Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.750
Πόντοι
3.936
Αν εννοείς ως τζαμπέ το αν τη πληρώνω για να είναι μαζί μου, όχι δεν τη πληρώνω.
Αλλά, ξενοδοχεία φαγητά ποτά είναι στη πλειοψηφία τους δικά μου. Εχει προσφερθεί να πληρώσει σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό και μόνο δείχνει οτι δεν ανήκει στα αρπακτικά του διαδικτύου που ξεπουπουλιάζουν κορόιδα. Την άφησα δυο γεύματα να τα πληρώσει εκείνη για να μην τη προσβάλω. Απο εκεί και πέρα τα άλλα δικά μου. Και τα προσφέρω ευχαρίστως γιατί είναι σωστή σε όλα της, καλή παρέα, και δεν απαιτεί τίποτα σαν κάτι μαλακισμένες που τη βλέπουν ντίβες.
:thumbsup:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Η μόνη φυσιολογική εξαίρεση μπορεί να είναι η περίπτωση ατόμων κάποιας ηλικίας με εκλεπτυσμένα γούστα που αναγκάζονται να πληρώσουν για να έχουν σεξ επιπέδου. Τα υπόλοιπα είναι κακή διαχείριση ζωής.
Επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν σημαίνει ότι υπάρχει κακή διαχείριση ζωής.
Υπάρχουν άτομα που έχουν σχέση και δεν έχουν χρόνο για φλερτ.
Να σου εξηγήσω γιατι δεν έχουν χρόνο;
Γιατί μπορεί να πηγαίνουν σε γυμναστήριο, για καφέ με φίλους ή ότι άλλο γουστάρουν να κάνουν.

Όταν λοιπόν έχουν όρεξη να σκίσουν κανένα μουνάκι,.μπαίνουν σε αγγελίες,.διαλέγουν το κρέας που γουστάρουν και πάνε να γαμησουν.
Αυτό για σένα μάλλον είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ή δεν έχεις λεφτά να το κάνεις ή έχεις πολύ χρόνο γιατί δεν μπορείς να βρεις μόνιμη σχέση.
Όπως και να έχει, το πρόβλημα είναι δικό σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μπες εδώ, ρε όνειδος του έθνους, και κάνε παιχνίδι. Κι άσε τα πολλά λόγια.
Σου βρήκα ωραία και πολύγλωσσος γερμανίς. Δοκίμασε την τύχη σου.
Πες ότι σου άρεσε το προφίλ της και θα ήθελες να γνωριστείτε. Κάλεσέ την για ένα ποτό.
Εγώ έτσι βρίσκω μεντορέτες. Εσύ άμα είσαι μάγκας θα τη βγάλεις χωρίς παπατζιλίκι.

Που γράφει πόσο πάει η ώρα; :think:

Τελικά το μέντορινγκ σου με ενέπνευσε..
Λέω να αλλάξω το επάγγελμα μου στην κάρτα με ένα πιο τραβηχτικό.

Λοιπόν,ξέρω ότι είμαι Σκορπιός στο ζώδιο,οπότε κάτι ξέρω από αστρολογία.
Έχω διαβάσει "Το ένα παιδί μετράει τ'άστρα",οπότε κάτι ξέρω και από αστρονομία.
Το αγαπημένο μου παγωτό είναι πύραυλος,άρα...........

Δηλώνω αστροναύτης; :think::think::think:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ναι,άμα έβλεπε ο πωλητής οτι ψάχνουν άνεργοι να αγοράσουν το ακίνητο ανέβαζε απευθείας την τιμή.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για άτομα που έβρισκε στον γαλλικό ΟΑΕΔ, αλλά δεν ξέρω με ποιο νομικό καθεστώς τους είχε. Αυτοί είναι απλοί διεκπεραιωτές κι ενεργούν για λογαριασμό τρίτων, δηλαδή δεν φαίνονται ως αγοραστές οι ίδιοι.
Επίσης οι ιδιοκτήτες εδώ δεν πουλάνε απευθείας, αλλά τα αναθέτουν σε μεσιτικά. Οπότε αυτά τα άτομα τις περισσότερες φορές ρίχνουν φυλλάδια στο γραμματοκιβώτιο για να προτιμήσεις το δικό τους γραφείο, αν έχεις να πουλήσεις κάτι. Ή ψάχνουν την περιοχή για να βρουν ακίνητα με ενδείξεις ότι θα πουληθούν πχ εγκαταλελειμμένα ή παλιά σπίτια σφήνα σε νέες οικοδομές κλπ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν σημαίνει ότι υπάρχει κακή διαχείριση ζωής.
Υπάρχουν άτομα που έχουν σχέση και δεν έχουν χρόνο για φλερτ.
Να σου εξηγήσω γιατι δεν έχουν χρόνο;
Γιατί μπορεί να πηγαίνουν σε γυμναστήριο, για καφέ με φίλους ή ότι άλλο γουστάρουν να κάνουν.

Όταν λοιπόν έχουν όρεξη να σκίσουν κανένα μουνάκι,.μπαίνουν σε αγγελίες,.διαλέγουν το κρέας που γουστάρουν και πάνε να γαμησουν.
Αυτό για σένα μάλλον είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ή δεν έχεις λεφτά να το κάνεις ή έχεις πολύ χρόνο γιατί δεν μπορείς να βρεις μόνιμη σχέση.
Όπως και να έχει, το πρόβλημα είναι δικό σου.
Κακή διαχείρηση ήταν η ήπια έκφραση μέχρι να δω τι άλλο θα γράψεις, αν και το είχα ψιλιαστεί πόσο φαντασμένος είσαι από εκείνο το ερώτημα αν καταλαβαίνω που είμαι και με τι άτομα μιλάω. Σε μπουρδελοσάιτ με ως επι το πλείστον γιωτάδες της ζωής βρίσκομαι και κάνω χαβαλέ. Οι περισσότεροι δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να εφευρίσκετε δικαιολογίες για την αποτυχημένη ζωή σας.. Ειδικά εσένα σε θυμάμαι και από το θέμα περί Μάλτας που είχες αφηνιάσει, επειδή ο George71 έφερε λινκ με 750 σχόλια, καθιστώντας την γνώμη σου απλά την 751η, ενώ είχες την αξίωση να είναι η πιο αξιόπιστη. Είσαι ένας τύπος συνέχεια μέσα στην τσαντίλα που δείχνει ζόρια ζωής.

Κι έρχεσαι τώρα και μας μιλάς για λουζεράδες που είναι ανίκανοι να έχουν μία υγιή σχέση με το άλλο φύλο. Για άτομα που έχουν σχέση αλλά όχι χρόνο για φλέρτ γιατί έχει προτεραιότητα το γυμναστήριο και ο καφές κι έτσι ψάχνουν αγγελίες και διαλέγουν κρέατα. Τύπε, έχεις χάσει τη γεύση της πραγματικής ζωής και διατελείς σε σύγχιση. Όσοι δεν έχουν υγιείς σχέσεις είναι γιατί δεν τα καταφέρνουν ή γιατί κάηκαν και κιότεψαν. Ζήσε με αυτό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ο Μαιντριντερ πληρώνει αεροπορικα,ξενοδοχεια,εστιατόρια και μακρες παραμονες στα νησιά και προφανώς κάνει και κανα δωράκι και λέει γαμαω τζάμπα.
Εγω την Πολωνεζα που πηγα Παρο το 2010 ξοδεψα 400 ευρώ εγώ,200 η γκόμενα.Τζαμπα γαμησα?Σαντορίνη για τετραστερο και πανω ακόμα και Καμαρι που ειναι το τριτο της τιμής σε σχέση με Φυρα,Οια,φεύγει η 150ουμπα χαλαρά.Δε συζητάμε ποσα σκας σε εστιατόρια,κοκταιηλαδικα,ταξια κτλ.
???

Κοίταξε εσύ που επανειλλημένα εχεις γράψει οτι κόβεις μηνιάτικα στα αρπακτικά,χωρίς να είναι καν μαζί σου, που τα τρώνε βέβαια με τους άσβερκους στην υγειά σου, είσαι μάγκας.

Ασε με εμένα στην μαύρη τύχη μου.???

Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Τυπάρα μου ενα και ένα κάνουν δυο. Η τύπισα είναι μούναρος και δεν είναι επαγγελματίας. Οπότε και βέβαια τζαμπέ είναι. Ποιος βγάζει σήμερα γκομενα χωρις κερασματα. Να μην λεμε τρομπες τωρα. Και τα αλλα για τα πουα τα μουα τα τσουα και τις πιπες μπλε σε θαλασι κουτια εγω τακουω βερεσε.
Εισαι μεγαλος στην ηλικια απο οτι λενε αλλα εκτος απο χρονια κουβαλας πολα κανταρια εμπειρια και μαγκια μαζι. Χωρις εμπειρια και μαγκια τετοια μουνια στο τζαμπε δεν βγαζεις εκτος αν εισαι ο εγγονος του Λατση.
Να χερεσαι τη ζωη σου ρε μαγκα ταξιζεις. Βαλε ρε καμια φωτογραφια ακομα να γουσταρουμε.
Να είσαι καλά φίλε.

Αντε μερικές φωτογραφιες για να... γουστάρεις.???

Συνημμένα

• 20210718_122604.jpg
    20210718_122604.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 40
  • 20210718_121523.jpg
    20210718_121523.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 38
  • 20210717_222135.jpg
    20210717_222135.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 35
  • 20210717_203436.jpg
    20210717_203436.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 40
  • 20210717_144657.jpg
    20210717_144657.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 42
  • 20210717_201737.jpg
    20210717_201737.jpg
    515,7 KB · Εμφανίσεις: 43

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Που γράφει πόσο πάει η ώρα; :think:
Λογική αντίδραση, από τη δύναμη της συνήθειας.

Τελικά το μέντορινγκ σου με ενέπνευσε..
Λέω να αλλάξω το επάγγελμα μου στην κάρτα με ένα πιο τραβηχτικό.

Λοιπόν,ξέρω ότι είμαι Σκορπιός στο ζώδιο,οπότε κάτι ξέρω από αστρολογία.
Έχω διαβάσει "Το ένα παιδί μετράει τ'άστρα",οπότε κάτι ξέρω και από αστρονομία.
Το αγαπημένο μου παγωτό είναι πύραυλος,άρα...........

Δηλώνω αστροναύτης; :think::think::think:
Δήλωσε ό,τι θες, αλλά πέρνα στην πράξη, αντί να γκρινιάζεις με τον Καλόγερο. Αυτό ήταν το νόημα της παρότρυνσής μου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Να είσαι καλά φίλε.

Αντε μερικές φωτογραφιες για να... γουστάρεις.???
Τύπε Mind, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με αυτό το σετ φωτογραφιών. Στην πρώτη φαίνεται ότι το υποστηρίζεις και από πλευράς εμφάνισης δηλ, δένει με τη γκόμενα. Τώρα αν στο πρόσωπο διαπιστώσεις κάποια στιγμή ότι χτυπάει πολύ η διαφορά, κάνεις καμμιά επεμβασούλα και λύνεται. Κι εγώ θα κάνω αν χρειαστεί, αν και με βοήθησε πολύ ότι για χρόνια έπαιρνα συστηματικά DHEA (ορμόνη). Έχω πάρει και μελατονίνη για καλόν ύπνο.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να διατηρηθώ με πιο φυσικές μεθόδους. Ας πούμε κάνω διαλείμματα για χαλάρωση με διαλογισμό σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας. Επίσης το βράδυ αποκοιμιέμαι με video βροχής από το youtube και ξυπνάω ξεκούραστος και νωρίτερα κερδίζοντας τουλάχιστον μία ώρα.

Τέλος πάντων είναι μεγάλο θέμα που εμπλέκει και image making και άλλα κι εξηγεί γιατί κάποιοι κρατάμε, προκαλώντας τη δυσπιστία σε άλλους.
Αν φροντίζεις τον εαυτό σου κι αν έχεις μάθει και καλή μπάλα στα γκομενικά, κρατάς περισσότερο από τους άλλους. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα σχολιάσουν πάλι την παπαριά τους.

ΥΓ Τέλος πάντων, εμένα επειδή δεν μου βγαίνει να βάζω φωτός από γκόμενες, βάζω ένα βίντεο για βροχή :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
???

Κοίταξε εσύ που επανειλλημένα εχεις γράψει οτι κόβεις μηνιάτικα στα αρπακτικά,χωρίς να είναι καν μαζί σου, που τα τρώνε βέβαια με τους άσβερκους στην υγειά σου, είσαι μάγκας.

Ασε με εμένα στην μαύρη τύχη μου.???

Σαντορίνη είναι ακριβό νησί για αυτό ήρθε.Εμενα μου έφευγαν 500 τη μέρα εκει,150 ξενοδοχείο,150 μασα,50 στα ταξια και αλλα 150 σε ομπρέλες,καφεδες,κοκταιηλ και κλαμπ.Βαλε και τα αεροπορικά μιλάμε για έξοδο.Πληρωσες σίγουρα το αεροπορικό της γκόμενας απο Ρωσια,ίσως και τη βιζα.Συν τα αεροπορικά για Σαντορίνη και όλα τα έξοδα.Και σίγουρα έμεινες πανω απο 3 μερες οποτε σου εφυγαν στην καλύτερη 2500 ευρώ μπορεί και 3000.
Και ένα δωράκι έστω σουβενίρ δεν το κανες?
Οταν φερνω γκόμενες σε ακριβο νησί εννοείται δεν τους δινω λεφτά.Οταν δινω λεφτά παίζει Αθήνα αντε και κανας Πορος.
Οπότε αντι να ξοδευω 500 τη μέρα στο νησι,ξοδεύω 150 στην Αθήνα και τη διαφορά τους τη δίνω στο χερι π.χ 1000 για τριήμερο.
Μόνο αν η αλλη είναι υπερμουναρος φανταστική μοντελοειδης γκόμενα θα τη φέρω πολυτελες νησι και θα δωσω και λεφτά.Εκει το εξοδο αγγίζει βέβαια ή ξεπερνάει τα 4000 ευρώ για τριήμερο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για θυσίες.

Τελευταία τροποποίηση:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
στον κμαν να αναγνωρίσουμε ότι είναι large με τις γυναίκες,γιαυτό και έχει και διαφορετική σε κάθε εξόρμηση.όπως και ότι δεν θέλουν υπολογιστές και μίζερους.κιαυτό αλήθεια.αν δε θέλετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη βολευτείται με λατίνες ασιάτισες και αφρικάνες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι ει
στον κμαν να αναγνωρίσουμε ότι είναι large με τις γυναίκες,γιαυτό και έχει και διαφορετική σε κάθε εξόρμηση.όπως και ότι δεν θέλουν υπολογιστές και μίζερους.κιαυτό αλήθεια.αν δε θέλετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη βολευτείται με λατίνες ασιάτισες και αφρικάνες

Έτσι είναι.Οι γκόμενες γουστάρουν το lifestyle που προσφέρεις και εσύ είσαι τμήμα του σκηνικού.Αλλο διακοπές σε φτηνο νησι σε ενοικιαζόμενο και κάθε μερα σουβλάκια και μπανιο χωρίς ξαπλωστρα και αλλο διακοπες σε κυριλε νησι σε πενταστερο και καθε μερα ψαρικα και κρασιά στα καλύτερα ρεστωραν.Εχει διαφορά.Οι γκόμενες θέλουν τη ντολτσε βιτα δε θέλουν σκοτουρες.Θελουν να καθαρίζεις για ολα ως γνησιος ανήρ βάζοντας το χερι στην τσεπη.Αρκει αυτο να μην πιανει το πουλί σου μέσα από τις τρυπιες τσέπες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Κακή διαχείρηση ήταν η ήπια έκφραση μέχρι να δω τι άλλο θα γράψεις, αν και το είχα ψιλιαστεί πόσο φαντασμένος είσαι από εκείνο το ερώτημα αν καταλαβαίνω που είμαι και με τι άτομα μιλάω. Σε μπουρδελοσάιτ με ως επι το πλείστον γιωτάδες της ζωής βρίσκομαι και κάνω χαβαλέ. Οι περισσότεροι δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να εφευρίσκετε δικαιολογίες για την αποτυχημένη ζωή σας.. Ειδικά εσένα σε θυμάμαι και από το θέμα περί Μάλτας που είχες αφηνιάσει, επειδή ο George71 έφερε λινκ με 750 σχόλια, καθιστώντας την γνώμη σου απλά την 751η, ενώ είχες την αξίωση να είναι η πιο αξιόπιστη. Είσαι ένας τύπος συνέχεια μέσα στην τσαντίλα που δείχνει ζόρια ζωής.

Κι έρχεσαι τώρα και μας μιλάς για λουζεράδες που είναι ανίκανοι να έχουν μία υγιή σχέση με το άλλο φύλο. Για άτομα που έχουν σχέση αλλά όχι χρόνο για φλέρτ γιατί έχει προτεραιότητα το γυμναστήριο και ο καφές κι έτσι ψάχνουν αγγελίες και διαλέγουν κρέατα. Τύπε, έχεις χάσει τη γεύση της πραγματικής ζωής και διατελείς σε σύγχιση. Όσοι δεν έχουν υγιείς σχέσεις είναι γιατί δεν τα καταφέρνουν ή γιατί κάηκαν και κιότεψαν. Ζήσε με αυτό.
Περαστικά που υποστηρίζεις τον George71 που έβγαινε να γράφει για εξωτερικό και δεν είχε ιδέα πού πάνε τα τέσσερα.

Και πάλι φαίνεται να έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.
Στο ξαναγράφω μπας και το καταλάβεις με τη δεύτερη: σου λέω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και για φλερτ επειδή έχουν σχέση και εσύ γράφεις ότι δεν έχουν υγιή σχέση;; :confused: :think:

Τι δεν καταλαβαίνεις;; Τι δεν καταφέρνουν; Αφού είναι ήδη σε σχέση! Απλά γουστάρουν να γαμανε έξτρα!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.448
Πόντοι
4.746
Έτσι είναι.Οι γκόμενες γουστάρουν το lifestyle
Π@υτσα ντουρα και xxL θελουν τυπε. Να τις τρυπας σαν κομπρεσερ ασταματητα στις διακοπες. Και οχι να ψαχνουν την τσαπου αναμεσα στις ψωλ@τριχες. Ολα τα αλλα... ειναι να ' χαμεμε να λεγαμε..

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
στον κμαν να αναγνωρίσουμε ότι είναι large με τις γυναίκες
Θες να πεις οτι λόγω εμφάνισης αναγκάζεται και τα σκαει χοντρα
αν δε θέλετε να βάλετε το χέρι στην τσέπη βολευτείται με λατίνες ασιάτισες και αφρικάνες
Κάπου έχεις μπερδευτεί και γράφεις ανοησιες. Δεν πειράζει, κανεις δεν ενδιαφέρεται για το τι λες

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Θες να πεις οτι λόγω εμφάνισης αναγκάζεται και τα σκαει χοντρα

Κάπου έχεις μπερδευτεί και γράφεις ανοησιες. Δεν πειράζει, κανεις δεν ενδιαφέρεται για το τι λες
ασχολήθηκα μαζί σου;τραβά από δω

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Περαστικά που υποστηρίζεις τον George71 που έβγαινε να γράφει για εξωτερικό και δεν είχε ιδέα πού πάνε τα τέσσερα.
Τι θα πει υποστηρίζω; Για ένα συγκεκριμμένο περιστατικό μίλησα. Τι κακό έκανε που έβαλε ένα λινκ και είχαμε διευρυμένη οπτική γωνία; Και ναι τον προτιμώ ως συζητητή γιατί είναι cool, ενώ εσύ δεν ξέρουμε πότε θα σε τσιμπήσει κάτι και θα αρπαχτείς.

Και πάλι φαίνεται να έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας.
Στο ξαναγράφω μπας και το καταλάβεις με τη δεύτερη: σου λέω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και για φλερτ επειδή έχουν σχέση και εσύ γράφεις ότι δεν έχουν υγιή σχέση;; :confused: :think:

Τι δεν καταλαβαίνεις;; Τι δεν καταφέρνουν; Αφού είναι ήδη σε σχέση! Απλά γουστάρουν να γαμανε έξτρα!
Μια χαρά τα καταλαβαίνω αυτά που γράφεις. Εσύ μάλλον πρέπει να ξεσκονίσεις τα ελληνικά σου, γιατί δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη υγιής. Σου λέω ότι δεν μπορούν να κάνουν μία υγιή σχέση και μου λες έχουν ήδη σχέση και γαμάνε κι έξτρα. Τί είδους γαμημένη υγιή σχέση έχουν, αφού δεν τους καλύπτει και χρειάζεται να τους καλύψει τα κενά μία πόρνη; Γιατί δεν χωρίζουν να φτιάξουν μία σωστή σχέση; Μήπως γιατί με το ζόρι βρήκαν κι αυτή που έχουν ή μήπως γιατί έδεσαν το γάιδαρο τους κι έγιναν 200 κιλά; Σε κάθε περίπτωση δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μία υγιή σχέση και δεν έχουν τη δύναμη να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο.

Κι έρχεσαι εσύ τώρα να μας παρουσιάσεις την παρακμή για κανονικότητα; Λογικό, σε ένα site όπου ο κάθε παρακμιακός βρίσκει αποδοχή από άλλον παρακμιακό, τείνει να θεωρείται η παρακμή ως φυσιολογικό.
Για αυτό είπα ότι έχεις χάσει τη γεύση της πραγματικής ζωής.
Άμα θες να γαμάς διάφορες, απλά κάνεις ελεύθερες σχέσεις. Ακόμα και με αυτό το καθεστώς το να επιλέξεις να πας σε πόρνη, ενώ είσαι νέος άνθρωπος είναι απλά κατάντια.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι θα πει υποστηρίζω; Για ένα συγκεκριμμένο περιστατικό μίλησα. Τι κακό έκανε που έβαλε ένα λινκ και είχαμε διευρυμένη οπτική γωνία; Και ναι τον προτιμώ ως συζητητή γιατί είναι cool, ενώ εσύ δεν ξέρουμε πότε θα σε τσιμπήσει κάτι και θα αρπαχτείς.

Άμα θες να γαμάς διάφορες, απλά κάνεις ελεύθερες σχέσεις. Ακόμα και με αυτό το καθεστώς το να επιλέξεις να πας σε πόρνη, ενώ είσαι νέος άνθρωπος είναι απλά κατάντια.

Ισα ίσα οι νέοι πάνε περισσότερο με πουτάνες γιατί έχουν μεγαλύτερες καύλες.Αμα μεγαλώνεις θες κάτι πιο ποιοτικό.Και εγώ μέχρι τα 28 στα μπορδέλα και τα κωλόμπαρα γύριζα αλλά μετά τα βαρέθηκα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σαντορίνη είναι ακριβό νησί για αυτό ήρθε.Εμενα μου έφευγαν 500 τη μέρα εκει,150 ξενοδοχείο,150 μασα,50 στα ταξια και αλλα 150 σε ομπρέλες,καφεδες,κοκταιηλ και κλαμπ.Βαλε και τα αεροπορικά μιλάμε για έξοδο.Πληρωσες σίγουρα το αεροπορικό της γκόμενας απο Ρωσια,ίσως και τη βιζα.Συν τα αεροπορικά για Σαντορίνη και όλα τα έξοδα.Και σίγουρα έμεινες πανω απο 3 μερες οποτε σου εφυγαν στην καλύτερη 2500 ευρώ μπορεί και 3000.
Και ένα δωράκι έστω σουβενίρ δεν το κανες?
Οταν φερνω γκόμενες σε ακριβο νησί εννοείται δεν τους δινω λεφτά.Οταν δινω λεφτά παίζει Αθήνα αντε και κανας Πορος.
Οπότε αντι να ξοδευω 500 τη μέρα στο νησι,ξοδεύω 150 στην Αθήνα και τη διαφορά τους τη δίνω στο χερι π.χ 1000 για τριήμερο.
Μόνο αν η αλλη είναι υπερμουναρος φανταστική μοντελοειδης γκόμενα θα τη φέρω πολυτελες νησι και θα δωσω και λεφτά.Εκει το εξοδο αγγίζει βέβαια ή ξεπερνάει τα 4000 ευρώ για τριήμερο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για θυσίες.
Σχεδόν σε όλα έξω έπεσες. Διότι ως συνήθως σκέφτεσαι τυποποιημένα.

Δεν ήρθε για την Σαντορίνη η γκόμενα. Απόδειξη οτι είχε ξαναέρθει να με επισκεφτεί τον Δεκέμβριο χρησιμοποιόντας το υπόλοιπο της αδείας της και τότε λογω lock down στην αθήνα μείναμε. Δεν έχω τώρα φωτογραφίες απο τον Δεκέμβριο να ποστάρω αλλα το είχα κάνει παλιά.

Δεν της πλήρωσα βίζα γιατί είχε ήδη βίζα. Και δεν της πλήρωσα το εισιτήριο απο το Βνούκοβο στην Αθήνα, το πλήρωσε μόνη της γιατί έτσι ήθελε.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ στην πλειοψηφία δικά μου, οπως ήδη έγραψα.

Στο μόνο που έπεσες στο περίπου μέσα είναι στα κόστη για τα γενικότερα έξοδα στη Σαντορίνη.

Το περίεργο βέβαια είναι οτι "ξαφνικά" αλλαξες στάση και δηλώνεις ότι στη περίπτωση των "ακριβών" νησιών δεν πληρώνεις στα αρπακτικά μπαγιόκο. Αντε μπράβο σου. Είναι μια καλή αρχή.???

Προσπάθησε να ξεκολήσεις και να καταλάβεις οτι αν κάτι δεν μπορείς εσύ να το κάνεις δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι δεν γίνεται. Ισως να γίνεται αν επιμείνεις και αλλαξεις λίγο το τροπάρι σου που λέει οτι ΟΛΕΣ οι γυναίκες ειναι τζουκ μποξ που τους ρίχνεις κέρματα και παίζουν.

Τον Αύγουστο περιμένω ρουμάνα να κατέβει για το δεύτερο μερος των διακοπών μου. Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια θα ξοδευτώ. Θα πληρώσω περιπου 200 ευρώ το εισιτήριο της απο Βουκουρέστι.
???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom