Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Γενικά από αυτά που γράφεις, είσαι τίγκα στα στερεότυπα. Δηλαδή νοοτροπία που ταιριάζει σε δημόσιο υπάλληλο. Δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ λεφτά στη ζωή σου, γιατί θέλει ανθρώπους που σκέφτονται πέρα από τα καθιερωμένα. Και χωρίς λεφτά θα μιζεριάζεις συνέχεια για αυτούς που τα έχουν καταφέρει καλύτερα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως στα 60 μου δε θα κυνηγάω κάποιο "δίπλωμα" που θα με αναβαθμίσει επαγγελματικά.
Σε αυτή την ηλικία όποιος εκπαιδεύεται το κάνει αποκλειστικά για να διευρύνει τους πνευματικούς τους ορίζοντες,μιας και επαγγελματικά είναι κατασταλαγμένος προ πολλού.
Δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ να ψάχνει στα 60 του αγγελίες στο εξωτερικό.

Αρχίδια έχεις καταφέρει.
Ένας ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ είσαι τόσο με τις γυναίκες όσο και εδώ.

Πήγαινε κάνε καμιά κολονοσπόπηση που το παίζεις και γκόμενος kwlogere

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Το μόνο σίγουρο είναι πως στα 60 μου δε θα κυνηγάω κάποιο "δίπλωμα" που θα με αναβαθμίσει επαγγελματικά.
Σε αυτή την ηλικία όποιος εκπαιδεύεται το κάνει αποκλειστικά για να διευρύνει τους πνευματικούς τους ορίζοντες,μιας και επαγγελματικά είναι κατασταλαγμένος προ πολλού.
Δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ να ψάχνει στα 60 του αγγελίες στο εξωτερικό.

Αρχίδια έχεις καταφέρει.
Ένας ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ είσαι τόσο με τις γυναίκες όσο και εδώ.

Πήγαινε κάνε καμιά κολονοσπόπηση που το παίζεις και γκόμενος kwlogere
Η ζήλεια στο κόκκινο βλέπω. Έχουνε αρχίσει και χτυπάνε πυράκια...

Ναι, θέλω να αναβαθμιστώ επαγγελματικά στα 60, το βρήκες. Να προωθήσω την καριέρα μου. :2funny:
Έχω αναφέρει ήδη έναν Όμιλο όπου είχα εργαστεί ως επιτηρητής. Απλά θέλω καλύτερη πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο, προσθέτοντας μία γραμμή στο βιογραφικό και για αυτό κάνω εκπαίδευση σε digital communication που με καλύπτει καλύτερα από κάτι άλλο για να έχω πρόσβαση σε φωλιά με μουνίτσες.

Νεαρέ Φουκαρά, αν θες να καταλάβεις γιατί κάποιοι έχουν dating skills ενώ κάποιοι αναγκάζονται να πάνε στην Πράγα και γυρίζουν τελικά άπραγοι και γκρινιάζουν είναι γιατί οι πρώτοι κάνουν κάποια πράγματα διαφορετικά από τους περισσότερους.

Συνέχισε με τα στερεότυπά σου...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Θείο,δεν θα μπορούσα να ζηλέψω οτιδήποτε από έναν μπάρμπα στην ηλικία του...........πατέρα μου...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κι εσύ στην Πράγα πας να γαμήσεις,Γερμανία χειροκίνητος είσαι
Δε θα στο χαλάσω μίζερε κλαψομούνη,κανείς δεν γαμάει πουθενά,μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος

Εσύ πάντως δεν κρύβεις χρόνια σαν το άλλο το ΝΑΥΑΓΙΟ,
αλλά δεν λες καθόλου την ηλικία σου.
Μιλάμε για μεγάλα κόμπλεξ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Η αλήθεια είναι πως στα μεσιτικά εκεί,παίζει μεγάλο κύκλωμα που δεν αφήνει καμία ξέμπαρκη Ρωσίδα να φτιαχτεί,όπως κύκλωμα υπάρχει σε όλες τις περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος.
Π.χ.Μόναχο,αν δεν εμπλακούν συγκεκριμένα ονόματα σε περιοχές φιλέτα του κέντρου,δε γίνεται αγοραπωλησία.
Δε μιλάω για μαφία,αλλά για μεγαλομεσίτες.
Οπότε λογικό να ήρθε μία ξένη,που δεν έδινε στο ακίνητο καμία προστιθέμενη αξία π.χ.με μορφή ανακαίνισης,καλλιτεχνικά,κ.λ.π. να έγινε ιδιοκτήτρια ακινήτων.
Α,ναι,έπεισε και τα κυκλώματα να την αφήσουν να παίξει μπάλα.
Φταίω εγώ μετά όταν λέω ότι λειτουργείς με στερεότυπα...
Μας λες ότι την Ρωσίδα δεν θα την άφηναν οι μεγαλομεσίτες, ενώ ήταν υπάλληλος σε μεγαλομεσίτες. Τι νομίζεις ότι είναι η εταιρεία Century21 στην οποία δούλευε;

Η κοπέλα ήταν ατού για την εταιρεία αφού ήταν ιδανικός σύνδεσμος της με την ρώσικη πελατεία. Η ίδια η εταιρεία τη βοήθησε να μπει στο πρόγραμμα αλυσιδωτών δανείων, γιατί είναι δύσκολο, αν δεν είσαι κοινοτικός (θέλει πολλές εγγυήσεις).

Όσο για το πώς βρίσκεις γρήγορα εξαιρετικά ακίνητα, εχμ τα εύρισκε μέσω εταιρείας. Όταν ένας πράκτορας βρίσκει ακίνητο, το βλέπουν όλοι, γιατί μπαίνει σε κοινή λίστα για να μπορεί να το πουλήσει οποιοσδήποτε άλλος πράκτορας (μοιράζεται η προμήθεια). Όσοι πράκτορες γουστάρουν να επενδύσουν για πάρτη τους τα βουτάνε κατευθείαν από τη λίστα. Αλλά είχε αναπτύξει κι ένα δικό της σύστημα να βρίσκει, μοιράζοντας την περιοχή σε συνοικίες όπου έβαζε άνεργους να ψάχνουν και τους έδινε ένα μέρος της προμήθειας άμα τη πωλήσει.
Με λίγα λόγια μιλάμε για γάτα.

Αλλά την μαλακία σου να την πεις κι ας μην ξέρεις την κατάσταση. Αφού είπαμε έγινες συνδρομητής...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δε θα στο χαλάσω μίζερε κλαψομούνη,κανείς δεν γαμάει πουθενά,μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος

Εσύ πάντως δεν κρύβεις χρόνια σαν το άλλο το ΝΑΥΑΓΙΟ,
αλλά δεν λες καθόλου την ηλικία σου.
Μιλάμε για μεγάλα κόμπλεξ...
Τελευταία απασφαλίζει εύκολα ο μίζερος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φαντάζεσαι να πήγαινε εκεί και να έβλεπε το νάνο το Verne Troyer να γαμαει τα κουνελακια?Τι θα έλεγε για τις γκόμενες.
Από τη μιζέρια του,θα είχαν αυτοκτονήσει όλα τα κουνελάκια μέχρι το τέλος της βραδιάς...

Τελευταία απασφαλίζει εύκολα ο μίζερος
Αφού δεν έχει γίνει ο Δράκος του Σέιχ Σου Νο2 πάλι καλά..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Από τη μιζέρια του,θα είχαν αυτοκτονήσει όλα τα κουνελάκια μέχρι το τέλος της βραδιάς...

Αφού δεν έχει γίνει ο Δράκος του Σέιχ Σου Νο2 πάλι καλά..
Μετά τις σημερινές επιτυχίες του στο νήμα με την 26χρονη,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Μάντεψε ποιός λείπει και εκφράζεται έτσι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αυτό ήθελε να πει μάλλον.
Εν τω μεταξύ τέτοια ζευγάρια που περιγράφει μόνιμα,είναι 1 στα 100
Οι μίζεροι επιμένουν στην εξαίρεση του κανόνα,απλά για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκειά τους.
Τέσπα,ας κάνει ότι θέλει

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θείο,δεν θα μπορούσα να ζηλέψω οτιδήποτε από έναν μπάρμπα στην ηλικία του...........πατέρα μου...
Μπες εδώ, ρε όνειδος του έθνους, και κάνε παιχνίδι. Κι άσε τα πολλά λόγια.
Σου βρήκα ωραία και πολύγλωσσος γερμανίς. Δοκίμασε την τύχη σου.
Πες ότι σου άρεσε το προφίλ της και θα ήθελες να γνωριστείτε. Κάλεσέ την για ένα ποτό.
Εγώ έτσι βρίσκω μεντορέτες. Εσύ άμα είσαι μάγκας θα τη βγάλεις χωρίς παπατζιλίκι.

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Αν εννοείς ως τζαμπέ το αν τη πληρώνω για να είναι μαζί μου, όχι δεν τη πληρώνω.

Αλλά, ξενοδοχεία φαγητά ποτά είναι στη πλειοψηφία τους δικά μου. Εχει προσφερθεί να πληρώσει σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό και μόνο δείχνει οτι δεν ανήκει στα αρπακτικά του διαδικτύου που ξεπουπουλιάζουν κορόιδα. Την άφησα δυο γεύματα να τα πληρώσει εκείνη για να μην τη προσβάλω. Απο εκεί και πέρα τα άλλα δικά μου. Και τα προσφέρω ευχαρίστως γιατί είναι σωστή σε όλα της, καλή παρέα, και δεν απαιτεί τίποτα σαν κάτι μαλακισμένες που τη βλέπουν ντίβες.

Δεν ξέρω αν το παραπάνω εμπίπτει σε αυτό που λες τζαμπέ.
Εμένα αυτό μου "κάθεται" σαν σωστό και αυτό κάνω.

Αντε μερικες φωτογραφίες ακόμα μια και σου άρεσε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν εννοείς ως τζαμπέ το αν τη πληρώνω για να είναι μαζί μου, όχι δεν τη πληρώνω.

Αλλά, ξενοδοχεία φαγητά ποτά είναι στη πλειοψηφία τους δικά μου. Εχει προσφερθεί να πληρώσει σε κάποιες περιπτώσεις και αυτό και μόνο δείχνει οτι δεν ανήκει στα αρπακτικά του διαδικτύου που ξεπουπουλιάζουν κορόιδα. Την άφησα δυο γεύματα να τα πληρώσει εκείνη για να μην τη προσβάλω. Απο εκεί και πέρα τα άλλα δικά μου. Και τα προσφέρω ευχαρίστως γιατί είναι σωστή σε όλα της, καλή παρέα, και δεν απαιτεί τίποτα σαν κάτι μαλακισμένες που τη βλέπουν ντίβες.

Δεν ξέρω αν το παραπάνω εμπίπτει σε αυτό που λες τζαμπέ.
Εμένα αυτό μου "κάθεται" σαν σωστό και αυτό κάνω.

Αντε μερικες φωτογραφίες ακόμα μια και σου άρεσε.
Τυπάρα μου ενα και ένα κάνουν δυο. Η τύπισα είναι μούναρος και δεν είναι επαγγελματίας. Οπότε και βέβαια τζαμπέ είναι. Ποιος βγάζει σήμερα γκομενα χωρις κερασματα. Να μην λεμε τρομπες τωρα. Και τα αλλα για τα πουα τα μουα τα τσουα και τις πιπες μπλε σε θαλασι κουτια εγω τακουω βερεσε.
Εισαι μεγαλος στην ηλικια απο οτι λενε αλλα εκτος απο χρονια κουβαλας πολα κανταρια εμπειρια και μαγκια μαζι. Χωρις εμπειρια και μαγκια τετοια μουνια στο τζαμπε δεν βγαζεις εκτος αν εισαι ο εγγονος του Λατση.
Να χερεσαι τη ζωη σου ρε μαγκα ταξιζεις. Βαλε ρε καμια φωτογραφια ακομα να γουσταρουμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φταίω εγώ μετά όταν λέω ότι λειτουργείς με στερεότυπα...
Μας λες ότι την Ρωσίδα δεν θα την

Όσο για το πώς βρίσκεις γρήγορα εξαιρετικά ακίνητα, εχμ τα εύρισκε μέσω εταιρείας. Όταν ένας πράκτορας βρίσκει ακίνητο, το βλέπουν όλοι, γιατί μπαίνει σε κοινή λίστα για να μπορεί να το πουλήσει οποιοσδήποτε άλλος πράκτορας (μοιράζεται η προμήθεια). Όσοι πράκτορες γουστάρουν να επενδύσουν για πάρτη τους τα βουτάνε κατευθείαν από τη λίστα. Αλλά είχε αναπτύξει κι ένα δικό της σύστημα να βρίσκει, μοιράζοντας την περιοχή σε συνοικίες όπου έβαζε άνεργους να ψάχνουν και τους έδινε ένα μέρος της προμήθειας άμα τη πωλήσει.
Με λίγα λόγια μιλάμε για γάτα.

Ναι,άμα έβλεπε ο πωλητής οτι ψάχνουν άνεργοι να αγοράσουν το ακίνητο ανέβαζε απευθείας την τιμή.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Μαιντριντερ πληρώνει αεροπορικα,ξενοδοχεια,εστιατόρια και μακρες παραμονες στα νησιά και προφανώς κάνει και κανα δωράκι και λέει γαμαω τζάμπα.
Εγω την Πολωνεζα που πηγα Παρο το 2010 ξοδεψα 400 ευρώ εγώ,200 η γκόμενα.Τζαμπα γαμησα?Σαντορίνη για τετραστερο και πανω ακόμα και Καμαρι που ειναι το τριτο της τιμής σε σχέση με Φυρα,Οια,φεύγει η 150ουμπα χαλαρά.Δε συζητάμε ποσα σκας σε εστιατόρια,κοκταιηλαδικα,ταξια κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπες εδώ, ρε όνειδος του έθνους, και κάνε παιχνίδι. Κι άσε τα πολλά λόγια.
Σου βρήκα ωραία και πολύγλωσσος γερμανίς. Δοκίμασε την τύχη σου.
Πες ότι σου άρεσε το προφίλ της και θα ήθελες να γνωριστείτε. Κάλεσέ την για ένα ποτό.
Εγώ έτσι βρίσκω μεντορέτες. Εσύ άμα είσαι μάγκας θα τη βγάλεις χωρίς παπατζιλίκι.

Ο Β.Π γαμαει απο dating sites όπως το τιντερ.Τα επαγγελματικά sites τα χρησιμοποιεί για δουλειά.Εσυ γαμας απο επαγγελματικά sites και βρισκεις δουλειά απο dating sites?Στα σαιτς με εσκορτς τι κάνεις?Τους προτείνεις να αγοράσουν ακίνητα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom