Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Σιγα το επιπεδο , παρομοια γαμουσα με χαρτζηλικι εικοσι ευρω (εφερνε και την φιλη της και μου γλυφανε μαζι τα @@ μην ξαναβαζω τις φωτος) ,εκεινη βεβαια ηταν Μολδαβη οποτε δεν ειχε ωραια σλαβικα χαρακτηριστικα :2funny:
ποτε δεν τις ειχα βγαλει εξω να τις κυκλοφορησω αν και το ζητουσαν επιτακτικα.
Ασε που αυτη ειναι καθαρη βιζιτα και εχει λογαριασμο στο OF ...

ΥΓ. τουρκο στην Οδησσο δεν εχω δει ποτε με μουναρα , Ιταλους αρκετους
ασε μας κι εσυ ρε μπαρπα με τα ξααζεσταμενα φαγητα που μας τα παρουσιαζται καινουρια
ωχουυυυ
ολοι εχετε γινει μπαρμπαδες

:grin: :2funny: :argue::tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
At 59%, the proportion of employed women in Poland is around the OECD average (60%).The gender pay
gap at median earnings in Poland (10%) is one of the lowest in the OECD (the OECD average is 16%); and the pay gap among top earners in Poland is small. Women in Poland are more likely to have permanent employment than men and to work in professional occupations. The proportion of women managers in Poland (36%) is one of the highest among OECD countries (the average is 32%).

Kμαναρα αρχοντας βεβαια οταν μιλαει σωπαινουμε ακουμε και θαυμαζουμε αυτο τον μοναδικο υπερβατικο οιστρο αλλα ας αφησουμε και κατι να υπαρχει :cheesy:

Είναι ο σλαβικός φεμινισμός.Γυναίκες σε τρακτέρ,στην παραγωγή κτλ.Ο δυτικού τύπου φεμινισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτά.Εχει σχέση με ποσοστώσεις,διεκδίκηση παροχών από άντρες νομικά,φόρους κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aυτο ρωτάω για να μάθω. Αν έχεις τις επιλογές που έγραψες πως υπολογιζεις το κοστος ευκαιριας που λεγαμε για να μεγιστοποιησεις τα οφέλη ; Εγω δεν μπορω να ξερω την απαντηση , αλλα εσυ με τοσα χρονια εμπειριας θα πρεπει να εχεις καταληξει σε καποια φορμουλα. Ας πούμε υπο ποιες συνθήκες και με βαση ποια στρατηγικη θα επελεγες την Λευκορωσιδα στην Αθήνα ή την ιδια στη Σαντορινη με μισο δωρο ; Ποιο το ποσοστο ρισκου ;
Και αντιστοιχα , η Λευκορωσιδα η οποια επισης προσπαθει να μεγιστοποιησει τα δικα της οφέλη , υπο ποιες συνθηκες θα επελεγε εσενα σε σχέση με τον τουρκο που την καλει στην Αττάλεια με Χ λεφτα , τον αραβα που την καλει στο ντουμπαι με Ψ ή τον πορνοτουριστα που παει στη χωρα της και της δινει Ω ; Θα δωσει εμφαση στα λεφτα ή στις διακοπές ; Η μηπως στις προοπτικες που εχει η καθε ευκαιρια ; Ενας σταθερος σπονσορας των 500 ευρω μπορει να υπερκερασει τον εκτακτο σπονσορα των 1500 ; Κλπ κλπ
Αυτες ειναι οι ερωτησεις που εχω για το παιγνιο. Ουσιαστικα πως καθοριζεται το value και το reduced opportunity cost. Πως καταληγουμε στα tradeoffs.

Απλά παίζουν ορισμένοι σταθεροί υπολογισμοί που έχουν σχέση με τη χώρα.Δηλαδή πού παίζει σπονσοριλίκι και περίπου το γενικό κοινωνικό πλαίσιο.
Αυτά αλλάζουν.Π.χ. με ένα ποσό έχεις λευκορρωσικό οχτάρι με μέτρια επίδοση στο σεξ και με τα μισά πολωνικό εφτάρι με φοβερή επίδοση στο σεξ.Τι είναι καλύτερο να επιλέξεις?
Υπάρχουν κάποιες βασικές αρχές κάποιες ροές,ένα concept.Πώς περίπου είναι οι Ουκρανέζες,πώς είναι οι Λευκορρωσίδες,πώς είναι οι Ρωσίδες,οι Τσέχες κτλ.
Σα να λέμε ρίχνεις δίχτυα και πιάνεις μπαρμπούνια,λιθρίνια,τσιπούρες,σαργούς κτλ.Πού θα ρίξεις τα δίχτυα τι ψάρι περιμένεις να βγάλεις πώς αλλάζει αυτό,τι δόλωμα χρειάζεται τόπος χρόνος κτλ.Είναι και θέμα γούστου άλλοι προτιμούν το μπαρμούνι άλλοι τρελαίνονται για συναγρίδα.Δε σημαίνει οτι άμα τρως μπαρμπούνι είσαι μαλάκας επειδή δεν έφαγες συναγρίδα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Οι Ιταλοί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μαμάκηδες είναι πολύ μπλα μπλα και ουσία μηδέν.Ιταλίδες μουνάρες γαμάς χαλαρά αν αξίζεις πιο εύκολα και από Ελληνίδες.Τους έχουν ψιλοβαρεθεί τους φανφαρόνους Ιταλούς θέλουν κάτι πιο ουσιαστικό.
Βέβαια και οι ελληνίδες εξάπτονται με τους Ιταλούς καβαλιέρους και το ρομαντισμό άλλες ηλίθιες αυτές.
Οι Ιταλοί είναι πρώτης τάξεως γλύφτες τις τρελαίνουν στα κοπλιμέντα τις δικές μας και πέφτουνε.Οι Ελληνες δεν πέφτουν σε τέτοιο επίπεδο γλυψίματος να γίνουν χαλί όπως οι Ιταλοί.Ρίχνουν και κανά βρισίδι αμαλάχι στη γκόμενα,κανά κλανίδι κτλ.Οι Ιταλοί ποτέ.
Τι λες βρε ασχετε;; ?
Έχεις πάει διακοπές σε ελληνικά νησιά ή σε άλλες χώρες;

Τα πιο ωραία μουνια σε πλειοψηφία βλέπω να τα χτυπάνε ιταλοί, και όχι Έλληνες ή άλλοι λαοί.
Γιατί;
Γιατί έχουν την τραγουδιστή φωνή που γουστάρουν οι γκόμενες, ξέρουν να μαγειρεύουν στις γκόμενες καμία ωραία πάστα και ξέρουν να ντύνονται και να την πέφτουν.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Αυτά αλλάζουν.Π.χ. με ένα ποσό έχεις λευκορρωσικό οχτάρι με μέτρια επίδοση στο σεξ και με τα μισά πολωνικό εφτάρι με φοβερή επίδοση στο σεξ.Τι είναι καλύτερο να επιλέξεις?
Αυτή η βαθμολογία θα έπρεπε να υπάρχει μόνο για λόγους επικοινωνίας, δηλ. όταν θέλεις να κάνεις μία περιγραφή, να καταλαβαίνει ο άλλος για τι επίπεδο πρόκειται. Δεν θα έπρεπε να επηρεάζει αποφάσεις, γιατί δημιουργεί άγχος και δεν είναι καν σίγουρο ότι καλύπτει κάποιες ψυχικές ανάγκες, εφόσον μπάινεις στο τρυπάκι να ψάχνεις κάτι που θεωρείται καλό κι όχι κάτι που πραγματικά σου εξάπτει τη φαντασία. Τα πράγματα είναι απλά: ποια σε καυλώνει περισσότερο, ποια ανταποκρίνεται σε μία φαντασίωσή σου.

Εγώ πχ έχω ένα πάθος με την ιστορία και τις προάλλες γνώρισα μία που έχει τελειώσει ιστορικό. Και μου εξηγούσε γιατί την πάτησε ο Ιούλιος Καίσαρας, που ήταν έμπειρος στρατηγός και πώς τα κατάφερε ο Οκταβιανός που ήταν άμαθος όταν μπήκε στον αγώνα. Η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο και, υπό άλλες συνθήκες θα γινόταν ο πόλεμος της Γαλατίας. Και η γκόμενα ήταν μία μέτρια 35άρα.

Η γκόμενα πρέπει να έχει και μόρφωση. Στις όμορφες σπονσορέτες, αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι λες βρε ασχετε;; ?
Έχεις πάει διακοπές σε ελληνικά νησιά ή σε άλλες χώρες;

Τα πιο ωραία μουνια σε πλειοψηφία βλέπω να τα χτυπάνε ιταλοί, και όχι Έλληνες ή άλλοι λαοί.
Γιατί;
Γιατί έχουν την τραγουδιστή φωνή που γουστάρουν οι γκόμενες, ξέρουν να μαγειρεύουν στις γκόμενες καμία ωραία πάστα και ξέρουν να ντύνονται και να την πέφτουν.
Τι να κλάσουν οι Ιταλοί μπροστά στον Κμαν,πόσο μάλλον η βιομηχανία μόδας πόλεων όπως το Μιλάνο και η Ρώμη μπροστά στο προπολεμικό ντύσιμο του ''άρχοντα'' :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι να κλάσουν οι Ιταλοί μπροστά στον Κμαν,πόσο μάλλον η βιομηχανία μόδας πόλεων όπως το Μιλάνο και η Ρώμη μπροστά στο προπολεμικό ντύσιμο του ''άρχοντα'' :confused:
Σλάβες και Βαλτικές,γουστάρουν σε γκομενιακό επίπεδο Ιταλούς,πολύ περισσότερο από άλλες εθνικότητες.
Όχι Ιταλούς χρέπια με βερμούδες και μούσια ναυαγιού,αλλά στυλάτους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Το θέμα είναι αν λόγω των σόσιαλς το κριτήριο εθνικότητα παίζει πλέον τόσο σημαντικό ρόλο, αφού υπάρχει μιμιτισμός και τα πάντα οδηγούνται προς την ομοιογενοποίηση. Πιστεύω ότι το κριτήριο «επαγγελματικός τομέας» είναι βολικότερο. Κάποια επαγγέλματα είναι πιο «ερωτικά» από άλλα πχ τουρισμός, αισθητική κι ευεξία, διασκέδαση, παραιατρικά, κλπ. Εγώ βέβαια χτυπάω γκόμενες στον corporate κόσμο γιατί μου φαίνονται πιο συγκροτημένες, επειδή αναλαμβάνουν ευθύνες.

Καλύτερα να μπαίνεις σε ένα επαγγελμ, δίκτυο και να προσεγγίζεις γκόμενες με βάση το επάγγελμα. Περισσότερες ευκαιρίες θα σου κάτσουν πιστεύω. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό είναι ρεαλιστικό στο ανατολικό μπλοκ. Πχ να χτυπάς μόνο νοσοκόμες, πωλήτριες, καθηγήτριες κλπ ανάλογα με το τι επάγγελμα μπορείς να υποστηρίξεις κι εσύ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε παιχτούρα τεράστια τι διαστημικό μουνί είναι αυτό ;;Αν είναι στο τζαμπέ είσαι απλά απίστευτος. Ολα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Αν εννοείς ως τζαμπέ το αν τη πληρώνω για να είναι μαζί μου, όχι δεν τη πληρώνω.

Αλλά, ξενοδοχεία φαγητά ποτά είναι στη πλειοψηφία τους δικά μου. Εχει προσφερθεί να πληρώσει σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό και μόνο δείχνει οτι δεν ανήκει στα αρπακτικά του διαδικτύου που ξεπουπουλιάζουν κορόιδα. Την άφησα δυο γεύματα να τα πληρώσει εκείνη για να μην τη προσβάλω. Απο εκεί και πέρα τα άλλα δικά μου. Και τα προσφέρω ευχαρίστως γιατί είναι σωστή σε όλα της, καλή παρέα, και δεν απαιτεί τίποτα σαν κάτι μαλακισμένες που τη βλέπουν ντίβες.

Δεν ξέρω αν το παραπάνω εμπίπτει σε αυτό που λες τζαμπέ.
Εμένα αυτό μου "κάθεται" σαν σωστό και αυτό κάνω.

Αντε μερικες φωτογραφίες ακόμα μια και σου άρεσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιχτούρα τεράστια τι διαστημικό μουνί είναι αυτό ;;Αν είναι στο τζαμπέ είσαι απλά απίστευτος. Ολα τα άλλα είναι ναχαμε να λέγαμε.
Αν εννοείς ως τζαμπέ το αν τη πληρώνω για να είναι μαζί μου, όχι δεν τη πληρώνω.

Αλλά, ξενοδοχεία φαγητά ποτά είναι στη πλειοψηφία τους δικά μου. Εχει προσφερθεί να πληρώσει σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό και μόνο δείχνει οτι δεν ανήκει στα αρπακτικά του διαδικτύου που ξεπουπουλιάζουν κορόιδα. Την άφησα δυο γεύματα να τα πληρώσει εκείνη για να μην τη προσβάλω. Απο εκεί και πέρα τα άλλα δικά μου. Και τα προσφέρω ευχαρίστως γιατί είναι σωστή σε όλα της, καλή παρέα, και δεν απαιτεί τίποτα σαν κάτι μαλακισμένες που τη βλέπουν ντίβες.

Αντε μερικες φωτογραφίες ακόμα μια και σου άρεσε.

Συνημμένα

• 20210714_192443.jpg
    20210714_192443.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 20210715_150327.jpg
    20210715_150327.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 67
  • 20210715_175737.jpg
    20210715_175737.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 73
  • 20210713_162520.jpg
    20210713_162520.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 45
  • 20210713_103718.jpg
    20210713_103718.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 44
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Ωραίος! Εθνικότητα η κορασίς;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Aν θες να αναβαθμίσεις το ΠΑΙΓΝΙΟ σου,
εκτύπωσε και μοίρασε:rockon:
Ποιός πούστης μου έκλεψε το trademark ?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραίος! Εθνικότητα η κορασίς;
Ρωσίδα η κοπέλα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Αξιος

Αξιος

old school never dies haha
Δεν είναι old school η κάρτα. Είναι πολύ δυνατό εργαλείο, για όποιον αντιλαμβάνεται τις δυνατότητές της (Εξαιρείται ο Βαλκάνιος Φουκαράς :tooth: ).

Δυνατότερο από πριν, διότι τώρα μπορείς να βάλεις και τα σόσιαλ. Το μισό καμάκι το κάνει η κάρτα, αφού η γκόμενα έχει το χρόνο της να σε δει στα σόσιαλ και να αποφασίσει, ενώ παλιά έπρεπε να δώσεις παράσταση πριν ανταλλάξεις τηλέφωνα.

Δεν βολεύει πάντα η κατάσταση για να ανταλλάξεις σόσιαλ στο μιλητό. Άλλη φορά μπορεί να είσαι βιαστικός, ενώ άλλη φορά τρίτοι που σε βλέπουν να κάνεις κάτι θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν την κατάσταση πριν προλάβεις. Άλλοτε πάλι είσαι σε κατάσταση που έχει βαβούρα και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα είναι το μόνο εργαλείο για multi-καμάκι, όπως σε ένα event που είναι πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι. Εκεί είναι μαλακία να καρφωθείς στοχεύοντας ένα μοναδικό άτομο που μπορεί να μην είναι και τόσο δεκτικό, ενώ υπάρχουν άλλα που είναι. Δεν μπορείς να κάνεις καμάκι ταυτόχρονα σε πολλές, ενώ μπορείς να μοιράσεις πολλές κάρτες με την πρόφαση των δημοσίων σχέσεων. Σε επαγγελματικά μάλιστα events, που είναι και αυτά ευκαιρίες για προσωπικές γνωριμίες, η κάρτα είναι must.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν είναι old school η κάρτα. Είναι πολύ δυνατό εργαλείο, για όποιον αντιλαμβάνεται τις δυνατότητές της (Εξαιρείται ο Βαλκάνιος Φουκαράς :tooth: ).

Δυνατότερο από πριν, διότι τώρα μπορείς να βάλεις και τα σόσιαλ. Το μισό καμάκι το κάνει η κάρτα, αφού η γκόμενα έχει το χρόνο της να σε δει στα σόσιαλ και να αποφασίσει, ενώ παλιά έπρεπε να δώσεις παράσταση πριν ανταλλάξεις τηλέφωνα.

Δεν βολεύει πάντα η κατάσταση για να ανταλλάξεις σόσιαλ στο μιλητό. Άλλη φορά μπορεί να είσαι βιαστικός, ενώ άλλη φορά τρίτοι που σε βλέπουν να κάνεις κάτι θα προσπαθήσουν να σου χαλάσουν την κατάσταση πριν προλάβεις. Άλλοτε πάλι είσαι σε κατάσταση που έχει βαβούρα και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα.

Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα είναι το μόνο εργαλείο για multi-καμάκι, όπως σε ένα event που είναι πολλοί άνθρωποι μαζεμένοι. Εκεί είναι μαλακία να καρφωθείς στοχεύοντας ένα μοναδικό άτομο που μπορεί να μην είναι και τόσο δεκτικό, ενώ υπάρχουν άλλα που είναι. Δεν μπορείς να κάνεις καμάκι ταυτόχρονα σε πολλές, ενώ μπορείς να μοιράσεις πολλές κάρτες με την πρόφαση των δημοσίων σχέσεων. Σε επαγγελματικά μάλιστα events είναι must.
Eν τω μεταξύ έχω δώσει πολλάκις επαγγελματική κάρτα στο εξωτερικό σε γκόμενες,με πολύ καλά αποτελέσματα.
Αποτελέσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε γαμησιακό επίπεδο.

Εύχομαι όταν πάρεις το δίπλωμα για παπάκι 50cc που θα σε αναβαθμίσει επαγγελματικά,να καταλάβεις ότι σε έκραξα για το "βάλε ένα τραβηχτικό επάγγελμα" και όχι για την κάρτα.
Μετά άρχισες τις διεκρινήσεις ότι μπορεί να είσαι λεκανατζού στα μπουρδέλα και να επικαλεστείς ότι είσαι ο Ρόκο Σιφρέντι,αλλά η ΜΑΛΑΚΙΑ σου να βάλει στο ξεκάρφωτο κάποιος ένα "τραβηχτικό" επάγγελμα δεν βρήκε αποδοχή,από ΚΑΝΕΝΑΝ

Εν τω μεταξύ ο sadman παίζει να είναι 40φεύγα,να μίλησε με καμιά 20χρονη Γερμανίδα που ήρθε διακοπές με τους γονείς της και καθόμαστε και ασχολούμαστε με κάρτες..
Sadman,όταν ήσουν μικρός,είχε η τηλεόρασή σας τηλεκοντρόλ ή ήσουν εσύ το τηλεκοντρόλ;
Πες λίγο να δω κάτι..

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Eν τω μεταξύ έχω δώσει πολλάκις επαγγελματική κάρτα στο εξωτερικό σε γκόμενες,με πολύ καλά αποτελέσματα.
Αποτελέσματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε γαμησιακό επίπεδο.

Άρα το πρόβλημα σου είναι ο Καλόγερος κι όχι η κάρτα, διότι εδώ μας λες για Μεσοπόλεμο:
Δεν ξέρω αν δίνατε κάρτες στο μεσοπόλεμο,αλλά πλέον η "κάρτα" σου είναι τα social media.

Εύχομαι όταν πάρεις το δίπλωμα για παπάκι 50cc που θα σε αναβαθμίσει επαγγελματικά,να καταλάβεις ότι σε έκραξα για το "βάλε ένα τραβηχτικό επάγγελμα" και όχι για την κάρτα.
Μετά άρχισες τις διεκρινήσεις ότι μπορεί να είσαι λεκανατζού στα μπουρδέλα και να επικαλεστείς ότι είσαι ο Ρόκο Σιφρέντι,αλλά η ΜΑΛΑΚΙΑ σου να βάλει στο ξεκάρφωτο κάποιος ένα "τραβηχτικό" επάγγελμα δεν βρήκε αποδοχή,από ΚΑΝΕΝΑΝ
Με έκραξες εσύ για αυτό που έγραψα και δεν βρήκα και αποδοχή από τους άλλους. Μάλιστα.

Κούνα την κεφάλα σου μήπως και πάρει μπρος: Αν κι εσύ και οι άλλοι είχατε τα δικά μου dating skills δεν θα καταφεύγατε στον αγοραίο, έστω και εν μέρει. Εγώ δύο φορές έχω πάει στη ζωή μου σε μπουρδέλο, όταν ήμουν φαντάρος κι αυτό είναι όλο.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τυπε δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα η οχι να δοσεις καρτα για καμακι, αλλα το να δοσεις καρτα με επαγγελμα που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, λιγο καραγκιοζιλικι το λες κιολας ε;:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom