Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έπρεπε να ανταλλαξεις ινσταγκραμ όπως η νέα γενιά.
Να έχεις μεσα φωτο να οδηγας Φεραρι,με μπράτσα Σβαρτσενειγκερ,να ανεβαίνεις την κορυφή των Άλπεων ή να σκοραρεις στον τελικό του Euro βασιλιάς της παπαντζας κι ετσι.Η δίπλα σε διασημότητες όπως ο Μένιος.Αγοραζεις και 20000 followers και είσαι κομπλέ.

Σιγά,αυτά τα θες για να ρίξεις καμια Alica Schmidt :grin:

Τώρα για μια γερμανιδούλα τουρίστρια...σε αστικό του οασθ,φαίνεται αρκεί μια κανονική εμφάνιση και να μιλάς αγγλικά.

Βέβαια,αν βγαίναμε και μου καθόταν,μάλλον θα κολλούσα τρελά.Τί μάλλον,σίγουρα.Ενώ αυτή θα'λεγε φεύγω αύριο και απλά έψαχνα ένα πούτσο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σιγά,αυτά τα θες για να ρίξεις καμια Alica Schmidt :grin:

Τώρα για μια γερμανιδούλα τουρίστρια...σε αστικό του οασθ,φαίνεται αρκεί μια κανονική εμφάνιση και να μιλάς αγγλικά.

Βέβαια,αν βγαίναμε και μου καθόταν,μάλλον θα κολλούσα τρελά.Τί μάλλον,σίγουρα.Ενώ αυτή θα'λεγε φεύγω αύριο και απλά έψαχνα ένα πούτσο

Εγω έπαιρνα επιτηδες τα τραμ απο Άλιμο για να γνωρίζω τουριστριες μέσα. Μπορείς να το κάνεις σύστημα.Το πρόβλημα είναι το δόλωμα.Αμα προτείνεις πουτσα ή καφέ δεν είναι καλό δολωμα.Με τος Γερμανιδες μπορείς να προτείνεις π.χ. θα σε παω με το αμάξι σε μια φοβερή παραλία Χαλκιδική.Με τις Ρωσίδες καλύτερα να προτείνεις βόλτα στα μαγαζιά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω έπαιρνα επιτηδες τα τραμ απο Άλιμο για να γνωρίζω τουριστριες μέσα. Μπορείς να το κάνεις σύστημα.Το πρόβλημα είναι το δόλωμα.Αμα προτείνεις πουτσα ή καφέ δεν είναι καλό δολωμα.Με τος Γερμανιδες μπορείς να προτείνεις π.χ. θα σε παω με το αμάξι σε μια φοβερή παραλία Χαλκιδική.Με τις Ρωσίδες καλύτερα να προτείνεις βόλτα στα μαγαζιά.

Το θέμα είναι ότι εδώ δεν έχει τουρίστριες,τόσες φορές που έχω πάει μόνο πιτσιρικαρία βλέπω,τώρα αυτό με τη Γερμανίδα έτυχε η μια στις 100 που λένε

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι ότι εδώ δεν έχει τουρίστριες,τόσες φορές που έχω πάει μόνο πιτσιρικαρία βλέπω,τώρα αυτό με τη Γερμανίδα έτυχε η μια στις 100 που λένε

Πρέπει να αρχίσεις εξορμήσεις Χαλκιδικη με το ΚΤΕΛ Πευκοχωρι,Ουρανουπολη,Καλλιθέα ή καλύτερα Παραλια,Κατερινοσκαλα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Με τος Γερμανιδες μπορείς να προτείνεις π.χ. θα σε παω με το αμάξι σε μια φοβερή παραλία Χαλκιδική.Με τις Ρωσίδες καλύτερα να προτείνεις βόλτα στα μαγαζιά.
Kαι με μια καλη μηχανη γ@μας και δερνεις.. Ειδικα τις τουριστριες. Το βραδυ εξοδος σε κλαμπακι ή σε ρεστοραν..
Μετα βραδινο μπανακι στη θαλασσα σε παραλια, κτλπ.. κτλπ.. :sunglasses:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.900
Πόντοι
216
Αν πάρεις πολλές αναρρωτικές είναι λόγος απόλυσης.Απλά για άλλους μετράει και για άλλους όχι.
Γενικά βλέπω κάτι γυναίκες να παίρνουν αναρρωτικές αβέρτα ειδικά άμα έχουν οικογένεια και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.Αν φαίνεσαι υγιής δε σου συγχωρούν τίποτα.
Επίσης και με τα διαλείμματα κτλ,εγώ είμαι σταρχιδιστής δεν μπορούν να με επηρρεάσουν ψυχολογικά ό,τι και να κάνουνε λέω στα αρχίδια μου σε γράφω ρε φίλε,κάνεις διάλλειμμα και εγώ δουλεύω,στα παπάρια μου.Γενικά ψιλοπεριφρόνηση του δυτικού πολιτισμού.
Αυτά παντού γίνονται. Η άλλη την κοπανησε για να πάει τη γιαγιά της να κάνει το εμβόλιο. Οι περισσότεροι όπου μπορούν βρίσκουν τρύπα για να μαλακιστούν. Αν δεν είσαι σε τμήμα με σκυλιά εργασίας που το team playing είναι αυτονόητο, τότε πέφτεις θύμα του κάθε ζηλιάρη που σε υποσκάπτει, του γλείφτη, του βυσματία, του νιουμπά κ.λ.π. Φαντάσου να σου σκάσει κανένα μπάζο κόρη του ιδιοκτήτη ή του αφεντικού και να σε διαβάλει αν δε τη γαμήσεις. Συμβαίνουν και τέτοια.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου.Είσαι υστερική?Δε σε γαμάει κανένας?Στα αρχίδια μου.Τραβάς ζόρι?Σου χύνω στη μάπα.Βλακάκο θες να με επηρρεάσεις ψυχολογικά?Τσίμπα δυο πούτσους και τρία καυλιά.Το παίζεις σκληρός γελοίε?Μάγκεψες?Αντε γαμήσου σήκω φύγε από δω πέρα.
Είναι η απόλυτη βαλκανική υπεροχή,τεράστια ανωτερότητα.Εδώ σκυλιάζουν οι ντόπιοι,θέλουν να σε λιώσουν να σε πατήσουν κάτω,θεωρούν οτι φερόμαστε σκανδαλωδώς.
Βλέπω επέλαση ψωλάδων και πτώση των επιδόσεων στη Γερμανία είναι περίπου το ίδιο που έβλεπα Ελλάδα το 2000.Η κρίση δε θα αργήσει να χτυπήσει τη Γερμανία,τους δίνω μια πενταετία το πολύ να αντέξουνε.Εκτός αν κάνουν κάποια επέκταση στην ΕΕ.

Για να δούμε τους αντιρροπιστικούς παράγοντες πώς θα δράσουν.Γενικά το πρόβλημα με τους μαλάκες είναι οτι αντί να χτυπήσουν το κακό στη ρίζα του κάνουν συμβούλια επί συμβουλίων χύνουν όλοι μαζί και τελικά παίρνουν αποφάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα στη ρίζα για να μη θίξουν κατεστημένα συμφέροντα.Ασχολούνται με άλλα πράγματα άσχετα στην περιφέρεια.Αυτό πρέπει να το ξέρει κανείς τη μαλακία που τους δέρνει για να κάνει κουμάντο να παίξει μπάλα που λένε.
Και Ελλάδα το ίδιο γινότανε άκουγες τι λέγανε τα κανάλια το 2007 και έλεγες καλά οι τύποι είναι ΟΥΦΟ εκτός πραγματικότητας εντελώς.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Χαζα χαζα, καποιες φορες χρειαζεται να παιξεις παπατζα γιατι αλλιως σε εχουν γραμμενο, καλως η κακως. Ειχα εναν φιλο που κοντευε να χαζεψει απο την αγαμια και τις χυλοπιτες, ενω ηταν μια χαρα παιδι. Οποια γνωριζε της ελεγε οτι δουλευει αποθηκαριος και του το κοβαν αμεσως. Του ελεγα να τις λεει πως ειναι υπευθυνος logistics σε μεγαλη εταιρια η κατι τετοιο. Που ουσιαστικα αυτο ηταν, απλα ειχε παει στη δουλεια απο μικρος και ουτε καν ειχε μυαλο για τιτλους και μαλακιες.
Οταν εχεις να κανεις με ντουγανια, μερικες φορες πρεπει να παιξεις το δικο τους παιχνιδι δυστυχως
Καλά τώρα κι εσύ κάθεσαι κι εξηγείς σε έναν υποκριτή και νομίζεις ότι έχει πρόβλημα να πουλήσει σανό στις γκόμενες, όταν έχει δηλώσει ότι στα αρχίδια του όλα και μόνο ο εαυτός του και η οικογένεια του τον ενδιαφέρουν και χώνει τους συναδέλφους του λέγοντας «εις υγείαν των κορόιδων»;
Απλά ήθελε να την πει στον Καλόγερο, αλλά ήρθε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

Τώρα για να απαντήσω στην άποψή σου, για μένα δεν είναι απλά ότι «κάποιες φορές χρειάζεται να παίξεις παπάντζα». Η παπάντζα (σάλτσες) είναι κανονικό εργαλείο αντιμετώπισης της σκληρής καθημερινότητας.

Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα: κάποιες καταστάσεις δεν εγγράφονται στο registry της καθημερινότητας, τουναντίον βοηθούν να ξεφεύγεις από αυτήν. Τέτοιες είναι το «παιγνίδι γοητείας», οι διακοπές, τα ταξίδια, η αναψυχή κλπ. Ο άνθρωπος αναζητά μοναδικές εμπειρίες κι αν δεν ζεις παραμυθένια ζωή που σου τις εξασφαλίζει, καταφεύγεις στην ωραιοποίηση (παπάτζα) για να τις εξασφαλίσεις με την ψευδαίσθηση. Είναι στην ανθρώπινη φύση και αυτό γίνεται από την αρχή των χρόνων. Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία οι άνθρωποι κυνηγούσαν τίτλους.

Το να μην γνωρίζει κανείς ανθρώπινη ψυχολογία είναι εις βάρος του. Το καμάκι με μία άγνωστη εγγράφεται στο «παιγνίδι» γοητείας. Και οι δύο πλευρές θα ωραιοποιήσουν την προσωπική τους κατάσταση για να εξασφαλίσουν τη μοναδική εμπειρία. Κάποια προσωπικά στοιχεία τη χαλάνε όπως πχ το να είσαι σκουπιδιάρης στο δήμο. Αν δεν το κάνεις «υπάλληλος του δήμου» είσαι απλά αφελής. Και η γκόμενα απέναντι μπορεί να σφουγγαρίζει πατώματα και θα το κάνει «τεχνικός επιφανείας». :tooth:

Στην τελική, δεν μπορείς να μην ωραιοποιείς τα πράγματα στο μάξιμουμ, γιατί σε αυτό το παιγνίδι δεν είναι εξασφαλισμένο ότι όλοι οι παίχτες θα παίξουν με τους ίδιους όρους. Είσαι ας πούμε αποθηκάριος και δηλώνεις υπεύθυνος logistics κι έρχεται ο άλλος που είναι βοθρατζής και δηλώνει εισοδηματίας και στην τρώει τη γκόμενα, επειδή ψάχνει κι αυτή τον «τέλειο» για να ζήσει τη φαντασίωσή της. Οπότε ανεβάζεις τον πήχυ όσο ψηλά μπορείς να τον υποστηρίξεις.

Μιλάμε όμως για τέτοιες ευκαιριακές καταστάσεις κι όχι όταν ψάχνεις για τον άνθρωπο της ζωής σου. Εκεί η ειλικρίνεια επιβάλλεται.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
.Η κρίση δε θα αργήσει να χτυπήσει τη Γερμανία,τους δίνω μια πενταετία το πολύ να αντέξουνε.
Εκτός αν κάνουν κάποια επέκταση στην ΕΕ.
Για να δούμε τους αντιρροπιστικούς παράγοντες πώς θα δράσουν.
Και θα πάρουν πάλι τ' @@ τους.. Όπως τα πηραν σε άλλους δύο παγκόσμιους πολέμους. Έπρεπε μετά τον Β. Παγκ. πόλεμο να είναι διασπασμενα κρατίδια, η γερμανία, και να την εχουν αφήσει λαμπογυαλο από τους βομβαρδισμους των συμμάχων. Ετσι για παραδειγματισμο. Χωρίς την βοήθεια ανοικοδόμησης από τις ηπα. Ρε κρυφο χιτλερακο, ο gg πιο πάνω είναι κλωνάρι σου και παίζετε πασουλες..;

• Ουάου
Αντιδράσεις: ethanH
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Λοιπόν θείο, επειδή τα αλγερινομαροκινά κάτουρα στη δημόσια πισίνα σου,
σου έχουν προκαλέσει παρενέργειες.

Διάβασε λίγο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έγραψες
Στην κάρτα βάλε κανένα τραβηχτικό επάγγελμα και με μικρότερα γράμματα κάτω από τα ελληνικά να είναι και στα αγγλικά.
Το ότι όλοι,άντρες και γυναίκες,προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας,
είναι κοινά παραδεκτό.
Οι γυναίκες με makeup,φίλτρα στο instagram,τακούνια,πους απ μπρα,κ.λ.π.
Ομοίως και εμείς με άλλους τρόπους.

Όμως η εκδοχή που παρουσιάζουμε,πρέπει να μην υπερβαίνει τα όρια του να εκτεθείς και να ξεφτιλιστείς τελικά.
Δεν του έγραψες απλά να "αναβαθμίσει" μία ήδη υπάρχουσα ιδιότητά του...

Το να βγάλει κάποιος άσχετος κάρτα,με κάποιο "τραβηχτικό επάγγελμα" είναι δείγμα ξεφτιλισμένου,ανασφαλή και παπατζή άντρα.

Δεν ξέρω αν δίνατε κάρτες στο μεσοπόλεμο,αλλά πλέον η "κάρτα" σου είναι τα social media.

Tέλος,η πιο κοντινή σου σχέση με Γερμανίδες(όπως και άλλων που μιλάνε για εποχές Στάθη Ψάλτη) είναι να έχεις φάει κανά σνίτσελ.
Ούτε καν ξέρεις τι ρόλο βαράει μία νεαρή Γερμανίδα στις διακοπές της.
Όπως και ότι η μέση Γερμανίδα,έχει ταξιδέψει/διαβάσει λογοτεχνία/έχει γενική παιδεία,
περισσότερη από τον μέσο μπουρτζόβλαχο που θα πάει να της το παίξει μέντορ και κλαπαρχιδιές...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε μπας και ο Καλογερο δουλεύει σε καμία εταιρία καθαρισμου ακινητων και μας πουλάει παπα οτι είναι μεσίτης?
Σε λίγο θα μας πει οτι στέλνει dick pic στις γκομενες την εξηνταχρονη ψωλη.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Ρε μπας και ο Καλογερο δουλεύει σε καμία εταιρία καθαρισμου ακινητων και μας πουλάει παπα οτι είναι μεσίτης?
Σε λίγο θα μας πει οτι στέλνει dick pic στις γκομενες την εξηνταχρονη ψωλη.
Γιατί να μην είναι,εδώ έσκασε η άλλη η Ρωσίδα και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ιδιοκτήτρια ακινήτων στην Κυανή Ακτή:confused:
Ας μας έλεγε Μενίδι,να έχει μια αληθοφάνεια η ιστορία.

Τέσπα,δεν με νοιάζει τι είναι και τι δεν είναι...
Κακώς το συνεχίζω και εγώ.
Ζωή να έχει ο άνθρωπος,η σύνταξη είναι κοντά,θα κουμπώνει 2-3 βιάγκρα για να βολεύει κανά γκράνι στα ΚΑΠΗ Βερσαλλιών και όλα καλά...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Λοιπόν θείο, επειδή τα αλγερινομαροκινά κάτουρα στη δημόσια πισίνα σου,
σου έχουν προκαλέσει παρενέργειες.

Διάβασε λίγο τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έγραψες

Το ότι όλοι,άντρες και γυναίκες,προσπαθούμε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας,
είναι κοινά παραδεκτό.
Οι γυναίκες με makeup,φίλτρα στο instagram,τακούνια,πους απ μπρα,κ.λ.π.
Ομοίως και εμείς με άλλους τρόπους.

Όμως η εκδοχή που παρουσιάζουμε,πρέπει να μην υπερβαίνει τα όρια του να εκτεθείς και να ξεφτιλιστείς τελικά.
Δεν του έγραψες απλά να "αναβαθμίσει" μία ήδη υπάρχουσα ιδιότητά του...

Το να βγάλει κάποιος άσχετος κάρτα,με κάποιο "τραβηχτικό επάγγελμα" είναι δείγμα ξεφτιλισμένου,ανασφαλή και παπατζή άντρα.

Δεν ξέρω αν δίνατε κάρτες στο μεσοπόλεμο,αλλά πλέον η "κάρτα" σου είναι τα social media.

Tέλος,η πιο κοντινή σου σχέση με Γερμανίδες(όπως και άλλων που μιλάνε για εποχές Στάθη Ψάλτη) είναι να έχεις φάει κανά σνίτσελ.
Ούτε καν ξέρεις τι ρόλο βαράει μία νεαρή Γερμανίδα στις διακοπές της.
Όπως και ότι η μέση Γερμανίδα,έχει ταξιδέψει/διαβάσει λογοτεχνία/έχει γενική παιδεία,
περισσότερη από τον μέσο μπουρτζόβλαχο που θα πάει να της το παίξει μέντορ και κλαπαρχιδιές...

Άμα μπορείς, αναβαθμίζεις το δικό σου επάγγελμα. Αν είναι σκατά, βάζεις ο,τιδήποτε άλλο μπορείς να υποστηρίξεις. Κάτι άλλο που έκανες παλιά, το επάγγελμα του πατέρα σου, του θείου σου, του φίλου σου .... αρκεί να είναι καλύτερο από το δικό σου, να ξέρεις τα βασικά και να αναβαθμίζεται. Να γαμήσεις πας όχι να παντρευτείς. Έχεις ηθικά προβλήματα για άγνωστες γκόμενες εσύ ο σταρχιδιστής που βυσματώνεις τους συναδέλφούς σου με ψεύτικες αναρρωτικές ; Άσε μας, ρε υποκριτάκο, τώρα.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αναβαθμίσεις προσωπικά στοιχεία οπωσδήποτε και στο μάξιμουμ που μπορείς να υποστηρίξεις, στην έφαγε ο άλλος τη γκόμενα και μένεις με το πουλί στο χέρι (καλά αυτό είναι κάτι συνηθισμένο για σένα , για αυτό ξεσπάς έτσι).

Και ναι υποστηρίζω την κάρτα που θα έχεις και τα σόσιαλ επάνω, είναι πιο βολικό. Δεν ξέρεις τι χρόνο διαθέσιμο θα έχεις και σε τι συνθήκες θα κάνεις καμάκι. Ακόμα και σε αυτό κόλλησες; Προφανώς γιατί το πρόβλημά σου είναι ο Καλόγερος και κάτι πρέπει να βρεις να πεις.

Βυσμάτωσε όλον τον κόσμο να πάρει άδεια και γύρισε πάλι άπραγος από την Πράγα ο φουκαράς και βράζει στο ζουμί του.... :2funny:

ΥΓ Η πιο κοντινή μου σχέση με Γερμανίδες είναι η Γερμανίς-ετών-29 για την οποία είχα μιλήσει παλιά. Πρέπει να είναι γύρω στα 35 τελικά, αλλά δεν με πειράζει, γιατί κι εγώ είχα δηλώσει 48. Με αυτές τις ηλικιακές αναβαθμίσεις ήρθαμε πιο κοντά και μπορεί να ρίξω και κανέναν πούτσο. Αλλιώς δεν έπαιζε με τίποτα.
Εσύ κάνε μας κηρύγματα ηθικής, Βαλκάνιε Φουκαρά...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
35χρονη Γερμανίδα δηλώνει 29χρονη,μην τυχόν και δεν της κάτσει το 48χρονο(στη φαντασία του) κελεπούρι με την κοινόχρηστη πισίνα;
Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!

Γράψε για τίποτα Ελληνίδες ρε θείο,μην εκτίθεσαι έτσι.
Γράψε για το μεντορινγκ που έκανες στη Μαντώ Μαυρογένους και άσε τις Γερμανίδες στην ησυχία τους...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τις ηλικιακές αναβαθμίσεις ήρθαμε πιο κοντά.Τι λέει το άτομο?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δηλαδή ο ψητας πρέπει να δηλώνει σεφ,το γκαρσόνι μαιτρ και ο δύτης βοθρων να λέει οτι είναι βοθρατζης μπας και σταυρωσει γκόμενα.Ο σκουπιδιαρης θα το παίζει δήμαρχος προϊστάμενος των σκουπιδιαρεων.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα παίζει μια Τσεχα μια Ουγγρις,μια Λευκορωσίδα και μια Λιθουανη.Δεν ξέρω ποια να επιλέξω.Κιεβο θα πάω σίγουρα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Γιατί να μην είναι,εδώ έσκασε η άλλη η Ρωσίδα και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ιδιοκτήτρια ακινήτων στην Κυανή Ακτή:confused:
Ας μας έλεγε Μενίδι,να έχει μια αληθοφάνεια η ιστορία.

Τέσπα,δεν με νοιάζει τι είναι και τι δεν είναι...
Κακώς το συνεχίζω και εγώ.
Ζωή να έχει ο άνθρωπος,η σύνταξη είναι κοντά,θα κουμπώνει 2-3 βιάγκρα για να βολεύει κανά γκράνι στα ΚΑΠΗ Βερσαλλιών και όλα καλά...

Για κάποιον που δεν ξέρει από ακίνητα κάποια πράγματα φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι. Χοντρικά, αν έχεις χαρτιά και κλειδιά ακινήτου μπορείς να το παίξεις ιδιοκτήτης, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Ρωσίδα έχει πάνω από 30 ακίνητα, μόνο που μέχρι να ξεχρεωθούν (30χρονα δάνεια) ανήκουν στην τράπεζα. Η τράπεζα μπορεί να σε δανείζει απεριόριστα αν είσαι επαγγελματίας ακινήτων, βρίσκεις εξαιρετικά ακίνητα (που θα αξιοποιήσει αν δεν τα καταφέρεις) και είσαι νέος (ώστε να προλάβεις να ξεχρεώσεις).

Εγώ επίσης έχω ακίνητα στο εξωτερικό, και μπορώ να πουλάω μούρη ιδιοκτήτη, μόνο που είναι μετοχές ακινήτων, δηλ το κάθε ακίνητο μπορεί να έχει και 100 συνιδιοκτήτες και πληρώνω option για να μπορώ να τα επισκέπτομαι κάποιες φορές το χρόνο (όταν θέλω να πουλήσω μούρη σε καμμιά γυναίκα).

Κι όχι δεν σκέφτομαι τη σύνταξη, τουναντίον παρακολουθώ ένα 4μηνο πρόγραμμα για να πάρω ένα δίπλωμα που θα μου ανοίξει νέες πίστες για γυναίκες. Δεν έχω ανάγκη από βιαγκρά, είμαι καλοζωισμένος, και φαίνομαι και 10 χρόνια μικρότερος. Καμμιά πλαστική σίγουρα θα κάνω κάποια στιγμή.

Είσαι νηπιαγωγείο και ειρωνεύεσαι κιόλας....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Με τις ηλικιακές αναβαθμίσεις ήρθαμε πιο κοντά.Τι λέει το άτομο?
Ναι, διότι εξυπηρετεί καλύτερα μία sugar σχέση. Για αυτήν προφανώς το 48 είναι πιο επιθυμητό από 58 (τόσο ήμουν πέρυσι), ενώ ταυτόχρονα το 29 της είναι βολικότερο από το 35 (?) για το ρόλο του sugar baby. Μόνο τέτοια σχέση θα μπορούσαμε να έχουμε. Λες να τη μάγεψα με τη γοητεία μου; :2funny:

Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς έψαχνε όταν έκανε το προφίλ, γιατί η κοπέλα είναι και λίγο μπερδεμένη και δεν βγάζω άκρη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι, διότι εξυπηρετεί καλύτερα μία sugar σχέση. Για αυτήν προφανώς το 48 είναι πιο επιθυμητό από 58 (τόσο ήμουν πέρυσι), ενώ ταυτόχρονα το 29 της είναι βολικότερο από το 35 (?) για το ρόλο του sugar baby. Μόνο τέτοια σχέση θα μπορούσαμε να έχουμε. Λες να τη μάγεψα με τη γοητεία μου; :2funny:

Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς έψαχνε όταν έκανε το προφίλ, γιατί η κοπέλα είναι και λίγο μπερδεμένη και δεν βγάζω άκρη.

Τι sugar σχέση?Αφού εσύ λες οτι δεν κάνεις σπονσοριλίκια.Εκτος αν εννοείς οτι ζαχαρώνουν το εξηντάχρονο καυλί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom