Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Cancun eχει Αμερικανούς ενώ μισή ώρα πιο νότια playa del carmen kai tulum μαζεύει την λατινική αφροκρεμα
διαβαζω πας καλαματα για να γαμησεις; κι ελεγα να ερθω εγω επανω
κριμααααα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
διαβαζω πας καλαματα για να γαμησεις; κι ελεγα να ερθω εγω επανω
κριμααααα
Είμαι ιγκογκνιτο με συμφιρουμιτη από εδώ κ λέμε ποσό σκατοψυχες οι μολδαβες κ ποσό καλές οι λατινες κ οι καλαματιανες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πούστικο είναι άμα ανήκεις σε μία ομάδα με τα ίδια καθήκοντα και σκάβεις τούνελ σε ορυχείο ή κάνεις
τον άρρωστο σε καμιά οικογενειακή επιχείρηση χώνοντας μέλη της οικογένειάς σου.

Στη δική μου δουλειά,ΟΛΟΙ βγήκαν/θα βγουν άρρωστοι με τη δεύτερη δόση του εμβολίου και πολλοί μου έστελναν φωτογραφίες από Κυανή Ακτή μέχρι του διαόλου τον πούτσο.

Το μόνο που συμβαίνει όταν λείπω/λείπουμε, είναι ότι μπορεί να μετατεθούν κάποια πράγματα που αφορούν φοιτητές ή να κάνει αγγαρεία κανάς τελειόφοιτος/πρακτικάριος.
Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που διορθώνω γραπτά του δόκτωρα που παίρνει 7200καθαρά,για δώδεκα ώρες δουλειά τη βδομάδα και αυτός κάνει τα στραβά μάτια όταν φεύγω πριν τις δώδεκα από τη δουλειά,κ.λ.π.
μια χαρά βολευόμαστε όλοι στην υγειά των κορόιδων.
Άσε που αυξάνω την τριβή μου με το αντικείμενο.
Του άλλου κοντέψαμε να του γράψουμε ολόκληρο το βιβλίο του τέσσερα άτομα και θα το παρουσίαζε χωρίς να ξέρει ούτε καν τις πηγές του.

Σου γράφει ένα πρώην κορόιδο που σαν φοιτητής δούλευε αφιλοκερδώς σε κοινωνικό φροντιστήριο και σε πρωτοβουλία να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά των τσιγγάνων.

Υ.Γ.Αυτό με τις αναρρωτικές που γίνονται δεκτές ή όχι,μάλλον εννοείς τις άδειες.
Αν βγεις άρρωστος,ο εργοδότης κάθεται στα αυγά του.
(Εξαιρούνται γυράδικα,εταιρίες καθαρισμού,κ.λ.π.)

Αν πάρεις πολλές αναρρωτικές είναι λόγος απόλυσης.Απλά για άλλους μετράει και για άλλους όχι.
Γενικά βλέπω κάτι γυναίκες να παίρνουν αναρρωτικές αβέρτα ειδικά άμα έχουν οικογένεια και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.Αν φαίνεσαι υγιής δε σου συγχωρούν τίποτα.
Επίσης και με τα διαλείμματα κτλ,εγώ είμαι σταρχιδιστής δεν μπορούν να με επηρρεάσουν ψυχολογικά ό,τι και να κάνουνε λέω στα αρχίδια μου σε γράφω ρε φίλε,κάνεις διάλλειμμα και εγώ δουλεύω,στα παπάρια μου.Γενικά ψιλοπεριφρόνηση του δυτικού πολιτισμού.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.865
Πόντοι
34.478
Είμαι ιγκογκνιτο με συμφιρουμιτη από εδώ κ λέμε ποσό σκατοψυχες οι μολδαβες κ ποσό καλές οι λατινες κ οι καλαματιανες
λατινες κολομπιανες με ενα 50αρικακι οσες θες στα στουντιο της κασσανδρας

κι αν θες βραζιλιανες παρε κι αυτη με το τριτο ποδι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Συγγνωμη, στη χωρα που ο καθε τριτοκοσμικος απο καθε απιθανο χωριο της υδρογειου παει και βρισκει την κοτα με τα χρυσα αυγα και περναει ζωη χαρισαμενη στην υγεια των κοροιδων, θα κατσει ο βαλκανιος και ο καθε βαλκανιος να παριστανει τι; Τον ηρωα; Ετσι δουλευει απο τη φτιαξη του το συστημα αυτο, να πας να παρει οτι υπαρχει. Αλλιως θα κατσεις να κοιτας τους αλλους που περνουν.

Μαν, τη νοοτροπία του σταρχιδισμού του Βαλκάνιου Μπαγλαμά την εφάρμοσε ένας γνωστός βαλκανικός λαός και απέτυχε. Αλλά ο τύπος είναι μάγκας και δεν έμεινε να ζήσει εκεί στη διαλυμένη από αυτήν την νοοτροπία χώρα, αλλά μετέφερε την ίδια νοοτροπία σε ασφαλές έδαφος και περνάει καλά, επειδή οι μαλάκες οι Γερμανοί γενικώς δουλεύουν με συνέπεια. Το κράτος δεν θα διαλυθεί, μπορεί να κάνει τις πουστίτσες του και η δικαιολογία υπάρχει: φταίει το υπεργενναιόδωρο προνοιακό σύστημα.

Όταν κάτι πάει στραβά στο σύστημα το παλεύεις με τις σωστές κατά τη γνώμη σου πολιτικές δυνάμεις για να το αλλάξεις, όπως κάναμε εμείς στη Γαλλία που βαρεθήκαμε τα παιχνιδάκια δεξιάς αριστεράς και βγάλαμε Μακρόν και βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση. Κι αύριο μπορεί να βγάλουμε άλλον. Έτσι γίνεται. Με τον σταρχιδισμό καταντάς Ελλάδα.

Αλλά το θέμα δεν είναι ακριβώς αυτό. Είναι ότι αυτός ο ελληναράς ήρθε να μου δώσει μαθήματα ηθικής ότι παρόλο που έφυγα στο εξωτερικό συνεχίζω το ελληνικό παπατζηλίκι, επειδή είπα στον sadman να βάλει ελκυστικό επάγγελμα στην κάρτα του (μιλάμε για carte-visite) μπας και ρίξει καμμιά γκόμενα. Και μιλάμε για γκόμενες που προορίζονται για τον πούτσο. Κλητήρας σε τράπεζα να συστηθείς, τραπεζίτη θα σε παρουσιάσουν στις φίλες τους για να πουλήσουν μούρη. Αφού γουστάρουν να παραμυθιάζονται.

Μαθήματα ηθικής από ποιον; από τον κλασικό ελληναρά που κοπροσκυλιάζει στη Γερμανία και τα έχει όλα γραμμένα στα αρχίδια του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Επίσης και με τα διαλείμματα κτλ,εγώ είμαι σταρχιδιστής δεν μπορούν να με επηρρεάσουν ψυχολογικά ό,τι και να κάνουνε λέω στα αρχίδια μου σε γράφω ρε φίλε,κάνεις διάλλειμμα και εγώ δουλεύω,στα παπάρια μου.Γενικά ψιλοπεριφρόνηση του δυτικού πολιτισμού.
Τι εννοείς ρε μαν; Δουλεύεις ακόμα κι όταν δικαιολογείσαι να κάνεις διάλειμμα; Και πότε ξεκουράζεσαι;
Χοντρικά εμείς έχουμε διάλειμμα 12H00 με 14H00

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Γυρνούσα προ ολίγου από μπάνιο σε κοντινή παραλία και στο αστικό πέτυχα μια Γερμανίδα.Πού βρέθηκε εδώ πέρα,δεν ξέρω.Η τύπισσα καστανόξανθη,ματάρες,1.75 ύψος.Μουνάρα.Ήμασταν δίπλα δίπλα στο όρθιο,κοιτούσε συνέχεια το κινητό της,και ξαφνικά με ρωτάει για κάποια στάση που ήθελε να κατέβει.Αφού βρέθηκε αφορμή,της έπιασα κουβέντα.Τη ρώτησα αν ταξιδεύει μόνη της,μού λέει είμαι με την οικογένειά μου αλλά πήγα μόνη μου στο τάδε μέρος(εδώ παραξενεύτηκα,αλλά τελοσπάντων).Μετά τη ρωτάω αν είναι Γερμανίδα,και η τύπισσα έσκασε στα γέλια,πώς το κατάλαβες μου λέει;Λεω απ'την προφορά (μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά).I'm impressed μου είπε γελώντας

Μην τα πολυλογώ,μιλούσαμε κανα 10λεπτο σχεδόν και η τύπισσα ήταν τόσο ευγενική, πρόσχαρη,γελούσε,μου έφτιαξε και μένα τη μέρα.Λίγο πριν φτάσουμε στη στάση της,λέω ρε γαμώτο τί να κάνω,να κατέβω μαζί της;Θα το έκανα,αλλά ήμουνα μέσα στα αλάτια,πού να κυκλοφορήσω κέντρο έτσι;Τεσπα,χαιρετηθήκαμε,κατέβηκε,λέγοντας μου i had a wonderfull time.Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία

Δεν ξέρω τί λέτε για τις Γερμανίδες,εγώ που τις είχα για τις πιο ψυχρές, ομολογώ από σήμερα άλλαξα εντελώς γνώμη.
Αγορινα εχασες γκολ σε κενη εστια.....!

Ολλανδεζες, Γερμανιδες, Δανεζες, Σουηδεζες και Αγγλιδες ειναι οτι καλυτερο (και πιο ευκολο) μπορει να πετυχεις για καμακι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Γυρνούσα προ ολίγου από μπάνιο σε κοντινή παραλία και στο αστικό πέτυχα μια Γερμανίδα.Πού βρέθηκε εδώ πέρα,δεν ξέρω.Η τύπισσα καστανόξανθη,ματάρες,1.75 ύψος.Μουνάρα.Ήμασταν δίπλα δίπλα στο όρθιο,κοιτούσε συνέχεια το κινητό της,και ξαφνικά με ρωτάει για κάποια στάση που ήθελε να κατέβει.Αφού βρέθηκε αφορμή,της έπιασα κουβέντα.Τη ρώτησα αν ταξιδεύει μόνη της,μού λέει είμαι με την οικογένειά μου αλλά πήγα μόνη μου στο τάδε μέρος(εδώ παραξενεύτηκα,αλλά τελοσπάντων).Μετά τη ρωτάω αν είναι Γερμανίδα,και η τύπισσα έσκασε στα γέλια,πώς το κατάλαβες μου λέει;Λεω απ'την προφορά (μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά).I'm impressed μου είπε γελώντας

Μην τα πολυλογώ,μιλούσαμε κανα 10λεπτο σχεδόν και η τύπισσα ήταν τόσο ευγενική, πρόσχαρη,γελούσε,μου έφτιαξε και μένα τη μέρα.Λίγο πριν φτάσουμε στη στάση της,λέω ρε γαμώτο τί να κάνω,να κατέβω μαζί της;Θα το έκανα,αλλά ήμουνα μέσα στα αλάτια,πού να κυκλοφορήσω κέντρο έτσι;Τεσπα,χαιρετηθήκαμε,κατέβηκε,λέγοντας μου i had a wonderfull time.Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία

Δεν ξέρω τί λέτε για τις Γερμανίδες,εγώ που τις είχα για τις πιο ψυχρές, ομολογώ από σήμερα άλλαξα εντελώς γνώμη.
Αμαν ρε Σαντ, τι χασογκολακιας εισαι?
Αν ειχες εξασκηθει περισσοτερο στο καμακι (και με αποτυχιες) τωρα θα τρωγατε μπουγατσα στο κρεβατι μετα απο πρωινο γαμησακι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι εννοείς ρε μαν; Δουλεύεις ακόμα κι όταν δικαιολογείσαι να κάνεις διάλειμμα; Και πότε ξεκουράζεσαι;
Χοντρικά εμείς έχουμε διάλειμμα 12H00 με 14H00

Σιγά μην κάνω διάλειμμα να κάθομαι με τους άλλους.Εδω κάνουν διάλειμμα ολοι μαζί.Τι να τους πω,για τα μουνολιβαδα,τις πουτσες τις κατακτήσεις?Αυτοι μιλάνε για παιδιά σκυλιά γατιά,κοινωνικά προβλήματα και μπάλα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τώρα μπορεί να αυνανίζεται για πάρτη σου, τύπε. Το σκέφτηκες αυτό;

Πέρα από την πλάκα, ο πρόλογος ήταν καλός, οπότε έπρεπε να το προχωρήσεις. Εγώ θα της πρότεινα, αν είχε χρόνο να πάμε για καφέ, ενώ αν δεν κυκλοφοριόμουνα θα της έλεγα «έχεις χρόνο αργότερα να πάμε για κανέναν καφέ, γιατί είμαι χάλια από το μπάνιο»; Και θα της έδινα μία carte-visite να με πάρει. Πάνε σε κανένα αυτόματο μηχάνημα και βγάλε μερικές κάρτες κι έχε πάντα κάνα δυο μαζί σου για τέτοιες περιπτώσεις. Διότι παίζει μία γκόμενα να γουστάρει, αλλά να είναι όντως βιαστική για κάποιον λόγο.

Στην κάρτα βάλε κανένα τραβηχτικό επάγγελμα και με μικρότερα γράμματα κάτω από τα ελληνικά να είναι και στα αγγλικά. Το πάθημα μάθημα.
Το εχω κανει με Φινλανδη τουριστρια στο λεωφορειο 23 της Θεσσαλονικης
Ανεβηκε να δει τα καστρα και καταληξαμε να πινουμε μπυρες σε καφε σε καφετερια εκει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936
εσενα που σου αρεσουν οι λατινες σου εχω μια βραζιλιανα ΑΑΑ
εχει και το κατι παραπανω της η κοπελα :2funny:
θα σου γιατρεψει και τον προστατη.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

λατινες κολομπιανες με ενα 50αρικακι οσες θες στα στουντιο της κασσανδρας

κι αν θες βραζιλιανες παρε κι αυτη με το τριτο ποδι
Με αυτες τις αναφορες περι τραβελιων, περιμενε και θα σου βγαλουν κουδουνια τα λαγωνικα του σαιτ

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Πρωτη δυτικη(Νορβηγιδα) που πηδηξα ηταν το 83 στη Σκιαθο και πρωτη ανατολικη(Ουγγαρεζα) το 88 στη Βουδαπεστη .... σαν τις Ελληνιδες καμια ... χαχα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Γυρνούσα προ ολίγου από μπάνιο σε κοντινή παραλία και στο αστικό πέτυχα μια Γερμανίδα.Η τύπισσα καστανόξανθη,ματάρες,1.75 ύψος.Μουνάρα. Δεν ξέρω τί λέτε για τις Γερμανίδες,εγώ που τις είχα για τις πιο ψυχρές, ομολογώ από σήμερα άλλαξα εντελώς γνώμη.
Hσουν στο χιλιοστο πριν την κουμπωσεις.. Σε πηγαινε απο αυτα που περιγραφεις.. Συνεχισε ετσι και θα σκοραρεις..
-Το εχω πει οτι οι πιο ευκολες τουριστριες στο καμακι ειναι: οι γερμανιδες, αυστριακες,νορβηγιδες και σουηδεζες
Πρωτη δυτικη(Νορβηγιδα) που πηδηξα ηταν το 83 στη Σκιαθο και πρωτη ανατολικη(Ουγγαρεζα) το 88 στη Βουδαπεστη .... σαν τις Ελληνιδες καμια ... χαχα

Συνημμένα

• kazantzis-banner-na-thymoyntai.jpg
    kazantzis-banner-na-thymoyntai.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αμαν ρε Σαντ, τι χασογκολακιας εισαι?
Αν ειχες εξασκηθει περισσοτερο στο καμακι (και με αποτυχιες) τωρα θα τρωγατε μπουγατσα στο κρεβατι μετα απο πρωινο γαμησακι

Όπως είπα,ήμουν κατευθείαν απ΄την παραλία μεσα στα αλάτια και τα αντιηλιακά,τί να έκανα;

Αν την πετύχαινα όταν πηγαίναμε,σίγουρα θα τις πρότεινα να πάμε μαζί ή για μπάνιο ή να κάτσουμε κάπου γιατί φαινόταν δεκτική.

Απλά το γαμώτο είναι ότι αυτά δεν τυχαίνουν συχνά

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όπως είπα,ήμουν κατευθείαν απ΄την παραλία μεσα στα αλάτια και τα αντιηλιακά,τί να έκανα;

Αν την πετύχαινα όταν πηγαίναμε,σίγουρα θα τις πρότεινα να πάμε μαζί ή για μπάνιο ή να κάτσουμε κάπου γιατί φαινόταν δεκτική.

Απλά το γαμώτο είναι ότι αυτά δεν τυχαίνουν συχνά

Έπρεπε να ανταλλαξεις ινσταγκραμ όπως η νέα γενιά.
Να έχεις μεσα φωτο να οδηγας Φεραρι,με μπράτσα Σβαρτσενειγκερ,να ανεβαίνεις την κορυφή των Άλπεων ή να σκοραρεις στον τελικό του Euro βασιλιάς της παπαντζας κι ετσι.Η δίπλα σε διασημότητες όπως ο Μένιος.Αγοραζεις και 20000 followers και είσαι κομπλέ.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.418
Πόντοι
22.266
Κοροϊδεύεις αλλά δες ελληνικοί αθάνατοι κωλοι
IMG_20210713_103402.jpg

Για το δεξιά μιλω :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Προταση για εναν απλο καφε η μια μπυρα εκει επι τοπου ηταν το καλυτερο. Μετα το ενα θα εφερνε το αλλο. Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος. Το οτι μιλουσατε ηδη 10 λεπτα, ηταν πολυ θετικο. Το σημαντικο με τις τουριστριες ειναι οτι βρισκονται σε εντελως διαφορετικη διαθεση, θελουν να γνωρισουν κοσμο, να ζησουν περιπετειες, να αποκτησουν εμπειριες, , κλπ
Ειναι ετοιμες για ολα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Eσύ πήγες στο εξωτερικό και τις ελληνικές κουτοπονηριές τύπου "ότι δηλώσεις είσαι"
δεν τις έκοψες...

Παπατζήδες φορέβερ..

Χαζα χαζα, καποιες φορες χρειαζεται να παιξεις παπατζα γιατι αλλιως σε εχουν γραμμενο, καλως η κακως. Ειχα εναν φιλο που κοντευε να χαζεψει απο την αγαμια και τις χυλοπιτες, ενω ηταν μια χαρα παιδι. Οποια γνωριζε της ελεγε οτι δουλευει αποθηκαριος και του το κοβαν αμεσως. Του ελεγα να τις λεει πως ειναι υπευθυνος logistics σε μεγαλη εταιρια η κατι τετοιο. Που ουσιαστικα αυτο ηταν, απλα ειχε παει στη δουλεια απο μικρος και ουτε καν ειχε μυαλο για τιτλους και μαλακιες.
Οταν εχεις να κανεις με ντουγανια, μερικες φορες πρεπει να παιξεις το δικο τους παιχνιδι δυστυχως

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.118
Πόντοι
2.356
Κοροϊδεύεις αλλά δες ελληνικοί αθάνατοι κωλοι
IMG_20210713_103402.jpg

Για το δεξιά μιλω :confused:
Δεν κοροιδευω καθολου.
περιπου ετσι ηταν η πρωτη μου Ελληνιδα το 1981 ... οταν ησουν βρεφος λιγων μηνων χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom