Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μεγαλοεισοδηματίας μεσίτης ακινήτων στην Κυανή Ακτή,
που όπως ψάχνει δουλειά μισθωτού στα 60 σαν επιβλέπων ανιματέρ:confused:

Μπορεί να ισχυριστεί ότι το κάνει απλά για να συλλέξει πληροφορίες για το νέο του βιβλίο,
τα παραμύθια του Τσάρου Σαββιχάουζεν..
Μπορεί απλά να θέλει να κάνει μεντορινγκ στον ανιματερισμο και στην παπαντζα.

Δυνατό ντουέτο :jerking:

Ο ένας εγκλωβισμένος σε ένα δημόσιο το οποίο εξαναγκάζεται να εξαπατήσει για να ζήσει λίγο σαν άνθρωπος, παίρνει ψεύτικη αναρρωτική να πάει να γαμήσει στην Πράγα, αλλά αντί να κυνηγάει γκόμενες κακομοιριάζει στο φόρουμ. Ο άλλος κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ζήσει ρομαντισμούς με πουτανάκια στην Ουκρανία...

Και τους φταίει ο Καλόγερο που είπε στον Sadman να βάλει ένα ελκυστικό επάγγελμα στην κάρτα μπας και ρίξει καμμιά γκόμενα.

Αντιδράσεις φουκαράδων .....

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Γυρνούσα προ ολίγου από μπάνιο σε κοντινή παραλία και στο αστικό πέτυχα μια Γερμανίδα.Πού βρέθηκε εδώ πέρα,δεν ξέρω.Η τύπισσα καστανόξανθη,ματάρες,1.75 ύψος.Μουνάρα.Ήμασταν δίπλα δίπλα στο όρθιο,κοιτούσε συνέχεια το κινητό της,και ξαφνικά με ρωτάει για κάποια στάση που ήθελε να κατέβει.Αφού βρέθηκε αφορμή,της έπιασα κουβέντα.Τη ρώτησα αν ταξιδεύει μόνη της,μού λέει είμαι με την οικογένειά μου αλλά πήγα μόνη μου στο τάδε μέρος(εδώ παραξενεύτηκα,αλλά τελοσπάντων).Μετά τη ρωτάω αν είναι Γερμανίδα,και η τύπισσα έσκασε στα γέλια,πώς το κατάλαβες μου λέει;Λεω απ'την προφορά (μιλούσε αγγλικά με γερμανική προφορά).I'm impressed μου είπε γελώντας

Μην τα πολυλογώ,μιλούσαμε κανα 10λεπτο σχεδόν και η τύπισσα ήταν τόσο ευγενική, πρόσχαρη,γελούσε,μου έφτιαξε και μένα τη μέρα.Λίγο πριν φτάσουμε στη στάση της,λέω ρε γαμώτο τί να κάνω,να κατέβω μαζί της;Θα το έκανα,αλλά ήμουνα μέσα στα αλάτια,πού να κυκλοφορήσω κέντρο έτσι;Τεσπα,χαιρετηθήκαμε,κατέβηκε,λέγοντας μου i had a wonderfull time.Τώρα που γύρισα σπίτι,νιώθω σαν να χάθηκε μια ευκαιρία

Δεν ξέρω τί λέτε για τις Γερμανίδες,εγώ που τις είχα για τις πιο ψυχρές, ομολογώ από σήμερα άλλαξα εντελώς γνώμη.
γτ δεν πήρες τηλέφωνο;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό με τις αναρρωτικές είναι πούστικο γιατί χώνεις τους άλλους.Βασικά υπάρχουν άτομα για τα οποία οι αναρρωτικές γίνονται αποδεκτές και άτομα για τα οποία δε γίνονται αποδεκτές.
Εχει πολλούς ξένους που προσπαθούν να εκμεταλευτούν το σύστημα.Βέβαια και οι Γερμανοί το κάνουν.
Στο καμάκι αυτό είναι το πλεονέκτημα,το έχω γράψει πολλές φορές.Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου και τις γνωριμίες και το pick up και το καμάκι και το dating και τη χρηματοδότηση και τα γαμήσια,δεν μπορείς να αναθέσεις ένα κομμάτι στους άλλους.Οπότε όποιος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του τον πίνει κλαρίνο.
Εγώ είμαι σόλο οπότε όλη η δράση μου στο καμάκι επιστρέφει σε εμένα και έχω τρομερό αποτέλεσμα.Αυτό το αποτέλεσμα είναι τελείως αφύσικο κανονικά.Κανονικά από αυτή τη δράση ένα 80% θα έπρεπε να πάει στους άλλους και ένα 20% σε εμένα,να πληρώνω έναν κοινωνικό φόρο τρόπον τινά αλλά έχω φέρει την κατάσταση στα μέτρα μου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Αυτό με τις αναρρωτικές είναι πούστικο γιατί χώνεις τους άλλους.Βασικά υπάρχουν άτομα για τα οποία οι αναρρωτικές γίνονται αποδεκτές και άτομα για τα οποία δε γίνονται αποδεκτές.
Εχει πολλούς ξένους που προσπαθούν να εκμεταλευτούν το σύστημα.Βέβαια και οι Γερμανοί το κάνουν.
Στο καμάκι αυτό είναι το πλεονέκτημα,το έχω γράψει πολλές φορές.Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου και τις γνωριμίες και το pick up και το καμάκι και το dating και τη χρηματοδότηση και τα γαμήσια,δεν μπορείς να αναθέσεις ένα κομμάτι στους άλλους.Οπότε όποιος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του τον πίνει κλαρίνο.
Εγώ είμαι σόλο οπότε όλη η δράση μου στο καμάκι επιστρέφει σε εμένα και έχω τρομερό αποτέλεσμα.Αυτό το αποτέλεσμα είναι τελείως αφύσικο κανονικά.Κανονικά από αυτή τη δράση ένα 80% θα έπρεπε να πάει στους άλλους και ένα 20% σε εμένα,να πληρώνω έναν κοινωνικό φόρο τρόπον τινά αλλά έχω φέρει την κατάσταση στα μέτρα μου.

Κι αυτο που κανεις εσυ ειναι πουστικο υπο μια εννοια γιατι αντι να ανατροφοδοτείς την οικονομία της χώρας που σε πληρώνει , εξάγεις το μεγαλύτερο ποσοστό στο μπλοκ. Εχεις σκεφτει πως θα ηταν η γερμανικη οικονομία αν εκαναν ολοι αυτο που κανεις εσυ ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εγώ είμαι σόλο οπότε όλη η δράση μου στο καμάκι επιστρέφει σε εμένα και έχω τρομερό αποτέλεσμα.

Ρε τυπε μην τα μπερδευεις.. Εσύ δεν κάνεις καμακι, ενοικιαζεις διαδικτυακές ..τανες που αρκετες από αυτές στην κάνουν γυριστή. Και ξεκοκαλιζουν τα λάφυρα μαζι με τους ασβερκους νταβαδες τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κι αυτο που κανεις εσυ ειναι πουστικο υπο μια εννοια γιατι αντι να ανατροφοδοτείς την οικονομία της χώρας που σε πληρώνει , εξάγεις το μεγαλύτερο ποσοστό στο μπλοκ. Εχεις σκεφτει πως θα ηταν η γερμανικη οικονομία αν εκαναν ολοι αυτο που κανεις εσυ ;

Εγώ υποστηρίζω την ανάπτυξη στα σλαβικά μουνολίβαδα για να υπάρχει πάντα αρκετό θήραμα.Φροντίζω έτσι και για τις επόμενες γενιές.
Στη Γερμανία δεν υπάρχει καθόλου σέρβις,γιατί να φάω τα λεφτά εδώ?Δε σέβονται τον πελάτη στα ξενοδοχεία,τα ρεστωράν κτλ.Σιγά μην κάθομαι να τσακώνομαι με τα γκαρσόνια,τους ρεσεψιονίστ,τους υπαλλήλους στα μαγαζιά και τους ταξιτζήδες.Δεν είναι χώρα για γκομενιλίκια η Γερμανία.Πας μπλοκ και ξενοιάζεις.
Και Τσεχία να πας και Πολωνία με γκόμενα 10 φορές καλύτερα θα περάσεις από ό,τι Γερμανία.Γερμανία σου σπάνε τα αρχίδια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οπως το κόμμα Ελλήνων κυνηγών ενδιαφέρεται να υπάρχει πάντα αρκετό θήραμα έτσι και το κόμμα σπονσόρων,καμακιών ενδιαφέρεται να υπάρχει αρκετό υλικό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ρεπορτάζ για τη Σαντορίνη.Βλέπετε ουκ ολίγους σπόνσορες με τις σπονσορέτς τους.

Αγία Νάπα,παντού ωραία κωλαράκια.Κάπου ανάμεσα κρύβεται και ο ξενιτεμένος και τρώει φέτα.

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.117
Πόντοι
2.356
Ρε τυπε μην τα μπερδευεις.. Εσύ δεν κάνεις καμακι, ενοικιαζεις διαδικτυακές ..τανες που αρκετες από αυτές στην κάνουν γυριστή. Και ξεκοκαλιζουν τα λάφυρα μαζι με τους ασβερκους νταβαδες τους.
Σωστος

Προπερσι τετοια εποχη φθανω απογευματακι στο Μινσκ , χανεται η βαλιτσα ,περναει αλλη μια ωρα στα διαδικαστικα και τελικα πηγαινω στο ξενοδοχειο. Τσιμπαω κατι , ντουζακι και φορωντας το ιδιο βρακι κατα τις δεκα οδευω σε κεντρικο μπαρ- ρεστοραν για ποτο. Καθομαι στην μπαρα οπου σε διπλανο τραπεζι ειναι τρεις γκομενες , κοζαρω την πιο ωραια και βλεπω οτι ανταποκρινεται , σηκωνομαι την μιλαω και με δεχονται στην παρεα τους ...
Να μην τα πολυλογω φευγουμε σε καμια ωρα και εξω απο το μαγαζι ζητανε οι δυο αν θελουμε(ημουν με φιλο) να συνεχισουμε την διασκεδαση σε καραοκε , απαντω οτι δεν μου αρεσει η ιδεα και αντιπροτεινω ενα χρηματικο ποσο για να ερθουν στο δωματιο μας κατευθειαν ... το συζητανε λιγακι και τελικα δεχονται.
Τοτε εγραψα στο φορουμ οτι γαμησα μια ακομη βιζιτα/πουτανα για εκατο δολλαρια οπως και τοσες αλλες πολλες που εχω παρει ...

Οποιος δεν μπορει να αντιληφθει οτι οταν δινεις λεφτα στο χερι(σε οποια ηλικια και αν βρισκεσαι) αυτες δεν ονομαζονται γκομενες , υπαρχει προβλημα :confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εγώ υποστηρίζω την ανάπτυξη στα σλαβικά μουνολίβαδα για να υπάρχει πάντα αρκετό θήραμα.Φροντίζω έτσι και για τις επόμενες γενιές.

Μαλλον χαλας την πιατσα τυπε, δινοντας και τα ρεστα σου στη μουνομπανκ. Και οι επομενες γεννιες το μονο που θα βρουν θα ειναι καμμενη γη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Υπερμουνάρες και σκατά. Οι μισές τίγκα στην κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια από τα... 20.

Ειναι γνωστή μου Ελλεηνίδα τώρα Cancun για ταξίδι μέλιτος τύπε :confused:
Cancun eχει Αμερικανούς ενώ μισή ώρα πιο νότια playa del carmen kai tulum μαζεύει την λατινική αφροκρεμα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Σωστος

Προπερσι τετοια εποχη φθανω απογευματακι στο Μινσκ , χανεται η βαλιτσα ,περναει αλλη μια ωρα στα διαδικαστικα και τελικα πηγαινω στο ξενοδοχειο. Τσιμπαω κατι , ντουζακι και φορωντας το ιδιο βρακι κατα τις δεκα οδευω σε κεντρικο μπαρ- ρεστοραν για ποτο. Καθομαι στην μπαρα οπου σε διπλανο τραπεζι ειναι τρεις γκομενες , κοζαρω την πιο ωραια και βλεπω οτι ανταποκρινεται , σηκωνομαι την μιλαω και με δεχονται στην παρεα τους ...
Να μην τα πολυλογω φευγουμε σε καμια ωρα και εξω απο το μαγαζι ζητανε οι δυο αν θελουμε(ημουν με φιλο) να συνεχισουμε την διασκεδαση σε καραοκε , απαντω οτι δεν μου αρεσει η ιδεα και αντιπροτεινω ενα χρηματικο ποσο για να ερθουν στο δωματιο μας κατευθειαν ... το συζητανε λιγακι και τελικα δεχονται.
Τοτε εγραψα στο φορουμ οτι γαμησα μια ακομη βιζιτα/πουτανα για εκατο δολλαρια οπως και τοσες αλλες πολλες που εχω παρει ...

Οποιος δεν μπορει να αντιληφθει οτι οταν δινεις λεφτα στο χερι(σε οποια ηλικια και αν βρισκεσαι) αυτες δεν ονομαζονται γκομενες , υπαρχει προβλημα :confused:
Αν τις μαγειρεύεις ψαράκια;; :confused:
received_339117361174416.jpeg

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Ε ναι, φρόντισες πρώτα για τον εαυτό σου και σκέφτεσαι και τις επόμενες γενιές. :headbang:

Στο είπα ότι με την ηλικία θα ανεβαίνει το κασέ και θα φτάσεις στα όριά σου, αλλά το έβλεπες ως κάτι μακρυνό. Και ξαφνικά το πρόβλημα ήρθε από αλλού. Ήρθες και μας είπες ότι τα μεμέτια ανέβασαν τις τιμές και τώρα πια μόνο με παλιές γκόμενες κρατιέται το παιγνίδι.

Ο Καλόγερο επανεξετάζει την κατάσταση μελετώντας νέες πίστες κι εσύ με τον Βαλκάνιο Μπαγλαμά χαχανίζετε απλά γιατί δεν βλέπετε πέρα από τη μύτη σας. Νομίζετε ότι ψάχνω για να γίνω ανιματέρ σε clubs για 3 κι 60 :2funny:

Η προνομιακή πρόσβαση σε ένα χώρο με γυναίκες με ενδιαφέρει.

Προ κοβίντ πήγαινα και σε έναν όμιλο με πάνω από 200 μικροεταιρείες κι έκανα ένα σεμινάριο μίας ώρας μία φορά το μήνα χωρίς αποδοχές. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν το «ελευθέρας». Να φαίνομαι στο προσωπικό και να έχω το πάσο να μπαίνω όποτε θέλω. Είχε άπειρα μουνάκια που κάναν σεμινάρια και αιτήσεις για πρόσληψη και δεν ήθελα να είμαι έξω από το παιγνίδι.

Σε 4 μηνάκια θα έχω δίπλωμα από μία εκπαίδευση που κάνω τώρα για να ισχυροποιήσω τη θέση μου στο παιχνίδι.

Τι να καταλάβετε εσείς από σχεδιασμό; Στο ερασιτεχνικό παίζετε ακόμα...

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Δυνατό ντουέτο :jerking:

Ο ένας εγκλωβισμένος σε ένα δημόσιο το οποίο εξαναγκάζεται να εξαπατήσει για να ζήσει λίγο σαν άνθρωπος, παίρνει ψεύτικη αναρρωτική να πάει να γαμήσει στην Πράγα, αλλά αντί να κυνηγάει γκόμενες κακομοιριάζει στο φόρουμ. Ο άλλος κάνει το σκατό του παξιμάδι για να ζήσει ρομαντισμούς με πουτανάκια στην Ουκρανία...

Και τους φταίει ο Καλόγερο που είπε στον Sadman να βάλει ένα ελκυστικό επάγγελμα στην κάρτα μπας και ρίξει καμμιά γκόμενα.

Αντιδράσεις φουκαράδων .....
Συγγνωμη, στη χωρα που ο καθε τριτοκοσμικος απο καθε απιθανο χωριο της υδρογειου παει και βρισκει την κοτα με τα χρυσα αυγα και περναει ζωη χαρισαμενη στην υγεια των κοροιδων, θα κατσει ο βαλκανιος και ο καθε βαλκανιος να παριστανει τι; Τον ηρωα; Ετσι δουλευει απο τη φτιαξη του το συστημα αυτο, να πας να παρει οτι υπαρχει. Αλλιως θα κατσεις να κοιτας τους αλλους που περνουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πούστικο είναι άμα ανήκεις σε μία ομάδα με τα ίδια καθήκοντα και σκάβεις τούνελ σε ορυχείο ή κάνεις
τον άρρωστο σε καμιά οικογενειακή επιχείρηση χώνοντας μέλη της οικογένειάς σου.

Στη δική μου δουλειά,ΟΛΟΙ βγήκαν/θα βγουν άρρωστοι με τη δεύτερη δόση του εμβολίου και πολλοί μου έστελναν φωτογραφίες από Κυανή Ακτή μέχρι του διαόλου τον πούτσο.

Το μόνο που συμβαίνει όταν λείπω/λείπουμε, είναι ότι μπορεί να μετατεθούν κάποια πράγματα που αφορούν φοιτητές ή να κάνει αγγαρεία κανάς τελειόφοιτος/πρακτικάριος.
Σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που διορθώνω γραπτά του δόκτωρα που παίρνει 7200καθαρά,για δώδεκα ώρες δουλειά τη βδομάδα και αυτός κάνει τα στραβά μάτια όταν φεύγω πριν τις δώδεκα από τη δουλειά,κ.λ.π.
μια χαρά βολευόμαστε όλοι στην υγειά των κορόιδων.
Άσε που αυξάνω την τριβή μου με το αντικείμενο.
Του άλλου κοντέψαμε να του γράψουμε ολόκληρο το βιβλίο του τέσσερα άτομα και θα το παρουσίαζε χωρίς να ξέρει ούτε καν τις πηγές του.

Σου γράφει ένα πρώην κορόιδο που σαν φοιτητής δούλευε αφιλοκερδώς σε κοινωνικό φροντιστήριο και σε πρωτοβουλία να πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά των τσιγγάνων.

Υ.Γ.Αυτό με τις αναρρωτικές που γίνονται δεκτές ή όχι,μάλλον εννοείς τις άδειες.
Αν βγεις άρρωστος,ο εργοδότης κάθεται στα αυγά του.
(Εξαιρούνται γυράδικα,εταιρίες καθαρισμού,κ.λ.π.)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Η μια φωτο από σχετικά καλό εστιατόριο της Χαλκιδικής με συντροφιά από τα μουνολιβαδα
Δεν έκανε κίνηση να βάλει χέρι στην τσέπη όποτε η επόμενη μέρα είχε γεύμα με τζατζίκι και ταραμά από τα lidl
62D0C4C2-8715-4073-9F90-D3FC30658D1F.jpeg

4501DF37-D333-4E93-86DD-2063DB50A053.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom