Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στην αρχή του βίντεο κλασσικός πάκης κάμακας προσπαθεί να τσιμπήσει Ουκρανές καθήμενες σε παγκάκι στην Κρεσάτικ Χάρης
Eγώ νόμιζα ότι πήγε να τους πουλήσει χαρτομάντηλα..

Στην Πράγα κάτι τέτοιοι τρώνε πόρτα ακόμη και σε Privat..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βλέπετε πώς γελάει η Ουκρανέζα μετά την προσέγγιση του πάκη.Προφανώς είναι ο δέκατος που την προσεγγίζει μετά τους διακόσιους Αραβότουρκους.
Μετά εμφανίζονται οι πορνοτουρίστες και λένε μας χαλάσανε το σκηνικό οι Τούρκοι αλλιώς θα γαμούσαμε και θα δέρναμε.
Και αν αυτά κάνουν τα πάκια πού να δείτε τα καραγκιοζιλίκια των Νοτιοιταλών.

Βασική αρχή δεν προσεγγίζεις ποτέ γκόμενες που κάθονται στα παγκάκια γιατί είναι πολύ εύκολο.Οι γκόμενες σιχαίνονται την ευκολία.Το ιδανικό είναι γκόμενες εν κινήσει,σε μαγαζιά,στην πίστα κτλ σε όσο πιο δύσκολες συνθήκες γίνεται.Να φαίνεται οτι καταβάλλεις προσπάθεια.Επίσης αρχοντική παρουσία άνεση.

Τελευταία τροποποίηση:

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Είναι στο Καμάρι στη Σαντορίνη.

Δεν έχω τώρα χρόνο. Αργότερα μπορεί να γράψω για Σαντορίνη γενικότερα.

Προς το παρόν άντε μερικές φωτογραφίες ακόμα.
Ωραίος, καλά να περνάς με την κοπέλα που έχεις διπλά σου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Βλέπετε πώς γελάει η Ουκρανέζα μετά την προσέγγιση του πάκη.Προφανώς είναι ο δέκατος που την προσεγγίζει μετά τους διακόσιους Αραβότουρκους.
Παράδοξο θα ήταν να συμβεί κάτι διαφορετικό..
Τους τούρκους και λοιπούς γύφτους Χρεσάτικ με τα λουλούδια στο χέρι δεν τους έχεις δει;
Οι νορμάλ κοπέλες απλά τους προσπερνάνε και γελάνε με τις φίλες τους.
Μόνο κανά αρπακτικό θα σταματήσει,απλά για να τους μαδήσει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μετά εμφανίζονται οι πορνοτουρίστες και λένε μας χαλάσανε το σκηνικό οι Τούρκοι αλλιώς θα γαμούσαμε και θα δέρναμε.

Αυτές οι τουρκαραβόφατσες χαλάνε όλο το σκηνικό

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τουρκαλάς καμακώνει στην Οδησσό.Πολλοί Τούρκοι μιλάνε ρωσικά.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Και αν αυτά κάνουν τα πάκια πού να δείτε τα καραγκιοζιλίκια των Νοτιοιταλών.

Βασική αρχή δεν προσεγγίζεις ποτέ γκόμενες που κάθονται στα παγκάκια γιατί είναι πολύ εύκολο.Οι γκόμενες σιχαίνονται την ευκολία.Το ιδανικό είναι γκόμενες εν κινήσει,σε μαγαζιά,στην πίστα κτλ σε όσο πιο δύσκολες συνθήκες γίνεται.Να φαίνεται οτι καταβάλλεις προσπάθεια.Επίσης αρχοντική παρουσία άνεση.

Η διαφορά ειναι οτι ο πάκης πάει να γαμήσει τσαμπα και παιρνει τ'αρχιδια του. Εσυ σκας μερικες χιλιαδες ευρω. Αν πας να γαμησεις τσαμπα κι εσυ τ'αρχιδια σου θα παρεις. Μαλλον επι 1000 γιατι δεν εχεις απολυτως κανενα value για την οποια γκομενα, αγγίζεις το απολυτο μηδεν.
Οπότε ποιος ο λογος να χρησιμοποιεις τεχνικες pua οταν ο στοχος σου ειναι οι βιζιτες ; Ο ανταγωνισμός στη δικη σου περιπτωση αποτιμαται σε χαρτονομισματα και δωρα. Εντελως αλλη φαση. Μηπως τα χεις μπερδεψει στο μυαλο σου ;

• Like
Αντιδράσεις: dCorso
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτές οι τουρκαραβόφατσες χαλάνε όλο το σκηνικό

Τους Τούρκους πρέπει να τους βλέπεις σαν ψητό.Αν βλέπεις πολλούς Τούρκους σε ένα μέρος είναι σίγουρο οτι θα γαμήσεις,τους τρως λάχανο για πλάκα.Αν δεις πολλούς Σκανδιναυούς ή Αγγλους είναι σκούρα τα πράγματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η διαφορά ειναι οτι ο πάκης πάει να γαμήσει τσαμπα και παιρνει τ'αρχιδια του. Εσυ σκας μερικες χιλιαδες ευρω. Αν πας να γαμησεις τσαμπα κι εσυ τ'αρχιδια σου θα παρεις. Μαλλον επι 1000 γιατι δεν εχεις απολυτως κανενα value για την οποια γκομενα, αγγίζεις το απολυτο μηδεν.
Οπότε ποιος ο λογος να χρησιμοποιεις τεχνικες pua οταν ο στοχος σου ειναι οι βιζιτες ; Ο ανταγωνισμός στη δικη σου περιπτωση αποτιμαται σε χαρτονομισματα και δωρα. Εντελως αλλη φαση. Μηπως τα χεις μπερδεψει στο μυαλο σου ;

Εγώ έχω value.Μπορώ να προσφέρω κάτι στη γκόμενα.Ο πάκης τι μπορεί να προσφέρει,την πάκικη ψωλή?
Γενικά ψιλοσυντρίβεις τον ανταγωνισμό όρεξη να έχεις για μουνοκυνήγι.Αν βέβαια ψαρώνεις με τον ανταγωνισμό και τους παγκόσμιους ψωλαραίους τότε δεν πας και παίζεις την τσουτσούνα.
Τα βασικά θέματα είναι μητρόπολη ή θέρετρο?Οδησσό ή Κίεβο?Πού είναι καλύτερα?Η εμπειρία μου συνηγορεί υπέρ μητρόπολης πάντα.Πιο εύκολα βγάζεις γκόμενα Κίεβο παρά σε οποιοδήποτε θέρετρο.
Βέβαια είναι μια θεωρία πρέπει και να την αποδεικνύεις.

Με εμένα η γκόμενα πάντα χάνει.Αν με απορρίψει χάνει υπέροχες εμπειρίες,παραδάκι,δώρα,διακοπές,μπάλκαν πέος κτλ.Οπότε δε στενοχωριέμαι καθόλου.Απλά τη λυπάμαι για τη λάθος επιλογή αφού της έφαγε την ευκαιρία η αντικαταστάτρια.Πρέπει να είσαι outcome independant,η άλλη πλευρά πάντα χάνει.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Εγώ έχω value.Μπορώ να προσφέρω κάτι στη γκόμενα.Ο πάκης τι μπορεί να προσφέρει,την πάκικη ψωλή?
Γενικά ψιλοσυντρίβεις τον ανταγωνισμό όρεξη να έχεις για μουνοκυνήγι.Αν βέβαια ψαρώνεις με τον ανταγωνισμό και τους παγκόσμιους ψωλαραίους τότε δεν πας και παίζεις την τσουτσούνα.
Τα βασικά θέματα είναι μητρόπολη ή θέρετρο?Οδησσό ή Κίεβο?Πού είναι καλύτερα?Η εμπειρία μου συνηγορεί υπέρ μητρόπολης πάντα.Πιο εύκολα βγάζεις γκόμενα Κίεβο παρά σε οποιοδήποτε θέρετρο.
Βέβαια είναι μια θεωρία πρέπει και να την αποδεικνύεις.

Σε όρους SMV μπορει να εισαι κατω απο τον πακη. Κι αν οχι απο τον πακη , εισαι σιγουρα κατω απο τον οποιοδηποτε χαμηλομισθο ή ανεργο πλην ομως τουμπανο κλαρινογκομενο δυτικο τουριστα.
Το θεμα ειναι οτι ενω μιλας σωστα γενικα , καπου μπερδευεις το pua με το σπονσοριλικι και βγαινεις εκτος θεματος. Ειναι διαφορετικα παιγνια για διαφορετικους παιχτες. Το ιδιο ισχυει και σε αυτο που αναρωτιεσαι. Για εναν pua τα θερετρα ειναι ο παραδεισος , για εναν σπονσορα η μητροπολη ειναι καλυτερη επιλογη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τους Τούρκους πρέπει να τους βλέπεις σαν ψητό.Αν βλέπεις πολλούς Τούρκους σε ένα μέρος είναι σίγουρο οτι θα γαμήσεις,τους τρως λάχανο για πλάκα.Αν δεις πολλούς Σκανδιναυούς ή Αγγλους είναι σκούρα τα πράγματα.

Γιατί,οι Άγγλοι τί να κλάσουν;Άντε Σκανδιναβοί πες είναι οι πιο εμφανίσιμοι αλλά οι βρωμοάγγλοι με τις μπύρες στα χέρια είναι για γέλια.Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι Ιταλοί,που τώρα με το euro πάλι θα πήραν τα πάνω τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί,οι Άγγλοι τί να κλάσουν;Άντε Σκανδιναβοί πες είναι οι πιο εμφανίσιμοι αλλά οι βρωμοάγγλοι με τις μπύρες στα χέρια είναι για γέλια.Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι Ιταλοί,που τώρα με το euro πάλι θα πήραν τα πάνω τους.

Οι Ιταλοί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μαμάκηδες είναι πολύ μπλα μπλα και ουσία μηδέν.Ιταλίδες μουνάρες γαμάς χαλαρά αν αξίζεις πιο εύκολα και από Ελληνίδες.Τους έχουν ψιλοβαρεθεί τους φανφαρόνους Ιταλούς θέλουν κάτι πιο ουσιαστικό.
Βέβαια και οι ελληνίδες εξάπτονται με τους Ιταλούς καβαλιέρους και το ρομαντισμό άλλες ηλίθιες αυτές.
Οι Ιταλοί είναι πρώτης τάξεως γλύφτες τις τρελαίνουν στα κοπλιμέντα τις δικές μας και πέφτουνε.Οι Ελληνες δεν πέφτουν σε τέτοιο επίπεδο γλυψίματος να γίνουν χαλί όπως οι Ιταλοί.Ρίχνουν και κανά βρισίδι αμαλάχι στη γκόμενα,κανά κλανίδι κτλ.Οι Ιταλοί ποτέ.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Με εμένα η γκόμενα πάντα χάνει.Αν με απορρίψει χάνει υπέροχες εμπειρίες,παραδάκι,δώρα,διακοπές,μπάλκαν πέος κτλ.Οπότε δε στενοχωριέμαι καθόλου.Απλά τη λυπάμαι για τη λάθος επιλογή αφού της έφαγε την ευκαιρία η αντικαταστάτρια.Πρέπει να είσαι outcome independant,η άλλη πλευρά πάντα χάνει.

Στη φαντασία σου μονο συμβαίνει αυτό. Tο σπονσορινγκ ειναι marketplace ομως, δεν ειναι φαντασιακος κοσμος. Αυτο που περιγραφεις στην μικροοικονομια ονομαζεται "κοστος ευκαιριας" . Διαβασε εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Opportunity_cost αν δεν ξερεις τι ειναι. Η γκομενα δεν ειναι ποτέ χαμένη ούτε κανει λαθος επιλογές. Διαλέγει με κριτήριο την καλυτερη εναλλακτικη επιλογη που της αυξανει το value για τις υπηρεσιες της.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στη φαντασία σου μονο συμβαίνει αυτό. Tο σπονσορινγκ ειναι marketplace ομως, δεν ειναι φαντασιακος κοσμος. Αυτο που περιγραφεις στην μικροοικονομια ονομαζεται "κοστος ευκαιριας" . Διαβασε εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Opportunity_cost αν δεν ξερεις τι ειναι. Η γκομενα δεν ειναι ποτέ χαμένη ούτε κανει λαθος επιλογές. Διαλέγει με κριτήριο την καλυτερη εναλλακτικη επιλογη που της αυξανει το value για τις υπηρεσιες της.

Το ξέρω αλλά όταν δε διαλέγει εμένα κάνει μαλακία.Και όταν με διαλέγει πάλι μαλακία κάνει.Εγώ το καθορίζω αυτό.
Δεν είναι ποτέ δυνατό να χάσω δε γίνεται αυτό.Είμαι εκ του φυσικού νικητής ό,τι και να γίνει.Στο τέλος κάθονται στον πούτσο μου,σε τελική ανάλυση όπως έλεγε και ο Στάλιν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Ιταλοί δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Μαμάκηδες είναι πολύ μπλα μπλα και ουσία μηδέν.Ιταλίδες μουνάρες γαμάς χαλαρά αν αξίζεις πιο εύκολα και από Ελληνίδες.Τους έχουν ψιλοβαρεθεί τους φανφαρόνους Ιταλούς θέλουν κάτι πιο ουσιαστικό.
Βέβαια και οι ελληνίδες εξάπτονται με τους Ιταλούς καβαλιέρους και το ρομαντισμό άλλες ηλίθιες αυτές.

Έχουν όμως τη γλώσσα,με ιταλικά και ισπανικά καυλώνουν όλες,το κακό είναι ότι εμεις έχουμε την πιο αντιερωτική γλώσσα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Το σύστημα που ανέφερε,με την τράπεζα,κ.λ.π. το έχει κάνει γνωστός μου,με την ασήμαντη λεπτομέρεια,
πως ο συγκεκριμένος έχει την τεχνογνωσία να επιλέγει ακίνητα,να τα ανακαινίζει και να τα πουλάει ακριβότερα.
Με "συνέταιρο" την τράπεζα.
Μετά από τόσα χρόνια λοιπόν,προσωπική δουλειά και γνώση του αντικειμένου,κατάφερε να γίνει αποκλειστικός ιδιοκτήτης ενός καλού ακινήτου και να είναι σε ένα ρευστό καθεστώς "συνιδιοκτησίας" με την τράπεζα σε άλλα ακίνητα,μιας και εκπληρώνει τα ελάχιστα χρηματοδοτικά καθήκοντα απέναντι στην τράπεζα.
Και όχι στην Κυανή Ακτή,αλλά σε νορμάλ περιοχή της Γερμανίας.

Για να καταλάβουμε δηλαδή: ένας γνωστός σου με την τεχνογνωσία να επιλέγει, να επισκευάζει και να μεταπουλά ακίνητα, έχει κατορθώσει να είναι αποκλειστικός ιδιοκτήτης ενός ακινήτου στη Γερμανία και σε ρευστό καθεστώς συνιδιοκτησίας με την τράπεζα για άλλα ακίνητα,
ΑΛΛΑ
μία επαγγελματίας ακινήτων όπως η Ρωσίδα που έχει δουλέψει στην Κυανή Ακτή που δουλεύουν οι καλύτεροι δεδομένου ότι έχουμε πλούσια πελατεία από όλον τον κόσμο και μάλιστα δούλεψε σε μεγάλη εταιρεία όπως η Century21, και πήρε και πτυχίο ακινήτων, δεν μπορεί να είναι σε καθεστώς συνιδιοκτησίας με την τράπεζα η οποία δεν ρισκάρει απολύτως τίποτα σε μία περιοχή φιλέτο. Και δεν είναι αποκλειστική ιδιοκτήτρια σε κανένα. Τη διαφορά μεταξύ ενοικίου και μηνιαίας δόσης στην τράπεζα καρπώνεται, επειδή η δόση είναι μικρή (30χρονα δάνεια). Και η τεχνική είναι πλαισιωμένη νομικά με ένα πλήθος φορολογικές ελαφρύνσεις για να βοηθηθείς, πχ ο TVA (ΦΠΑ) πέφτει από το 20% στο 6% για τις επισκευές.

Υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε αυτήν, διότι εγώ δεν έχω αναφέρει πουθενά ότι εφάρμοσα αυτό το σύστημα. Λόγω ηλικίας, τα δάνεια ήταν ασύμφορα για αυτήν την πρακτική. Αυτά τα έχω ήδη γράψει παραπάνω, αλλά σε έχει τυφλώσει η ζήλεια σου και δεν βλέπεις:
Η τράπεζα μπορεί να σε δανείζει απεριόριστα αν είσαι επαγγελματίας ακινήτων, βρίσκεις εξαιρετικά ακίνητα (που θα αξιοποιήσει αν δεν τα καταφέρεις) και είσαι νέος (ώστε να προλάβεις να ξεχρεώσεις).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Έχουν όμως τη γλώσσα,με ιταλικά και ισπανικά καυλώνουν όλες,το κακό είναι ότι εμεις έχουμε την πιο αντιερωτική γλώσσα

Οχι σιγά απλά έχουν πιο διαφημισμένη κουλτούρα.Πόσες ξέρουν το Ρίκυ Μάρτιν,τον Louis Fonsi
και τον Αντριάνο Σελεντάνο και πόσες το Μαργαρίτη,τον Οικονομόπουλο ή τον Παντελίδη?Εχει διαφορά.Προβάλλεται Λάτιν εραστής,Ιταλός ζικολό κτλ,τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα. Πόσες ξέρουνε τον ήχο του κλαρίνου και του μπουζουκιού?Ο Ελληναράς τους ρίχνει στα αυτιά αρκεί να χωθείς στο πεδίο και να αναλάβεις δράση.
Τα ελληνικά τους φαίνονται μελωδική και ευχάριστη γλώσσα,όπως τα ισπανικά ακούγονται στις γκόμενες.

Τελευταία τροποποίηση:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Οι Ιταλοί είναι πρώτης τάξεως γλύφτες τις τρελαίνουν στα κοπλιμέντα τις δικές μας και πέφτουνε.Οι Ελληνες δεν πέφτουν σε τέτοιο επίπεδο γλυψίματος να γίνουν χαλί όπως οι Ιταλοί.Ρίχνουν και κανά βρισίδι αμαλάχι στη γκόμενα,κανά κλανίδι κτλ.Οι Ιταλοί ποτέ.
:2funny::2funny::2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανικές εμπειρίες Τουρκαλά.Αυτά μόνο Ουκρανία γίνονται και Λευκορρωσία.

Δεν υπάρχει περίπτωση Τσέχα ή Πολωνέζα ακόμα και Ρωσίδα αυτού του επιπέδου να βγει έτσι φάτσα φόρα με Τουρκαλά.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Το ξέρω αλλά όταν δε διαλέγει εμένα κάνει μαλακία.Και όταν με διαλέγει πάλι μαλακία κάνει.Εγώ το καθορίζω αυτό.
Δεν είναι ποτέ δυνατό να χάσω δε γίνεται αυτό.Είμαι εκ του φυσικού νικητής ό,τι και να γίνει.Στο τέλος κάθονται στον πούτσο μου,σε τελική ανάλυση όπως έλεγε και ο Στάλιν.

Δεν καταλαβες το πνευμα μου ομως. Το θεμα δεν ειναι το πως νιωθεις εσυ ή το τι φανταζεσαι οτι εισαι. Το θεμα ειναι οτι δεν αναπτυσσεις καθόλου τα στρατηγικά tradeoffs του παιγνιου και αντ'αυτου αναλώνεσαι σε σχολια εκτος θεματος που αφορουν τους pua. Το οτι στο τελος πηδας καποια δε λεει τιποτα. Το να βαζεις 1000 ευρω στο τραπεζι και να περιμενεις ποια θα ξεμεινει απο καλυτερες εναλλακτικες για να τα παρει δεν ειναι παιγνιο.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom