Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Το έχω ξαναγράψει φίλε.Ενας κωλόγερος είμαι που παλινδρομεί ανάμεσα στο πάθος του για τα ταξίδια και τις ωραίες γυναίκες και τον απόλυτο κορεσμό του απο αυτά. Τίποτα περισσότερο.Τύπε Mind, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με αυτό το σετ φωτογραφιών. Στην πρώτη φαίνεται ότι το υποστηρίζεις και από πλευράς εμφάνισης δηλ, δένει με τη γκόμενα. Τώρα αν στο πρόσωπο διαπιστώσεις κάποια στιγμή ότι χτυπάει πολύ η διαφορά, κάνεις καμμιά επεμβασούλα και λύνεται. Κι εγώ θα κάνω αν χρειαστεί, αν και με βοήθησε πολύ ότι για χρόνια έπαιρνα συστηματικά DHEA (ορμόνη). Έχω πάρει και μελατονίνη για καλόν ύπνο.
Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να διατηρηθώ με πιο φυσικές μεθόδους. Ας πούμε κάνω διαλείμματα για χαλάρωση με διαλογισμό σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας. Επίσης το βράδυ αποκοιμιέμαι με video βροχής από το youtube και ξυπνάω ξεκούραστος και νωρίτερα κερδίζοντας τουλάχιστον μία ώρα.
Τέλος πάντων είναι μεγάλο θέμα που εμπλέκει και image making και άλλα κι εξηγεί γιατί κάποιοι κρατάμε, προκαλώντας τη δυσπιστία σε άλλους.
Αν φροντίζεις τον εαυτό σου κι αν έχεις μάθει και καλή μπάλα στα γκομενικά, κρατάς περισσότερο από τους άλλους. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα σχολιάσουν πάλι την παπαριά τους.
ΥΓ Τέλος πάντων, εμένα επειδή δεν μου βγαίνει να βάζω φωτός από γκόμενες, βάζω ένα βίντεο για βροχή
Μπορεί κάπως να "κρατιέμαι" εμφανισιακά μια και μου αρέσει ο αθλητισμός και η καλή διατροφή, αλλά ο γέρος νέος δεν γίνεται. Δεν έχω τίποτα με όσους κάνουν αισθητικές επεμβάσεις αλλα δεν προσωπικά δεν μου πάει να αρχίσω να "τσιτώνομαι". Οσο.περνάει κάπως η μπογιά μου έχει καλώς. Μετά μόνο.επαγγελματίες. Αλλά να καταντήσω να μου τα τρώνε αρπακτικά που μου πουλάνε "γκομενιλίκι" δεν θα το επιτρέψω στον εαυτό μου ποτέ. Περίγελος δεν δέχομαι ούτε και θα δεχθώ ποτέ να γίνω.
Καλή συνέχεια