Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Βρες μια Γερμανιδα να αισθανθεις πραγματικος αρχοντας, γκομενα που πληρωνει το μερτικο της στους λογαριασμους

Στη Γερμανία συμβαίνουν ατυχήματα. Στο εστιατόριο η καρέκλα βρήκε κενό κι έφαγε τούμπα. Στο ταξί ο άραβας τού διέλυσε το γόνατο. Αν συνεχίσει Γερμανία, θα ανεβάζει φωτός με γκόμενες στηριζόμενος σε πατερίτσες.
Κι αν ποτέ γίνει κάνα pride σπονσόρων, θα τον έχουν πρώτη θέση μπροστά με τους «ανάπηρους πολέμου».
:tooth:

Στο εστιατόριο στο Βερολίνο με έβαλαν να κάτσω σε μια θέση της πούτσας ακριβώς λίγο μπροστά από την άκρη ενός πατώματος ύψους μισού μέτρου με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η καρέκλα να βρει κενό και να πέσω με το κεφάλι προς τα πίσω.Παρά τρίχα τη γλίτωσα από το σίδερο ενός τραπεζιού που ήταν ακριβώς πίσω.
Τώρα ο ταξιτζής μαλακίστηκε με τη θέση του οδηγού.Βγήκε από το ταξί και η θέση αυτόματα ήρθε προς τα πίσω και μου εγκλώβισε τα γόνατα.Ο αρχιμαλάκας δεν το κατάλαβε καν,ήρθε μετά από 10 λεπτά ενώ φώναζα.
Και αντί να πατήσει το σωστό κουμπί,πατάει λάθος και η θέση πέφτει στο γόνατο.Τρελάθηκα από τους πόνους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσικά χωριά στην Πολωνία.Προφανώς γαμάς καλά αν έρθεις εκεί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γυρνούσα προ ολίγου από μπάνιο σε κοντινή παραλία και στο αστικό πέτυχα μια Γερμανίδα.Πού βρέθηκε εδώ πέρα,δεν ξέρω.Η τύπισσα καστανόξανθη,ματάρες,1.75 ύψος.Μουνάρα.Ήμασταν δίπλα δίπλα στο όρθιο,κοιτούσε συνέχεια το κινητό της,και ξαφνικά με ρωτάει για κάποια στάση που ήθελε να κατέβει.Αφού βρέθηκε αφορμή,της έπιασα κουβέντα.Τη ρώτησα αν ταξιδεύει μόνη της,μού λέει είμαι με την οικογένειά μου αλλά πήγα μόνη μου στο τάδε μέρος(εδώ παραξενεύτηκα,αλλά τελοσπάντων).Μετά τη ρωτάω αν είναι Γερμανίδα,και η τύπισσα έσκασε στα γέλια,πώς το κατάλαβες μου λέει;Λεω απ'την προφορά (μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά).I'm impressed μου είπε γελώντας

Μην τα πολυλογώ,μιλούσαμε κανα 10λεπτο σχεδόν και η τύπισσα ήταν τόσο ευγενική, πρόσχαρη,γελούσε,μου έφτιαξε και μένα τη μέρα.Λίγο πριν φτάσουμε στη στάση της,λέω ρε γαμώτο τί να κάνω,να κατέβω μαζί της;Θα το έκανα,αλλά ήμουνα μέσα στα αλάτια,πού να κυκλοφορήσω κέντρο έτσι;Τεσπα,χαιρετηθήκαμε,κατέβηκε,λέγοντας μου i had a wonderfull time.Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία

Δεν ξέρω τί λέτε για τις Γερμανίδες,εγώ που τις είχα για τις πιο ψυχρές, ομολογώ από σήμερα άλλαξα εντελώς γνώμη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο εξωτερικό είναι ευγενικές Γερμανία αλλάζουν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο εξωτερικό είναι ευγενικές Γερμανία αλλάζουν.

Άλλη κλάση ρε αρχηγέ,και μόνο που μιλάς μαζί τους νιώθεις να ανεβαίνεις επίπεδο.Ενώ με ελληνίδες πχ σε 5-10 λεπτά έχεις βαρεθεί τη ζωή σου

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μην τα πολυλογώ,μιλούσαμε κανα 10λεπτο σχεδόν και η τύπισσα ήταν τόσο ευγενική, πρόσχαρη,γελούσε,μου έφτιαξε και μένα τη μέρα.Λίγο πριν φτάσουμε στη στάση της,λέω ρε γαμώτο τί να κάνω,να κατέβω μαζί της;Θα το έκανα,αλλά ήμουνα μέσα στα αλάτια,πού να κυκλοφορήσω κέντρο έτσι;Τεσπα,χαιρετηθήκαμε,κατέβηκε,λέγοντας μου i had a wonderfull time.Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία
Τώρα μπορεί να αυνανίζεται για πάρτη σου, τύπε. Το σκέφτηκες αυτό;

Πέρα από την πλάκα, ο πρόλογος ήταν καλός, οπότε έπρεπε να το προχωρήσεις. Εγώ θα της πρότεινα, αν είχε χρόνο να πάμε για καφέ, ενώ αν δεν κυκλοφοριόμουνα θα της έλεγα «έχεις χρόνο αργότερα να πάμε για κανέναν καφέ, γιατί είμαι χάλια από το μπάνιο»; Και θα της έδινα μία carte-visite να με πάρει. Πάνε σε κανένα αυτόματο μηχάνημα και βγάλε μερικές κάρτες κι έχε πάντα κάνα δυο μαζί σου για τέτοιες περιπτώσεις. Διότι παίζει μία γκόμενα να γουστάρει, αλλά να είναι όντως βιαστική για κάποιον λόγο.

Στην κάρτα βάλε κανένα τραβηχτικό επάγγελμα και με μικρότερα γράμματα κάτω από τα ελληνικά να είναι και στα αγγλικά. Το πάθημα μάθημα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Άλλη κλάση ρε αρχηγέ,και μόνο που μιλάς μαζί τους νιώθεις να ανεβαίνεις επίπεδο.Ενώ με ελληνίδες πχ σε 5-10 λεπτά έχεις βαρεθεί τη ζωή σου

Είναι απλώς ευγενικές,δε σημαίνει οτι γουστάρουν.Δυση παίζει υποκρισία,στο εξωτερικό γίνονται ευγενικές γιατι έχουν ανάγκη τους ντόπιους.Αν την ίδια γκόμενα τη ρωτήσεις για κατευθύνσεις Γερμανία πιθανον να σε κλάσει.Εχει βέβαια και φιλέλληνες.
Με τις Σλαβες ειναι αλλιώς άμα πετύχεις Πολωνεζα ή Ουκρανεζα τουρίστρια φτιαχτηκες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στην κάρτα βάλε κανένα τραβηχτικό επάγγελμα και με μικρότερα γράμματα κάτω από τα ελληνικά να είναι και στα αγγλικά. Το πάθημα μάθημα.
Eσύ πήγες στο εξωτερικό και τις ελληνικές κουτοπονηριές τύπου "ότι δηλώσεις είσαι"
δεν τις έκοψες...

Παπατζήδες φορέβερ..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι απλώς ευγενικές,δε σημαίνει οτι γουστάρουν.
Εντάξει,το ίδιο παθαίνουν και Ιταλοί,Ισπανοί,Τούρκοι όταν νταραβερίζονται με δυτικές.
Μπερδεύουν την ευγένεια για ερωτικό ενδιαφέρον.
Άμα ζούσαν Γερμανία θα καταλάβαιναν να τα ξεχωρίζουν.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θα έπρεπε να τη φλερτάρει.
Τώρα αν ήταν κανά 20χρονο καλό νέτο,που ενθουσιάστηκε επειδή πήγε με το λεωφορείο
Χαλκιδική και ο sadman είναι κανάς ντέφορμέ 40άρης,φως φανάρι ότι πήγαινε για γαμήσι το πράγμα...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Απορω τι βρισκετε στα ορθια ξυλαγγουρα τις σλαβες…
Συγκρινονται μωρε με τις Υπερμουναρες τις Μεσογειακες;;;
Υπερμουνάρες και σκατά. Οι μισές τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια από τα... 20.
Σοβαρεψου

Έχω πάει κ carribean kievo kai
Delirium ,electra cartaghena
Kai congo bongo cancun
Σοβαρεψου.
Δεν υπάρχει μέτρο συγκρίσεις κ ποιότητας κ ποσότητας Μουνιου
Ειναι γνωστή μου Ελλεηνίδα τώρα Cancun για ταξίδι μέλιτος τύπε :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εντάξει,το ίδιο παθαίνουν και Ιταλοί,Ισπανοί,Τούρκοι όταν νταραβερίζονται με δυτικές.
Μπερδεύουν την ευγένεια για ερωτικό ενδιαφέρον.
Άμα ζούσαν Γερμανία θα καταλάβαιναν να τα ξεχωρίζουν.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θα έπρεπε να τη φλερτάρει.
Τώρα αν ήταν κανά 20χρονο καλό νέτο,που ενθουσιάστηκε επειδή πήγε με το λεωφορείο
Χαλκιδική και ο sadman είναι κανάς ντέφορμέ 40άρης,φως φανάρι ότι πήγαινε για γαμήσι το πράγμα...

Και οι Τουκοι το ιδιο παθαίνουν.Οι κοπέλες είναι απλά ευγενικές και αυτοί νομίζουν οτι τουςγουστάρουν επειδή οι ντόπιες είναι πολύ πιο ξινες και λιγομιλητες σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Έπρεπε να δοκιμάσει ο Sadman να πιάσει κανένα μπουτακι ή κωλαράκι να δει πώς θα αντιδρούσε η Γερμανίδα.
Αμα είναι Πολωνεζα Ουκρανη σε ψιλοπαιρνει να το κάνεις άμα ειναι Δυτική εκτός κλαμπ την επουτσισες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Έπρεπε να δείξει καρτα μεγαλοεισοδηματίας μεσίτης ακινήτων στην Κυανη Ακτή πότης Ταλισκερ.
Μεγαλοεισοδηματίας μεσίτης ακινήτων στην Κυανή Ακτή,
που όπως ψάχνει δουλειά μισθωτού στα 60 σαν επιβλέπων ανιματέρ:confused:

Μπορεί να ισχυριστεί ότι το κάνει απλά για να συλλέξει πληροφορίες για το νέο του βιβλίο,
τα παραμύθια του Τσάρου Σαββιχάουζεν..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μπορεί απλά να θέλει να κάνει μεντορινγκ στον ανιματερισμο και στην παπαντζα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.117
Πόντοι
2.356
από φωτό στο carribean στο Κίεβο,ο μεσος όρος είναι Τζούλια νόβα και βάλε,τις ελλεινιδες ούτε το κατώφλι του club δε θα τις άφηναν να περάσουν.καλα για λατινες γελάει ο κόσμος.οποιος τις προτιμάει σε σχέση με το ξανθό γένος ,να τον δει κανα γιατρος
Στις φωτο ολες μουναρες φαινονται ... στο carribean η ποιοτητα των γυναικων ειναι κατωτερη απο το night flight της Μοσχας ακομα και απο το deja vu του Κισιναου θα ελεγα , και τα τρια ειναι κωλομπαρα ...

Καλο ειναι και ισχυει για ολους μας να γραφουμε για αυτα που εχουμε δει απο κοντα και οχι απο φωτογραφιες η βιντεακια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Eσύ πήγες στο εξωτερικό και τις ελληνικές κουτοπονηριές τύπου "ότι δηλώσεις είσαι"
δεν τις έκοψες...

Παπατζήδες φορέβερ..
Εγώ δεν έχω ανάγκη να δηλώνω ελκυστικό επάγγελμα γιατί αυτό που έχω μια χαρά τραβάει τις γκόμενες. Αυτό το είπα για τον Sadman που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει και κατά πώς φαίνεται έχει ζόρια στα γκομενικά.

Εσύ τώρα θίχτηκες για γκόμενες που προβλέπονται για το γαμίσι ή επειδή δεν γαμάς ο ίδιος και ζηλεύεις;
Οι γκόμενες οι ίδιες γουστάρουν να ζουν στο συννεφάκι τους και αν δεν έχεις και τόσο δελεαστικό επάγγελμα θα το ωραιοποιήσουν για να πουλήσουν μούρη. Βοηθός γραμματέα να είσαι σε μια επιχείρηση, στελεχάρα θα σε παρουσιάσουν στις κολλητές τους.

Αν θες κουτοπόνηρους ελληναράδες που το κοπροσκύλιασμα της Ελλάδας το μετέφεραν και στο εξωτερικό, σου έχω έναν (με αποκορύφωμα το bold):

Τύπε,ξέρω άτομο που έπαιζε στην μπάντα του Ναυτικού και βγήκε σύνταξη στα.....43
Είχα συμφοιτητή με πατέρα ΟΤΕΤΖΗ,ο οποιος συμφοιτητής στα 18 του πήρε 20χιλιάδες ευρώ και άλλες 20χιλιάδες ο αδερφός του,από "μερίσματα" του πατερα του στον ΟΤΕ.
Χώρια ένα σωρό πράγματα τζάμπα όπου ήταν αναμεμειγμένος ο ΟΤΕ.

Και τον τρομπετίστα και τον συμφοιτητη,τους τα είχα χώσει και ήθελα να τους δείρω..

Τώρα αποφάσισα να κάνω ακριβώς τα ίδια.
Έχω και ένα φίλο γιατρό να με βγάζει κανά 4-6 βδομαδες άρρωστο και να ταξιδεύω

Στα αρχίδια μου,σε αυτή την κοινωνία αξίζει να αγωνίζεσαι μόνο για εσένα και την οικογένειά σου

Για πες μας πόσες ψεύτικες αναρρωτικές έχεις πάρει μέχρι τώρα για να ταξιδεύεις, παράσιτο του γερμανικού δημοσίου;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγώ δεν έχω ανάγκη να δηλώνω ελκυστικό επάγγελμα γιατί αυτό που έχω μια χαρά τραβάει τις γκόμενες. Αυτό το είπα για τον Sadman που δεν ξέρω τι δουλειά κάνει και κατά πώς φαίνεται έχει ζόρια στα γκομενικά.

Εσύ τώρα θίχτηκες για γκόμενες που προβλέπονται για το γαμίσι ή επειδή δεν γαμάς ο ίδιος και ζηλεύεις;
Οι γκόμενες οι ίδιες γουστάρουν να ζουν στο συννεφάκι τους και αν δεν έχεις και τόσο δελεαστικό επάγγελμα θα το ωραιοποιήσουν για να πουλήσουν μούρη. Βοηθός γραμματέα να είσαι σε μια επιχείρηση, στελεχάρα θα σε παρουσιάσουν στις κολλητές τους.

Αν θες κουτοπόνηρους ελληναράδες που το κοπροσκύλιασμα της Ελλάδας το μετέφεραν και στο εξωτερικό, σου έχω έναν (με αποκορύφωμα το bold):

Για πες μας πόσες ψεύτικες αναρρωτικές έχεις πάρει μέχρι τώρα για να ταξιδεύεις, παράσιτο του γερμανικού δημοσίου;
Θείο,μαλακία μου που ενώ είμαι Πράγα απαντάω σε έναν μπάρμπα που ενώ μπήκε φορτσάτος investor και παπάρια mentor, με φόντο πισίνα-δημόσιο ουρητήριο,προέκυψε τελικά ότι στα 60 ψάχνει για δουλειά ανιματέρ,βουλκανιζατέρ,κ.λ.π.

Εννοείται πως ήμουν ΟΛΟ τον Ιούνιο γραμμένος άρρωστος και προβλέπω ότι θα αρρωστήσω και τον Οκτώβρη για 3 βδομάδες:rockon:

Όμως έχω γράψει πως τα πρώτα μου 4,5 χρόνια στη Γερμανία,δεν έλλειψα από τη δουλειά ούτε ΜΙΑ μέρα.

Ο κύριος λόγος που πλέον αρρωσταίνω συχνά(τα έχω γράψει ξανά,αφού τα ψάχνεις)
είναι για να μην ταϊζω ΠΑΡΑΣΙΤΑ,λαθρομετανάστες,καταληψίες,αλκοολικούς και άλλα ΝΑΥΑΓΙΑ.
Κοιτάω ΜΟΝΟ την πάρτη μου και τους δικούς μου ανθρώπους.

Γερμανικό δημόσιο φορέβερ:rockon:

Υ.Γ. Α,και ότι δηλώνω επαγγελματικά,είμαι κιόλας,με την σφραγίδα του γερμανικού κράτους

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Το πρόβλημα είναι οτι έχουν εθιστεί οι Σλάβες στην Τουρκιά και το Ντουμπάι χίλιες και μια νύχτες κι έτσι.
Τις έχουν ναρκώσει οι Τουρκαλάδες.
Στο εξωτερικό ποτέ δεν θεωρούσαμε σκληρούς ανταγωνιστές όλους αυτούς τους Μπάχαλους δηλαδή (αραβες Τούρκους, κτλπ.) Αντιθέτως γελαγαμε γιατί ηθελαν να παρουσιάζονται ως Έλληνες , μερικοι, μήπως και βγαλουν κάποια αξιόλογη γκομενα. Αντιθέτως οι Ιταλοί θεωρούνταν σκληροι ανταγωνιστές στο εξωτερικό, ειδικά στο πρωην ανατολικο μπλοκ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom