αμα ειναι να μπλεξω με πλαστικο χρημα......Kοιτα,υπαρχουν και οι πιστωτικες καρτες!!!
θα κουβαλαω μαζι το τσεκ των επιταγων.....
αμα ειναι να μπλεξω με πλαστικο χρημα......Kοιτα,υπαρχουν και οι πιστωτικες καρτες!!!
αμα ειναι να μπλεξω με πλαστικο χρημα......
θα κουβαλαω μαζι το τσεκ των επιταγων.....
ε μη τα απαρνιέσαι έτσι κ εσύ τα 5ευρα, προσπάθησε να απολαύσεις το έργο που παρήγαγαν τα παιδιά! Τόσο κόπο έκαναν
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
να που μας προεκυψες και ανωμαλοςΜε καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Koθνιαδας, προσέξτε τη μουνίλα, μυρίζει υπέροχα !
ρε βιτσιο ο ανθρωποςΜε καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Koθνιαδας, προσέξτε τη μουνίλα, μυρίζει υπέροχα !
τι εγινε ρε παιδια? δεν ασχοληστε αλλο???
Ειμαστε οι περισσοτεροι εδω κυριως για ΧΑΒΑΛΕ και να περναμε ευχαριστα,οχι να μαλωνουμε οπως μερικοιΣ'αυτο το θρεντ ξεντεριστηκα στο γελιο
Ομολογω οτι το διαβασα απο την αρχη , ηταν φοβερο αν κι εγω δεν εχω αυτο το βιτσιο αλλα πιο πολυ με εκανε να γελασω ο Ντιβαϊν που προτιμαει τη μυρωδια της σκατιλας Respect!