατί οι περισσότεροι σε αυτό το forum ισχυρίζονται το ίδιο.
Φυσικά από πειστήρια,να 'χαμε να λέγαμε.

Στο παρελθόν έχουν γίνει ξαφνικά αποκαλύψεις ατόμων,
πίσω από συγκεκριμένα αccounts και έχει γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..

Και κάτι άλλο..
Σωματικά κρατιέσαι καλά,φυσικά αυτό δεν σε καθιστά νεότερο,όπως έγραψες και εσύ.
Σε καθιστά όμως μάχιμο στη συνείδηση ανδρών και γυναικών και όχι έναν ακόμη
Έλληνα μπάρμπα που έβαλε το κοντοσούβλι,το πιοτί και το τσιγάρο,
πάνω από την υγεία του και το μουνί.
Συμφωνώ και με τη στάση σου για τις αισθητικές επεμβάσεις.
Είναι δύσκολο να επέλθει φυσικότητα στο αποτέλεσμα και να βρει το μέτρο στις επεμβάσεις κάποιος πριν γίνει κλόουν,αν και έχω δει επέμβαση(εμφύτευση μαλλιών) που έκανε το άτομο να δείχνει νεότερο.
Αλλά ο τύπος έδωσε μερικά χιλιάρικα στους κορυφαίους στην Ισπανία,
όχι σαν το δημητράκι που πήγε στα........Figura για να του βάλουν μαλλιά..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Θα σου πω τι είσαι...
Η εξαίρεση στον κανόνα.

Και κάτι άλλο..
Σωματικά κρατιέσαι καλά,φυσικά αυτό δεν σε καθιστά νεότερο,όπως έγραψες και εσύ.
Είναι δύσκολο να επέλθει φυσικότητα στο αποτέλεσμα και να βρει το μέτρο στις επεμβάσεις κάποιος πριν γίνει κλόουν,αν και έχω δει επέμβαση(εμφύτευση μαλλιών) που έκανε το άτομο να δείχνει νεότερο.
Μάλλον παραείσαι καλός μαζί μου.???

Αντε μερικές φωτογραφίες ακόμα.

Αρχικά μάσες με θέα Σαντορινιώτικη.

Και για επιδόρπιο.?? Πίπες στο jacuzzi με θέα την Καλδέρα. Αξία αξεπέραστη.???
Θα σου πω τι είσαι...
Η εξαίρεση στον κανόνα.

Και κάτι άλλο..
Μάλλον παραείσαι καλός μαζί μου.???

Αντε μερικές φωτογραφίες ακόμα.

Αρχικά μάσες με θέα Σαντορινιότικη.

Και για επιδόρπιο.?? Πίπες στο jacuzzi με θέα την Καλδέρα. Αξία αξεπέραστη.???

Συνημμένα

• 20210717_143503.jpg
    20210717_143503.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 43
  • 20210717_144657.jpg
    20210717_144657.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 37
  • 20210717_143254.jpg
    20210717_143254.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 39
  • 20210717_201737.jpg
    20210717_201737.jpg
    515,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 20210717_205136.jpg
    20210717_205136.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 20210717_202924.jpg
    20210717_202924.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 57

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
ξεροχυνω με κουδουνάκι να πουμε στην τελευταια φωτο που φαινεται ο τυπαρας ο μαιντριντερ :takethis::takethis::takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Καλή συνέχεια
Η άποψή σου για τις επεμβάσεις είναι σεβαστή, αλλά να μου επιτρέψεις να πω στερεοτυπική (επέμβαση=τσίτωμα), προφανώς γιατί δεν σε έχει αγγίξει ακόμη το πρόβλημα. Η φθορά στο πρόσωπο από μία ηλικία και πάνω έρχεται με γεωμετρικούς ρυθμούς. Και σκέφτεσαι ότι δεν θα ήταν κι άσχημη ιδέα ένα σουλούπωμα. Άλλο το σουλούπωμα για να επαναφέρεις την αισθητική σου σε αποδεκτά πλαίσια (πχ αν αρχίσουν και κρεμάνε τα προγούλια ή έχεις σακκούλες στα μάτια σαν αυγά) κι άλλο το τσίτωμα για να γίνεις νέος (που το κάνουν κάτι κουφιοκέφαλοι).
Και σε ερωτώ: θα βγεις από το γκομενοπαιχνίδι για μία επέμβαση καθημερινότητας; Εγώ πάντως δεν βγαίνω έτσι εύκολα. :tooth:

Να είσαι καλά.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι πιστεύει ο Κμαν για τον εαυτό του:

Με εμένα η γκόμενα πάντα χάνει.Αν με απορρίψει χάνει υπέροχες εμπειρίες,παραδάκι,δώρα,διακοπές,μπάλκαν πέος κτλ.Οπότε δε στενοχωριέμαι καθόλου.Απλά τη λυπάμαι για τη λάθος επιλογή αφού της έφαγε την ευκαιρία η αντικαταστάτρια.Πρέπει να είσαι outcome independant,η άλλη πλευρά πάντα χάνει.

Τι ισχύει στην πραγματικότητα:

Με εμένα η γκόμενα πάντα χάνει τον χρόνο της.Αν με απορρίψει χάνει τραγικές εμπειρίες όπως κοπρολαγνεία,παραδάκι,δώρα,διακοπές γιατί είμαι κορόιδο και μου τα τρώνε και μένω με το πουλί στο χέρι,μπάλκαν πέος που είναι ανύπαρκτο,με μπλέ αρχίδια,έλλειψη υγιεινής κτλ.Οπότε δε στενοχωριέμαι καθόλου γιατί νιώθω ότι είμαι ανώτερος ενώ στην πραγματικότητα βγάζω τα κόμπλεξ μου στις δυστυχισμένες.Απλά τη λυπάμαι για τη λάθος επιλογή αφού σίγουρα υπάρχουν πολλοί καλύτεροι σε εμφάνιση,χρήμα και μυαλά

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556
πλάκα πλακα να πουμε ενα μποτοξακι θα ηταν οτι επρεπε για τον τυπαρα τον μαιντριντερ :takethis: :takethis: :takethis: :undecided: :undecided: :undecided:

Συνημμένα

• 538FA1AA-8812-4993-B798-C7C23540C8DF.jpeg
    538FA1AA-8812-4993-B798-C7C23540C8DF.jpeg
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 60

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Για μενα ο αντρας στα 40-45 θα πρεπει ν αποσυρεται απο το παιγνιο οριστικα και να κανει χωρο στους νεους να γαμανε και να γλεντανε… σ αυτη την ηλικια θα πρεπει να αποσυρεται στα καφενεια για πρεφα ταβλι και τσιπουρα και να προετοιμαζεται για τη…ζωη εν ταφω!
Καλο ειναι να εχουμε την αυτογνωσια οτι η ζωη τελειωνει στα 40-45 και να κανουμε ακρη πριν γινουμε ρεζιλι και βαρος στους νεους… :confused:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Τύπε Mind, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με αυτό το σετ φωτογραφιών. Στην πρώτη φαίνεται ότι το υποστηρίζεις και από πλευράς εμφάνισης δηλ, δένει με τη γκόμενα. Τώρα αν στο πρόσωπο διαπιστώσεις κάποια στιγμή ότι χτυπάει πολύ η διαφορά, κάνεις καμμιά επεμβασούλα και λύνεται. Κι εγώ θα κάνω αν χρειαστεί, αν και με βοήθησε πολύ ότι για χρόνια έπαιρνα συστηματικά DHEA (ορμόνη). Έχω πάρει και μελατονίνη για καλόν ύπνο.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να διατηρηθώ με πιο φυσικές μεθόδους. Ας πούμε κάνω διαλείμματα για χαλάρωση με διαλογισμό σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας. Επίσης το βράδυ αποκοιμιέμαι με video βροχής από το youtube και ξυπνάω ξεκούραστος και νωρίτερα κερδίζοντας τουλάχιστον μία ώρα.

Τέλος πάντων είναι μεγάλο θέμα που εμπλέκει και image making και άλλα κι εξηγεί γιατί κάποιοι κρατάμε, προκαλώντας τη δυσπιστία σε άλλους.
Αν φροντίζεις τον εαυτό σου κι αν έχεις μάθει και καλή μπάλα στα γκομενικά, κρατάς περισσότερο από τους άλλους. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα σχολιάσουν πάλι την παπαριά τους.

ΥΓ Τέλος πάντων, εμένα επειδή δεν μου βγαίνει να βάζω φωτός από γκόμενες, βάζω ένα βίντεο για βροχή :tooth:
Τι βροχής Γκόλντεν ρειν;:tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Νομίζατε πουλακια μου ότι μόνο ο ,@Mindreader γαμαει;;;;
ΧΑ χα
Πρόσφατο ταξίδι με συμφορουμιτη sex tour de Peloponnese- zante και φάγαμε κ δύο Ουγγαρέζακια
Να κ φωτος :headbaning2: :headbaning2:
IMG_20210719_201300.jpg

Κυριλέ φάση
Ξενοδοχείο. Πενταστερι χώρος κλιματισμό
Ψαράκι -τονο Ρίο Μάρε από Σκλαβενίτη
Κρουαζιέρα ναυάγιο με καικακι
Κ γενικά 3600 χλμ κ. Όλο μουναρες Ουγγαρέζα Ρουμάνες κ φυσικά πελοποννησιες
Φιλιατρά Γαργαλιάνους ζαχαρω:rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
Κ εδω Με σπονσορετα από Φάρσαλα μπανάκι στα γαλανά νερα Του Ιονίου
Με καμαρώνει κ εγώ δίπλα της από κοντά ,υπερήφανος που θα έχω στη συλλογη μου τέτοιο κωλο :rockon:
IMG_20210719_203301.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
αυτό για όλους μας
ΧΑ ΧΑ
Ωραία μέρη έχετε εκεί κάτω ρε μπαγασες
Αδικημένοι τουριστικά αφού οι Αθηναίοι πάνε στα νησιά

Η Μεθώνη κ το κάστρο της Χίλιες φορές πιο ωραίο από το ντεμεκ πολυφωτογραφισμενο tulum
Αλλά βοιδοκοιλια Ουδεμία σύγκριση με Χαλκιδική
Επίσης βόρεια Ελλάδα πεταγομαστε Βουλγαρία Σκόπια κ μερικοί κ Μολδαβία οδησσο κ με αμάξι μπας κ Γαμησουμε αλλά εσείς εκεί κατω μόνο με αεροπλάνο

Σαν αποκλεισμενοι από το σλαβικό κόσμο

Θα πω κ μία μαλακια ακόμη

Πιστεύω ότι ο Μακεδόνας Θρακιώτης έχει πιο καλό touch με σλαβα από οτι οι νοτιοελλαδιτες
Από το φαγητό ,τα αστεία σσ κυρίως νοτιοσλαβες
IMG_20210719_203606.jpg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Προσπάθησε να ξεκολήσεις και να καταλάβεις οτι αν κάτι δεν μπορείς εσύ να το κάνεις δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι δεν γίνεται.
Iσως να αλλαξεις λίγο το τροπάρι σου που λέει οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες ειναι τζουκ μποξ που τους ρίχνεις κέρματα και παίζουν.
:thumbsup:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Για μενα ο αντρας στα 40-45 θα πρεπει ν αποσυρεται απο το παιγνιο οριστικα και να κανει χωρο στους νεους να γαμανε και να γλεντανε… σ αυτη την ηλικια θα πρεπει να αποσυρεται στα καφενεια για πρεφα ταβλι
O αντρας ωριμαζει σαν το καλο κρασι. Αν ειναι φιτ, και διατηρει ενα καλο στυλ.
Η γυναικα εχει ημερομηνια ληξης, που ακομη και αυτες, μερικες απο τις καλοδιατηρημενες βαζουν κατω και 25 αρες. Επομενως ο χρονος ειναι σχετκος, εξαρταται πως εχει φερθει στον καθενα .. απο εμας

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ξερω 58αρη που γαμάει αβερτα μια 40αρα αυτός γιατί να πεθάνει ρε απελπισία?
Τωρα μιλας για την εξαιρεση! Ο ανθρωπος μετα τα 45 ειναι φυρα πανω στη γη! Αυτοξεφτιλιζεται! Τα 50 θα επρεπε να ειναι το υποχρεωτικο τελος καθε εμβιου οντως πανω στη γη για να ανοιγει ο χωρος για τους νεους…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom