Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Άρα το πρόβλημα σου είναι ο Καλόγερος κι όχι η κάρτα, διότι εδώ μας λες για Μεσοπόλεμο:
Σόρρυ,δεν πίστεψα ότι στη δική σου κάρτα θα είχες social media,
δεν έχω δει ποτέ 60χρονο με instagram,εκτός από αστέρες του Χόλιγουντ.

Το πρόβλημά μου είναι διαχρονικά η νοοτροπία ότι "δηλώσεις είσαι"
και μου τη σπάει διπλά όταν το κάνουν οι Έλληνες του εξωτερικού.

Κούνα την κεφάλα σου μήπως και πάρει μπρος: Αν κι εσύ και οι άλλοι είχατε τα δικά μου dating skills δεν θα καταφεύγατε στον αγοραίο, έστω και εν μέρει. Εγώ δύο φορές έχω πάει στη ζωή μου σε μπουρδέλο, όταν ήμουν φαντάρος κι αυτό είναι όλο.

Έγραψες ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ,μεγαλύτερη από το "γράψε πάνω ένα τραβηχτικό επάγγελμα".
Αν μετά από τόσο καιρό στο bourdela,έχεις καταλάβει ότι όποιος πληρώνει είναι επειδή δεν βρίσκει γκόμενα,
τζάμπα καίει η λάμπα...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Τυπε δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα η οχι να δοσεις καρτα για καμακι, αλλα το να δοσεις καρτα με επαγγελμα που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, λιγο καραγκιοζιλικι το λες κιολας ε;:rolleyes:

Από την αρχή των χρόνων τα αρσενικά παλεύουν εκεί έξω για την κατάκτηση των θηλυκών, αλλά κάποιοι έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα και προτιμούν να πληρώσουν γυναίκες που δεν πρόκειται να τους αντισταθούν (λόγω επαγγέλματος) κι έρχονται εδώ κι αποκαλούν ο ένας τον άλλον συναγωνιστή. Συναγωνιστές σε ποιον αγώνα; Σιγά την προσπάθεια να πας μέχρι το μπουρδέλο ή να σηκώσεις το ακουστικό για να καλέσεις μία έσκορτ. Είναι ή δεν είναι καραγκιόζηδες ; Αλλά θα κάνουν το παν για να στο τυλίξουν με μια φιλοσοφία (ψυχολογικής επιβίωσης).
Τι σκέφτομαι εγώ για αυτούς; Ότι είναι λούζερς. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Γιατί να με ενδιαφέρει τι σκέφτονται αυτοί για μένα;

Πήγαινε πες σε έμπειρα καμάκια που αγωνίζονται σαν γεράκια ότι δεν είναι σωστό να βάλουν ψεύτικο επάγγελμα να λυθούν στα γέλια. Πήγαινε εσύ να τους ανταγωνιστείς με το σταυρό στο χέρι και ενώ αυτοί θα έχουν καταφέρει να ρίξουν τη γκόμενα με την παπάντζα και θα περνάνε μία υπέροχη βραδιά εσύ θα την βγάζεις πίνοντας μόνος σου και μες την πίκρα σου που έχασες και σκεφτόμενος πώς την γαμάνε τύποι που μπορεί να είναι λιγότερο άξιοι από σένα.

Όλος ο κόσμος νοιάζεται να περνάει καλά. Αν δεν είσαι στο ελάχιστο ποσοστό (το πολύ 5%) που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή που επιθυμεί, είσαι υποχρεωμένος να καταφύγεις σε μία ψευδαίσθηση, γιατί η σκληρή πραγματικότητα δεν αντέχεται.
Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν ζει με ψευδαισθήσεις, μόνο που βλέπουν τις ψευδαισθήσεις των άλλων κι όχι τις δικές τους. Με λίγα λόγια όλος ο κόσμος λέει ψέμματα για να επιβιώσει, αλλά λέει τους άλλους καραγκιόζηδες όταν τους συλλαμβάνει να λένε ψέμματα.

Τίθεται μόνο ένα θέμα. Σε ποιο σημείο μπαίνουν τα όρια της ηθικής. Μπαίνουν όταν υπάρχει εξαπάτηση σε μία σοβαρή κατάσταση. Όταν πας για γάμο είναι σοβαρή κατάσταση. Όταν θες να πηδήξεις μία τουρίστρια στις διακοπές δεν είναι. Δεν εξαπατάς, ωραιοποιείς στήνοντας μία ωραία ψευδαίσθηση. Είναι και η γκόμενα στην τεράστια πλειοψηφία που καταφεύγει κι αυτή στην ψευδαίσθηση. Απολαμβάνετε και οι δύο την μέγιστη εμπειρία που μπορείτε να έχετε μέσα σε αυτήν την ψευδαίσθηση. Αν μπορούσατε να δείτε την απόλυτη πραγματικότητα θα συνειδητοποιούσατε ότι είστε τα μοντέρνα σκλαβάκια που μόλις λήξουν οι διακοπές θα πάνε να χτυπήσουν κάρτα για να πλουτίσουν κάποιον του 5% που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή που θέλει, αλλά έχει χάσει το μέτρο και ζει κι αυτός με τις δικές του ψευδαισθήσεις.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Από την αρχή των χρόνων τα αρσενικά παλεύουν εκεί έξω για την κατάκτηση των θηλυκών, αλλά κάποιοι έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα και προτιμούν να πληρώσουν γυναίκες που δεν πρόκειται να τους αντισταθούν (λόγω επαγγέλματος) κι έρχονται εδώ κι αποκαλούν ο ένας τον άλλον συναγωνιστή. Συναγωνιστές σε ποιον αγώνα; Σιγά την προσπάθεια να πας μέχρι το μπουρδέλο ή να σηκώσεις το ακουστικό για να καλέσεις μία έσκορτ. Είναι ή δεν είναι καραγκιόζηδες ; Αλλά θα κάνουν το παν για να στο τυλίξουν με μια φιλοσοφία (ψυχολογικής επιβίωσης).
Τι σκέφτομαι εγώ για αυτούς; Ότι είναι λούζερς. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Γιατί να με ενδιαφέρει τι σκέφτονται αυτοί για μένα;

Πήγαινε πες σε έμπειρα καμάκια που αγωνίζονται σαν γεράκια ότι δεν είναι σωστό να βάλουν ψεύτικο επάγγελμα να λυθούν στα γέλια. Πήγαινε εσύ να τους ανταγωνιστείς με το σταυρό στο χέρι και ενώ αυτοί θα έχουν καταφέρει να ρίξουν τη γκόμενα με την παπάντζα και θα περνάνε μία υπέροχη βραδιά εσύ θα την βγάζεις πίνοντας μόνος σου και μες την πίκρα σου που έχασες και σκεφτόμενος πώς την γαμάνε τύποι που μπορεί να είναι λιγότερο άξιοι από σένα.

Όλος ο κόσμος νοιάζεται να περνάει καλά. Αν δεν είσαι στο ελάχιστο ποσοστό (το πολύ 5%) που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή που επιθυμεί, είσαι υποχρεωμένος να καταφύγεις σε μία ψευδαίσθηση, γιατί η σκληρή πραγματικότητα δεν αντέχεται.
Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν ζει με ψευδαισθήσεις, μόνο που βλέπουν τις ψευδαισθήσεις των άλλων κι όχι τις δικές τους. Με λίγα λόγια όλος ο κόσμος λέει ψέμματα για να επιβιώσει, αλλά λέει τους άλλους καραγκιόζηδες όταν τους συλλαμβάνει να λένε ψέμματα.

Τίθεται μόνο ένα θέμα. Σε ποιο σημείο μπαίνουν τα όρια της ηθικής. Μπαίνουν όταν υπάρχει εξαπάτηση σε μία σοβαρή κατάσταση. Όταν πας για γάμο είναι σοβαρή κατάσταση. Όταν θες να πηδήξεις μία τουρίστρια στις διακοπές δεν είναι. Δεν εξαπατάς, ωραιοποιείς στήνοντας μία ωραία ψευδαίσθηση. Είναι και η γκόμενα στην τεράστια πλειοψηφία που καταφεύγει κι αυτή στην ψευδαίσθηση. Απολαμβάνετε και οι δύο την μέγιστη εμπειρία που μπορείτε να έχετε μέσα σε αυτήν την ψευδαίσθηση. Αν μπορούσατε να δείτε την απόλυτη πραγματικότητα θα συνειδητοποιούσατε ότι είστε τα μοντέρνα σκλαβάκια που μόλις λήξουν οι διακοπές θα πάνε να χτυπήσουν κάρτα για να πλουτίσουν κάποιον του 5% που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή που θέλει, αλλά έχει χάσει το μέτρο και ζει κι αυτός με τις δικές του ψευδαισθήσεις.
Δε καταλαβες μαλλον βρε τυπε. Δεν ειναι ηθικο το θεμα οτι ειπες ψεμματα. Ειναι οτι το μονο που θα πετυχεις ειναι να γελοιοποιηθεις. Και να χασεις οχι μονο αυτην αλλα και αλλες ευκαιριες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Κούνα την κεφάλα σου μήπως και πάρει μπρος: Αν κι εσύ και οι άλλοι είχατε τα δικά μου dating skills δεν θα καταφεύγατε στον αγοραίο, έστω και εν μέρει. Εγώ δύο φορές έχω πάει στη ζωή μου σε μπουρδέλο, όταν ήμουν φαντάρος κι αυτό είναι όλο.
Σορυ αλλά έγραψες μεγάλη Μαλακια.
Καλά τα dating skills αλλά μην το παίζεις υπεράνω μπροστά σε όσους δεν έχουν χρόνο για χάσιμο ή για ψήσιμο κλπ

Μάλλον δεν έχεις ιδέα πού είσαι και με ποιους μιλάς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
, είσαι υποχρεωμένος να καταφύγεις σε μία ψευδαίσθηση, γιατί η σκληρή πραγματικότητα δεν αντέχεται.

Δεν εξαπατάς, ωραιοποιείς στήνοντας μία ωραία ψευδαίσθηση. Είναι και η γκόμενα στην τεράστια πλειοψηφία που καταφεύγει κι αυτή στην ψευδαίσθηση. Απολαμβάνετε και οι δύο την μέγιστη εμπειρία που μπορείτε να έχετε μέσα σε αυτήν την ψευδαίσθηση. Αν μπορούσατε να δείτε την απόλυτη πραγματικότητα θα συνειδητοποιούσατε ότι είστε τα μοντέρνα σκλαβάκια που μόλις λήξουν οι διακοπές θα πάνε να χτυπήσουν κάρτα για να πλουτίσουν κάποιον του 5% που μπορεί να υποστηρίξει τη ζωή που θέλει, αλλά έχει χάσει το μέτρο και ζει κι αυτός με τις δικές του ψευδαισθήσεις.

Μήπως έχεις και την ψευδαίσθηση οτι γαμάς?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556

Συνημμένα

• 31FB1B2C-817E-4F02-8AC0-5663AD1B113D.jpeg
    31FB1B2C-817E-4F02-8AC0-5663AD1B113D.jpeg
    77 KB · Εμφανίσεις: 23

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Δε καταλαβες μαλλον βρε τυπε. Δεν ειναι ηθικο το θεμα οτι ειπες ψεμματα. Ειναι οτι το μονο που θα πετυχεις ειναι να γελοιοποιηθεις. Και να χασεις οχι μονο αυτην αλλα και αλλες ευκαιριες.
Αν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που δηλώνεις. Το ξεκαθάρισα.
Άμα αποφασίσεις να γίνεις γκομενοκυνηγός, επιλέγεις ένα τραβηχτικό επάγγελμα και μαθαίνεις όσα χρειάζεται για να μπορείς να σταθείς. Η γκόμενα δεν είναι recruiter για να σε ξεσκονίσει, αλλά μπορεί να πέσεις σε γκόμενα με το ίδιο επάγγελμα και για αυτό δεν δηλώνεις ειδικότητα μέχρι να δεις τι ακριβώς κάνει, αλλά τομέα, πχ τουρισμός. Και στη συνέχεια πράττεις αναλόγως.
Το ότι δεν τα κατάφερες να κάνεις ένα ονειρεμένο επάγγελμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μάθεις πράγματα για αυτό. Έχω μπει σε ένα σωρό επαγγελματικά groups και κανένας δεν είχε καταλάβει ότι δεν εξασκούσα το επάγγελμα που δήλωνα. Και μίλαγα με κανονικούς επαγγελματίες. Αυτό το έκανα για να μαθαίνω επαγγ. πληροφορίες για businessplans που έπρεπε να συντάξω. Αν «είσαι του χώρου» σε βοηθάνε περισσότερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Σορυ αλλά έγραψες μεγάλη Μαλακια.
Καλά τα dating skills αλλά μην το παίζεις υπεράνω μπροστά σε όσους δεν έχουν χρόνο για χάσιμο ή για ψήσιμο κλπ

Μάλλον δεν έχεις ιδέα πού είσαι και με ποιους μιλάς.
Η μόνη φυσιολογική εξαίρεση μπορεί να είναι η περίπτωση ατόμων κάποιας ηλικίας με εκλεπτυσμένα γούστα που αναγκάζονται να πληρώσουν για να έχουν σεξ επιπέδου. Τα υπόλοιπα είναι κακή διαχείριση ζωής.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Μήπως έχεις και την ψευδαίσθηση οτι γαμάς?
Σίγουρα δεν θα είχα την ψευδαίσθηση του σπόνσορα, αν δούλευα σαν μαύρος και χωρίς διαλείμματα (κατά δήλωσή σου) για να τα ακουμπήσω σε τίποτα γκάου που θα με περίμεναν σαν ATM με την τσίμπλα στο μάτι.
Την ώρα που εσύ τελειώνεις από τη δουλειά, αυτές ξυπνάνε για να αρχίσουν την ντόλτσε βίτα στην υγεία των κορόιδων. Σπόνσορα από τα lidl :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σοβαρά τώρα?Λες οτι όσοι γαμανε πουτανες το κάνουν επειδή δε βρίσκουν γκομενα?
Εσύ πιστεύεις οτι οι σπόνσορες δε δουλεύουνε?Είναι άεργοι και ξύνουν τα αρχιδια τους περιμένοντας οι σπονσορετς να κάτσουν πάνω?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που δηλώνεις. Το ξεκαθάρισα.
Άμα αποφασίσεις να γίνεις γκομενοκυνηγός, επιλέγεις ένα τραβηχτικό επάγγελμα και μαθαίνεις όσα χρειάζεται για να μπορείς να σταθείς. Η γκόμενα δεν είναι recruiter για να σε ξεσκονίσει, αλλά μπορεί να πέσεις σε γκόμενα με το ίδιο επάγγελμα και για αυτό δεν δηλώνεις ειδικότητα μέχρι να δεις τι ακριβώς κάνει, αλλά τομέα, πχ τουρισμός. Και στη συνέχεια πράττεις αναλόγως.
Το ότι δεν τα κατάφερες να κάνεις ένα ονειρεμένο επάγγελμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μάθεις πράγματα για αυτό. Έχω μπει σε ένα σωρό επαγγελματικά groups και κανένας δεν είχε καταλάβει ότι δεν εξασκούσα το επάγγελμα που δήλωνα. Και μίλαγα με κανονικούς επαγγελματίες. Αυτό το έκανα για να μαθαίνω επαγγ. πληροφορίες για businessplans που έπρεπε να συντάξω. Αν «είσαι του χώρου» σε βοηθάνε περισσότερο.

Θα δηλώσεις δηλαδή εφοπλιστής θα βάλεις και μια φωτό μπροστά σε πλοιο και μια μακέτα πλοίου στο διαμέρισμα και η γκόμενα δε θα καταλάβει οτι την παραμυθιαζεις.
Μου φαίνεται αντί για μεντοριλικι διδάσκεις το παπατζιλικι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Σοβαρά τώρα?Λες οτι όσοι γαμανε πουτανες το κάνουν επειδή δε βρίσκουν γκομενα?
Εσύ πιστεύεις οτι οι σπόνσορες δε δουλεύουνε?Είναι άεργοι και ξύνουν τα αρχιδια τους περιμένοντας οι σπονσορετς να κάτσουν πάνω?
Δεν μπορούν να βρουν καλή γκόμενα, κάνα μπάζο βρίσκουν. Και αποτυχημένο γάμο να κάνεις, μπορείς να βρεις γυναίκες που έχουν κάνει αποτυχημένο γάμο, δεν χρειάζεται να μπεις στη σειρά με τα πάκια. Και είναι και οι μεγάλοι που δεν γουστάρουν μπαζόλες της ηλικίας τους και παίρνουν έσκορτ. Αυτοί καλά κάνουν.

Τώρα όποιος μου πει για χάσιμο χρόνου κι άλλες δικαιολογίες, κάποιο θέμα έχει με τις προτεραιότητες στη ζωή του ή δεν μπορεί να δει τη μεγάλη εικόνα. Πχ το να έχεις χρόνο για το εργασιακό σύστημα, αλλά όχι για μια πετυχημένη προσωπική ζωή είναι κακή διαχείριση ζωής.

Τώρα για τους σπόνσορες, ναι, δουλεύουν. Έχουν πολλά λεφτά και στάτους και τρέχουν οι σπονσορέτες να τους βρουν. Δεν τις κυνηγάνε αυτοί για να τους τα ακουμπήσουν και να δουλεύουν μετά σαν σκλάβοι.
Δεν είναι κακό να ζεις με μία ψευδαίσθηση που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, αρκεί να έχεις πλήρη επίγνωση της κατάστασης.
Αν ήσουνα σπόνσορας θα είχες μία βάση στη Γερμανία ή έστω σε μία ασφαλή χώρα του μπλοκ όπου θα πέρναγες ένα μέρος του χρόνου σου (πχ σαββατοκύριακα, διακοπές κλπ) και θα έρχονταν οι σπονσορέτες να σε βρουν εκεί. Περιοδεύων σπόνσορ είναι δικιά σου πατέντα. Δεν ξεκινάς και τα city tours λέω γω με ανακοινώσεις για το πότε εμφανίζεσαι σε κάθε πόλη, ώστε να έρχονται οι σπονσορέτες να τους τα ακουμπάς;

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σιγά,αυτά τα θες για να ρίξεις καμια Alica Schmidt :grin:

Τώρα για μια γερμανιδούλα τουρίστρια...σε αστικό του οασθ,φαίνεται αρκεί μια κανονική εμφάνιση και να μιλάς αγγλικά.

Βέβαια,αν βγαίναμε και μου καθόταν,μάλλον θα κολλούσα τρελά.Τί μάλλον,σίγουρα.Ενώ αυτή θα'λεγε φεύγω αύριο και απλά έψαχνα ένα πούτσο
θα την ακολουθουσες και γερμανια, μπορει να εβρισκες καμια δουλεια μοναχο, να μαθαινες γερμανικα και να γαμουσες αξιοπρεπως γερμανιδες η σλαβακια εκει
τωρα κατσε ελλαδισταν με τον πουτσο στο χερι

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Γιατί να μην είναι,εδώ έσκασε η άλλη η Ρωσίδα και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ιδιοκτήτρια ακινήτων στην Κυανή Ακτή:confused:
Ας μας έλεγε Μενίδι,να έχει μια αληθοφάνεια η ιστορία.

Τέσπα,δεν με νοιάζει τι είναι και τι δεν είναι...
Κακώς το συνεχίζω και εγώ.
Ζωή να έχει ο άνθρωπος,η σύνταξη είναι κοντά,θα κουμπώνει 2-3 βιάγκρα για να βολεύει κανά γκράνι στα ΚΑΠΗ Βερσαλλιών και όλα καλά...
btw ξερω ρωσιδα που παντρευτηκε ενα χουφταλο ελβετο τραπεζιτη και τωρα ως χηρα εχει ακινητα στην κυανη ακτη

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θα δηλώσεις δηλαδή εφοπλιστής θα βάλεις και μια φωτό μπροστά σε πλοιο και μια μακέτα πλοίου στο διαμέρισμα και η γκόμενα δε θα καταλάβει οτι την παραμυθιαζεις.
Μου φαίνεται αντί για μεντοριλικι διδάσκεις το παπατζιλικι.
Να δηλώσω κάτι που δεν μπορώ να υποστηρίξω; Αυτό κατάλαβες από όσα έχω γράψει; Μπορώ τουναντίον να υποστηρίξω άνετα τουρισμό, εφόσον έχω όχι απλά παρακολουθήσει αλλά κι εμπλακεί στην επαγγ. πορεία της (πρώην) βασικής μου γκόμενας από Ρεσεπσιονίστ ως Ξενοδόχος που είναι σήμερα.

Βέβαια δεν έχω ανάγκη να το κάνω. Δηλώνω Business Consultant κι είμαι ΟΚ. Δεν δηλώνω Real estate γιατί δεν ξέρεις αν η γκόμενα που γνωρίζεις είναι μπλεγμένη σε κάποιο κύκλωμα κι εδώ είμαστε σε δύσκολη από παρανομία περιοχή.

Εσύ τι λες στις γκόμενες ότι είσαι; Έχει διαδοθεί ότι κουβαλάς πτώματα σε ένα νοσοκομείο. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά αν ίσχυε, αυτό θα δήλωνες στις γκόμενες για να κάνεις ένα ωραίο σκηνικό;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
btw ξερω ρωσιδα που παντρευτηκε ενα χουφταλο ελβετο τραπεζιτη και τωρα ως χηρα εχει ακινητα στην κυανη ακτη
Δεν βλέπω κάτι παράλογο,σε αντίθεση με τα παραμύθια του μπάρμπα Μυνχάουζεν

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
θα την ακολουθουσες και γερμανια, μπορει να εβρισκες καμια δουλεια μοναχο, να μαθαινες γερμανικα και να γαμουσες αξιοπρεπως γερμανιδες η σλαβακια εκει
τωρα κατσε ελλαδισταν με τον πουτσο στο χερι
Ο sadman δε θα γαμούσε ούτε μέσα στο Playboy Mansion

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
απο οτι εχω δει οι περισσοτερες. σλαβες στην δυση καταντουν οικονομικοκοινωνικα κατω απο τον μεσο ορο, χλωμο καποια να κανει κατι σπουδαιο
Οι Σλάβες στη δύση δεν έχουν status,αν δεν είναι μεγαλωμένες/γεννημένες εδώ,έχουν δυσκολίες ακόμη και να ενταχθούν.Το δε γκομενιακό παιχνίδι με δυτικούς άντρες,τους φαίνεται άλυτος γρίφος.

Εν τω μεταξύ,Κυανή Ακτή έχουν σπίτια πολλοί Γερμανοί,έχω και φίλο που του είχαν κάνει κατάληψη τη βίλα............γύφτοι και δεν μπορούσε να τους διώξει η αστυνομία και άλλα τραγελαφικά.
Η αλήθεια είναι πως στα μεσιτικά εκεί,παίζει μεγάλο κύκλωμα που δεν αφήνει καμία ξέμπαρκη Ρωσίδα να φτιαχτεί,όπως κύκλωμα υπάρχει σε όλες τις περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος.
Π.χ.Μόναχο,αν δεν εμπλακούν συγκεκριμένα ονόματα σε περιοχές φιλέτα του κέντρου,δε γίνεται αγοραπωλησία.
Δε μιλάω για μαφία,αλλά για μεγαλομεσίτες.
Οπότε λογικό να ήρθε μία ξένη,που δεν έδινε στο ακίνητο καμία προστιθέμενη αξία π.χ.με μορφή ανακαίνισης,καλλιτεχνικά,κ.λ.π. να έγινε ιδιοκτήτρια ακινήτων.
Α,ναι,έπεισε και τα κυκλώματα να την αφήσουν να παίξει μπάλα.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Δεν βλέπω κάτι παράλογο,σε αντίθεση με τα παραμύθια του μπάρμπα Μυνχάουζεν
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Γενικά από αυτά που γράφεις, είσαι τίγκα στα στερεότυπα. Δηλαδή νοοτροπία που ταιριάζει σε δημόσιο υπάλληλο. Δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ λεφτά στη ζωή σου, γιατί θέλει ανθρώπους που σκέφτονται πέρα από τα καθιερωμένα. Και χωρίς λεφτά θα μιζεριάζεις συνέχεια για αυτούς που τα έχουν καταφέρει καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom