life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Σιγουρα ειναι....οδοντικο
Αυτο μονο....με τα δοντια βγαινει
Αχαχα, το thread πάει να γίνει classic
Τέτοιο νήμα θέλει πολυτέλειες
Κάντο τούμπα ρε povel. Κάθεσαι και σκαςΑδερφε νινζα...ποιο ειναι το μπρος και πιο το πισω........??????
Ρε παιδιά τι γίνεται, ξεραϊλα. Στείλε κάποιος κανένα ωραίο κυλοτάκι με μουνόχυμα και κωλο-υγρά ξεραμένα να το χαρούμε !
Τι να στειλουμε ρε αδερφε , αφου μπαινει μεσα καθε καταγκιοζοπουλος ξενερουα και αρχιζει τις παπαρολογιες.
Εγω παντως εχω απορια με ορισμενους, αφου δεν τους ενδιαφερει το thread γιατι ασχολουνται και το διαβαζουν, και αντε το διαβαζουν , γιατι κουραζονται να σχολιαζουν κιολας.
Τεσπα !!!!
αυτο θα λεγα και εγω ;)Ρεεεε κάντε κάτι ρε. Στείλε κάποιος βρώμικα κυλοτάκια από μουνάρες !!!!!!
Ε οχι και το νοστιμοτερο αρωμα τα χεσμενα βρακια,να μου πης καθαρο και να το φοραη και απο πανω να γλυφης μουνι και κωλο συμφωνοΠω πω αδελφάκι τι είπες, ο άπλυτος γυναικείος κώλος έιναι το νοστιμότερο άρωμα που θα ήθελα τώρα θα ρουφήξω. Το πλησιέστερο σε αυτό είναι το λερωμένο καφετί κυλοτάκι της σουπεραρχιπανμουνάρας καρααρχιβιζακλούς κουνιάδας μου.
Πριν λιγο χεστηκα πανω μου.Ρε σεις αφηστε τα λογια κ ανεβαστε καμια φωτο!
το 2ο string της κουνιάδαςμου που χυνω ...!! κι ευχομαι την επόμενη φορά..μέσα στο μουνί της...
το 2ο string της κουνιάδαςμου που χυνω ...!! κι ευχομαι την επόμενη φορά..μέσα στο μουνί της...