Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Τι sugar σχέση?Αφού εσύ λες οτι δεν κάνεις σπονσοριλίκια.Εκτος αν εννοείς οτι ζαχαρώνουν το εξηντάχρονο καυλί.
Και το mentoring στις sugar σχέσεις υπάγεται. Δεν δίνω λεφτά στο χέρι, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Αυτή θέλει να εγκατασταθεί και να βρει δουλειά εδώ κάτω, αλλά δεν ξέρει γαλλικά, οπότε θα προσπαθήσω να την φέρω σε επαφή με συμπατριώτες της που έχει αρκετούς εγκατεστημένους γύρω από μία λίμνη. Και θα της παράσχω ένα πακέτο παροχών, αλλά δεν έχω ιδέα τι γουστάρουν οι Γερμανίδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και το mentoring στις sugar σχέσεις υπάγεται. Δεν δίνω λεφτά στο χέρι, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Αυτή θέλει να εγκατασταθεί και να βρει δουλειά εδώ κάτω, αλλά δεν ξέρει γαλλικά, οπότε θα προσπαθήσω να την φέρω σε επαφή με συμπατριώτες της που έχει αρκετούς εγκατεστημένους γύρω από μία λίμνη. Και θα της παράσχω ένα πακέτο παροχών, αλλά δεν έχω ιδέα τι γουστάρουν οι Γερμανίδες.

Οι Γερμανίδες γουστάρουν ακίνητα.Αν καταφέρεις να αποκτήσει η γκομενα 30 ακίνητα όπως η Ρωσίδα φτιαχτηκες να την ξεκωλιαζεις για ενα χρόνο.
Εκτός αν στη φάνε οι Γερμανοί που θα της γνωρίσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
είμαι καλοζωισμένος, και φαίνομαι και 10 χρόνια μικρότερος. Καμμιά πλαστική σίγουρα θα κάνω κάποια στιγμή.
Καλά,γιατί δεν το έγραψες αυτό νωρίτερα και νόμιζα ότι απαντάω στο μοναδικό μέλος του forum που δεν ισχυρίζεται ότι δείχνει 10 χρόνια νεότερο:confused:

Αντισθένη,αντί για bourdela.com πρέπει να το μετονομάσεις σε zozosapountzaki.com και να πάρεις χορηγία ιαλουρονικό οξύ.
Οι μισοί ντρέπονται να πουν πόσο χρονών είναι και οι άλλοι μισοί δηλώνουν ότι δείχνουν 10 χρόνια νεότεροι

Άλλαξε και τον γλομπέο και βάλε για σήμα τον Τιτανικό...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.188
Πόντοι
2.606

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου.Είσαι υστερική?Δε σε γαμάει κανένας?Στα αρχίδια μου.Τραβάς ζόρι?Σου χύνω στη μάπα.Βλακάκο θες να με επηρρεάσεις ψυχολογικά?Τσίμπα δυο πούτσους και τρία καυλιά.Το παίζεις σκληρός γελοίε?Μάγκεψες?Αντε γαμήσου σήκω φύγε από δω πέρα.
Είναι η απόλυτη βαλκανική υπεροχή,τεράστια ανωτερότητα.Εδώ σκυλιάζουν οι ντόπιοι,θέλουν να σε λιώσουν να σε πατήσουν κάτω,θεωρούν οτι φερόμαστε σκανδαλωδώς.

Mα ήδη σε έχουν οξειδώσει και σου έχουν ξεζούμισει την νιότη στην εργασία οι φριτζηδες. Και σε ποδοπατουν καθημερινά γιατί ξέρουν ότι τους έχεις ανάγκη. Γι αυτό στις ολιγοήμερες διακοπές σου, φροντίζεις να αφοδευσεις στο στομα κάποια κακόμοιρα πολωνεζα εργάτρια για να νιώσεις ανωτερότητα, και να ρεφαρεις το κομπλεξ κατωτεροτητας που σου εχουν δημιουργησει οι ουνοι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά,γιατί δεν το έγραψες αυτό νωρίτερα και νόμιζα ότι απαντάω στο μοναδικό μέλος του forum που δεν ισχυρίζεται ότι δείχνει 10 χρόνια νεότερο:confused:

Αντισθένη,αντί για bourdela.com πρέπει να το μετονομάσεις σε zozosapountzaki.com και να πάρεις χορηγία ιαλουρονικό οξύ.
Οι μισοί ντρέπονται να πουν πόσο χρονών είναι και οι άλλοι μισοί δηλώνουν ότι δείχνουν 10 χρόνια νεότεροι

Όντως δεν εχω δει κανέναν να λέει ρε παιδιά είμαι 35 χρονών και μοιάζω σα σκατόγερος.Ολοι δηλώνουν οτι φαίνονται 10 χρόνια νεώτεροι.
Φοβάμαι οτι και οι γυναίκες πιστεύουν τα ίδια ίσως και όχι όμως.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.431
Πόντοι
3.936
Ρε μπας και ο Καλογερο δουλεύει σε καμία εταιρία καθαρισμου ακινητων και μας πουλάει παπα οτι είναι μεσίτης?
Για πες του εσύ, που μένεις και που δουλεύεις...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όντως δεν εχω δει κανέναν να λέει ρε παιδιά είμαι 35 χρονών και μοιάζω σα σκατόγερος.Ολοι δηλώνουν οτι φαίνονται 10 χρόνια νεώτεροι.
Φοβάμαι οτι και οι γυναίκες πιστεύουν τα ίδια ίσως και όχι όμως.
Φυσικά υπάρχουν άτομα που προσέχουν διατροφή, αθλούνται,κάνουν καμιά αισθητική επέμβαση ή απλά έχουν καλά γονίδια και μοιάζουν νεότεροι.
Απλά μάλλον όλοι τους έχουν μαζευτεί στο bou..
Μάλλον πρόκειται για σύμπτωση..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία
Tυπε νομιζες οτι αυτη την φορα θα γαμουσες αλλα ακομα μια φορα εμεινες με το πουλι στο χερι,κατι σαν τους Αγγλους στο euro

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Για κάποιον που δεν ξέρει από ακίνητα κάποια πράγματα φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι. Χοντρικά, αν έχεις χαρτιά και κλειδιά ακινήτου μπορείς να το παίξεις ιδιοκτήτης, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Ρωσίδα έχει πάνω από 30 ακίνητα, μόνο που μέχρι να ξεχρεωθούν (30χρονα δάνεια) ανήκουν στην τράπεζα. Η τράπεζα μπορεί να σε δανείζει απεριόριστα αν είσαι επαγγελματίας ακινήτων, βρίσκεις εξαιρετικά ακίνητα (που θα αξιοποιήσει αν δεν τα καταφέρεις) και είσαι νέος (ώστε να προλάβεις να ξεχρεώσεις).

Εγώ επίσης έχω ακίνητα στο εξωτερικό, και μπορώ να πουλάω μούρη ιδιοκτήτη, μόνο που είναι μετοχές ακινήτων, δηλ το κάθε ακίνητο μπορεί να έχει και 100 συνιδιοκτήτες και πληρώνω option για να μπορώ να τα επισκέπτομαι κάποιες φορές το χρόνο (όταν θέλω να πουλήσω μούρη σε καμμιά γυναίκα).
Και αυτο απο το τιποτα καλυτερο ειναι , να ξερεις οτι γενικα οι περισσοτερες γκομενες καταλαβαινουν σχεδον αμεσως αν εισαι πραγματικα ιδιοκτητης του ακινητου μολις επισκεφθουν το σπιτι ,προσεχουν κατι λεπτομερειες οι ρουφιανες που εμας ουτε παει το μυαλο μας.

ΥΓ. Το ειχα αφησει για ενα μηνα σε φιλο ελληνα μια περιοδο των χριστουγεννιατικων γιορτων καθοτι θα κατεβαινα , πηγε την παραμονη πρωτοχρονιας με τρεις γκομενες (με ειχε ενημερωσει φυσικα) να κανουν ρεβεγιον στο διαμερισμα ,τους ειπε οτι ηταν δικο του και η μια καταλαβε μετα απο λιγη ωρα οτι ελεγε ψεμματα ...

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Φυσικά υπάρχουν άτομα που προσέχουν διατροφή, αθλούνται,κάνουν καμιά αισθητική επέμβαση ή απλά έχουν καλά γονίδια και μοιάζουν νεότεροι.
Απλά μάλλον όλοι τους έχουν μαζευτεί στο bou..
Μάλλον πρόκειται για σύμπτωση..
Λυσσαξες ρε και συ με τις ηλικιες , ουτε ο μιδας τετοιο κολλημα.
εγω ειμαι 55 και δεν εχω κανενα προβλημα , ας βαλει και ο volcano αν θελει την φωτο που τραβηξε και ειμασταν μαζι πριν τρεις μερες σε παραλια ... του το ειπα αλλωστε ...
στα @@ μου :tooth:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216

Ποιο υαλουρονικο, αυτός πάει κατευθείαν να βάλει μουνί και βυζιά μήπως γίνει το θαύμα... :confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Λυσσαξες ρε και συ με τις ηλικιες , ουτε ο μιδας τετοιο κολλημα.
εγω ειμαι 55 και δεν εχω κανενα προβλημα , ας βαλει και ο volcano αν θελει την φωτο που τραβηξε και ειμασταν μαζι πριν τρεις μερες σε παραλια ... του το ειπα αλλωστε ...
στα @@ μου :tooth:
Εσύ έχεις γράψει πολλάκις την ηλικία σου,έχεις ποστάρει φωτό,έχει πει τι είναι πληρωμένο και μη.
Δεν έχεις πέσει σε καμία αντίφαση και όποιος έχει βολτάρει μπλοκ λίγο,καταλαβαίνει από 2-3 λεπτομέρειες ότι λες αλήθεια.
Αξιόπιστος είναι και ο Mindreader.
Αρχηγάρα επίσης δε λέει ψέμματα,απλά πρέπει να δεις τα πράγματα από τη σκοπιά του,π.χ.όλες οι γυναίκες είναι εν δυνάμει πουτάνες,κ.λ.π.
Κάτι "ήρθε για τα ωραία μου μάτια",που έχει γράψει κατά καιρούς,είναι γιατί γουστάρει να προκαλεί.

Από κει και πέρα,καταντάει κουραστικό κάποιοι που τραβιόμαστε να μεταφέρουμε απλά αυτό που βλέπουμε και να σκάνε μεσήλικες και να λένε ότι γαμάνε μικρές χωρίς λεφτά,ότι όλοι μοιάζουν νεότεροι,κ.λ.π.
Που ήταν όλα αυτά τα μεσήλικα καμάκια της Ευρώπης, στην Πράγα την προηγούμενη βδομάδα;
Δηλαδή το να λέμε πως βλέπουμε μία γενιά γυναικών που γουστάρουν για χ,ψ λόγους τον ντόπιο συνομήλικό τους
και ότι το έργο με τον τουρίστα το έχουν δει χίλιες φορές,πληγώνει τον εγωισμό κανενός;

To πιο παράλογο είναι να επισημαίνω ταυτόχρονα με τον kman τα περί αστικής ευγένειας των Γερμανίδων
και να ξέρει καλύτερα κάποιος που δεν έχει την παραμικρή επαφή.
Ας γράψει ο kman πόσες από τις 40εκατ Γερμανίδες, θα έκρυβαν την ηλικία τους και μάλιστα για έναν άντρα που
τους έχει πει ότι είναι 48-29->19 χρόνια μεγαλύτερός τους.
Μιλάμε τώρα για τύπισσες που το Tinder τους κόβει κανά χρόνο στην ηλικία
και από κάτω γράφουν,δεν είμαι 38,αλλά 39...

Τελευταία τροποποίηση:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εσύ έχεις γράψει πολλάκις την ηλικία σου,έχεις ποστάρει φωτό,έχει πει τι είναι πληρωμένο και μη.
Δεν έχεις πέσει σε καμία αντίφαση και όποιος έχει βολτάρει μπλοκ λίγο,καταλαβαίνει από 2-3 λεπτομέρειες ότι λες αλήθεια.
Αρχηγάρα επίσης δε λέει ψέμματα,απλά πρέπει να δεις τα πράγματα από τη σκοπιά του,π.χ.όλες οι γυναίκες είναι εν δυνάμει πουτάνες,κ.λ.π.
Κάτι "ήρθε για τα ωραία μου μάτια",που έχει γράψει κατά καιρούς,είναι γιατί γουστάρει να προκαλεί.

Από κει και πέρα,καταντάει κουραστικό κάποιοι που τραβιόμαστε να μεταφέρουμε απλά αυτό που βλέπουμε και να σκάνε μεσήλικες και να λένε ότι γαμάνε μικρές χωρίς λεφτά,ότι όλοι μοιάζουν νεότεροι,κ.λ.π.
Που ήταν όλα αυτά τα μεσήλικα καμάκια της Ευρώπης, στην Πράγα την προηγούμενη βδομάδα;
Δηλαδή το να λέμε πως βλέπουμε μία γενιά γυναικών που γουστάρουν για χ,ψ λόγους τον ντόπιο συνομήλικό τους
και ότι το έργο με τον τουρίστα το έχουν δει χίλιες φορές,πληγώνει τον εγωισμό κανενός;

To πιο παράλογο είναι να επισημαίνω ταυτόχρονα με τον kman τα περί αστικής ευγένειας των Γερμανίδων
και να ξέρει καλύτερα κάποιος που δεν έχει την παραμικρή επαφή.
Ας γράψει ο kman πόσες από τις 40εκατ Γερμανίδες, θα έκρυβαν την ηλικία τους και μάλιστα για έναν άντρα που
τους έχει πει ότι είναι 48-29->19 χρόνια μεγαλύτερός τους.
Μιλάμε τώρα για τύπισσες που το Tinder τους κόβει κανά χρόνο στην ηλικία
και από κάτω γράφουν,δεν είμαι 38,αλλά 39...
Τι να γαμήσουν τα μπαρπάδια ρε φίλε ;;???

Τα περισσότερα βέβαια.

Γιατί υπάρχουν και μπαρμπάδια που έχουν μάθει να παίζουν "μπάλα" νωρίς. Και η "μπάλα" ξέρεις είναι σαν το ποδήλατο αν τη μάθεις καλά δεν τη ξεχνάς ποτέ.

Απόδειξη στη φωτογραφία.???

Καλά να περνάς :hi:

Συνημμένα

• 20210714_131438.jpg
    20210714_131438.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 57

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
στη Γερμανια η ηλικια παιζει το κυριοτερο λογο, για αυτο το λογο ο ΒΠ στεκεται τοσο σε αυτο το θεμα.
O Διαχωρισμος των ηλικιων εδω ειναι συνορο, οχι ευρωπαικο, συνορο πραγματικο
Σε αλλες εθνικοτητες σιγουρα οχι τοσο,

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
στη Γερμανια η ηλικια παιζει το κυριοτερο λογο, για αυτο το λογο ο ΒΠ στεκεται τοσο σε αυτο το θεμα.
O Διαχωρισμος των ηλικιων εδω ειναι συνορο, οχι ευρωπαικο, συνορο πραγματικο
Σε αλλες εθνικοτητες σιγουρα οχι τοσο,
Αυτό είναι δεδομένο εδώ,το έχει αναφέρει ο kman,αλλά και άλλο μέλος που ζει Γερμανία.
Το βλέπεις καθημερινά και στις σχέσεις στον περίγυρό σου.
Μάξιμουμ 5 χρόνια διαφορά είναι ο κανόνας,υπάρχουν και εξαιρέσεις,όμως είναι τόσο λίγες που δεν χρίζουν αναφοράς.

Επίσης το mentality της Γερμανίδας,είναι τέτοιο που θα θεωρούσε υποτίμηση για εκείνην και για τις γυναίκες γενικά,να αξιολογείται με βάση την ηλικία της.
Δεν είναι αποδεκτό αυτό,είναι αντιφεμινιστικό,οπότε δεν την κρύβουν.
Στην πλειοψηφία τους δε,ειδικά μετά από μία ηλικία,μπορεί να μη βάφουν τα μαλλιά τους,
να μην βάζουν make up.
Να κόψουν κοντά,ακόμη και αγορέ τα μαλλιά γιατί είναι πιο πρακτικό.
Να γυρνάνε μόνο με φλατ παπούτσια για πιο άνεση και γιατί δεν τους νοιάζει.
Από κρατίδιο σε κρατίδιο παίζουν κάποιες διαφορές,αλλά ο κανόνας είναι αυτός.

Οι Σλάβες για εκείνες είναι ελαφρόμυαλες,χωρίς παιδεία,φθηνές και κακό γυναικείο πρότυπο.
Για τις Σλάβες οι Γερμανίδες είναι βαρετές,με έλλειψη θηλυκότητας,αρκετές τις παρομοιάζουν με άντρες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Βασικα δεν με ενδιασφερει αν ειμαι πιστευτος η οχι γιατι τα πιο πολλα τα εχω γραψει εδω και μια δεκαετια και επιπελον ειχαν περασει και τα διαπιστωσαν ιδιοις ομμασι πεντε μελη
(moldo ,flowers lover ,alan, midas , davarits) ακομη και ο dirty που ειχαμε συναντηθει πανω σχεδον τυχαια εκεινη την εποχη και ο οποιος μετεπειτα εγινε μονιμος στο Κιεβο οταν εγω ηδη ειχα φυγει απο το Κισιναου.
Τωρα αν καποιοι αρχισαν να γραφουν/διαβαζουν μετα το 14 που αλλαξε κατα πολυ η κατασταση ποσως με νοιαζει ...

ΥΓ. το "ήρθε για τα ωραία μου μάτια" εννοειται οτι τρολαρει και απορω πως καποιοι τσιμπανε και του απαντανε σοβαρα , οπως και αυτος οταν τον τρολαρουν δεν το καταλαβαινει (βλεπε Ντουμπαι που νομιζε οτι πραγματικα τον γνωριζαν καποιες σπονσορετες οπως αναφερθηκε τοτε) :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom